GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙ (δις)...

Θα ήθελα να παραπονεθώ για την προκύρηξη που αφορά την ένταξη εκπαιδευτών στο ΙΔΕΚΕ. Είμαι πτυχιούχος ανώτατης τεχνολογικης εκπαίδευσης της...

Θα ήθελα να παραπονεθώ για την προκύρηξη που αφορά την ένταξη εκπαιδευτών στο ΙΔΕΚΕ. Είμαι πτυχιούχος ανώτατης τεχνολογικης εκπαίδευσης της σχολής διοίκησης οικονομίας. Δυστυχώς όμως, ενώ μέχρι πέρυσι μπορούσα να ενταχθώ στο μητρώο αξιολογητών του ΙΔΕΚΕ, φέτος η προκύρηξη περιλαμβάνει μόνο τους πτυχιούχους πανεπιστημίου.
Ερωτώ γιατί είμαστε εκτός.
Παρατηρώ μια άδικη επίθεση στους πτυχιούχους των ΤΕΙ και ειδικά στην ειδικότητα των οικονομικών όπου οι πτυχιούχοι των πανεπιστημίων προσπαθούν να μας πετάξουν έξω από κάθε δραστηριότητα.
Δε σας κρύβω πως από το Μαιο και μετά παρατηρώ οτι στις προκυρήξεις οι πτυχιούχοι των τμημάτων οικονομίας διοίκησης είναι εκτός και...
 μόνο οι πτυχιούχοι των πανεπιστημίων μπορούν να πάρουν μέρος και να καταθεσουν αιτήσεις σε διαφορες δράσεις εκπαιδευσης.
Δεν αναφερονται καν στα μεταπτυχιακα. Δηλαδη ενας πτυχιουχος ΤΕΙ με μεταπτυχιακα δεν μπορει στο ΙΔΕΚΕ να διδαξει , ενω ενας απλος πτυχιουχος πανεπιστημιου μπορει. Ποιοι ορίζουν τις προκηρυξεις;; Το μεταπτυχιακο δεν ειναι μεγαλυτερη βαθμιδα;; γιατι δεν μπορει να διδαξει καποιος με μεταπτυχιακο της ειδοτητας που ζητειται;;
Ας αναλλαβει την ευθυνη η υπουργος παιδειας για τις αδικιες αυτες,
Ας υπαρξει ανακοινωση απο το ΙΔΕΚΕ, ποιος υπευθυνος πεταξε εξω τους πτυχιουχος των ΤΕΙ.
Οι κατοχοι μεταπτυχιακων δεν εχουν λογο;;
Ας ορισει τελικα το υπουργείο παιδειας τι ειναι τελικα τα ΤΕΙ, που τα κατατασσει ωστε οι φοιτητες να κανουν αλλες επιλογες για σπουδες.
με εκτιμηση
Κ.Π.
Ο συναδερφος που δημοσιευσε για τη ΣΜΥ εχει απολυτο δικιο. Στην περσινη προκηρυξη και οι πτυχιουχοι ΤΕΙ ειχαν την ιδια συμμετοχη.

23 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΕΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (9%). ΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΕΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/ΙΕΚ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 28%. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ") ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκαναν και σας έχουν εκτός. Οταν δήλωνες και περνούσες σε ΤΕΙ ήξερες οτι ήσουν 2η κατηγορία φοιτητής, έπρεπε να δώσεις ξανά εξετάσεις και να μπεις στην πρώτη ομάδα οχι να ζητάς αναβάθμιση με το έτσι θέλω.
    Η κρίση που περνάμε είναι κρίση αξιών. Εμφανίζεται οτι όλοι είμαστε ίδιοι πως είναι δυνατόν?? Ένας που προσπαθεί να κάνει κάτι καλό κοπιάζει να είναι ίσος με έναν φυγόπονο!!!!!
    Πρέπει να αλλάξουμε σαν νοοτροπία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
    Υπάρχουν τα πανεπιστήμια που προσπαθείς να μπεις και να βγεις πιο πολύ και τα ΤΕΙ. Στις δουλειές όταν τελειώσουν οι απόφοιτοι πανεπιστημίων τότε να πάνε οι τειτζήδες !!! Γιατί το λέω αυτό???? γιατί απλά έκαναν λιγότερα δεν κατάφεραν να κάνουν περισσότερα έστω και αν προσπάθησαν.
    Γι' αυτό τελείωσε και εσύ τώρα πανεπιστήμιο και μετά μπες στην λίστα με τη σειρά του βαθμού σου φυσικά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε παιδια! μπηκαμε σ ενα φαυλο κυκλο. μαλωνουμε μεταξυ μας για να περνανε αυτα που θελουν.
    τα ΤΕΙ ειναι ανωτατη τεχνολογικη εκπαιδευση. Ετσι δεν ειπε η Διαμαντοπούλου ?? Παραλληλη εκπαιδευση ανωτατη??
    Ε πως ανωτατη΄?? ας απαντησει το υπουργειο παιδειας βρε παιδια!!
    εμπρος κα Διαμαντοπούλου απαντηστε να βαλουμε ενα τελος σε ολα αυτα.
    εμεις απλα ας περιμενουμε την απαντηση.
    η καταταξη των επαγγελματικων προσοντων θα βαλει τα πραγματαστη θεση τους???

    αλλα μεταξυ μας οχι κουβεντες ασχημες , οχι μαλλωματα οχι αντιπαλοτητα.
    "ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" μην το ξεχνάτε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο 6:11 ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΙΕΚ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛAΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΙ ΑΝΤΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΤΕΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΟΔΑΠΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΚΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πανεπιστημιακοί έχουνε μεγάλο πρόβλημα με τα ΤΕΙ είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Ας πούμε ότι είναι συντεχνιακού χαρακτήρα εκτός αν όντως τα "πανεπιστήμια" είναι ο μόνος χώρος "μύησης" στην επιστημονική γνώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΕΙ ΟΙ "ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΑΙΔΟΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50 ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ ΓΙΑ "ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ". ΔΙΟΤΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ.

    ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕ ΚΑΙ ΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ ανώνυμε 6:11:00 μ.μ.,

    Πραγματικά, σαν απόφοιτος Πανεπιστημίου γράφεις!!!
    "Τέλεια" η εκπαίδευση και η μόρφωση που έλαβες!
    Τι άλλο να πω!
    Στις πέντε γραμμούλες κείμενο, που "κατάφερες" τελικά να συντάξεις, αποκαλύπτεται όλη η "γύμνια" του εκπαιδευτικού μας συστήματος!
    Δηλαδή, τι να "συντάξεις"?
    Που λέει ο λόγος...
    Βρίθει ασυνταξίας το "πακέτο"!!!
    Αλλού βάζεις τόνους και αλλού δεν βάζεις...
    Όπου θυμάσαι, βάζεις σημεία στίξης...
    Ξεκινάς τις προτάσεις με πεζά γράμματα...
    Sorry, αλλά ελπίζω να γνωρίζεις τι σημαίνει πεζά και ότι η άλλη μορφή γραμμάτων δεν είναι τα "εποχούμενα", αλλά τα κεφαλαία!!!
    Άσε που φαίνεται, ότι στα universities -εκτός των άλλων- δεν σας έμαθαν ούτε από τρόπους ευγενείας...
    Και "πέφτεις χαμηλά", αποκαλώντας "φυγόπονους" τους αιτιολογημένα παραπονούμενους των ΤΕΙ ...
    Σιγά την κούραση, που "τράβηξες" εσύ για να πάρεις πτυχίο (...εάν πήρες κάποιο)!
    ...(συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...(συνέχεια από το προηγούμενο σχόλιο)

    Πες μας και κάτι άλλο, σε παρακαλώ...
    Κουράστηκες πολύ να σπουδάσεις, έ?
    Μπράβο σου!
    Το ζητούμενο, είναι τι έμαθες...
    Γιατί τελικά, ένα από τα δύο ισχύει...
    Ή τα Πανεπιστήμια δεν είναι άξια και ικανά να σας μάθουν τα αναγκαία ή κάποιοι από εσάς είσαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως!!!
    Το πρόβλημα -δυστυχώς για σένα- είναι ότι εδώ που γράφεις και διακινδυνεύεις να εκτεθείς στη δημόσια κριτική -και μάλιστα σαν ανώνυμος- δεν θα κριθείς ούτε εάν είσαι καλός μηχανικός ή καλός δικηγόρος ή γιατρός ή γεωπόνος κ.ό.κ.
    Στα blogs κρίνεσαι από τη μοναδική ευκαιρία που σου παρέχεται να συντάξεις αξιοπρεπώς έστω τρείς φράσεις...
    Και εσύ, την πέταξες στα σκουπίδια αυτή την ευκαιρία...
    Γιατί απλά, εμείς δεν σε θέλουμε ούτε να μας χτίσεις κανένα σπίτι, ούτε να μας κάνεις ένεση, ούτε να μας δώσεις φυτοφάρμακο, ούτε να μας αποφυλακίσεις!
    Μια-δυό φρασούλες σωστές, σου ζητάμε...
    ...Και σ' αυτό, δυστυχώς απέτυχες!

    Σταύρος Κυριαζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να μας απαντήσει ο διπλωματούχος ΑΕΙ πώς γίνεται και τα εργαστήρια πχ στο τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων των ΤΕΙ να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ενώ τα αντίστοιχα των ΑΕΙ ΟΧΙ; Ποιοί φοιτητές τελικά μαθαίνουν το αντικείμενό τους όπως πρέπει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνεχίζω τον σχολιασμό και λέω οτι εσείς οι τειτζήδες μπήκατε με βαθμούς 8-14 στα τει σας και σπουδάσατε 8 εξάμηνα λέει κάποιος εγώ λέω 6+ 2 "τραβηγμένα" (και αυτό όχι παντού). Όμως ζητάτε και απαιτείται να έχετε τα ίδια δικαιώματα και απολαβές με όσους μπήκαν στις σχολές με 17 εως 20 και σπούδασαν 8 ή 10 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εξάμηνα.
    Αυτό είναι και άδικο (προφανές) αλλά και πρόστυχο καθώς ευτελίζει την αξιοκρατία αλλά και τα άτομα τα οποία τουλάχιστον έχουν διαβάσει και δουλέψει περισσότερο από εσάς(άντε να πάρεις σε πανελλήνιο διαγώνισμα 20 στα μαθηματικά και μετά μου λες εμένα!!!)
    Αυτός ο μηδενισμός και ο ευτελισμός μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση. Ο έμφυτος αριβισμός σας που εξόχως καλλιεργείται σε αυτές τις σχολές λόγω και των υφιστάμενων αισθημάτων κατωτερότητας που αποπνέουν και η επαγόμενη "κατάκτηση" κέντρων εξουσίας από εσάς δημιούργησε αυτό το σημερινό μπάχαλο που βιώνουμε.
    Αυτή είναι η κρίση που στην οποία οδηγηθήκαμε ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Οπως και να το κάνουμε είστε 2-3 βαθμίδες πιο χαμηλά και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Εσείς το αποδεχθήκατε με το να επιλέξετε να μπείτε σε σχολές με πιο χαμηλές προδιαγραφές. Δεν σας το επέβαλαν κανείς εσείς το διαλέξατε σκεφτόμενοι ως εξής : έλα μωρέ λιγότερη δουλειά πιο εύκολα και ίδια δικαιώματα.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ οσο και να πονάει αυτή είναι η αλήθεια και μαζί το ΒΟΛΕΜΑ της κοινωνίας μας και αυτό πρέπει να αλλάξει για να πάμε μπροστά ο καθένας στην θέση που του αξίζει με βάση τις προσπάθειες που κάνει και το μυαλό που έχει ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνεχίζω τον σχολιασμό και λέω οτι εσείς οι τειτζήδες μπήκατε με βαθμούς 8-14 στα τει σας και σπουδάσατε 8 εξάμηνα λέει κάποιος εγώ λέω 6+ 2 "τραβηγμένα" (και αυτό όχι παντού). Όμως ζητάτε και απαιτείται να έχετε τα ίδια δικαιώματα και απολαβές με όσους μπήκαν στις σχολές με 17 εως 20 και σπούδασαν 8 ή 10 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εξάμηνα.
    Αυτό είναι και άδικο (προφανές) αλλά και πρόστυχο καθώς ευτελίζει την αξιοκρατία αλλά και τα άτομα τα οποία τουλάχιστον έχουν διαβάσει και δουλέψει περισσότερο από εσάς(άντε να πάρεις σε πανελλήνιο διαγώνισμα 20 στα μαθηματικά και μετά μου λες εμένα!!!)
    Αυτός ο μηδενισμός και ο ευτελισμός μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση. Ο έμφυτος αριβισμός σας που εξόχως καλλιεργείται σε αυτές τις σχολές λόγω και των υφιστάμενων αισθημάτων κατωτερότητας που αποπνέουν και η επαγόμενη "κατάκτηση" κέντρων εξουσίας από εσάς δημιούργησε αυτό το σημερινό μπάχαλο που βιώνουμε.
    Αυτή είναι η κρίση που στην οποία οδηγηθήκαμε ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Οπως και να το κάνουμε είστε 2-3 βαθμίδες πιο χαμηλά και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Εσείς το αποδεχθήκατε με το να επιλέξετε να μπείτε σε σχολές με πιο χαμηλές προδιαγραφές. Δεν σας το επέβαλαν κανείς εσείς το διαλέξατε σκεφτόμενοι ως εξής : έλα μωρέ λιγότερη δουλειά πιο εύκολα και ίδια δικαιώματα.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ οσο και να πονάει αυτή είναι η αλήθεια και μαζί το ΒΟΛΕΜΑ της κοινωνίας μας και αυτό πρέπει να αλλάξει για να πάμε μπροστά ο καθένας στην θέση που του αξίζει με βάση τις προσπάθειες που κάνει και το μυαλό που έχει ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΙ-1

    Συνεχίζω τον σχολιασμό και λέω οτι εσείς οι τειτζήδες μπήκατε με βαθμούς 8-14 στα τει σας και σπουδάσατε 8 εξάμηνα λέει κάποιος εγώ λέω 6+ 2 "τραβηγμένα" (και αυτό όχι παντού). Όμως ζητάτε και απαιτείται να έχετε τα ίδια δικαιώματα και απολαβές με όσους μπήκαν στις σχολές με 17 εως 20 και σπούδασαν 8 ή 10 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εξάμηνα.
    Αυτό είναι και άδικο (προφανές) αλλά και πρόστυχο καθώς ευτελίζει την αξιοκρατία αλλά και τα άτομα τα οποία τουλάχιστον έχουν διαβάσει και δουλέψει περισσότερο από εσάς(άντε να πάρεις σε πανελλήνιο διαγώνισμα 20 στα μαθηματικά και μετά μου λες εμένα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΙ-2

    Αυτός ο μηδενισμός και ο ευτελισμός μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση. Ο έμφυτος αριβισμός σας που εξόχως καλλιεργείται σε αυτές τις σχολές λόγω και των υφιστάμενων αισθημάτων κατωτερότητας που αποπνέουν και η επαγόμενη "κατάκτηση" κέντρων εξουσίας από εσάς δημιούργησε αυτό το σημερινό μπάχαλο που βιώνουμε.
    Αυτή είναι η κρίση που στην οποία οδηγηθήκαμε ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Όπως και να το κάνουμε είστε 2-3 βαθμίδες πιο χαμηλά και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Εσείς το αποδεχθήκατε με το να επιλέξετε να μπείτε σε σχολές με πιο χαμηλές προδιαγραφές. Δεν σας το επέβαλαν κανείς εσείς το διαλέξατε σκεφτόμενοι ως εξής : έλα μωρέ λιγότερη δουλειά πιο εύκολα και ίδια δικαιώματα.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ οσο και να πονάει αυτή είναι η αλήθεια και μαζί το ΒΟΛΕΜΑ της κοινωνίας μας και αυτό πρέπει να αλλάξει για να πάμε μπροστά ο καθένας στην θέση που του αξίζει με βάση τις προσπάθειες που κάνει και το μυαλό που έχει ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ COPY-PASTE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ευγνωμων αναγνωστης
    Σας ευχαριστουμε PRESS-GR για τη δημοσιευση αυτης της αδικιας.
    Ελπιζω να τη διαβασουν και αυτοι που πρεπει και να σκεφτουν να πραξουν συμφωνα με τα λογια τους.
    Το ΥΠΕΠΘ θα πρεπει να αποφασισει τι να κανει με τα ΤΕΙ.
    Δε φταινε οι πτυχιουχοι των ΤΕΙ και των ΑΕΙ που ερχονται σε ριξη.
    Το ΥΠΕΠΘ φταιει που δεν ξεκαθαριζει τη θεση του.
    Ας απαντησουν οι υπευθυνοι.
    Σε ολα τα μπλοκ δημοσιευονται αντιστοιχα αρθρα και ολα ξεκινησαν απο δω. μπραβο σας!!!
    ετσι μπορει να ακουστουν και ελπιζω να διορθωθουν οι αδικιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορεί να μας απαντήσει ο διπλωματούχος ΑΕΙ πώς γίνεται και τα εργαστήρια πχ στο τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων των ΤΕΙ να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ενώ τα αντίστοιχα των ΑΕΙ (Πολιτικών Μηχανικών) ΟΧΙ; Ποιοί φοιτητές τελικά μαθαίνουν το αντικείμενό τους όπως πρέπει;;;;

    ΥΓ. Όσο για τους βαθμούς του Λυκείου, εδώ σηκώνει πολλή κουβέντα...

    ΥΓ2. Και η βαθμολογία στις Πανελλήνιες επίσης σηκώνει πολλή κουβέντα. Αρκεί να σκεφτούμε οτι το φροντιστήριο μας μαθαίνει ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και βέβαια ΟΧΙ την ουσία του μαθήματος...

    ΥΓ3. Και μη μου πείτε πως δεν έχετε ακούσει για τις "διαρροές" θεμάτων μέσω φοιτητικών παρατάξεων ή την παλιά καλή συνταγή του "σκονακίου" στις εξετάσεις των εξαμήνων...

    Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προς:κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    όλα καλα και οι δημοσιευσεις και οι ελπιδες για την εισ βαρος αδικια.
    τι γινεται τελικα η κα Διαμαντοπούλου απάντησε???
    αυτό ειναι το θέμα
    Α Π Α Ν Τ Η Σ Ε????
    Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ προς το παρον ειναι αυτη που ηταν. ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ. ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΜΗΛΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ: ΑΕΙ. ΟΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Συνήγορος του πολίτη θα ασχολούταν με το θέμα ?? ισως είναι μια καλή ευκαιρία να μαθουμε αν δικαια μας εξόντωσαν.(αν ειναι δυνατόν)
    Συνήγορος του πολίτη τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχει καταντήσει ρατσιστικό το θέμα με τα ΤΕΙ και τα Πανεπιστήμια.
    1) Δεν αναγνωρίζονται ως ισάξια ούτε τα μεταπτυχιακά των πτυχιούχων ΤΕΙ.
    2)Απειλεί κάποιος τους Π.Ε.?θεωρούν ότι οι υπόλοιποι είναι αυτομάτως ανόητοι.κόμα και αν οι ίδιοι έλαβαν πτυχίο με 5,4!
    3) Τι λένε οι φίλοι πανεπιστημιατζήδες για συναδέλφους από αγγλία, βουλγαρία, ρουμανία χωρίς εξετάσεις που εγγράφονται σε επιμελητήρια λόγω δικρατικών συμφωνιών και πουλάνε υπογραφές? Υπάρχουν και εξαιρέσεις.θα δεχτείτε ποτέ ότι το σύστημα είναι στρεβλό ?
    4) Είναι τόσο τυφλή η εμπάθεια που έχουν αρκετοί πανεπιστημιατζήδες, που ότι είναι λίγο πιο κάτω από τον Θεό.
    5)Πτυχιούχοι ΤΕΙ συνέχισαν σπουδές σε πανεπιστήμια σε ελλάδα και εξωτερικού, για να γλυτώσουν από τον ιδιότυπο ρατσισμό.
    Στα μεταπτυχικα στην Ελλάδα, για τους Τ.Ε. θέτονται παράλογες πρϋποθέσεις συμμετοχής ενώ οι Π.Ε. "ελέω Θεού" είναι γνώστες των πάντων, ακόμα και εάν το μεταπτυχιακό είναι άσχετο με το βασικό πτυχίο.
    6)Τα επιμελητήρια και οι Π.Ε. που έχουν θέσεις εξουσίας, προσπαθούν με χίλια δυο τερτίπια να αποκλείουν συνεχώς του Τ.Ε. από την εργασία και την επαγγελματιή εξέλιξη.
    7)Προφανώς η τελευταία εγκύκλιος του Υπ.Παιδείας για την δια βίου μάθηση, είναι "δάκτυλος" προκατηλειμένου υπαλλήλου.Προφανώς ένας Λογιστής Τεχνολογικού Τομέα "δεν μπορεί" να διδάξει τα τις επιστήμης του σε μαθητές των ΙΕΚ, ενώ ένας διπλωματούχος Μηχανολόγος μπορεί να διδάξει στατικά ή ένας γεωπόνος τεχνολογίας τροφίμων μπορεί να διδάξει ζωική παραγωγή?Ε? ο μαθηματικός μπορεί να διδάξει χημεία ενώ ο "λογιστής" από "τα ΤΕΙ" δεν θα "γνωρίζει ούτε την απλή μέθοδο των τριών...
    Η κρίση αξιών δεν είναι στην δικαιολογία "εγώ έγραψα 15 και εσύ 8, άρα είμαι καλύτερος εφ΄όρου ζωής".Το κλίμα με τα τει έχει διαμορφωθεί αρνητικά εξαιτίας και των παρεμβάσεων μελών των επιμελητηρίων που εργάζονται στα ΤΕΙ και προσπαθούν να τα διαλύσουν επί 30 χρόνια.Όμως δεν τα κατάφεραν!Διότι κάθε ίδρυμα που παρέχει γνώση και μόρφωση αναδεικνύει τον ρόλο του στην κοινωνία και δημιουργεί ανθρώπους με όνειρα και επιθυμία για πρόοδο.Αφού λοιπόν οι πανεπιστημιατζήδες είναι τόσο λογικοί και ανώτεροι άνθρωποι, ας απαντήσει λογικά κάποιος στα παρακάτω :
    α)Μαθητής εισέρχεται σε Τεχνολογικό Τμήμα με 8 (που δεν είναι κανόνας), τελειώνει (τις "κατώτερες" σπουδές του) και συνεχίζει για μεταπτυχιακό και διδακτορικό.Τι είναι τώρα αυτός ο "ανίκανος απόφοιτος" ?β) Εάν ο ίδιος μαθητής, δεν έδινε εξετάσεις και πήγαινε στην Βουλγαρία σε ένα πανεπιστήμιο, και με οδοντόπαστες και πακέτα τσιγάρα ελάμβανε πτυχίο, τι θα ήταν στην Ελλάδα?
    γ)Το ΜΙΤ είναι τεχνολογικό ίδρυμα.
    Γιατί οι Αμερικανοί δεν μπήκαν στην "λογική" να το "διαχωρίσουν" από τα Uni's και άφησαν την έρευνα και την εκπαίδευση να αναπτυχθεί ελεύθερα?Το παράδειγμα της Γερμανίας και της ΜΒ το γνωριζετε ?
    δ)Ποιός "παντογνώστης", μπορεί να απαντήσει εάν η πρωτογενής και εφαρμοσμένη έρευνα έχει ουσιαστικά στεγανά? Και ποιός μπορεί να υποστηρίξει ότι τα ερευνητικά ενδιαφέροντα μπορούν να λειτουργούν με περιοσμούς?
    ε)Τέλος, επειδή οι Π.Ε. υποστηρίζουν ότι "διαθέτουν" την "μοναδική" ικανότητα να κάνουν μελέτες και να ασκούν επάγγελμα "κατά αλάνθαστο τρόπο", μήπως μπορεί κάποιος να μας διαβεβαιώσει ότι μόλις απεφοίτησε, γνώριζε το επάγγελμα που θα ασκήσει, πως θα το ασκήσει και διέθετε την ανάλογη εμπειρία και γνώση?Γνώριζε τι σημαίνει μελέτη και τι σημαίνει "διαδικασία"?
    Όλα τα παραπάνω διαιωνίζονται ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί οι Τ.Ε. δεν οργανώνονται στις επαγγελματικές τους ενώσεις και κοιτάει ο καθένας τον εαυτούλη του. Ελπίζω οι φίλοι και συμπαθείς παγωταζήδες να μην παρεξηγηθούν που χρησιμοποίησα την κατάληξη "-τζήδες" για όσους Π.Ε. πιστεύουν ότι κατέχουν δικαίωμα ζωής και εξουσίας επί γης.
    Κύριε ή Κυρία "Ανώνυμε".Οι Τ.Ε. μόνο με μαζική κινητοποίηση και πίεση θα επιφέρουν την αναγνώριση που δικαιούνται.Αλλιώς να κλείσουν τα ΤΕΙ τώρα !

    Γιάννης Κωνσταντόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχει καταντήσει ρατσιστικό το θέμα με τα ΤΕΙ και τα Πανεπιστήμια.
    1) Δεν αναγνωρίζονται ως ισάξια ούτε τα μεταπτυχιακά των πτυχιούχων ΤΕΙ.
    2)Απειλεί κάποιος τους Π.Ε.?θεωρούν ότι οι υπόλοιποι είναι αυτομάτως ανόητοι.κόμα και αν οι ίδιοι έλαβαν πτυχίο με 5,4!
    3) Τι λένε οι φίλοι πανεπιστημιατζήδες για συναδέλφους από αγγλία, βουλγαρία, ρουμανία χωρίς εξετάσεις που εγγράφονται σε επιμελητήρια λόγω δικρατικών συμφωνιών και πουλάνε υπογραφές? Υπάρχουν και εξαιρέσεις.θα δεχτείτε ποτέ ότι το σύστημα είναι στρεβλό ?
    4) Είναι τόσο τυφλή η εμπάθεια που έχουν αρκετοί πανεπιστημιατζήδες, που ότι είναι λίγο πιο κάτω από τον Θεό.
    5)Πτυχιούχοι ΤΕΙ συνέχισαν σπουδές σε πανεπιστήμια σε ελλάδα και εξωτερικού, για να γλυτώσουν από τον ιδιότυπο ρατσισμό.
    Στα μεταπτυχικα στην Ελλάδα, για τους Τ.Ε. θέτονται παράλογες πρϋποθέσεις συμμετοχής ενώ οι Π.Ε. "ελέω Θεού" είναι γνώστες των πάντων, ακόμα και εάν το μεταπτυχιακό είναι άσχετο με το βασικό πτυχίο.
    6)Τα επιμελητήρια και οι Π.Ε. που έχουν θέσεις εξουσίας, προσπαθούν με χίλια δυο τερτίπια να αποκλείουν συνεχώς του Τ.Ε. από την εργασία και την επαγγελματιή εξέλιξη.
    7)Προφανώς η τελευταία εγκύκλιος του Υπ.Παιδείας για την δια βίου μάθηση, είναι "δάκτυλος" προκατηλειμένου υπαλλήλου.Προφανώς ένας Λογιστής Τεχνολογικού Τομέα "δεν μπορεί" να διδάξει τα τις επιστήμης του σε μαθητές των ΙΕΚ, ενώ ένας διπλωματούχος Μηχανολόγος μπορεί να διδάξει στατικά ή ένας γεωπόνος τεχνολογίας τροφίμων μπορεί να διδάξει ζωική παραγωγή?Ε? ο μαθηματικός μπορεί να διδάξει χημεία ενώ ο "λογιστής" από "τα ΤΕΙ" δεν θα "γνωρίζει ούτε την απλή μέθοδο των τριών...
    Η κρίση αξιών δεν είναι στην δικαιολογία "εγώ έγραψα 15 και εσύ 8, άρα είμαι καλύτερος εφ΄όρου ζωής".Το κλίμα με τα τει έχει διαμορφωθεί αρνητικά εξαιτίας και των παρεμβάσεων μελών των επιμελητηρίων που εργάζονται στα ΤΕΙ και προσπαθούν να τα διαλύσουν επί 30 χρόνια.Όμως δεν τα κατάφεραν!Διότι κάθε ίδρυμα που παρέχει γνώση και μόρφωση αναδεικνύει τον ρόλο του στην κοινωνία και δημιουργεί ανθρώπους με όνειρα και επιθυμία για πρόοδο.Αφού λοιπόν οι πανεπιστημιατζήδες είναι τόσο λογικοί και ανώτεροι άνθρωποι, ας απαντήσει λογικά κάποιος στα παρακάτω :
    α)Μαθητής εισέρχεται σε Τεχνολογικό Τμήμα με 8 (που δεν είναι κανόνας), τελειώνει (τις "κατώτερες" σπουδές του) και συνεχίζει για μεταπτυχιακό και διδακτορικό.Τι είναι τώρα αυτός ο "ανίκανος απόφοιτος" ?β) Εάν ο ίδιος μαθητής, δεν έδινε εξετάσεις και πήγαινε στην Βουλγαρία σε ένα πανεπιστήμιο, και με οδοντόπαστες και πακέτα τσιγάρα ελάμβανε πτυχίο, τι θα ήταν στην Ελλάδα?
    γ)Το ΜΙΤ είναι τεχνολογικό ίδρυμα.
    Γιατί οι Αμερικανοί δεν μπήκαν στην "λογική" να το "διαχωρίσουν" από τα Uni's και άφησαν την έρευνα και την εκπαίδευση να αναπτυχθεί ελεύθερα?Το παράδειγμα της Γερμανίας και της ΜΒ το γνωριζετε ?
    δ)Ποιός "παντογνώστης", μπορεί να απαντήσει εάν η πρωτογενής και εφαρμοσμένη έρευνα έχει ουσιαστικά στεγανά? Και ποιός μπορεί να υποστηρίξει ότι τα ερευνητικά ενδιαφέροντα μπορούν να λειτουργούν με περιοσμούς?
    ε)Τέλος, επειδή οι Π.Ε. υποστηρίζουν ότι "διαθέτουν" την "μοναδική" ικανότητα να κάνουν μελέτες και να ασκούν επάγγελμα "κατά αλάνθαστο τρόπο", μήπως μπορεί κάποιος να μας διαβεβαιώσει ότι μόλις απεφοίτησε, γνώριζε το επάγγελμα που θα ασκήσει, πως θα το ασκήσει και διέθετε την ανάλογη εμπειρία και γνώση?Γνώριζε τι σημαίνει μελέτη και τι σημαίνει "διαδικασία"?
    Όλα τα παραπάνω διαιωνίζονται ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί οι Τ.Ε. δεν οργανώνονται στις επαγγελματικές τους ενώσεις και κοιτάει ο καθένας τον εαυτούλη του. Ελπίζω οι φίλοι και συμπαθείς παγωταζήδες να μην παρεξηγηθούν που χρησιμοποίησα την κατάληξη "-τζήδες" για όσους Π.Ε. πιστεύουν ότι κατέχουν δικαίωμα ζωής και εξουσίας επί γης.
    Κύριε ή Κυρία "Ανώνυμε".Οι Τ.Ε. μόνο με μαζική κινητοποίηση και πίεση θα επιφέρουν την αναγνώριση που δικαιούνται.Αλλιώς να κλείσουν τα ΤΕΙ τώρα !

    Γιάννης Κωνσταντόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει καταντήσει ρατσιστικό το θέμα με τα ΤΕΙ και τα Πανεπιστήμια.
    1) Δεν αναγνωρίζονται ως ισάξια ούτε τα μεταπτυχιακά των πτυχιούχων ΤΕΙ.
    2)Απειλεί κάποιος τους Π.Ε.?θεωρούν ότι οι υπόλοιποι είναι αυτομάτως ανόητοι.κόμα και αν οι ίδιοι έλαβαν πτυχίο με 5,4!
    3) Τι λένε οι φίλοι πανεπιστημιατζήδες για συναδέλφους από αγγλία, βουλγαρία, ρουμανία χωρίς εξετάσεις που εγγράφονται σε επιμελητήρια λόγω δικρατικών συμφωνιών και πουλάνε υπογραφές? Υπάρχουν και εξαιρέσεις.θα δεχτείτε ποτέ ότι το σύστημα είναι στρεβλό ?
    4) Είναι τόσο τυφλή η εμπάθεια που έχουν αρκετοί πανεπιστημιατζήδες, που ότι είναι λίγο πιο κάτω από τον Θεό.
    5)Πτυχιούχοι ΤΕΙ συνέχισαν σπουδές σε πανεπιστήμια σε ελλάδα και εξωτερικού, για να γλυτώσουν από τον ιδιότυπο ρατσισμό.
    Στα μεταπτυχικα στην Ελλάδα, για τους Τ.Ε. θέτονται παράλογες πρϋποθέσεις συμμετοχής ενώ οι Π.Ε. "ελέω Θεού" είναι γνώστες των πάντων, ακόμα και εάν το μεταπτυχιακό είναι άσχετο με το βασικό πτυχίο.
    6)Τα επιμελητήρια και οι Π.Ε. που έχουν θέσεις εξουσίας, προσπαθούν με χίλια δυο τερτίπια να αποκλείουν συνεχώς του Τ.Ε. από την εργασία και την επαγγελματιή εξέλιξη.
    7)Προφανώς η τελευταία εγκύκλιος του Υπ.Παιδείας για την δια βίου μάθηση, είναι "δάκτυλος" προκατηλειμένου υπαλλήλου.Προφανώς ένας Λογιστής Τεχνολογικού Τομέα "δεν μπορεί" να διδάξει τα τις επιστήμης του σε μαθητές των ΙΕΚ, ενώ ένας διπλωματούχος Μηχανολόγος μπορεί να διδάξει στατικά ή ένας γεωπόνος τεχνολογίας τροφίμων μπορεί να διδάξει ζωική παραγωγή?Ε? ο μαθηματικός μπορεί να διδάξει χημεία ενώ ο "λογιστής" από "τα ΤΕΙ" δεν θα "γνωρίζει ούτε την απλή μέθοδο των τριών...
    Η κρίση αξιών δεν είναι στην δικαιολογία "εγώ έγραψα 15 και εσύ 8, άρα είμαι καλύτερος εφ΄όρου ζωής".Το κλίμα με τα τει έχει διαμορφωθεί αρνητικά εξαιτίας και των παρεμβάσεων μελών των επιμελητηρίων που εργάζονται στα ΤΕΙ και προσπαθούν να τα διαλύσουν επί 30 χρόνια.Όμως δεν τα κατάφεραν!Διότι κάθε ίδρυμα που παρέχει γνώση και μόρφωση αναδεικνύει τον ρόλο του στην κοινωνία και δημιουργεί ανθρώπους με όνειρα και επιθυμία για πρόοδο.Αφού λοιπόν οι πανεπιστημιατζήδες είναι τόσο λογικοί και ανώτεροι άνθρωποι, ας απαντήσει λογικά κάποιος στα παρακάτω :
    α)Μαθητής εισέρχεται σε Τεχνολογικό Τμήμα με 8 (που δεν είναι κανόνας), τελειώνει (τις "κατώτερες" σπουδές του) και συνεχίζει για μεταπτυχιακό και διδακτορικό.Τι είναι τώρα αυτός ο "ανίκανος απόφοιτος" ?β) Εάν ο ίδιος μαθητής, δεν έδινε εξετάσεις και πήγαινε στην Βουλγαρία σε ένα πανεπιστήμιο, και με οδοντόπαστες και πακέτα τσιγάρα ελάμβανε πτυχίο, τι θα ήταν στην Ελλάδα?
    γ)Το ΜΙΤ είναι τεχνολογικό ίδρυμα.
    Γιατί οι Αμερικανοί δεν μπήκαν στην "λογική" να το "διαχωρίσουν" από τα Uni's και άφησαν την έρευνα και την εκπαίδευση να αναπτυχθεί ελεύθερα?Το παράδειγμα της Γερμανίας και της ΜΒ το γνωριζετε ?
    δ)Ποιός "παντογνώστης", μπορεί να απαντήσει εάν η πρωτογενής και εφαρμοσμένη έρευνα έχει ουσιαστικά στεγανά? Και ποιός μπορεί να υποστηρίξει ότι τα ερευνητικά ενδιαφέροντα μπορούν να λειτουργούν με περιοσμούς?
    ε)Τέλος, επειδή οι Π.Ε. υποστηρίζουν ότι "διαθέτουν" την "μοναδική" ικανότητα να κάνουν μελέτες και να ασκούν επάγγελμα "κατά αλάνθαστο τρόπο", μήπως μπορεί κάποιος να μας διαβεβαιώσει ότι μόλις απεφοίτησε, γνώριζε το επάγγελμα που θα ασκήσει, πως θα το ασκήσει και διέθετε την ανάλογη εμπειρία και γνώση?Γνώριζε τι σημαίνει μελέτη και τι σημαίνει "διαδικασία"?
    Όλα τα παραπάνω διαιωνίζονται ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί οι Τ.Ε. δεν οργανώνονται στις επαγγελματικές τους ενώσεις και κοιτάει ο καθένας τον εαυτούλη του. Ελπίζω οι φίλοι και συμπαθείς παγωταζήδες να μην παρεξηγηθούν που χρησιμοποίησα την κατάληξη "-τζήδες" για όσους Π.Ε. πιστεύουν ότι κατέχουν δικαίωμα ζωής και εξουσίας επί γης.
    Κύριε ή Κυρία "Ανώνυμε".Οι Τ.Ε. μόνο με μαζική κινητοποίηση και πίεση θα επιφέρουν την αναγνώριση που δικαιούνται.Αλλιώς να κλείσουν τα ΤΕΙ τώρα !

    Γιάννης Κωνσταντόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φίλοι,
    όλοι κάναμε τον αγώνα μας. το αν τα πτυχία αντιπροσωπεύουν τις γνώσεις μας αυτό το λέει η αγορά. Η αγορά προσλαμβάνει και απορριπτει ανάλογα με το τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι.
    Το υπουργείο παιδείας όμως δεν κάνει αυτο που πρέπει.
    Ασ απαντήσει η κα Διαμαντοπούλου την προκαλούμε πλέον.
    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση