GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Σταρ Ελλάς...

Η Σταρ Ελλάς Αννα Πρέλεβιτς ενώ ενημερώνεται για τα μυστικά της φωτογραφικής τέχνης κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του διαγωνισμού για ...

Η Σταρ Ελλάς Αννα Πρέλεβιτς ενώ ενημερώνεται για τα μυστικά της φωτογραφικής τέχνης κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στο Λας Βέγκας.

2 σχόλια

  1. ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΑΡ ΤΟΥ
    ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ..ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ !!

    Φιλικό πρόσωπο ελάμβανε αναπηρική σύνταξη λίγο παραπάνω από το ποσό των 210 Ε της κας Κόκλα ((350 Ε) μηνιαίως, για βαριά καρδιοπάθεια – έμφραγμα κλπ.
    Από τον περασμένο Φεβρουάριο (!!!), η σύνταξη έχει κοπεί μέχρι αυτή τη στιγμή και Κύριος Είδε πότε θα την ξαναδώσουν. Από το ΤΕΒΕ του λένε ότι δεν έχουν γίνει επαναπροσλήψεις των γιατρών που ελέγχουν στις επιτροπές τις αναπηρικές συντάξεις.

    Συνεργάτης της Θάλειας Δραγώνα, Βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα του Τομέα Παιδείας υπεύθυνη για την παρακολούθηση των θεμάτων παιδείας και τη λειτουργία του Τομέα Παιδείας.
    http://paremvasikomotini.blogspot.com/2009/12/blog-post_7174.html
    TYXAIO? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    Μην ξεχναμε και την αλλη των ιονιων νησων
    που πηγαινε ταξιδια στη τουρκια και τα χρεωνε
    στο δημο, το ιδιο εκανε ακομα και με τα καινουρια
    επιπλα του σπιτιου της!!!
    Και ο γιωργακης απλα την εδιωξε..
    την τιμωρησε σκληρα…,
    σε στυλ τιμωριας ακη!..

    Ετσι ετσι και ο μαυρος οκτωβρης του πασοκ ερχεται.
    Ουτε ΕΝΑΣ πρασινος δημαρχος ________


    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙΤΟΜΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΗ ΠΑΣΟΚΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη ωρέ φίλε !
    Αλλα ΤΙ σχέση έχει ωρέ το θέμα του σχολιου σου με την ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ; !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση