GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνηγάνε για ...βιασμό τον ιδρυτή του WikiLeaks!

Ετοιμαζόταν να δημοσιεύσει κι άλλα απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν Ο ιδρυτής του ιστοτόπου WikiLeaks, που εξειδ...

Ετοιμαζόταν να δημοσιεύσει κι άλλα απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν

Ο ιδρυτής του ιστοτόπου WikiLeaks, που εξειδικεύεται στην δημοσίευση εμπιστευτικών εγγράφων, Τζούλιαν Ασάνγκε, καταζητείται στη Σουηδία με την κατηγορία του βιασμού, ανακοινώθηκε σήμερα από την εισαγγελία.
«Ο Τζούλιαν Ασάνγκε καταζητείται για δύο διαφορετικές υποθέσεις, η μία να είναι κατηγορία για βιασμό», τόνισε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας Κάριν Ροζάντερ. Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να αποκαλύψει ποια είναι η...
 δεύτερη κατηγορία που τον βαραίνει, ούτε και εάν έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Σύμφωνα με το σουηδικό περιοδικό Expressen, ο 39χρονος Αυστραλός Ασάνγκε, που την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν στη Σουηδία, καταζητείται επίσης για επίθεση εναντίον μίας γυναίκας.
Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου στη Στοκχόλμη, ο ιδρυτής της WikiLeaks είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να δημοσιεύσει περίπου 15.000 απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν. (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

5 σχόλια

  1. Τους εχει τσουξει τοσο πολυ, που θα κανουν τα αδυνατα δυνατα να του δημιουργησουν αρνητικη εικονα.
    Νεοταξικα μουνοπανα, ερχονται κρεμαλες ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά και μη δε βρίσκανε αιτια αφορμής για να μη τον κυνηγήσουν!

    Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει σεξουαλική πράξη χωρίς βία, αφού έτσι κι αλλιώς το λιγότερο είναι αμοιβαίας αποδοχής.

    Το να αποποιηθεί κανείς την αμοιβαιότητά του στη συμμετοχή, ακόμα και εκ των υστέρων, αρκεί σαν εφαλτήριο καταδίωξης του όποιου ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥ των διαπλεκόμενων στη διαφθορά ΚΑΙ στο διεθνή χώρο.

    Έτσι και τον Κλίντον του την στήσανε καρτέρη, παραλύοντας τον μέχρι να φέρουν σε πέρας το δικό τους βιασμό στη Γιουγκοσλαβία.

    ΑΠΑΝΑΝΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΧΡΧΕΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΠΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ!!!ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΝΟΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΙΑΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://twitter.com/wikileaks


    Όλα ψέμματα!

    Τον κυνηγάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.dn.se/nyheter/varlden/julian-assange-misstankt-for-valdtakt-1.1157154

    gör dock gällande att de två kvinnorna, som anmält brotten, känner varandra och "att de båda vet att de råkat ut för samma sak".

    "συμβάνει όμως το εξής ότι οι δυο γυναίκες, που κάναν την μύνηση, γνωρίζονται μεταξύ τους και "ότι και οι δυο ξέρουν ότι συνέπεσαν σε ίδιο γεγονός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση