GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενας αθώος πόλεμος...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/    Και ενω εμεις θα ασχολουμαστε με το αποτελεσμα των προσεχων εκλογων,με το αν θα κανει η Θοδωρ...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/  
Και ενω εμεις θα ασχολουμαστε με το αποτελεσμα των προσεχων εκλογων,με το αν θα κανει η Θοδωρα νεο Κομμα, με το ποιος ειναι ο κατα τα καναλια καταλληλοτερος για διαχειριστης... λες και δεν το εχουμε ξαναφαει αυτο το φαι με τον Παχυρευστο πρωην....
Η τυχη μας δουλευει.
Και φυσικα μας δουλευουν και οι κρατουντες με υποσχεσεις για την καλυτερευση της καταστασης.
Μα εδω και το ΔΝΤ δεν βλεπει καλυτερευση πριν το 2016 ενω αλλοι αναλυτες ουτε στον αιωνα τον απαντα.
Και φυσικα λογω των εκλογων δεν αναφερονται και καθολου στα νεα απο τα πιο νεα μετρα,δεν αναφερονται σε ποιες κοινωνικες δαπανες θα...
 γινουν περικοπες,δεν αναφερονται ποσο ακομη θα κοπουν τα επιδοματα και οι μισθοι.
Αυτο το αναμφισβητητα οργανωμενο εγκλημα κατα της χωρας εμεις το θεωρουμε προσπαθεια διασωσης,οταν επι μηνες ειχαν αφησει τα παντα ανεξελεγκτα με σκοπο να τα οικονομισουν και αυτοι λιγακι,ξεχασαμε το Τ10,ερευνα δεν εγινε,παει και αυτο,ξεχναμε οτι εχουν παραχωρησει εν λευκω την χωρα στους δανειστες της,ξεχναμε τους ορους της προδοτικης αυτης συμβασης που υπεγραψαν.
Και ελπιζουμε οτι ο νεος καταλληλοτερος....να μην χεσω συγνωμμη,που ακομη και για τον αστειο Παγκαλο ηταν κατα τις δηλωσεις του "ανικανος"θα μας βγαλει απο την κατασταση που σκοπιμα μας εβαλε.
Μας εχουν εγκλωβισει στα μικροπροβληματα της επιβιωσης μας,δεν βλεπουμε μακρυτερα απο οσο η μυτη μας,αυτο ηταν ο πρωτος στοχος τους,οποιος διαβασει τις προθεσεις οσων επιζητουν την ποθητη για τον κωπηλατη μας παγκοσμια διακυβερνηση θα καταλαβει τι γινεται.
Ενας αθωος πολεμος,με στοχους ορατους πλεον,δεν ειναι απλα ενα σχεδιο,γινεται πραγματικοτητα,θα μας χαζεψουν και θα επιβαλλουν την δικτατορια που επιθυμουν.
Καλυμμενη και ομορφη με ενα ονομα που θα θαμπωνει.
Παγκοσμια διακυβερνηση.

3 σχόλια

  1. Αλλοδαποί δυο ταχυτήτων .
    Ρε πούστηδες ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ , παλιοαδελφές του κερατά .
    Γιοί της πουτάνας με τις ενέργειες σας στερήσατε θέσεις από τα πανεπιστήμια που ανήκουν σε Ελληνόπουλα .
    Εγώ και τα παιδιά μου είμαστε στη δυσάρεστο θέση , ΕΚΤΟΣ πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ΚΑΙ το παιδί του γείτονα του αλλοδαπού είναι πανευτυχές και δεν ξέρει δε ποια από τα δυο πανεπιστήμια που έχει περάσει , να πάει :
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ . Πέρασε ως Έλληνας πολίτης .
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ . Πέρασε με τα δικαιώματα του αλλοδαπού πολίτη .
    Έχετε αναρωτηθεί ανεγκέφαλοι μαλάκες βουλευτές , πόσες τέτοιες θέσεις πανεπιστημιακές στερήσατε από τα ελληνόπουλα ;
    Είμαι τόσο αγανακτισμένος που αν βρω ένα ΚΑΛΑΖΝΗΚΟΒ θα σας θερίσω όλους .
    Έξω από την χώρα βρομιάρηδες πορνογεννήματα ΠΑΣΟΚΟΙ .
    Ξυπνήστε και πάρτε τους φαλάγγι Έλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
    Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
    Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

    Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
    Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
    Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
    Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
    • Το 1996-97 η πολιτεία με Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους χρηματοδοτεί την μετατροπή της ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ σε ΛΙΜΑΝΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ-ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ που σε συνδυασμό με την ελεύθερη ζώνη θα έβαζε την περιοχή και την δυτική Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.
    • Το 2007 η ιδιοκτήτρια εταιρία ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΕΡΜΙΝΑΛ με την ανοχή της τότε κυβέρνησης , επιχειρεί να εγκαταστήσει στο λιμάνι του Πλατυγιαλιού την Ιταλική εταιρία EDISON με σκοπό την κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με πρώτη ύλη τον λιθάνθρακα. Την πραγματοποίηση της εν λόγω επένδυσης ακυρώνει ο ξεσηκωμός του λαού της περιοχής, αφού και αυτή η επένδυση δεν μπορούσε να εγκατασταθεί στο χώρο του πλατυγιαλιού με βάση την Κ.Υ.Α (Κοινή Υπουργική Απόφαση) 2547/1997 ως μονάδα υψηλής όχλησης και επικινδυνότητας .
    • Το 2010 οι νέοι ιδιοκτήτες / Τραπεζίτες της ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ και η σημερινή κυβέρνηση, που λειτουργεί ως μεσίτης, επιχειρούν από κοινού να εγκαταστήσουν “παράνομα” και σε πείσμα της βούλησης της τοπικής κοινωνίας και εντολών της Ευρωπαϊκής Ένωσης , μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας1100MW με πρώτη ύλη το L.P.G (Μείγμα βουτανίου-προπανίου) με υψηλούς δείκτες ρίπων και επικινδυνότητας .
    • ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:
    • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ !!!!!
    • ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ – ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση