GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή Βουλγαράκη για το άνοιγμα των λογαριασμών του...

Προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής «Για τη διερεύνηση της υπόθεσης Ζήμενς στο σύνολό της» Αθήνα 16 Σεπτεμβρίου 2010 Κύρι...

Προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής «Για τη διερεύνηση της υπόθεσης Ζήμενς στο σύνολό της»
Αθήνα 16 Σεπτεμβρίου 2010
Κύριε Πρόεδρε,
Στην από 2α Ιουλίου 2010 επιστολή μου, σε απάντηση της επιστολής σας με αρ.πρωτ. 146, σας γνωρίζω ότι:
«1. Το σύνολο της περιουσίας μου (Ακίνητα, Εταιρείες, Λογαριασμοί, Χρεόγραφα, Αξιόγραφα κλπ περιλαμβάνονται αναλυτικά στις δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» που είναι όλες κατατεθειμένες στο αρμόδιο τμήμα της Βουλής και μπορείτε εύκολα από εκεί να αναζητήσετε ότι θεωρείτε ότι χρησιμεύει στην έρευνα σας.
2. Πέραν αυτών, το σύνολο της περιουσίας μου, καθώς και της συζύγου μου (Ακίνητα, Εταιρείες, Λογαριασμοί, Χρεόγραφα, Αξιόγραφα κλπ), έχει ερευνηθεί διεξοδικά από...
 ειδικό κλιμάκιο του Υπ. Οικονομικών που συνεστήθη κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας και με την συγκατάθεση μου. Συνεπώς μπορείτε να αναζητήσετε τα αποτελέσματα του ελέγχου από το αρμόδιο Υπουργείο.»
Πρόσθετα δε ότι «παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση» κατά τη διάρκεια δε της παρουσίας μου στην επιτροπή, σας είχα πει «… φυσικά σας εξουσιοδοτώ να κάνετε όποιο έλεγχο θέλετε και με όποιο τρόπο θεωρεί η επιτροπή σας πρόσφορο.»
Παρ’ όλα αυτά, χωρίς καμία ενημέρωση η ειδοποίηση, με έκπληξη μου διαπίστωσα ότι ο Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής σας ενημερώνει ότι «… δεν είναι δυνατή η διενέργεια περαιτέρω ελέγχου καθόσον δεν προσκομίστηκαν για τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών…»
Κύριε πρόεδρε,
• Παρά το γεγονός ότι έχω προ πολλού καταθέσει τις κινήσεις των λογαριασμών μου στην εξεταστική επιτροπή που διερευνούσε την υπόθεση του Βατοπεδίου συνεπώς υπήρχαν στη διάθεση της Βουλής,
• Παρά το γεγονός υπάρχει σχετική έκθεση της Τραπέζης που τους έχει ήδη ελέγξει και υπάρχει και αυτή κατατιθέμενη στη Βουλή και προκειμένου να αποφευχθούν εντυπώσει που δημιουργούνται χωρίς καμία βάση, επανακαταθέτω συνημμένα τις κινήσεις των λογαριασμών μου με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα καταστεί δυνατός ο επανέλεγχος που θα διεξαχθεί για πολλοστή φορά.
Σας είναι άλλωστε γνωστό ότι στην υπόθεση που διερευνά η επιτροπή σας, δεν είχα ούτως ή άλλως αρμοδιότητα ως Υπουργός.
Γιώργος Α. Βουλγαράκης

4 σχόλια

  1. Η κυρία Πελέκη η Θεοσεβουμενη , ξεμπρόστιασε τον επίγονο Κωστάκη …
    ( ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ )
    Μα δεν είναι η ίδια που παλαιότερα είχε πεί πως έδρασε για την “ευλογία της Παναγίας”?

    Όσο έκαναν οι δύο οικογένειες τριήμερα παρέα στην Αράχωβα και ο σύζυγος υπουργευαι και εισέπρατταν ήταν καλά και η Πελέκη γαργάρες…με εκατομμύρια ευροπούλα…


    Πλάκα θα έχει τώρα να βγει και ο Βουλγαράκης(ντορακης) να αποδοκιμάσει τους σκαφάτους , ο Ρουσόπουλος τους πισινατους και ο Πατερακής τους ελικοπτερατους .

    Η αναλγησία η αμνημοσύνη και η αγνωμοσύνη δεν έχουν όρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξεγελιέται ο λαός με Βατοπαίδεια. Θα ξεσηκωθεί κατά της χούντας του ΔΝΤΠΑΣΟΚ και θα φέρει τη Λευτεριά στη Χώρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΙΑΧΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!
    ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ -ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ -ΧΟΥΝΤΑ -ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .

    ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΤΥΠΟΙΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ TOY ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ , ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ..

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΤΟ ΔΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΩΡΩΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

    ΚΥΡΙOI THΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ (ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ,ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ,ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΦΣΟΡ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΦΑΣΚΕΛΩΜΑ.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση