GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγνώρισε και η Συρία τα Σκόπια ως "Μακεδονία"...

Διπλωματικές σχέσεις , υπό το λεγόμενο συνταγματικό όνομα της ΠΓΔΜ "Μακεδονία", συνήψαν χθες στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης ...

Διπλωματικές σχέσεις, υπό το λεγόμενο συνταγματικό όνομα της ΠΓΔΜ "Μακεδονία", συνήψαν χθες στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, Δαμασκός και Σκόπια.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, το κοινό ανακοινωθέν για τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων υπέγραψαν ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι και ο Σύρος ομόλογός του Ουαλίντ αλ Μουάλεμ. Το ανακοινωθέν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΟΗΕ, θα... διανεμηθεί σε όλα τα κράτη-μέλη του διεθνούς οργανισμού. Η Συρία, τονίζεται, είναι η 129η χώρα, η οποία έχει επίσημα αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα.

22 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΡΙΟΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να τους αναγνωρίσουν και οι 200,για να τελειώνουμε μ'αυτήν την ηλίθια ιστορία.Και εκτός αυτού βλέπουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει συμμάχους ούτε στη δύση,ούτε στους ανατολικούς φασισμούς λόγω της ακραίας εθνικιστικής της πολιτικής στο θέμα.

    Διαβάστε δύο ενδιαφέροντα άρθρα

    http://taairetika.blogspot.com/2010/09/blog-post_18.html

    http://taairetika.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω κι' άλλους Σύριους μουσουλμάνους σύντροφους της Αλ Ψωλεχ με περιτομή και προτίμηση στο οθωμανικό. Γιώργο φέρε κι' άλλους να μας πάρουν από πίσω. Μας αρέσει το πρωκτικό μετά κάνναβης υπό τους ήχους του Τζαμιού όταν ο Ιμάμης ξελαρυγγιάζεται. Εμείς θα βραχνιάζουμε από τις πολλές μωαμεθανικές πίπες. Φέρτε μαύρους απ' το κατάρ και αλβανούς απ' την κατάρα. Είμαστε όλες μας ανοιχτές και δημοκρατικές όπως η κοινωνία μας. Ζήτω το Τζέφρυ.Ζήτω το αγκάπη με το Αράπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O GAP το ξερει; αλλα μαλλον στα αρχιδια του παγκοσμιοποιητης ειναι,σιγα τωρα που θα ασχοληθει με το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ λες και ειναι πατριδα του η Ελλαδα. Εδω ετοιμαζεται να την δωσει ολη αντιπαροχη και εσυ μιλας για αναγνωριση των Σκοπιανων χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.
    Ο ΓΑΠ εχει αλλες προτεραιοτητες τωρα βεβαια θα θελει να ειναι μεσα στους εξουσιαστες του global goverment ετσι λεγεται στην μητρικη του γλωσσα.
    Τελευταια μας ειπε κατι για τσιπακια καμουφλαρισμενα σε ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ αν σας καλεσουν να τις παραλαβετε πεστε τους να τις βαλουν στον πατο τους για να μην χαθουν να μπορουν να τους εντοπιζουν οι δορυφοροι.
    Κοιτα να δεις ενας χοντρομαλακας που μας θεωρει πιο μαλακες απο αυτον. Απιστευτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. alli mia epityxia toy giorgaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις πλησιάσαμε στό Ισραήλ,
    ο ψηλέας Άσαντ ανταπέδωσε.
    Στά 40 πού λένε καί οί χήρες.
    Όλα τά άλλα...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν μπένεις στο κρεβάτι με τον διάολο, ο δικός σου κώλος ματώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GAP εδώ φαίνεται η μαγκιά. Άλλη μία επιτυχία του ΓΑΠ. Τώρα giorgos αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια που σε ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. GAP εδώ φαίνεται η μαγκιά. Άλλη μία επιτυχία του ΓΑΠ. Τώρα giorgos αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια που σε ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gamw to korani sas brwmomoysoylmani. Den exete na fate kai sas apasxoloyn ta gyfto-Skopia kai to pws ayta 8a legontai. Na pate na gamh8eite gyftoarabes, kala sas kanei to Israil kai sas gamaei, kwlopoystes, mayra kakomoirika an8rwpakia. Kwlomoysoylmanoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι τυχαια η χρονική στιγμη της απόφασης της Συριας, αμεσως μετα την συναψη συμφωνου επενδυσεων της Ελλάδας με αλλο αραβικο κρατος (Κατάρ)? Δεν καταλαβα, ηθελαν και αυτοι μερίδιο τωρα που πανε και ερχονται οι μνηστηρες της Ελλαδος (Κινα, Λιβυη, Καταρ κλπ)? Δεν τους καναμε την χαρη? Σου λεει και ο Κανταφι δικτατορας ειναι, γιατι οχι και εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι τυχαια η χρονική στιγμη της απόφασης της Συριας, αμεσως μετα την συναψη συμφωνου επενδυσεων της Ελλάδας με αλλο αραβικο κρατος (Κατάρ)? Δεν καταλαβα, ηθελαν και αυτοι μερίδιο τωρα που πανε και ερχονται οι μνηστηρες της Ελλαδος (Κινα, Λιβυη, Καταρ κλπ)? Δεν τους καναμε την χαρη? Σου λεει και ο Κανταφι δικτατορας ειναι, γιατι οχι και εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4:43:00, sorry αλλά έγραψες ένα σχόλιο σαν να έχεις να κάνεις σεξ 40 χρόνια. Κουλάρισε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντί να φτιάχνετε σενάρια συνωμοσίας και αναλύσεις επί αναλύσεων,μήπως έχετε σκεφτεί ποτέ οτι η Ελλάδα μπορεί να έχει και άδικο,θέλοντας να αλλάξει το όνομα μιας ξένης χώρας?
    Γι’αυτό και ο Ελληνικός ακραίος εθνικισμός δε βρίσκει υποστηρικτές ούτε στη δύση,ούτε καν στους ανατολικούς φασισμούς όπως η Συρία.
    Ειλικρινά πάντως επί 20 χρόνια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς επιδιώκει η Ελληνική εξωτερική πολιτική στο Μακεδονικό.Αν έχει καταλάβει κάποιος ας μου εξηγήσει,γιατί εγώ μόνο τυχοδιοκτισμό βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 25 Σεπ 2010 12:04:00 π.μ.


    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.


    ΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΒΡΕ ΤΥΧΑΙΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ;


    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .

    ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


    ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ,ΒΑΡΔΑΡΙΑ.

    ΠΟΤΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΠΛΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .



    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΣΛΑΒΩΝ , ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΟΜΑ "ΖΗΤΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;


    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΓΑΚΙ

    Η ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ "Η ΑΛΕΠΟΥ 100 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ 101 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ"


    ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ .

    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΩ ΚΑΙ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΤΕΛΗ ΘΕΜΑΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΜΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΒΛ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΒΛ ΙΣΡΑΗΛ,ΒΛ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΜΕ ΧΑΖΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ,ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδό σου που απαξιώ παντελώς να απαντήσω σε θεωρίες συνομοσίας περί σχεδίων για διάλυση της Ελλάδας,αυτά πήγαινε σε κανέναν Λιακόπουλο να τα πεις γιατί είναι για γέλια.Βρωμερός και τρισάθλιος είσαι και φαίνεσαι.'Αλλωστε όποιος δεν έχει επιχειρήματα βρίζει και φωνάζει υστερικά όπως εσύ.Μάθε όμως ανεγκέφαλε ότι αυτή η περιοχή είναι γεωγραφικά μέρος της Μακεδονίας (περίπου το 30%) άρα για κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο είναι και αυτοί Μακεδόνες,όπως είστε κι'εσείς.Μόνο που γι'αυτούς είναι και η εθνική τους ταυτότητα.Αμφιβάλω και πάλι βέβαια αν κατάλαβες τι λέω ,λόγω της χαμηλής νοημοσύνης σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 25 Σεπ 2010 1:13:00 μ.μ.


    ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.

    ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ , ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ.


    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΙΚΗ ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ;


    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΜΗΜΑ (ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ) ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;


    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ,ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΙΧΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ .


    α)ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ;

    β) ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ Σ'ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ;


    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παραμένεις ένας χυδαίος και αμόρφωτος φασίστας,προφανώς οπαδός του Καρατζαφέρη ή του Παπαθεμελή που λέει ανοησίες και νομίζει ότι είναι και σπουδαίος.

    Μακεδόνας είναι οποιοσδήποτε ζει στη Μακεδονία (η οποία είναι πολυπολιτισμική περιοχή και πάντα ήταν)ανεξαρτήτου γλώσσας,εθνικότητας και θρησκείας,μόνο οι φασίστες διεκδικούν για τον εαυτό τους την αποκλειστικότητα,γιατί Μακεδονία είναι απλά μια γεωγραφική περιοχή.Όπως και Θρακιώτης είναι όποιος ζει στη Θράκη,Πελοποννήσιος όποιος ζει στην Πελοπόννησσο κλπ.
    Και φυσικά ανόητε αν υπήρχαν και Γερμανοί και Σουηδοί και οτιδήποτε άλλο στη Μακεδονία και έμεναν εκεί επί αιώνες θα ήταν Μακεδόνες.Στη Θράκη πως μένουν και Τούρκοι και Πωμάκοι και Τσιγγάνοι? Τους είπε κανείς ότι δε μπορούν να λέγονται Θρακιώτες? Στην Κύπρο γιατί λέμε Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι? Όλοι Κύπριοι δεν είναι ?

    Και κανείς δεν παραβλέπει και την Ελληνική Μακεδονία,μόνο που αυτή είναι απλά μέρος ενός άλλου κράτους,ενώ η άλλη περιοχή αποτελεί κρατική οντότητα με τη δική της εθνική ταυτότητα.

    Αλλά που να τα καταλάβεις εσύ αυτά που το μόνο που ξέρεις είναι να βρίζεις και να φτιάχνεις θεωρίες συνωμοσίας...


    ΥΣ. Δεν ξέρω αν η μαϊμού κελαϊδάει,αν θέλεις όμως να δεις μαϊμού κοίτα τη φάτσα σου στον καθρέφτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 25 Σεπ 2010 3:37:00 μ.μ

    ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ .


    ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.



    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ

    "Και κανείς δεν παραβλέπει και την Ελληνική Μακεδονία,μόνο που αυτή είναι απλά μέρος ενός άλλου κράτους,ενώ η άλλη περιοχή αποτελεί κρατική οντότητα με τη δική της εθνική ταυτότητα."

    ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΕΣ ΨΥΧΩΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ .



    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

    ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΣΟΥ
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ .

    ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΤΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ) ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση