GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να, η διαφάνεια για τον τζόγο...

Γράφει ο Μικρός Ήρωας    Η κυβέρνηση έχασε το παιχνίδι στη δημόσια διαβούλευση για τις προτάσεις της για τα τυχερά παιχνίδια. Σίγουρα δεν...

Γράφει ο Μικρός Ήρωας  
Η κυβέρνηση έχασε το παιχνίδι στη δημόσια διαβούλευση για τις προτάσεις της για τα τυχερά παιχνίδια. Σίγουρα δεν περίμενε να γράψουν τόσοι πολίτες ανατρέποντας τα επιχειρήματα της. Η αντίδραση της κοινής γνώμης επέβαλε μια αλλαγή στρατηγικής για να περάσει ένα νομοσχέδιο που απαιτεί το λόμπυ του τζόγου και έχει καταφέρει να το βάλει ως παράγραφο στο περίφημο μνημόνιο για τη "σωτηρία" της χώρας μας.
Για να αποφύγει λοιπόν περαιτέρω αντιδράσεις ο κ. Παπακωνσταντίνου κάλεσε όλους τους εμπλεκομένους φορείς σε συνάντηση στις 21 του Σεπτέμβρη για να συζητήσουν τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης όπως...
 λέει.
Από τους εμπλεκομένους φορείς λείπει ο πιο βασικός: Η κοινωνία. Η κοινωνία που θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα αυτής της κυβερνητικής εμμονής να κάνει την Ελλάδα χώρα-καζινο και να αρπάξει και τα τελευταία ευρώ που έμειναν στην τσέπη των πολιτών.
Στην ημερίδα θα πάνε οι "ενδιαφερόμενοι" δηλαδή όσοι κινούν τόσα χρόνια τα νήματα στη σκιά για να ατυχούν την πολυπόθητη απελευθέρωση του τζόγου. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά και όλοι θέλουν το μεριδιάκι τους.
Αυτή είναι η διαφάνεια και αυτός είναι ο σεβασμός στον πολίτη. Και εις ανώτερα για την Δημοκρατία μας.

4 σχόλια

  1. ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ:Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή τα side αυτών των δημόσιων διαβουλεύσεων που ακούμε δεν τα γνωρίζουμε σας παρακαλώ να τα δημοσιεύετε για να ψηφίζουμε..

    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η stonpoutsomas@gmail.com είπε...
    ston poutso mas;
    stonpoutsomas@gmail.com





    Giorgo γερά ..........
    Για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος που γέννησε δόξα και πολιτισμό θα πρέπει οι νεοέλληνες να ...............



    stonpoutsomas@gmail.com
    stonpoutsomas@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
    Επιχείρηση εκτόνωσης του … ΣΔΟΕ

    Ολη αυτή η επιχείρηση του ΣΔΟΕ να συλλάβει φοροφυγάδες, να βρει ονόματα με μεγαλοκαταθέτες στο Λιχτενστάιν και την Ελβετία, να κάνει έφοδο στα μαρίνες και να βρει ποιοι έχουν δηλώσει και ποιοι όχι τις σκαφάρες τους, είναι πράγματι μια καλή προσπάθεια. Πρέπει κάποτε να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και να πληρώσουν και οι έχοντες. Αλλωστε αυτό είναι διαχρονικό αίτημα της κοινωνίας.

    Καταντάει γελοίο, ωστόσο, να κάνεις εφόδους και να το παίζεις απηνής διώκτης του οικονομικού εγκλήματος όταν την ίδια ώρα εσύ ο ίδιος κάνεις το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα. Δηλαδή δίνεις φορολογική αμνηστία, συγχωροχάρτι δηλαδή, ακόμη και σε δισεκατομμυριούχους. Από τη μια κάνεις πάταγο κι από την άλλη τη χαρίζεις στους φοροφυγάδες.

    Επομένως, άλλο σκοπό έχει όλη αυτή η επιχείρηση του ΣΔΟΕ. Και δεν είναι άλλος αυτός ο σκοπός από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Διότι πράγματι, «γράφει» στο γυαλί η σκαφάρα στον Αλιμο που δεν έχει χαρτιά, που είναι γραμμένη σε off shore ή που ανήκει σε πρώην υπουργό. Το βλέπει ο κοσμάκης, βρίζει τα λαμόγια, εκτονώνεται και ξεχνά ότι έχει βάλει το κεφάλι του στη γκιλοτίνα του ΔΝΤ και τώρα έρχονται και του λένε ότι θα το έχει για πολλά χρόνια ακόμη.

    Έναν ΣΔΟΕ, λοιπόν, για πάσα νόσον και πάσα μα….

    για ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ.
    1.ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΗ.ALTER.REAL.ΑΥΡΙΑΝΗ AYTIA.ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΜΑΚΗ.
    2. ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.ΣΚΑΙ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ
    ΜΟΝΟΠΥΘΜΕΝΑ ΤΑΝΚΕΡ.
    3. ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΘΝΟΣ-MEGA ERGA.
    BAΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ ΚΛΠ ΟΙL.
    4. ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.ΒΗΜΑ.ΝΕΑ.ΜΕΓΑΡΑ.
    5.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ
    ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.....
    χιχχιιχιιιχχχχχιιιιιι
    χαχχαααχααααχααχααχαχχαα
    χοχοοχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΟYYYYYYY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση