GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός Ευρωλίγκα το Μαρούσι...

Aπό τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Αυτό που με τόσο κόπο κατέκτησαν την περσινή σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτε...

Aπό τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Αυτό που με τόσο κόπο κατέκτησαν την περσινή σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, χάθηκε μέσα σε λίγες μέρες! Η αβέβαιη διοικητική κατάσταση στο Μαρούσι και τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα ανάγκασαν την Ευρωλίγκα να «πετάξει» την ελληνική ομάδα εκτός από τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης!
Όσον αφορά στην ομάδα που θα την αντικαταστήσει; Σίγουρα δεν θα είναι ελληνική και θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.
Η διοργανώτρια αρχή είχε δώσει διορία στο Μαρούσι να...
καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή του ως σήμερα. Ωστόσο, οι διοικούντες την ελληνική ομάδα δεν έκαναν τον κόπο να στείλουν ούτε ένα χαρτί, ούτε ένα συμβόλαιο, «πετώντας» ουσιαστικά μόνοι τους στα σκουπίδια την θέση τους στην Ευρωλίγκα.

2 σχόλια

  1. Εμ ΜΑρουσάκι στην Ευρώπη δεν είναι όπως εδώ που κλαιγόμαστε λίγο στην κυβέρνηση και όλα καλά. Άσε που ο Παπανδρέου δεν ξέρει που ανήκει ο αθλητισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο του
    17 Σεπ 2010 2:17:00 π.μ.
    είναι καλυμμένη διαφήμιση του Emax. ΠΡΟΣΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση