GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίσσευμα; Δεν θα το …δεις ποτέ...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ χαλάρωσης και ανεμελι άς. Το δημόσιο στα χέρια των κυβερνήσεων, η χώρα στο έλεος των μανιακών της εξουσί...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ χαλάρωσης και ανεμελιάς. Το δημόσιο στα χέρια των κυβερνήσεων, η χώρα στο έλεος των μανιακών της εξουσίας και η πατρίδα ξένο σώμα, που έμεινε στα λόγια και στα…παραμύθια. Αυθαδίασε η κορυφή, μπόλιασε τη βάση και η βάση αρέστηκε σ’ αυτό το παιχνίδι. Με τους θρασείς στην πρώτη γραμμή και τους καταφερτζήδες ν’ ανοίγουν δρόμο. Για το κονάκι του βουλευτή που σε χτύπαγε στον ώμο σε μια σχέση αμοιβαιότητας στο ρουσφέτι και με τον υπουργό να πουλάει τη μάνα του για το…υπουργιλίκι.
ΓΝΩΣΤΑ όλα αυτά, κατανοητά και (εκ των υστέρων) μη αντιμετωπίσιμα. Το κακό έγινε. Το χρήμα φαγώθηκε. Η ψυχή αλώθηκε. Ψάχνουμε για ενόχους και κοιτιόμαστε μεταξύ μας. Εκείνοι, οι μακρινοί και απρόσιτοι που κρατούσαν τα κλειδιά, έφτιαχναν νόμους και διαμόρφωναν κλίμα βρίσκονται στο απυρόβλητο. Σε επίπεδο υπουργικής ασυλίας, τους φρόντισε ο «πολύς» Βενιζέλος. Κι ούτε μια φορά βγήκε, ευθαρσώς και ευθέως, να ομολογήσει την…υψηλή του έμπνευση περί του νόμου «ΜΗ ευθύνης κλπ.» και την επιμονή του να...
 εμπνεύσει τους αμαρτωλούς του κοινοβουλίου για να τον ψηφίσουν.
ΤΩΡΑ τρέχουμε (και δεν φτάνουμε) για το τσαντίρι (που δεν γίνεται σπίτι) κοιτώντας το δάκτυλο των ξένων. Και, βέβαια, εμείς πληρώνουμε. Το μεγάλο κόλπο μετέφερε το χρήμα σε τσέπες ολίγων για να «επενδυθεί» στην Ελβετία, οι πολιτικοί εξασφάλισαν τις συνθήκες μεταφοράς του και σήμερα σηκώνουν τους ώμους. Δεν αυτοπυροβολούνται, δεν κάνουν χαρακίρι, κανένας τους δεν παραιτείται, λίγο κρυμμένοι, ελάχιστα «γιαουρτωμένοι» και ξανά προς τη δόξα. Με τους Γιάννους των Χρηματιστηρίων απείραχτους, με τις ΔΕΚΟ προβληματικές, τα Υπουργεία ελλειμματικά και τις «εξεταστικές» να βαλτώνουν στα Βατοπέδια.
ΟΛΟΙ φταίξαμε, αλλά δεν «συμφάγαμε» με τους ολίγους που (καλο)ζουν, ελπίζουν και «αγωνίζονται». Όσο για τα λόγια περί «στενωπού» και άρσης των μέτρων σε 2-3 χρόνια…να δεις που δεν πρόκειται να μείνει «περίσσευμα». Θα το (ξαν)αρπάξουν στον αέρα ή θα το καμακώσουν στο τραπέζι. Οι ίδιοι και τα παιδιά τους σε θέσεις και πόστα. Σε συνθήκες και πάλι ευνοϊκές και με το ίδιο «σύστημα».

6 σχόλια

  1. Σήμερα είχαν στο πασοκοκάναλο, σουαρέ για τη νέα σεζόν, και η Τρέμη στο σχόλιό της, “…θα συνεχίσουμε την ίδια πετυχημένη πορεία, με την ίδια ορχήστρα και τον ίδιο μαέστρο”.
    Εννοούσε φυσικά “…με τον ίδιο θίασο και τον ίδιο σκηνοθέτη”.

    Πάντως βγάζω το καπέλο στον Παναγιωτόπουλο.(ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΑΡΟ-ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΟΙ ΤΟΥ.. )

    Και ΓΑμώ την ικανότητά του, να συντονίζει με τόση επιτυχία τη παραπληροφόρηση. Η ανοιχτή γραμμή με τον Πεταλωτή, δουλεύει ρολόϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα το φάει η λυσσασμένη ΦΑΓΑΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ..

    Φούμο, Πίσσα και Κατράμι στην αλαζόνα «Hillary των Καλυβίων» κ Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη. Η οποία ελέω μεγαλοκατασκευαστή μπαμπά κι αντιπροέδρου συζύγου, είναι υποψήφια Δήμαρχος και για εμάς, τους ιδιοκτήτες, Persona Non Grata στο νεοσύστατο (ΚακηΚράτης) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ!! Δήμο Σαρωνικού, ο οποίος, γιά πολλοστή φορά επαναλαμβάνω, περιλαμβάνει:

    1-Τα Καλύβια 2- Tην Παραλία Καλυβίων 3- Tην Ανάβυσσο 4- Την Σαρωνίδα 5- Το Λαγονήσι (Attica Riviera) 6- Την Παλαιά Φώκαια (Λαυρεωτικής) 7- Τον Κουβαρά (Λαυρεωτικής).

    Δηλαδή, εδώ πρόκειται, γιά πέραν του ΜΙΣΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ παραλιακού μετώπου Φιλέττων Γης, Κατοικιών και Θάλασσας, του Νομου Αττικής!!! Πρόκειται γιά σκάνδαλο μεγατόνων και οι νομικοί δεν φαίνεται να έχουν δώσει τη δέουσα προσοχή στο κρίσιμο αυτό Θέμα.

    Η οποία νευραλγική περιοχή, δεν είναι μόνον Εξαιρετικού Οικονομικού Ενδιαφέροντος. Αφορά επίσης, βάσει «αισιόδοξων» Πράσινων Σχεδιασμών, και μελλοντικές «Πολιτικές Εξελίξεις», όταν οι «Πράσινοι Βουλευτές» θα αναδεικνύονται Με Λίστες. Και σε Μονοεδρικές Περιφέρειες!..

    Εδώ, πρόκειται γιά μία κυριολεκτικά αδιανόητη προσφορά οικονομικού ενδιαφέροντος σε «Γη και Υδωρ» (Σαρωνικός), (22 τα κουρελόχαρτα/Μνημόσυνα της Ελληνικής Κυριαρχίας που συνυπέγραψε ο πορθητής με τον εδώ νεοταξίτη ισλαμοπροσκυνημένο). Γιά να κλείσει ΚΑΙ «Τουριστικά», η «Σκαφάτη» ΝεοΟθωμανική Τανάλια Νταβούτογλου, περί την Αττική!..

    Οι ανάστατοι ιδιοκτήτες στις περιοχές του (Νεοσύστατου) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, έχουμε «στο μικροσκόπιο» και τον υπερφίαλο κυβερνητικό ακυβέρνητο που μάς θέλει διακαώς απόντες στις Εκλογές Νοεμβρίου 2010, ΚΑΙ, την υπέρμετρων φιλοδοξιών «Hillary των Καλυβίων», σύζυγό του κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, οποία ΚΑΙ αυτή, θεωρεί ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ! τον Δήμο Σαρωνικού de facto τσιφλίκι της.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη είναι ακόμα μία υπέρμετρα φιλόδοξη κι ανήσυχη, πράσινη «πεφωτισμένη» οικογενειοκράτης, χωρίς εχέγγυα, χωρίς πολιτική ετικέττα συμπεριφοράς, χωρίς σύνεση, χωρίς ευαισθητοποιημένες «αντέννες» με γνώμονα τους «παλμούς» των ανάστατων ιδιοκτητών της περιοχής που παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της κι έχουμε ραντεβού μαζί της, τον Νοέμβρη 2010.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι. 22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Εμείς, οι κάτοικοι των περιοχών του νεοσύστατου! και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, αυτό το κατά συρροή νεοταξικό έγκλημα, πρόκειται με τη ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟ μας, να το αποτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη απο το 1830 που ανεξαρτητοποιήθηκε η Ελλάδα μέχρι σήμερα λέγεται ΠΑΣΟΚ. Φαυλότητα, ψέμα, θράσσος, κλεψιά, αγραμματοσύνη, όλα σε μια συσκευασία.

    Αν δεν τελειώσει σύντομα, θα τελειώσει η πατρίδα μας..


    ΤΙ ΕΙΣΑΙ..??? - ΠΑΣΟΚ…

    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ..??? - ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρέ Θανάση,
    σέ παραδέχομαι.
    Όσα καί νά σού σούρουν,εσύ εκεί!!!
    Τί Ντόλτσε Καμπάνα νά ενσκύψουν
    στά πόδια σου,εσύ εκείιιιιι.
    Ζιβάγγο,σοσιαλισμός(χαχαχαιχχχίχχ)
    καί Αλτσχάιμερ.
    ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΕΔΩ
    ΚΑΙ 30φέυγα χρόνια.
    Πρώτα παραδέξου ότι υπήρξες κομματοκανίς
    χειρίστου είδους καί μετά γράψε
    //////////////////////////////
    Το κακό έγινε. Το χρήμα φαγώθηκε. Η ψυχή αλώθηκε. Ψάχνουμε για ενόχους και κοιτιόμαστε μεταξύ μας. Εκείνοι, οι μακρινοί και απρόσιτοι που κρατούσαν τα κλειδιά, έφτιαχναν νόμους και διαμόρφωναν κλίμα βρίσκονται στο απυρόβλητο.
    /////////////////////////////
    Αυτά έγραψες κομματογαβγάβ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σύντροφε Καστανίδηηηηηηηηη
    μία χαρα δουλεύει το Παραδικαστικό Πασοκ.

    "Ελέυθερος αφέθηκε με 50.000 ευρω εγγύηση ο Γ.Τσουγκράνης. Επιχειρηματίας και ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Τάσου ΜΑΝΤΕΛΗ, με τους λογαριασμούς για τις χορηγείες της ΖΙΜΕΝΣ". !!

    Οι λογαρισμοί ξεπλύματος στις Ελβετικές Τράπεζες για τον "Α.Rocos" του ΠΑΣΟΚ, ήταν " συμετοχή, άδολη και φιλική "
    δήλωσε ο συνήγορός του ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗ του ΠΑΣΟΚ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος.

    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΡΓΕ ΜΑΣ. Βάλε τώρα φυλακή όλους όσους χρωστάνε κι ένα (1) ευρω στο κράτος.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΔΟΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θανάση τα γραφόμενα σου παραπέμπουν στην δεκαετία του '80.
    Μην γράφεις τέτοια γιατί θα σου τραβήξει το αυτάκι το "κίνημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση