GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστολή λειτουργίας Παιδαγωγικού Τμήματος Φλώρινας...

Από τον Σύλλογο Φοιτητών Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας    Εμείς, οι φοιτητές του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώ...

Από τον Σύλλογο Φοιτητών
Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας  
Εμείς, οι φοιτητές του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας αντιδρούμε στη μη αποστολή αποσπασμένων εκπαιδευτικών στο τμήμα μας, οι οποίοι με το ρόλο του «μέντορα» αποτελούν στυλοβάτη της Πρακτικής Άσκησης. Η παρουσία αποσπασμένων εκπαιδευτικών είναι καθοριστική για τη λειτουργία της πρακτικής, η οποία αποτελεί σημαντικό κομμάτι στο Πρόγραμμα Σπουδών του τμήματός μας δημιουργώντας καταρτισμένους δασκάλους έμπειρους σε...
 συνθήκες τάξης.
Φέτος όμως η αποστολή νέων αποσπασμένων έχει καθυστερήσει δραματικά καθιστώντας επισφαλή την ομαλή διεξαγωγή της πρακτικής και κατ’ επέκταση την ποιότητα των σπουδών μας. Εμείς οι φοιτητές δεν θα ανεχτούμε οποιαδήποτε υποβάθμιση του Προγράμματος Σπουδών μας και υποτίμηση της αξίας του πτυχίου μας.
Το ζήτημα αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία σωρεία προβλημάτων που πλήττουν τους φοιτητές αλλά και την κοινωνία γενικότερα, όπως η έλλειψη κτιριακής υποδομής, τόσο σε εστίες όσο και σε αίθουσες, η σίτιση και η αστική μετακίνηση, την ώρα που πληθαίνουν οι φήμες για ανατιμήσεις στην τιμή του πετρελαίου αλλά και διακοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ.
Με βάση τα παραπάνω ο Σύλλογος Φοιτητών καλεί τους φοιτητές να συμμετάσχουν μαζικά στην αναστολή της λειτουργίας της σχολής από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Καλπάκης Στέργιος

3 σχόλια

  1. Δεν πάτε καλά... Ξύνονται που ξύνονται οι μόνιμοι να έρθουν και καβατζομένοι αποσπασμένοι από τα δημοτικά... Εδώ λέμε πως θα γυρίσουν οι δάσκαλοι στα σχολεία και εσείς λέτε να φύγουν και άλλοι. Μεγάλη ξεφτίλα του ΥΠΕΠΘ αν σας στείλουν τελικά. Φταίνε βέβαια και τα μέσα που σας δίνουν βήμα.
    Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φαυλοτητα σε ολο της το μεγαλειο. οι καθηγητες κλεινουν το τμημα και βγαζει ανακοινωση ο ψευτοσυλλογος οτι κλεινουν αυτοι την σχολη. πασπιτες και δαπιτες τα λαμογια και οι ψευτες στα αει. και εμεις που θελουμε να κανουμε μαθημα? επειδη καποιοι θελουν να εξυπηρετησουν συμφεροντα αλλων κλεινουν τις σχολες. οι φοιτητες πρεπει να αντιδρασουν στα κατεστημενα της δαπ και της πασπ στα αει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ayth einai h Ellada, aytos einai o Ellhnas.., aytoi eimaste... dystyxws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση