GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων και Πάγκαλος...

Ωραία κουβεντούλα είχαν το πρωί του Σαββάτου στις 25 του μηνός οι δημοσιογράφοι του MEGA με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο . Απλ...

Ωραία κουβεντούλα είχαν το πρωί του Σαββάτου στις 25 του μηνός οι δημοσιογράφοι του MEGA με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο . Απληροφόρητοι και οι δυό έλεγαν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πάνω από ένα εκατομμύριο στη χώρα μας.
Ο κ. Πάγκαλος μάλιστα τόνισε ότι ένας στους τρείς δημοσίους υπαλλήλους είναι άχρηστος κάτι που δεν τιμά ένα αντιπρόεδρο. Και οι δυό δεν είδαν τα στοιχεία της απογραφής που με επιμέλεια έκρυψε η κυβέρνηση, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 650 χιλιάδες, ποσό ελάχιστο ή το τελευταίο αναλογικά του πληθυσμού σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της ΕΕ. Το δημόσιο δε λειτουργεί διότι...
 άνθρωποι σα το κ. Πάγκαλο χώνουν τη μύτη τους στις διαδικασίες της δημόσιας διοίκησης
Διονύσης Στ.

29 σχόλια

  1. Σαφώς και το δημόσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει με κάτι τέτοιους τύπους! Βεβαίως το δημόσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει και λόγο τον γραφειοκρατικών διαδικασιών και λόγο της σπατάλης, επιτροπών κλπ. Πολλοί είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν εδώ μα σίγουρα διαφορετικές ευθύνες έχει ο καθένας. Και σαφώς κάποιος με 58 σπίτια και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το χοντρό γουρούνι εχει λακέδες παντού που τον σιγοντάρουν για να περνάει την προπαγάνδα του . Αγαπητοί "δημοσιογράφοι" του MEGA και εμείς για το μεροκόματο παλεύουμε αλλά δεν ξεπουλιόμαστε ετσι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΗ 500ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κοιμωμένη γουρουνοκεφαλή τής
    φωτογραφίας ειπε ότι είναι άχρηστοι
    αυτούς πού διόρισε?

    Η εν υπνώσει,σαπιοκοιλιά,στά έδρανα
    τού κυνοβουλίου,δέν έχει τώρα νά
    πληρώσει τό μισθό τών ψηφοφόρων
    τού?

    Εμείς οι υπολοιποί τί φταίμε χοντρό
    πετση νυφίτσα,πού δέν σέ ψηφίζουμε?

    Πώς θά απαλλαγούμε από τήν αισχρή
    παρουσία σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ήξερες φίλε Διονύση, πόσοι χώνουνε τη μύτη τους, σε 'μας εδώ στον Ιδ. Τομέα και ομως, βγάζουμε όλη τη δουλειά και βγάζουμε και τη μούγκα...

    Δε θα μίλαγες καθόλου φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΟ ΠΟΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ ΒΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.
    ΤΟΣΟ ΑΧΡΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΟ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΤΡΓΩΝ.
    ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οί δημόσιοι υπάλληλοι είναι κακώς
    κατανεμημένοι.
    Άλλος δουλέυει πολύ καί άλλος
    ξύνεται.
    Ειδικά στίς ΔΕΚΟ.
    Τά κομματογαβγάβ διόριζαν καί διόριζαν
    τόν κάθε παπάρα γιά τά ψηφαλάκια.
    Καί εγώ ο άνεργος Πανεπιστημίου,
    θά πληρώσω τό μισθό,τή σύνταξη καί
    τό εφάπαξ τού 30ετή εργαζόμενου σέ
    ΔΕΚΟ μέ προσόντα Λυκείου τά εξής:
    3.000,2.250,50.000 αντιστοίχως.
    Τί νά κάνω?
    Άς κόλλαγα αφίσες,άς γραφόμουν
    κομματικό μέλος,άς έπαιρνα τσιμπούκια....
    Ούτε τό χιούμορ δέ βγαίνει...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΕΥΤΗ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΚΥΦΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. FTOYSOY GYFTO.
    PROTA DIORIZEIS KAI META SOY FTAINE OI DIORISUENTES.

    MAYRO STO MAYROGIALOYRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ 650 000 ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ STAGE, ΔΕΚΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ - ΙΔΡΥΜΑΤΑ). ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΑΣ ΗΤΑΝΕ 2 ΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ - ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΥ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ". Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν, όπως φημολογείται,τον Νοέμβριο έλθει πείνα στην Ελλάδα, ο Πάγκαλος θα δηλώνει:
    "ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ;ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΤΡΟΠΗ|"
    Και εμείς πάλι θα εξακολουθούμε να αυτομαστιγωνόμαστε και θα λέμε τότε ότι είναι ευκαιρία να αδυνατίσουμε ή μόνο τότε θα δώσουμε στον Πά...γκαλο και στα φιλαράκια του το τέλος που τους ταιριάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ "ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ" ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο αριθμός των αιτηθέντων ως Δημόσιο Υπάλληλοι (πριν να διασταυρωθεί με άλλα στοιχεία) είναι 768.009, κατά τον 08/2010, αλλά (ΔΕΝ ΕΧΕΙ STAGE, ΔΕΚΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ - ΙΔΡΥΜΑΤΑ) όπως λέει ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και ο "28 Σεπ 2010 4:02:00 μ.μ."

    Επίσης, τα "58 ακίνητα", δεν είναι όλα σπίτια βρε αδερφέ! Πολλά είναι χωραφάκια χωρίς ιδιαίτερη αξία, ή συμμετοχές κατά ένα ποσοστό όπως είπε ο ίδιος ο Πάγκαλος.

    Πάντως, επειδή εγώ δεν τα έφαγα μαζί με κανέναν, κι ούτε είμαι Δημόσιος Υπάλληλος, τότε να σηκωθεί και να φύγει ο Πάγκαλος, ή ο Παπανδρέου που τον ανέχεται.

    Η θυσία δεν είναι να λες την αλήθεια και να μην τρέχει τίποτα, αλλά η θυσία είναι να μπαίνεις στη φυλακή διότι είπες την αλήθεια, ΕΤΣΙ ΠΑΓΚΑΛΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ??? ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΕΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ, ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΧΩΡΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΘΟΔΩΡΕ!!!!!!
    ΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ
    ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας το βάλουμε κι εδώ μια που είναι σχετικό:

    Παρακευή 17 Σεπτεμβρίου με πήραν τηλέφωνο από τη GPO για δημοσκόπηση. Έχω την εντύπωση ότι δεν μου έκαναν όλες τις ερωτήσεις που άκουσα χθες, αλλά αυτό μπορεί και να κάνω λάθος.
    - Υπήρχε όμως και μία ακόμη ερώτηση που μου έκαναν και δεν παίχτηκε (αν δεν κάνω λάθος, γιατί κοιμήθηκα και δεν είδα την εκπομπή μέχρι το τέλος, όμως δεν την είδα ούτε σήμερα το πρωί στα ρεπορτάζ).

    Ποια ερώτηση;
    ΜΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
    - Ω, ναι.
    Η δημοσκόπηση είχε και πρόθεση ψήφου για τα κόμματα σε περίπτωση εθνικών εκλογών!

    Ακούσατε εσείς τίποτα για αυτό το στοιχείο της δημοσκόπησης; Εγώ δεν άκουσα…
    ........ Όχι.

    Αποκλείεται να ζητήση συγγνώμη
    το mega της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    Πάω και στοίχημα με όποιον έχει αντίθετη άποψη.
    Είναι άειρα τα λεφτά που αρπάζει ο Μπόμπολα και τα πουτανάκια που ΤΡΕΜΟΥΝ και τα πουστράκια που
    ΠΡΕΠΕΝΤΕΡΙΖΟΥΝ με ...ΤΣΙπΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ MEGA ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΨΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Συστήνω ανεπιφύλακτα την αποχή από τις ειδήσεις στα κανάλια των “νταβάδων” που είναι παντού ίδιες ως προς το ήθος και την πολιτική στόχευση. Δηλητήριο επίσης για την ψυχή και το μυαλό αποτελεί το αγγλοαμερικάνικο “ψυχαγωγικό” πρόγραμμα. Ο,τι ευτελέστερο, ό,τι πιό κατινιάρικο, ό,τι πιό ψυχοφθόρο και εκμαυλιστικό.
    Συμμετέχει ό,τι χειρότερο
    σκουπίδι περιέχει η κοινωνία της υποκατάστασης της τέχνης από χειραγώγηση με τρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ''Ο κ. Πάγκαλος μάλιστα τόνισε ότι ένας στους τρείς δημοσίους υπαλλήλους είναι άχρηστος''.

    Πολύ επιεικής ήταν ο Πάγκαλος. :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων
    ΚΑΙ η λυσσασμένη ΦΑΓΑΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ..

    Φούμο, Πίσσα και Κατράμι στην αλαζόνα «Hillary των Καλυβίων» κ Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη. Η οποία ελέω μεγαλοκατασκευαστή μπαμπά κι αντιπροέδρου συζύγου, είναι υποψήφια Δήμαρχος και για εμάς, τους ιδιοκτήτες, Persona Non Grata στο νεοσύστατο (ΚακηΚράτης) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ!! Δήμο Σαρωνικού, ο οποίος, γιά πολλοστή φορά επαναλαμβάνω, περιλαμβάνει:

    1-Τα Καλύβια 2- Tην Παραλία Καλυβίων 3- Tην Ανάβυσσο 4- Την Σαρωνίδα 5- Το Λαγονήσι (Attica Riviera) 6- Την Παλαιά Φώκαια (Λαυρεωτικής) 7- Τον Κουβαρά (Λαυρεωτικής).

    Δηλαδή, εδώ πρόκειται, γιά πέραν του ΜΙΣΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ παραλιακού μετώπου Φιλέττων Γης, Κατοικιών και Θάλασσας, του Νομου Αττικής!!! Πρόκειται γιά σκάνδαλο μεγατόνων και οι νομικοί δεν φαίνεται να έχουν δώσει τη δέουσα προσοχή στο κρίσιμο αυτό Θέμα.

    Η οποία νευραλγική περιοχή, δεν είναι μόνον Εξαιρετικού Οικονομικού Ενδιαφέροντος. Αφορά επίσης, βάσει «αισιόδοξων» Πράσινων Σχεδιασμών, και μελλοντικές «Πολιτικές Εξελίξεις», όταν οι «Πράσινοι Βουλευτές» θα αναδεικνύονται Με Λίστες. Και σε Μονοεδρικές Περιφέρειες!..

    Εδώ, πρόκειται γιά μία κυριολεκτικά αδιανόητη προσφορά οικονομικού ενδιαφέροντος σε «Γη και Υδωρ» (Σαρωνικός), (22 τα κουρελόχαρτα/Μνημόσυνα της Ελληνικής Κυριαρχίας που συνυπέγραψε ο πορθητής με τον εδώ νεοταξίτη ισλαμοπροσκυνημένο). Γιά να κλείσει ΚΑΙ «Τουριστικά», η «Σκαφάτη» ΝεοΟθωμανική Τανάλια Νταβούτογλου, περί την Αττική!..

    Οι ανάστατοι ιδιοκτήτες στις περιοχές του (Νεοσύστατου) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, έχουμε «στο μικροσκόπιο» και τον υπερφίαλο κυβερνητικό ακυβέρνητο που μάς θέλει διακαώς απόντες στις Εκλογές Νοεμβρίου 2010, ΚΑΙ, την υπέρμετρων φιλοδοξιών «Hillary των Καλυβίων», σύζυγό του κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, οποία ΚΑΙ αυτή, θεωρεί ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ! τον Δήμο Σαρωνικού de facto τσιφλίκι της.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη είναι ακόμα μία υπέρμετρα φιλόδοξη κι ανήσυχη, πράσινη «πεφωτισμένη» οικογενειοκράτης, χωρίς εχέγγυα, χωρίς πολιτική ετικέττα συμπεριφοράς, χωρίς σύνεση, χωρίς ευαισθητοποιημένες «αντέννες» με γνώμονα τους «παλμούς» των ανάστατων ιδιοκτητών της περιοχής που παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της κι έχουμε ραντεβού μαζί της, τον Νοέμβρη 2010.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι. 22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Εμείς, οι κάτοικοι των περιοχών του νεοσύστατου! και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, αυτό το κατά συρροή νεοταξικό έγκλημα, πρόκειται με τη ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟ μας, να το αποτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τα 2/3 των υπεραριθμων βουλευτων ειναι αχρηστα.

    αν παρουν δρομο μετα συζηταμε και τα αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απελυσε ρε χοντροκουραδα πρωτα τα 2/3 των υπαλληλων της βουλης και των βουλευτων και μετα ξαναμιλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Investigate Katehi's Role in UICU Scandal

    www.petitionspot.com/petitions/katehi/
    California legislator calls for investigation of U. of I. provost who soon will be chancellor at University of California-Davis
    http://www.chicagotribune.com/news/local/chi-college-clout-ripples-19-jun19,0,487757.story
    Documents Cast Doubt on Chancellor Katehi's Denial in Illinois Scandal

    http://www.davisvanguard.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2855:documents-cast-doubt-on-chancellor-katehis-denial-in-illinois-scandal&Itemid=118

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παντως για τη γυναικα του δε νομιζω να θελει και ρωτημα....
    Αφου (οντας νεα και ομορφη) παντρευτηκε αυτο το απληστο και απαισιο γουρουνανθρωπο, τοτε ειναι και η ιδια μια απληστη σκυλα.
    Πορνες πολυτελειας κοινως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση