GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο νομάρχης για τη μεταφορά μαθητών...

Σχετικά με το θέμα της μεταφοράς μαθητών , ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ...

Σχετικά με το θέμα της μεταφοράς μαθητών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και σχετικά με το θέμα της μεταφοράς μαθητών, επαναλαμβάνουμε ότι από πλευράς υπουργείων Παιδείας και Οικονομίας δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη προς επίλυση του προβλήματος, όπως έγκαιρα είχαμε ενημερώσει τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και...
 τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
Ως εκ τούτου και αφού α) οι διαγωνισμοί κατά την εξέλιξή τους απέβησαν άγονοι, β) οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης με την έκθεσή τους ουσιαστικά μας απαγορεύουν τη μεταφορά στο νομό Θεσσαλονίκης, διότι τη χαρακτηρίζουν ως αστική περιοχή και γ) καλούμαστε δε επανειλημμένα να απολογηθούμε στις δικαστικές αίθουσες, η όποια ενέργειά μας προσκρούει πλέον στην άρνηση του αρμόδιου Υπουργείου να τροποποιήσει τον υφιστάμενο νόμο που θα δώσει διέξοδο στο πρόβλημα των μαθητών.
Η αδιαφορία της Πολιτείας τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει τα όρια. Η Νομαρχία πλέον δεν φέρει καμία ευθύνη. Οι γονείς και η σχολική κοινότητα διαμαρτύρονται. Οι μαθητές δεν θα μπορούν να μετακινηθούν προς το σχολείο τους. Δεν πάει άλλο!».

3 σχόλια

  1. den gamiese re malaka psomiadi mia zoi poustikes dikeologies ise exete fai tou skasmou boulosto ke aase tin THESSALONIKI isixi blima e vlima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους ψηφοφόρους Έλληνες πολίτες
    Μην ψηφίσετε σε εκλογές , βουλευτικές , δημοτικές
    ή οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση , το ΠΑΣΟΚ η την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με άλλα ονόματα συνδυασμών η ανεξάρτητων αρχηγών διότι από πίσω θα είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ κρυμμένο για να σας εξαπατήσουν , να σας κοροϊδέψουν, όπως πάντα και να σας πάρουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας .
    Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης , ελέγχουν όλα σχεδόν τα κανάλια , εφημερίδες δημοσιογράφους συνδικαλισμό .
    ΔΙΟΤΙ άμα ξαναβγούν αυτοί με οποιαδήποτε μορφή τους είναι μαθηματικός σίγουρο ότι οι ανώτεροι μισθοί και συντάξεις σε λίγα χρόνια θα είναι : 900 ευρώ η ανώτερη και 300 ευρώ η κατώτερη και με μια Ελλάδα γεμάτο με μετανάστες , λαθρομετανάστες , Πακιστανούς , Ινδούς Σομαλούς , Αφρικανούς , γύφτους απελαθέντες από Γαλλία Ιταλία ( Διαβάστε συνθήκη Λισαβόνας που υπέγραψε ο Σημίτης ) .
    Συνέπεια όλων αυτών θα είναι η αύξησης της εγκληματικότητας (και να συλλάβουν τους δράστες θα είναι πάλι ελεύθεροι με το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ )
    Και τη χειροτέρευση της παροχής υπηρεσιών της υγείας :
    Νοσοκομεία φάρμακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι δικαιολογίες το παίζεις ντε και καλά ότι φταίνε οι άλλοι ενω εσυ παναγία ε? τοσα ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΛΙΓΑ ΕΊΝΑΙ ????ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ? ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ , ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ( ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση