GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ και Περιφέρεια Θεσσαλίας...

Του Κώστα Ζωγράφου Το πήρε απόφαση ο νομάρχης Μαγνησίας ότι δεν θα είναι αυτός ο επίλεκτος περιφερειάρχης Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ -μετά και τ...

Του Κώστα Ζωγράφου
Το πήρε απόφαση ο νομάρχης Μαγνησίας ότι δεν θα είναι αυτός ο επίλεκτος περιφερειάρχης Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ -μετά και την απόφαση ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου να είναι από το μεγαλύτερο νομό κάθε περιφέρειας- και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση. Μένει να δούμε ποιός θα πληρώσει τα σπασμένα από τις περιοδείες του ανά την...
περιφέρεια. 
«Το ΠΑΣΟΚ αξιοποίησε κάθε δυνατό μέσο στο πλαίσιο της δημοκρατικής του λειτουργίας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων Περιφερειαρχών. Τούτη τη στιγμή, εκείνο που προέχει πέρα από τα τυχόν ευρήματα των δημοσκοπήσεων, είναι η κοινή βούληση και η συστράτευση όλων μας στο πρωτόγνωρο αυτό εγχείρημα των Περιφερειακών εκλογών για το στέριωμα του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και της διοικητικής μεταρρύθμισης στη χώρα μας. Σημασία πλέον έχει η συλλογική συστράτευσή μας με τις επιλογές του Προέδρου, που σηματοδοτούν μία νέα αφετηρία για την Περιφερειακή μας ανάπτυξη, τη διαφάνεια και τη Δημοκρατία στις τοπικές κοινωνίες.»

7 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΞΕΚΛΩΛΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

    ΑΞΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΑΣ...ΣΑΝ ΣΟΜΑΛΟΣ
    ΜΠΑΚΛΑΤΙΑΝΟΣ..ΑΦΓΑΝΟΣ..ΜΑΛΑΙΣΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόστολε, Ψήφισες Βενιζέλο για την αρχηγία του κόμματος και περίμενες να είσαι εσύ ο εκλεκτός; Τα λάθη πληρώνονται φίλε μου. Βάλε για βουλευτής στις επώμενες εκλογές κόντρα στο Καρτάλη και στη Ροδούλα. Ίσως νικήσεις αλλά πρόσεχε και τον σταθερά ανερχόμενο κ. Βλάχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axromos aosmos , klasikos neoellinas tis glamoyrias kai toy tipota !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ

    Το Πασοκ θα στηριξει για Αντιπεριφερειαρχη αθηνας τον Δρ Κουτσουκο

    τον ηγετη των εντιμων πρασινοφρουρων,
    τον προστατη των υπερδανισμενων
    τον ανθρωπο που γκρεμισε τη δεξια με τους μπλογκερ και ολους σας!

    Ανδρεας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος τίποτα που ήρθε στο Βόλο φυτευτός ως τουρίστας και θα ξαναφύγει ως τουρίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ
    ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΧΑΠΙΩΝ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ

    ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ
    Ο ΥΠΕΡ ΗΛΙΘΙΟΓ !

    «Οι φόροι που βαρυγκωμούν οι πολίτες για να πληρώσουν και καταστρέφουν την μεσαία τάξη της χώρας δεν είναι χαράτσι» δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Τι είναι τότε οι φόροι; «Αλληλεγγύη στην …κυβέρνηση», απάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον εαυτό του.

    Ναι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι. Το είπε κι αυτό, προφανώς βέβαιος πλέον ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς του Αμαζονίου που δεν καταλαβαίνουν τι λέει και τα ανέχονται όλα.

    Πάρτε το και αναλυτικά: «Ξέρουμε ότι τα βάρη φέτος είναι περισσότερα από κάθε άλλο χρόνο, διότι έχουμε και ύφεση και περισσότερους φόρους, όμως, δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα. Και ο φόρος, γι’ αυτή την κυβέρνηση, δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη, γιατί οι φόροι με αυτή την κυβέρνηση, σημαίνουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Θα πάνε για να στηρίξουν περισσότερο εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που το έχουν ανάγκη, όπως βεβαίως και μια αναπτυξιακή διαδικασία, που την έχει ανάγκη όλη η χώρα και ιδιαίτερα η νέα γενιά, οι άνεργοι κλπ» επεσήμανε ο πρωθυπουργός».

    Μιλάμε για πολύ μεγάλο δούλεμα, αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ξεφτιλες δεν ντρεπεστε??? γιατι μιλατε ετσι για ενα στελεχος που εχει εκλεγει και προσπαθει να προδφερει στον τοπο του??? ποσο αντικειμενικοι ειστε??? χωρίς σκανδαλα τοσα χρονια πορευεται ο παπατολιας. σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον κωστακη ΑΓΟΡΑΣΤΟ , που εχει αρκετα στην πλατη του και αυτος αλλα και η ομαδα του. οπως κτιριο ΙΚΑ στη λαρισα , μεχρι ο τριανταφυλλοπουλος και ολες οι εφημεριδες το βγαλανε αλλα εσεις εδω τιποτεεεεεεε. αυτο του στοιχησε και την μη αξιοποιηση του στην κυβερνηση νδ. ασε που και ο κωστακης ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ εγλυφε και στηριξε ΝΤΟΡΑ στις σωκομματικες του Νοεμβρίου , αλλά μετά ως κωλοβλαχος μια χαρα σερνόταν πισω απο τον Σαμαρα για να παρει το χρισμα . αρα μην λετε για παπατολια οτι ειχε ψηφισει πριν χρονια βενιζελο!οσο για τα στελεχη του αγοραστου , αυτα σε επομενο μηνυμα ετσι για να εχουμε ενδιαφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση