GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Κώστας Σκανδαλίδης...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/    13/9/2006: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Κώστας Σκανδαλίδης... Στη θέση του ο Γ. Αρσένης...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/  
13/9/2006: Παραιτήθηκε από βουλευτής
ο Κώστας Σκανδαλίδης...
Στη θέση του ο Γ. Αρσένης
- Για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων
Απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ παραμένει ο Κ. Σκανδαλίδης μετά την υποβολή παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα και τα όργανα του κόμματος. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του κόμματος, Γ. Παπανδρέου...
Ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε πως το ενδιαφέρον του για το δήμο δεν είναι ευκαιριακό και πως θα ασχοληθεί με το δήμο της Αθήνας και μετά τις εκλογές...
Είπε ακόμη πως η πράξη της παραίτησής του συμβολίζει την ανατροπή της...
 σημερινής κατάστασης...
Σε μία κίνηση αιφνιδιασμού ο υποψήφιος δήμαρχος Aθηναίων K. Σκανδαλίδης, προχώρησε χθες στην ανακοίνωση της παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα...
Όμως, αυτά το 2006... (13/9/2006 14:13 )

10 σχόλια

  1. ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ
    ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    Απο την ομαδικη πρασινη αφοδευση των παSSοκων.
    Έχουν χεστεί απ' το φοβο και τον πανικό τους.


    Καλη λευτερια σε ολους μας
    αφου το παλληκαρι o ROKO,
    O MANTEΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ειναι ελευθερο γιατι και μεις να μην πεταξουμε τα δεσμα του Δ Ν Τ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΠ, ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ,ΠΟΝΤΑΡΗΣ ΣΕ
    ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ…


    Η “αμφίπλευρη διεύρυνση”, μετά το Επικρατείας του 2004 (με Μάνο-Ανδριανόπουλο και Δαμανάκη-Ανδρουλάκη) επαναλήφθηκε και φέτος με τους ίδιους νεοφιλελεύθερους ιδεολογικούς πρωταγωνιστές, απλώς με άλλα πρόσωπα-εκφραστές: Μπουτάρης από τη μία και Καμίνης από την άλλη.

    Όσο για τους σαλονάτους ψευτοαριστερούς των Κυρκοκουβέληδων, απορώ γιατί προκαλεί έκπληξη η συμπόρευσή τους. Είναι τόσο αρχομανείς και εξουσιολάγνοι, ώστε μετά το νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη ήταν επόμενο να υπηρετήσουν (γλείφοντας κανα κοκαλάκι εξουσίας) και το νεοφιλευευθερισμό του ΓΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αναλάβουν τα δημοκρατικά Μπλογκς, που είναι κατά της κατοχικής κυβέρνησης ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ, συστηματική καμπάνια από τώρα μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου για το Μαύρισμα όλων των υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειαρχών κλπ που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τον κολαούζο του την Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ).
    Τον ΠΑΣΟΚΟ κ Καμίνη στην Αθήνα τον προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι τον στηρίζει και το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται να ξεγελάσουν κανέναν!
    Ο κ Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη θέλει οπωσδήποτε να γίνει δήμαρχος και χαιρετίζει την κίνηση της κατοχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να τον στηρίξει (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, να βγώ εγώ δήμαρχος έστω και με την συμπαράσταση της κατοχικής κυβέρνησης). Αυτός είναι ο «δημοκράτης» κ Μπουτάρης!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΕΕΕΕΕ.....ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ
    ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ
    ΑΠΟ ΧΘΕΣ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sibilla,
    μετά τή μεταστροφή τού ενδιαφέροντος σου,
    από τόν Γκαλαγουέϊ,στόν Σκανδαλίδη,
    μήπως γνωρίζεις τίποτα γιά τόν
    Λαλιώτη?
    Ναί τό βρέφος πού αλλάζει δόντια.
    Πού διορίσθηκε?
    Όοοοοχι δέν είμαι κακός,απλά είμαι
    είρων όταν στά νησιά δέν υπάρχουν
    ΚΑΙ οδοντίατροι.
    Από κομματικούς όμως,όλα τά νησιά
    βουλιάζουν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΑΤΕ.ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2006.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 75 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ.ΤΙ ΣΟΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΗ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρή καριόλα Σίβυλλα,
    για τον Κακλαμάνη που ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απο βουλευτής, αλλά ο κόσμος τον ψήφισε για δήμαρχο, δε λες τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή ο Παπανδρέου ειναι ηρθε με νεο ηθος στη εξουσία ασ τολμήσει να παραιτήσει τους υποψήφιους από βουλευτές για να διεκδικήσουν τους θώκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση