GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βασικές θέσεις Παπαθεμελή για τις εκλογές...

Ξεκίνησε η κυρίως προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Παπαθεμελή Το «εναρκτήριο λάκτισμα» στην κύρια φάση τ...

Ξεκίνησε η κυρίως προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Παπαθεμελή
Το «εναρκτήριο λάκτισμα» στην κύρια φάση της προεκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Παπαθεμελή δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Αυγούστου, με συγκέντρωση στελεχών του συνδυασμού στα γραφεία της παράταξης, Ερμού 55. Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Παπαθεμελής, αναφέρθηκε στα κύρια χαρακτηριστικά του συνδυασμού του, που είναι:
- Καμιά σχέση εξάρτησης με κόμματα και συμφέροντα. «Δεν είμαστε παράρτημα κανενός κόμματος, δεν θα κάνουμε τον Δήμο παραμάγαζο οποιωνδήποτε ''κύκλων'', απευθυνόμαστε σε όλους όσοι αγαπούν τη Θεσσαλονίκη και επιθυμούν να τη δουν, επιτέλους, να προκόβει», τόνισε συγκεκριμένα.
- Ο σαφής αντι-Μνημονιακός χαρακτήρας. «Η ψήφος στην παράταξή μας είναι...
 ψήφος κόντρα στην Τρόικα και τα Μνημόνιά της, που γίνονται ολοένα και πιο απαίσια», τόνισε.
- Η προστασία του τίμιου ονόματος της Μακεδονίας. «Θα εμποδίσουμε σθεναρά την παράδοση με οποιαδήποτε φόρμουλα (σύνθετη, διπλή κ.λ.π.) του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων», κατέστησε σαφές.
Σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη της προεκλογικής δράσης, ήδη συγκροτούνται πυρήνες του συνδυασμού σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης, που θα αναλάβουν την αυτοοργάνωση της δημοτικής παράταξης, ενώ έχει «κλείσει» και η πρώτη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, η οποία θα ανακοινωθεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μαζί με το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού.

1 σχόλιο

  1. ρε παππου τραβα σε κανα καπί να πούμε και άσε τα δημαρχεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση