GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γράμμα στους συντρόφους των Αθηνών...

Από τον Τάσο Καβαλλιεράτο   http://vlahatasamis.blogspot.com/    ΣΥΡΙΖΑ. Ες αύριον τα σπουδαία... Αντιγράφουμε από την  "Αυγή"...

Από τον Τάσο Καβαλλιεράτο
 http://vlahatasamis.blogspot.com/  
ΣΥΡΙΖΑ. Ες αύριον τα σπουδαία...
Αντιγράφουμε από την  "Αυγή"
Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/09/2010
Επιβεβαιώθηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Αλ. Τσίπρα και του Αλ. Αλαβάνου, η διάσταση απόψεων που επικρατεί στο εσωτερικό του σχήματος τους τελευταίους μήνες. Το ραντεβού για τις τελικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανανεώθηκε για το βράδυ της Τετάρτης και αφού πρώτα συνεδριάσουν τα συλλογικά όργανα (Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Πολιτική Επιτροπή) του ΣΥΝ. Σήμερα το πρωί μάλιστα ο Αλ. Αλαβάνος θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση....
Π.Β. Θλίψη και οργή έχουν προκαλέσει στα μέλη και στους οπαδούς του κόμματος, τα τελευταία γεγονότα που...
 συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοέμβρη. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός, δέχεται μία από τις πιο βάρβαρες οικονομικές επιθέσεις μετά την περίοδο της κατοχής, και γνωρίζοντας ότι οι επερχόμενες εκλογές, θα είναι ένα Δημοψήφισμα κατά της επαίσχυντης πολιτικής της Κυβέρνησης και των Αφεντικών της, το κόμμα μας αδυνατεί να αποφασίσει και να καταλήξει στα αυτονόητα! Στην κατάθεση ενός ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια της Αττικής αλλά και στον Δήμο Αθηναίων, που θα αναδεικνύει και θα προωθεί μία ευρύτερη συμμαχία στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς, κατά αυτής της πολιτικής.
Ενώ στην περιφέρεια οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, σχηματίζουν ψηφοδέλτια ευρύτερων συμμαχιών (Περιφέρεια Ιονίου, Αιγαίου κλπ), στην Αθήνα (με την ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα), συνεδριάζουν για να διαφωνήσουν!!! Κάποιοι σύντροφοι της πρωτεύουσας κλεισμένοι στα γραφεία τους και μη αφουγραζόμενοι τα μηνύματα της κοινωνίας, λειτουργώντας γραφειοκρατικά -σεχταριστικά, διεκδικούν για τον εαυτό τους το δικαίωμα της δικής τους πολιτικής επιβολής, μειώνοντας έτσι και ότι θετικό γίνεται στην περιφέρεια!
Σύντροφοι των Αθηνών, όταν εσείς "σφάζεστε" επάνω, εμείς "οι από κάτω" τι θα πάμε να πούμε στον κόσμο; Με ποια πολιτική αξιοπιστία θα ζητήσουμε την ψήφο του λαού και την καταδίκη και ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου; Τι θα του πούμε; Φηφίστε μας για την ωραία εικόνα και την πολιτική σαφήνεια που έχουμε;
Όταν δεν μπορείται να καταλήξεται σε μια κοινά αποδεκτή υποψηφιότητα για την Αθήνα, θα μπορέσετε να πάτε το κόμμα στις εκλογές του Νοέμβρη ενωμένο και να υλοποιήσετε τις αποφάσεις των οργάνων;
Τελικά για κάποιους από σας, στόχος είναι η πολιτική επιβίωση και ανάδειξη της ομάδας του; Τότε γιατί φιάξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ; για να ενώσουμε τα "μαγαζάκια μας" και "τρώμε τις σάρκες μας;"
Αν ναι τότε το καταφέρατε!!!
Συνεχίστε έτσι...!!!
Μόνο την επομένη των εκλογών μην κλαίτε!
Γιατί τότε... "θα είναι αργά για δάκρυα Σύντροφοι"!!!
ΥΓ. Μόνο να θυμάστε κάτι: Δεν έχεται το δικαίωμα να λειτουργείτε σαν μικροί Ναπολέοντες.
Ο κόσμος που σας ψήφισε και σας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ο ίδιος κόσμος θα σας αποβάλει, όπως η κόττα με ένα τίναγμα των φτερών της αποβάλει τις ψείρες από το σώμα της!
Τάσος Καβαλλιεράτος.
Μέλος της Ν. Ε. του ΣΥΝ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

6 σχόλια

  1. Ενα κομμα ανερματιστο χωρις ουσιαστικη πολιτικη κατευθυνση και οραμα πατωντας παντα σε δυο βαρκες δλδ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ. Οι αρχηγοι που κατα καιρους διετελεσαν ηταν για κλαματα, ορα Δαμανακη που στο τελος γονατιστη παρακαλουσε να την δεχθει το ΠΑΣΟΚ, ορα ο οπορτουνιστης Αλαβανος ο οποιος ευλογουσε επι ενα μηνα την καταστροφη της Αθηνας, ορα ο νεαρος αλλα λιγος Τσιμπρας.
    Φυσικο και αναμενομενο ενα τετοιο κομμα καφενειου να εχει αυτην την καταληξη. Μοναδικη ελπιδα τους και οαση σοβαροτητας ο Καθ. Κουβελης που θα αποτυχει και αυτος εαν θεωρησει εαυτον δεκανικι του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω ένα από τα πιο ρατσιστικά (εναντίον των Ελλήνων) και ανθελληνικά κόμματα (ό,τι είναι τέλος πάντων) να πάει άπατο στις εκλογές και να μετακομίσει π.χ. στα Σκόπια ή στην Άγκυρα για να λύσει τα αγαπημένα του θέματα εκεί(εξάλειψη εθνικισμού και αλυτρωτισμού, υποδοχή και περίθαλψη χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα βάθη της Ασίας κλπ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεκα ανθρωποι ειστε ολοι και ολοι και εχετε σπασει σε 50 κομματια.
    Γελιο βγαζετε πλεον ρε κακομοιρηδες,πλακα σπαμε με εσας τους "σαλονατους" αριστερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη μία μου προτείνεις να ψηφίσω έναν ξένο, τον Μητρόπουλο, το μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ μέλος της συμμορίας του ΠΑΣΟΚ, και από την άλλη με περιμένεις να κατέβω στον δρόμο να με δείρει ο άλλος αληταράς, ο φονιάς των επιβατών του Σάμινα, ο πιστολάς του ΠΑΣΟΚ.

    Αντε και γαμήσου λοιπόν κι εσύ κιο Μητρόπουλος και το ΠΑΣΟΚ και η μοναδική σας έννοια, το πως θα πάρετε μια καρέκλα.

    Ετσι Αλέξη;
    Αντε και γαμήσου, κατέβα εσύ να σε δείρουν. Εσύ πληρώνεσαι, εμείς το κάνουμε από ιδεολογία. Κατέβα να τις φας για χάρη μας.
    Μαλάκα. Δεν με σέβεσαι; Δεν σε σέβομαι. Αντε γαμήσου, δεν ξανακατεβαίνουμε πουθενα όσο μένεις με τους πασόκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:33,
    έεελα πού δέν τό περίμενες!!
    Παλιά πουτάνα1 πρός παλιά πουτάνα2
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι εχετε γινει καταγελαστοι εκει στον ΣΥΝ/Συριζα/Δημ. Αριστερα/Ροζα κλπκλπκλπ το εχετε παρει χαμπαρι, ή νομιζετε οτι ο κοσμος ασχολειται με τους καυγαδες που κανουν εκει οι παρεουλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση