GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογική αποζημίωση για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ...

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.    Κύριε Υπουργέ, Σας ενημερώνουμε ότι στους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α., καταβάλλονται κατ΄ ...

Από την Εκτελεστική Επιτροπή
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.  
Κύριε Υπουργέ,
Σας ενημερώνουμε ότι στους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α., καταβάλλονται κατ΄ αποκοπή έξοδα κίνησης λόγω των συχνών μετακινήσεών τους, σύμφωνα με την τελευταία κοινή Υπουργική Απόφαση (αριθμ.:2/95080/0022/29-12-2008), Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Β΄-ΑΡΙΘΜ.ΦΥΛΛΟΥ 2684/31-12-2008).
Στην πορεία, με το άρθρο 9, παρ. 4 του Ν.3345/2005 (Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Α΄-ΑΡΙΘΜ.ΦΥΛΛΟΥ 138/16-6-2005) στα ανωτέρω κατ΄ αποκοπή έξοδα κίνησης ενσωματώθηκε η εκλογική αποζημίωση που ελάμβαναν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά την διενέργεια των Εθνικών Εκλογών, των Ευρωεκλογών και των Εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού.
Το 2010 με την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας τα κατ’ αποκοπή έξοδα κίνησης που ανέρχονταν σε 365,00 ευρώ μειώθηκαν κατά...
 20%, ήτοι, σήμερα καταβάλλονται 292,00 ευρώ.
Επειδή στις 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις και στους Δήμους, σας κάνουμε γνωστό ότι θα πρέπει να καταβληθεί στους εμπλεκόμενους Δημοτικούς Υπαλλήλους για την ανάδειξη των ανωτέρω αιρετών εκλογική αποζημίωση, καθόσον όπως γνωρίζετε είναι οι μόνοι που απασχολούνται για την προετοιμασία, την διεξαγωγή και την μεταφορά των αποτελεσμάτων.
Κύριε Υπουργέ,
Αν δεν φροντίσετε έγκαιρα για τον καθορισμό αποζημίωσης, σας κάνουμε γνωστό ότι οι υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού θα απέχουν από κάθε διαδικασία. Δεν είναι δυνατόν να καταβάλλεται εκλογική αποζημίωση σε εργαζόμενους σ΄ άλλες υπηρεσίες που δεν απασχολούνται καθόλου στη διαδικασία των εκλογών και σ΄ αυτούς που απασχολούνται πραγματικά να μην καταβάλλεται εκλογική αποζημίωση.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος
Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Τσούνης

4 σχόλια

  1. ΘΕΜΗ ΜΟΥ , ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ , ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ , ΔΕΝ ΣΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ. ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΩ.ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΤΟΖΩΟΥΜΕ.ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Ή Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ? ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ (ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΑΞΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ) , ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΡΟΣΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw lew na toys paroyme kai apo ena diamerisma sto Marousi gia na mh pa8oyn kata8lipsh ta paidia... E3w koproslyla, mizera dhmosioypallhlakia poy kapnizate kai pinate kafe olh thn hmera kai emeis plhrwname. Mexri kai ta sta8era thlefwna twn yphresiwn sas kataxrewnate paliomoynopania gia na pairnete ta kwlopaidia sas sta kinhta. Mono zhmia kanate, 8elete kai apozhmiwsh? Ka8ikia eiste kai pio poly ka8ikia einai aytoi poy sas "xwsan" ekei. Kwlodhmosio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ακριβοληρωμενοι δεν ειναι ;;
    Που ακούστηκε να παίρνουν επίδομα κίνησης όλοι οι Οταδες.
    Το επίδομα που διεκδικούν και παίρνουν οι της καθαριότητας επεκτείνεται μετά σε όλους του καθε δήμου .
    Τώρα θέλουν και άλλα.
    Ρε παλληκαρια της ΠΟΕ _ ΟΤΑ που θα πάει το πράγμα .
    Τουλαχιστον να παρήγαται και έργο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "6 Σεπ 2010 4:52:00 μ.μ." kai "6 Σεπ 2010 4:40:00 μ.μ.", exete dikio. Gamhmenoi kwlodhmosioypallhloi, gamw tis oikogeneies sas. Poystrakia, ka8ikia, trwte ta lefta toy laoy. Ta arxidia mas 8a parete, moynopania, ladopontikes toy dhmosioy xrhmatos. Axrhstoi kareklades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση