GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνοιχτή ρήξη για τις επενδύσεις...

3 σχόλια

  1. ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ (2) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ , ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ 100 ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΩΡΑ 8.10' ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/09/2010. Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θεσσαλονικη να απελασει το κεμαλισμο μπουταρη -τρεμοπουλο δεν ξεχνω που ηθελε ο μπουταρης τη οδο αγιου δημητριου να ονομαζεται κεμαλ ατατουρκ και το τρεμοπουλο το ιδιο οπως παραπανω στο ονομα της ελληνοτουρκικης φιλιας λεγε καλυτερα υποταγη ελληνισμου στο νεοθωμανισμο.
    Η θεσσαλονικη να θυμηθει τα ζηλωτικα που εδιωξε τους κλεφτες και απατεωνες που θα εχει την ιδια τυχη ο G.A.P. και η συμμορια του, εξω ο soros που θα σωριασθει και αυτος ζητω ο αντινεοταξικος και αντιμνημονιακος αγωνας η 11 σεπτεμβριου να ειναι η ημερα συντριβης του σιωνισμου και της κατοχικης κυβερνησης G.A.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλαδα ειμαι ακομα για την ωρα.
    ΕΔΩ.
    να σε ενθαρρυνω βεβαιως.

    π.χ περυσι τετοια εποχη παραμονη των εκλογων επινα τα ουισκακια μου με την παρεα μου.
    Ολοι λεγαμε μεταξυ μας οτι αμα βγει το Πασοκ και ο Παπανδρεου θα μας πηδηξει ολους κυριολεκτικα και θα ειναι καταστροφη για την χωρα.

    Εμεις δηλαδη που δεν τον ψηφισαμε και ξεραμε απο πριν τι θα κανει καια τωρα δικαιωθηκαμε, τι ειμαστε? ειμαστε εξυπνοτεροι, ειμαστε διορατικοι, ειμαστε πιο μορφωμενοι και ξερουμε πιο πολλα απο τα υπολοιπα χαιβανια που τον ψηφισαν πιστευοντας τις μπουρδες που ελεγε οτι λεφτα υπαρχουν και αλλα συναφη?

    Ε ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ
    Σε αυτο θελω να καταληξω.
    Οτι δεν υπαρχει το καταλληλο ανθρωπινο υλικο στην Ελλαδα.
    Ο πληθυσμος ειναι κατω του μετριου επιπεδου και ανημερωτος.
    δεν μπορει κυριε να ειναι στην αμερικη 4.000 καθηγητες πανεπιστημιου ελληνες, στρατηγοι ελληνες, επιστημονες ελληνες, γιατροι ελληνες και εδω να μας διαφεντευουν ολοι οι ανθελληνες!

    αντε γεια!
    καλο πανηγυρι στην ΔΕΘ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.....ΚΡΕΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΙΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
    * οχι τον πράσινο βεβαίως, των α λόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση