GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάντος: Αν παίξουμε συγκεντρωμένα θα νικήσουμε τη Γεωργία...

Aπό τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Δύο νίκες στα παιχνίδια με Γεωργία εντός και Κροατία εκτός ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος κα...

Aπό τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Δύο νίκες στα παιχνίδια με Γεωργία εντός και Κροατία εκτός ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της  συνέντευξης Τύπου, δύο ημέρες πριν το ξεκίνημα των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2012.
Αναγνώρισε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές δεν είναι 100% έτοιμοι αγωνιστικά, αφού η σεζόν βρίσκεται ακόμη στην αρχή, καθώς και ότι έχουν το φυσιολογικό άγχος της πρεμιέρας. Ζήτησε υπομονή στο ματς της Παρασκευής στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης", δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα και τέλος δήλωσε σίγουρος για την ανταπόκριση του κόσμου στο συγκεκριμένο ματς.
«Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι αγωνιστικά έτοιμοι 100% και είναι φυσιολογικό αυτή την περίοδο, όμως έχουν ικανότητα και ποιότητα, όποτε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Ξεκινάμε τις επίσιμες υποχρεώσεις με φυσιολογικό άγχος, γιατί είναι...
 το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2012 και θέλουμε να πάμε εκεί. Οι ποδοσφαιριστές το θέλουν, έχουν κίνητρα», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Εμείς πρέπει να ηρεμίσουμε και να μην μετατρέψουμε το άγχος σε νεύρα, αλλά σε θέληση και συγκέντρωση.
Γνωρίζω τη Γεωργία, πολλοί ποδοσφαιριστές της αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα, που σημαίνει ότι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ανταπεξέλθουμε, καθώς το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει σφιχτή άμυνα και μπορεί να παίξει με αντεπιθέσεις. Μπροστά έχει ταχύτατους ποδοσφαιριστές. Σε μας εναπόκειται ο ρυθμός, θα πρέπει να κάνουμε σωστές επιθέσεις, να δείξουμε υπομονή, αυτοπεποίθηση και να είμαστε καλά οργανωμένοι για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά εάν παίξουμε συγκεντρωμένα και δείξουμε ικανότητα και ποιότητα, εύκολα ή δύσκολα, θα κερδίσουμε το παιχνίδι».
Ο Πορτογάλος τόνισε ότι η εθνική δεν πρέπει να αντιμετωπίσει τη Γεωργία ως μικρή ομάδα και επισήμανε: «Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο, να είμαστε καλά οργανωμένοι, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, να κυνηγήσουμε με ασφάλεια το γκολ και να διατηρήσουμε την ισορροπία μας. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τις δεύτερες μπάλες, γιατί έτσι θα κάνουμε επιπλέον επίθεση και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για γκολ».
Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσους βαθμούς θέλει από τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών, με Γεωργία και Κροατία, ο Σάντος είπε: «Εξι βαθμούς. Με τέσσερις δεν θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Γνωρίζω τις δυσκολίες, αλλά σε κάθε περίπτωση θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε δύο νίκες».
Για το προσωπικό του ντεμπούτο στον πάγκο της "γαλανόλευκης" (σε επίσημο αγώνα), τόνισε ότι δεν έχει άγχος: «Περιμένω με προσμονή το πρώτο επίσημο παιχνίδι, όπως το ίδιο ίσχυε και με το φιλικό με τη Σερβία. Τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, γιατί είναι επίσημο παιχνίδι, αλλά και εντός έδρας. Με δύο λέξεις, νιώθω τιμή και προσμονή».
Τέλος, αναφέρθηκε στην προσέλευση του κόσμου στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ματς της Παρασκευής: «Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Δεν περνά από το μυαλό μου ότι μπορεί να μην γίνει αυτό. Ξέρουμε ότι οι Έλληνες αγαπούν το ποδόσφαιρο. Έχουν πάθος και ενθουσιασμό που δεν υπάρχουν σε άλλες χώρες. Επίσης αγαπούν πολύ την πατρίδα τους. Ελπίζω να έρθουν όλοι και να μην χωράνε να μπουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση