GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μετράνε" και τον Ρέππα για την Περιφέρεια Αττικής με δημοσκόπηση-εξπρές...

ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Εν όψει των τελικών αποφάσεω ν για την Περιφέρεια Αττικής, το ΠΑΣΟΚ διενήργησε άλλη μια δημοσκόπηση για να μετρήσει τις ...

ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Εν όψει των τελικών αποφάσεων για την Περιφέρεια Αττικής, το ΠΑΣΟΚ διενήργησε άλλη μια δημοσκόπηση για να μετρήσει τις τελευταίες τάσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι στη δημοσκόπηση αυτή μπήκε εκτός από τα γνωστά και το όνομα του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα!
Ο Αυτοδιοικητικός

10 σχόλια

  1. ειχα μφιβολιες, αλλα τωρα το βατερλω ειναι σιγουρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα έπρεπε ο Geoffrey να γίνει πρωθυπουργός. Για τον σκοπό αυτό το ειδικό όργανο του Κέντρου, η Λέσχη Bilderberg, αποφάσισε κατα την τελευταία συνεδρίαση της στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2009 να αποκαθηλώσει τον „δύστροπο“ Κώστα Καραμανλή και να χρίσει σαν πρωθυπουργό τον Geoffrey.

    Αμέσως μετά το χρίσμα η Λέσχη άρχισε να στέλνει τον ένα μετα τον αλλό στην Αθήνα „ειδικούς“ για να οργανώσουν, μαζί με το επιτελείο του Geoffrey (αδέλφια, μητέρα κ.α.), την προεκλογική του εκστρατεία:
    Τον εβραίο David Axelrod, ιδιοκτήτη της εταιριας public relations AKP&D Message and Media (που ειχε οργανώσει και την προεκλογικη εκστρατεια του Barack Obama), το τσιράκι του David Rothschild, τον George Soros (ουγκρικά Dzjchdzhe Shorash) για την χρηματοδότηση της „επιχειρήσεως“ και όσους άλλους θα μπορούσαν να βοηθήσουν για την εκλογή του Geoffrey. Σημαντική βοήθεια παρείσχε και ο εβραίος σουπερσπεκουλαδόρος John Paulson (Paulson&Co), στένοντας αρχές Ιανουαρίου στην Αθήνα δύο αντιπροέδρους της εταιρίας του για „συνομιλίες“, τελη Φεβρουαρίου δε ήρθε και ο εβραίος Josef Ackermann της Deutschen Bank, πάλι για διαβουλεύσεις.


    Και μερικές σκέψεις για τον Geoffrey. Έχω αναρωτηθει αρκετές φορές τι σόι ατομο είναι αυτός ο ανθρωπος; Είναι ένας πονηρός Παπανδρέου που μας επεξεργαζεται τεχνηέντως, γιατί θέλει κι΄αυτός, σαν τους προγόνους του, να κυβερνήσει; Ή είναι ένας μεγάλος βλάκας, που η διεθνής μαφία των κερδοσκόπων τον χρησιμοποιεί σαν πιόνι για να επιτύχει τους σκοπούς της; Βλέποντας τον όμως πρίν μερικές μέρες στην τηλεόραση να υπεραμύνεται των όσων καταστροφικών για την Ελλάδα έχει κάνει το κόμμα του ρίχνοντας τα σφάλματα στη Νεα Δημοκρτία, φάσκοντας και αντιφάσκοντας για τα κατορθώματα του στην Ευρώπη, ρητορεύοντας όμως με μια παράξενη και ιδιότυπη ελαφρότητα, τότε είδα για πρώτη φορά ξεκάθαρα, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές αλλά και αυθάδες άτομο, με προφανή τα συμπτώματα μιας σοβαρής παιδαγωγικής βλάβης: Φαίνεται ότι ο Geoffrey συνείθισε απο μικρός να λέει ότι του κατέβει, θεωρώντας το για σωστό. Και επειδή το περιβάλλον του λειτουργούσε κατα τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν κατάλαβε, ότι ο νεαρός έλεγε μπούρδες. Μπούρδες άλλωστε λέγανε και ο Παπανδρέου Ι. και ο Παπανδρέου ΙΙ., γιατί να μήν λέει μπούρδες και ο Παπανδρέου ΙΙΙ. Αυτή η βλάβη, σαν ενα προσωπικό κουσούρι του Geoffrey, δεν θα ήταν τραγική, όταν όμως ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο πρωθυπουργός που αποφασίζει για το μέλλον της Ελλάδος, το κουσούρι του είναι μια μοναδική εθνική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ
    ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΧΑΠΙΩΝ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ

    ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ
    Ο ΥΠΕΡ ΗΛΙΘΙΟΓ !

    «Οι φόροι που βαρυγκωμούν οι πολίτες για να πληρώσουν και καταστρέφουν την μεσαία τάξη της χώρας δεν είναι χαράτσι» δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Τι είναι τότε οι φόροι; «Αλληλεγγύη στην …κυβέρνηση», απάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον εαυτό του.

    Ναι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι. Το είπε κι αυτό, προφανώς βέβαιος πλέον ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς του Αμαζονίου που δεν καταλαβαίνουν τι λέει και τα ανέχονται όλα.

    Πάρτε το και αναλυτικά: «Ξέρουμε ότι τα βάρη φέτος είναι περισσότερα από κάθε άλλο χρόνο, διότι έχουμε και ύφεση και περισσότερους φόρους, όμως, δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα. Και ο φόρος, γι’ αυτή την κυβέρνηση, δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη, γιατί οι φόροι με αυτή την κυβέρνηση, σημαίνουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Θα πάνε για να στηρίξουν περισσότερο εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που το έχουν ανάγκη, όπως βεβαίως και μια αναπτυξιακή διαδικασία, που την έχει ανάγκη όλη η χώρα και ιδιαίτερα η νέα γενιά, οι άνεργοι κλπ» επεσήμανε ο πρωθυπουργός».

    Μιλάμε για πολύ μεγάλο δούλεμα, αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος ένας παπάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. deb kanei


    kalyterh h Mariliza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίσει πάλι το ΠΑΣΟΚ και ειδικά οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , μετά από την μεγάλη μύωση των μισθών και των συντάξεων , με κομμένα δώρα , επιδόματα έπεται και συνέχεια , πρέπει να είναι πίσωγλέντηδες και πρέπει να πάνε σε ιδικο για θεραπεία και αποτοξίνωση .
    Εκτός αν τους αρέσει …….. ….τότε αλλάζει το θέμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΘ
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ
    ΚΑΘΙΚΙ !
    ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ....

    ΦOBATAI- ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑΙ.
    Ο ΧΕΣΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ...

    ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ Ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ...
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ..
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ...
    ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 11 ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 39 ΗΜΕΡΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Ρέππα παιδιά τον Ρέππα.Να πέσει γέλιο με τη σέσουλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και θα σας έλεγα εγώ ΤΟΜΑΡΙΑ πόση αλληλεγγύη θα ήταν οι φόροι…!!!!!

    Στο λαιμό να σας κάτσουνε καθάρματα ειδικά εσένα αβάφτιστε που νομίζεις ότι κάτι είσαι…σου χτυπάνε το ντέφι και χορεύεις σαν την αρκούδα και κάνεις και πλάκα εις βάρος των πολιτών.

    Χαζό είναι το GAP?
    Τί είδους αλληλεγύη είναι οι φόροι?
    Ημίχαζο…δηλαδή ούτε καν ολόκληρο.

    ..προς κάλυψη αναγκών του φιλοπτώχου τραπεζιτών και πολιτευτών!
    Γιατί όπως έλεγε ο Μητσοτάκης: ,
    “Οι Τράπεζές μας υποφέρουν”!
    Αλληλεγγύη στους τραπεζίτες. Πεινάνε!

    Σοσιαλιστική αλληλεγγύη στους μή έχοντες Τραπεζίτες.

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤE ΡΕ ΕΣΕΙΣ..
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟN ΨΗΦΙΣΑΤΕ...!!!
    ΣΤΑΓΟΝΑ..σταγόνα..
    ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ
    ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ
    ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ...ΒΡΙΣΙΑ.

    ΘΑ ΛΕΣ ..ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΜΟ.

    ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΙΑ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση