GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξηγήσεις για τις καταγγελίες Κον Μπεντίτ...

Από τους Οικολόγους Πράσινους ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ για τις καταγγελίες Κον Μπεντίτ για χαριστι...

Από τους Οικολόγους Πράσινους
ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ για τις καταγγελίες Κον Μπεντίτ για χαριστικές εξοπλιστικές παραγγελίες.
Στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου και των καταγγελιών του Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, η εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Ελεάννα Ιωαννίδου έκανε την...
 ακόλουθη δήλωση:
«Στην Πορτογαλία, οι περικοπές των δαπανών άρχισαν από τις αμυντικές δαπάνες, όπου περικόπηκαν εφέτος 4 δις ευρώ. Στην Ελλάδα, με τα 3 δις της διαφαινόμενης υστέρησης εσόδων και τα νέα μέτρα που "διαρρέονται", η Ελληνική κυβέρνηση φαίνεται ότι συζήτησε πρόσφατα νέο εξοπλιστικό πακέτο από χώρες του Μηχανισμού Στήριξης, πιθανόν ως αντάλλαγμα για το Μνημόνιο και τα υψηλότοκα δάνεια που μας παρέχουν. Μέχρι στιγμής, οι χθεσινές καταγγελίες στο ευρωκοινοβούλιο μπροστά στον Μπαρόζο, από το Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, συμπρόεδρο της ομάδας των Ευρωπαίων Πρασίνων, παραμένουν αναπάντητες. Καθαρές εξηγήσεις δε χρωστούν μόνο οι εταίροι μας, αλλά και η ίδια η ελληνική κυβέρνηση που θα μας καλέσει να πληρώσουμε το λογαριασμό».

7 σχόλια

  1. Ευτυχως και υπαρχουν οι ξενοι που εξεγειρονται με την αδικη μεταχειρηση της Ελλαδας διοτι οι Ελληνες κοιμωνται τον υπνο του δικαιου. Δεν πειραζει, μωραινει ο Κυριος ον βουλεται απωλεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτηχως που υπαρχουν πρασινοι που ειναι πρασινοι και οχι μωβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλά πίσω από τους εξοπλισμούς είναι τα συμφέρωντα των ΙΔΙΩΤΩΝ τραπεζιτών του Δ.Ν.Τ. που μέρος τους και ΑΡΧΙΚΟ ξεκίνημα ήταν Αγγλία Γαλλία Γερμανία με την κλίκα των ΡΟΤΣΙΛΔΙΚΩΝ να οργιάζουν εις βάρος των λαών, και τελική τους έκφραση για αποκούμπι δημιούργησαν του ΙΣΡΑΗΛ.

    Πολλοί το έχουν τύμπανο αλλά κι οι κυβερνήτες κρυφό καμάρι!

    Έλα όμως που υπάρχουν τόσα όρνεια που υποθάλπουν το μίσος, κόντρα στις προσπάθειες προσέγγισης φιλίας των λαών! με πρώτους τους ιθύνοντες του Ισραήλ που παίζουν με τη μοίρα των Εβραίων που τους εκμεταλεύονται ανά τον κόσμο.

    Λες και αν η μια χώρα κατατροπώσει την άλλη, οι νεκροί Πέρσες στρατιώτες του Δαρείου, Έλληνες του Αλέξανδρου ή και οι Ισραηλίτες του Αρριελ Σαρρον θα δικαιώσουν τους απογόνους τους, όσοι από αυτούς πρόλαβαν και άφησαν, και αντίστηχα θα πάρουν ένα επί δύο επιπλέον τ.μ. γης, στον άλλο κόσμο!

    Η πλειοψηφία των πολιτικών ηγετών το ξέρει, μόνο που τους έχουν τόσο μπερδέψει που οι λίγοι υπο-χοίριοι των ΙΔΙΩΤΩΝ τραπεζιτών, ξέρουν να μπερδεύουν καλά την τράπουλα του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ. προς ικανοποίηση της σχιζοφρένεια της ματαιώτητάς τους.

    Το χρήμα είναι χρέος
    http://vimeo.com/5350419

    και οι "Ειδήμονες του χρήματος"
    http://video.google.com/videoplay?docid=439586221319126077#

    ξέρουν να κάνουν τη δουλεία τους
    πάνω στην αρχή ένας υλήθιος πεθαίνει αλλά δέκα γενιούνται.

    Κακά τα ψέματα η επανάσταση που ξεκίνησε στις Η.Π.Α. κατά του χρηματοοικονομικού συστήματος αλλά καταπνίγηκε με τον εμφύλιο από τους ευρωπαίους τραπεζίτες, κεδίζει έδαφος ανά τον κόσμο!

    Βέβαια όχι και ότι δεν μπορεί κανείς ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ να συντομεύσει το χρόνο, ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ,

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/

    μιας και προέχει η τζούλια τσόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;
    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΗΚΑΝ.
    ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΧΡΕΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αργά ξύπνησες.
    Πρό 3ημέρου έγραφα καί δέν κουνιόταν
    φύλο.
    Ντανιέλ χωρίς επώνυμο τόν ονομάτιζα
    καί μέσα στή καρδιά έγραψα ότι τόν
    έχω!Γιά νά τό αποδείξω (δέν είμαι
    καλός στά P.C.) νά φωνάψω τόν υιό.
    Ωοόπ,Ώπα,ούτε αυτός δέν γουστάρει
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!! ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΦΩΡΤΩΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση