GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κρατάνε στα χέρια τους οι παίκτες;...

Από το http://www.evianews.com/    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ομάδας κ.Ταρνανά καθώς και των υπολοίπων μελών το...

Από το http://www.evianews.com/  
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ομάδας κ.Ταρνανά καθώς και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Το παρών έδωσαν από το τεχνικό team ο κ. Ποδαράς μαζί με τον κ.Γατόπουλο καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η Γωγώ Βρακά που ήταν η παρουσιάστρια, προσφώνησε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους στο χώρο. Το μικρόφωνο πήρε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΟΧ κ. Παπαθεοδώρου εκπροσωπώντας τη Διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς.
Η περσινή επιτυχημένη σχέση με την εταιρία Lotto συνεχίζεται και φέτος καθώς η γνωστή εταιρία εξοπλίζει την ομάδα με τον τελειότερο ποδοσφαιρικό εξοπλισμό.
Στην φωτογραφία βλέπουμε τους παίχτες της ομάδας να κρατάνε στα χέρια τους την...

νέα φανέλα της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2010-11. Τα χρώματα των φετινών εμφανίσεων είναι το κλασσικό μπλε μαύρο για την 1η εμφάνιση και το σκέτο λευκό για τη 2η. Η νέα φανέλα ξεχωρίζει χάρη στο λιτό και απέριττο σχεδιασμό της. Στην εμπρόσθια όψη διαφημίζεται η Τεχνική εταιρία του κ. Σακελλαράκη, ενώ στην οπίσθια όψη κάτω από το νούμερο φιλοξενείται το λογότυπο των καταστημάτων OUTLET του κ.Αρμόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση