Έπειτα από όλα αυτά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είμαστε ανώτερο είδος; Α.Λ.
Έπειτα από όλα αυτά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είμαστε ανώτερο είδος;
Α.Λ.Το Λαϊκό Κόμμα (PP, δεξιά) επικράτησε χθες Κυριακή σε νέα περιφερειακή εκλογική αναμέτρηση, στην Εστρεμαδούρα, στη δυτική Ισπανία, όπου οι σ...
Ο Δρ.ΜΠΑΝΑΡΝΤ,ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ,ΣΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΘΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΛΥΠΗΣ ΔΙΑ ΑΥΤΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΗ,ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΙΘΗΚΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ,ΠΟΥ Ο ΜΠΑΡΝΑΝΤ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΕΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ (ΤΟ ΠΙΘΗΚΑΚΙ) ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΩΔΥΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ (ΠΕΙΡΑΜΑ) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.
Ο ΜΠΑΡΝΑΝΤ,ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΙΘΗΚΑΚΙ,ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΚΙ ΗΤΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΖΩΑ.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΕ,ΕΝΩ ΔΑΚΡΥΖΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ,ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ,ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΗΘΕΝ ΟΝ,ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ""ΦΥΣΗ"",ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ.
ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ/9 Σεπ 2010 9:47:00 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Δρ.ΜΠΑΝΑΡΝΤ,.....
ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ:
Ο Δρ.ΜΠΑΡΝΑΝΤ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΖΩΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
O άνθρωπος είναι το χειρότερο είδος παμφάγου θηλαστικού που κατοίκησε ποτέ στον πλανήτη γη. Γι' αυτό και η παρουσία του ανθρώπου στον πλανήτη γη ( από τον οποίο προέρχεται, όπως και όλα τα άλλα είδη ) συνδέεται άρρηκτα με την καταστροφή του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιμαστε ο ιος που εχει προσβαλλει τον πλανητη. Αλλα τα αντισωματα του ειναι τοσο ισχυρα που γρηγορα θα ξεβρωμισει.
ΑπάντησηΔιαγραφή