GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν το Λ. Πύργο...

Από το http://www.greece-salonika.blogspot.com/ Πριν από λίγα λεπτά μέλη του ΠΑΜΕ  "κατέλαβαν" συμβολικά το Λ. Πύργο αναρτώντας έ...


Πριν από λίγα λεπτά μέλη του ΠΑΜΕ  "κατέλαβαν" συμβολικά το Λ. Πύργο αναρτώντας ένα πανό με τα συνθήματά τους...

17 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
    ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    Εχουμε και λένε για το 4ήμερο.
    49 πασάδες και παλακίδες.
    500 Συμβουλοι, 200 υπηρετικό προσωπικό, 1000 ασαφάλεια κλπ.
    (αντε να μην βάλουμε τις πουτάνες
    και τα πουστράκια ).
    Σουίτες Ηotel.Xλαπάκιασμα.
    Διασκέδαση στα Πολιτιστικά
    κέντρα (σκυλάδικα). Αεροπλάνα.Βαπόρια.Υποβρύχια.
    Vips. Λιμουζίνες. Δώρα...

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ΚΑΙ ..ΠΛΉΡΩΣΤΕ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΠΑΝΤΑ ΦΑΓΑΝΟ..

    Σημ. Μήπως κάνω λάθος και είναι
    TO ΠΑΡΤΥ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΤΗΣ κυρίας Ραγκούση-Νταλάρα και είναι χορηγία του Αηδία Νταλάρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΟΟΞΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

    Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να σηκώνουμε κεφάλι…
    Είναι απαράδεκτο να έχουμε μαζευτεί -τότε- 100.000 κόσμος για τον Οτσαλάν στο Σύνταγμα και να κοιτάμε το πράσινο τσίρκο μ’ανοιχτό το στόμα ΑΚΟΜΑ…

    Όξω! Φτάνει! Τέλος η πλάκα…μαλάκα
    Νταλάρα-Ραγκούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο εκλογών, η πλειοψηφία του 72% δηλώνει ότι δεν χρειάζεται να γίνουν έναντι του 21% που λένε ότι πρέπει να γίνουν, ενώ το 33% δηλώνει ότι θα επέλεγε την αποχή. Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 44% έναντι 27% της ΝΔ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 10,5%, το ΛΑΟΣ με 5,5%, ΣΥΡΙΖΑ 4%, Οικολόγοι 2,5%, Δημοκρατική Αριστερά 2%.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει ποσοστό 50% στις θετικές γνώμες και 44% στην αρνητική γνώμη, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει ποσοστό 49% στην αρνητική και 42% στη θετική γνώμη. Η έρευνα της Public Issue ήταν πανελλαδική, σε δείγμα 1.009 άτομα την περίοδο 2-6/9/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορω να ακουω αλλο για αυτες τις στημενες δημοσκοπησεις. Σιγα ρε φιλε που συγκεντρωνει ο Παπανδρεου 50% θετικες γνωμες! Ηθελα να ηξερα τι ειδος ανθρωπων ειναι αυτα τα 1000 ατομα της δημοσκοπισης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kράξιμο Γρηγόρη Νιώτη στο Κορυδαλλό

    Στο υπαίθριο αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος στο Κορυδαλλό όπου γινόταν συναυλία Στόκα Σταρόβα Κωνσταντόπουλου, παρευρισκόμενος αποχωρόντας με έντονο ύφος αποδοκίμασε το "φιλόμουσο αντιπρόσωπο" του κόσμου της Β' Πειραιά Γρηγόρη Νιώτη με τις φράσεις δωσίλογε προδότη. Όταν τόλμησε να κοιτάξει εντάθηκαν οι αποδοκιμασίες και στην ερώτηση αν ντρέπεται καθόλου προτίμησε να κοιτάει το έδαφος. Φυσικά ο "ανεξάρτητος" δήμαρχος Κορυδαλλού καθώς και άλλοι φιλόδοξοι καρεκλοκένταυροι έντρομοι μη χαλάσει το image τους έκαναν τους κινέζους.

    Καθώς το γεγονός έγινε κοντά στη σκηνή αίσθηση προκάλεσε η "αυθόρμητη" ατάκα του Σταρόβα στη προσπάθεια να διακωμωδίσει το γεγονός οτι εντάξει και εμείς κομμουνιστές είμαστε.

    χαχχαχαχαχαχαχα
    όχι σε συναυλίες ούτε για καφέ να μην βγαίνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο τους και χίλια μπράβο τους..
    Καλλίτερα αυτοί γιατί σε λίγο η μυστακοφόρα στριγκού θα τον ξεπουλήσει και αυτόν μαζί με τον καρατζαφύρερ και την ντόρα..



    ΥΓ. Πολλά ελικόπτερα ακούω σήμερα πάνω από την πόλη ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ
    «Η Κούβα χρειάζεται νέο οικονοµικό µοντέλο»
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

    Ο Φιντέλ Κάστρο στη συνάντησή του µε τον Τζέφρι Γκόλντµπεργκ δεν φορούσε την κλασική στρατιωτική στολή
    «ΤΟ ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ µοντέλο δεν είναι λειτουργικό ούτε για µας πλέον». Αυτήν την απροσδόκητη απάντηση έδωσε ο Φιντέλ Κάστρο στον αµερικανό δηµοσιογράφο Τζέφρι Γκόλντµπεργκ, ανταποκριτή του περιοδικού «Αtlantic», όταν ο τελευταίος τον ρώτησε στη διάρκεια ενός γεύµατος αν το κουβανικό µοντέλο αξίζει ακόµη να εξαχθεί. Ο Γκόλντµπεργκ ταξίδεψε στο νησί της Καραϊβικής ύστερα από πρόσκληση του ίδιου του Κάστρο, προκειµένου να συζητήσουν ένα άρθρο του για το πυρηνικό πρόγραµµα του Ιράν.

    Κι όπως γράφει στο µπλογκ του, δεν πίστευε στ’ αυτιά του όταν άκουσε αυτήν τη δήλωση.

    Ζήτησε λοιπόν διευκρινίσεις από την Τζούλια Σβάιγκ, ειδικό σε θέµατα Κούβας από το Συµβούλιο Διεθνών Σχέσεων που ταξίδευε µαζί του. «Δεν νοµίζω πως ο Φιντέλ απέρριψε τις ιδέες της Επανάστασης», του είπε. «Νοµίζω πως αυτό που εννοούσε είναι πως το κουβανικό µοντέλο προβλέπει έναν υπερβολικά µεγάλο ρόλο του κράτους στην οικονοµική ζωή της χώρας».

    Στο τέλος του γεύµατος, ο Φιντέλ πρότεινε στον δηµοσιογράφο να πάνε την εποµένη στο ενυδρείο να δουν µαζί την επίδειξη των δελφινιών. «Τα δελφίνια είναι πολύ έξυπνα ζώα», είπε ο Κάστρο. «Μα έχω ραντεβού µε την επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητας της Κούβας», αντέτεινε ο δηµοσιογράφος.

    «Φερ’ τη µαζί σου». Κάποιος από το τραπέζι παρατήρησε ότι το ενυδρείο είναι κλειστό τις Δευτέρες. «Θα το ανοίξουµε», είπε ο Φιντέλ. Και το άνοιξε.

    Κανείς δεν µπορεί να αρνηθεί, άλλωστε, ότι έχει κάνει και πιο δύσκολα πράγµατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 44% των ψήφων και η ΝΔ το 27%.
    Αν αυτό έδειξε όντως η δημοσκόπηση τότε έγινε στο ΣΚΑΙ και ο Μπάμπης ψήφισε ΠΑΣΟΚ.
    Βρε τόσο ποσοστό έχει η ΝΔ στον ΣΚΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχουν αφήσει αμαγάριστο και τίποτα!

    Εγω, ένα όνειρο έχω! Να πάω να κάνω κώλο το τοίχο του Περισσού!
    Αυτοι τον φιλάνε, εχουν καμερες και θέλουν την περιουσία(των έρμων των Σοβιετικών για να λεμε τη πικρή αλήθεια!) καθαρή!

    Εμείς γιατί ανεχόμαστε την κουρελαρία τους, τα βαψιματα των μνημείων μας, την καταστροφή των σπιτιών μας και των μαγαζιών μας από τα ηλίθια ζωντόβολα, που εμμισθα αγωνίζονται να μας ρημάξουν, ώστε να αποκτήσουμε ...ταξική συνείδηση, με συστατικο τη φτώχεια και την κακομοιριά;

    Ζωα από άλλο τσίρκο, απείρως πιο μοβορικο και υποχθόνια εκείνου των συντροφοΓιώργων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακουγα το πρωί τον Πλασκοβίτη ΓΓ του ΥΠΟ ο οποίος ισχυριζόταν ότι οι μισθοί των χαμηλόμισθων εχουν κατέβει 3%!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μέχρι και ο Οικονομέας τα πήρε με τα ψέματα του.
    Αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα παίρνουνε χονδρους μισθούς και μίζες έχουν τεράστιες περιουσίες και μας λένε να κόψουμε τι να κόψουμε και από πού. Και κάτι για τα αυτοκίνητα λέτε ο κόσμος να μην πέρνει αυτοκίνητα γιατι του λείπουν 2000 από τα 24000 ?
    ή μήπως του λείπουνε 20000 οι άνθρωποι είναι ΤΡΑΓΙΚΑ γελοίοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οργίασε πάλι η νεοφιλελευθερη καμαρίλα του Σκαι με Μπάμπη, ακριβοπούλου κλπ ανύπαρκτα στημένα γκαλοπ κλπ΄
    Τι θα γίνει μαυτούς θα κλείσουνε επιτέλους.

    Βγηκε και το Μεγκα και μας έλεγε ότι αντίκειταιν πρός την Ευρωπαική νομοθεσία η φορολόγηση των διαφημίσεων δηλα΄δη το κόψιμο των μισθών μας είναι νόμιμο?

    Ρε ουστ λαμογια θα πληρώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άς τόν βάψουν,όπως ο Ιταλός κατάδικος
    πού οί Τούρκοι συμφώνησαν νά τόν
    ελευθερώσουν,άν αγοράσει λευκό
    χρώμα καί τόν βάψει.
    Καί ο Ιταλός μετά 2 μηνών δουλειά
    ελευθερώθηκε.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ.
    Πλάκα είναι νά αρχίσουν οί τού
    ΠΑΜΕ νά βάφουν κόκκινα.
    Θά βοηθούσαν καί από τή Θύρα 7.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπουργικό εν μέσω
    κινητοποιήσεων και δυσφορίας


    Σημερα στην πολη της Θεσ/νικης
    και στα πλαισια της ΔΕΘ…

    Παράλληλα και η παρουσιαση του θιάσου “H ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ”…(ζυγισμένοι στοιχισμένοι στο πουλμανακι…)

    Τι υποκρισία θεέ μου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΟΣΟ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΩΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΥΡΑ θα είναι-γίνουν τα ΛΑΧΑΝΑ ΠΑΣΟΚ.

    Τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι το ΔΝΤ θα ζητήσει την άμεση απόλυση Δ.Υ. για να μειωθούν τα έξοδα της κεντρικής κυβέρνησης, και να ισοσκελισθεί το έλειμμα του προϋπολογισμού.

    Τόσο καιρό το μαιμυδιάζαν το θέμα, τάσοντας λαγούς και πετραχείλια στην Τροικα ότι θα πετύζουν τουσ στόχους από την αύξηση των φορολογικών εσόδων και την μείωση άλλβ λειτουργικών κόστων.

    Όμως η συνταγή δεν τους βγαίνει, όπως είταν φυσικό, και τώρα μόνο αυτή η λύση υπάρχει στο τραπέζι.

    Για 2.5 δις έλειμμα μιλάμε για 100,000 τεμάχια που πρέπει άμεσα να απομακρυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση