GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νόμοι; Επιλεκτική η εφαρμογή τους...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com    ΣΤΗΝ Ελλάδα των απείθαρχων ελλήνων δεν τηρούνται οι νόμοι(!). Χιλιοειπωμένο, καθόλου ...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@hotmail.com  
ΣΤΗΝ Ελλάδα των απείθαρχων ελλήνων δεν τηρούνται οι νόμοι(!). Χιλιοειπωμένο, καθόλου πρωτότυπο. Και μόνο όταν θέλει η Πολιτεία τηρούνται με πάθος, ακρίβεια και αυστηρότητα. Για εισπράξεις; Για προστασία των πολιτικών της και των «εισαγόμενων» προσωπικοτήτων; Μην πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας στην ώρα τους και…τα λέμε. Ζήτησε χωροφύλακες στη γειτονιά σου και…θα τους έχεις (αποσπασμένους απ’ τη φύλαξη των πολιτικών και όχι μόνο). Παραβίασε το «άβατο» μιας πρεσβείας και θα βρεθείς με χειροπέδες.
ΩΣΤΟΣΟ, πάμε για…Ευρώπη. Ήθη και συνήθειες δεν αλλάζουμε, αλλά οι «κρυόκωλοι» μας μπολιάζουν με πρακτικές και μας σέρνουν στο άρμα τους. Με τον αραμπά μας, αλλά στ’ αχνάρια τους. Με…περηφάνια εθνική που με βούλες και σφραγίδες στα συμβόλαια ένταξης, μας έδεσαν και μας τραβολογούν. Με…
 βαθιά ευγνωμοσύνη σε πολιτικούς «προπάτορες» που ρίξαν’ υπογραφές για πάρτη μας και, βέβαια, ως κάτοικοι μιας Ευρώπης των…Αμερικανών. Να τη μεταχειρίζονται με «τηλεκοντρόλ» κι εμείς να καμαρώνουμε. Να μας αποκαλούν «συμμάχους» κι ας στοχεύουν (άμα λάχει) σημεία της με βόμβες, με τους ευρωπαίους «ηγέτες» ν’ αλλάζουνε πλευρό.
ΓΙΑΤΙ δεν νομοθετούν τα παλικάρια μας; Με την πλειοψηφία του το ΠΑΣΟΚ, οφείλει ν’ αρπάξει τον ταύρο απ’ τα κέρατα. Με την αντιπολίτευση ανεκτική και με τον κόσμο, εν πολλοίς, να συναινεί. Μεγαλοφοροφυγάδες που το σκάνε απ’ τα παραθυράκια του παλιού; Βγάλε καινούριο νόμο! Μιζαδόροι του ΕΣΥ; Φτιάξε νόμο για δίκες «εξπρές» (και καταδίκες) και ρίχ’ τους στο κελί. Όπως κάνουν στην Ευρώπη. Χωρίς TV και κινητό, για να μη συντονίζονται στο ψέμα με τους έξω «συνεργάτες» και τότε θα ξεράσουν την αλήθεια. Για να μη γίνονται υποψίες τα ερωτηματικά μας. Για να μην πλανάται στον αέρα, στη σκέψη και τα χείλη το γνωστό «κανένας δεν πάει φυλακή, δεν γυρίζει τα κλεμμένα και όλοι τους μας δουλεύουν».
ΑΠ’ την άλλη, τα παλικάρια της βουλής και της…φακής αμύνονται επιμένουν και υπομένουν. «Θα τα κράξουν σε μιαν έξοδο; Θα σπεύσουν οι φρουροί μας. Και αν…γιαουρτάκι, καθαρίζουμε το κοστούμι και πάει, τέλειωσε. Ωστόσο, δεν νομοθετούμε κατά του…εαυτού μας και ο νοών νοείτω».

10 σχόλια

  1. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ πια την κλασσικη τακτικη του πρασινου θιασου.

    Διαρρεουμε οτι θα κοψουμε απο τον κοσμο 100 ευρώ,
    μετά διαρρέουμε ότι και καλα υπάρχουν εσωτερικές αντιδράσεις
    και τελικα ανακοινώνουμε ότι θα κόψουμε 80 ευρώ.

    Έτσι ο κόσμος ειναι και ευχαριστημένος που του κόβουν μονο 80 ευρώ!..
    και εχει και την εντύπωση οτι υπάρχει ακόμα ελπίδα μέσα στο πασοκ
    αφού υπάρχουν και καλα αντιδράσεις..

    και στο τελος μετα στην πραξη κοβουν 90 ευρώ και ψηφιζουν και ΟΛΟΙ οι βουλευτες πανηγυρικα ναι σε οτι αντιλαικό προταθεί.

    ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ
    Τα ξερουμε πια πριν τα κανετε τα θεατρα σας.

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΤΛ.. ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι αυτο το κατεβατο;

    ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ τελικα;




    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε καλοφαγωτα τα φραγκα κ. Παναγοπουλε ελπιζω να πιασουν τοπο.

    Μη ξεχασεις να επισκεφτεις και τις εγκαταστασεις της range rover τωρα που αυτη θα παρουσιασει καινουριο μικρο suv με τιμες κοντα στα 60χιλιαρικα.
    Οτι πρεπει για δευτερο οχημα.

    Να μη ξεχασω κλεινοντας να σε ευχαριστισω και για τις μηδενικες αυξησεις στους μισθους για τα επομενα χρονια καθως και για τον παχυλο μισθο των 600ευρω χωρις ενσημα που θα παρω οταν βρω δουλεια.

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ!
    Όλοι αυτοί οι προδότες γίνονται βουλευτές επικρατείας ή ευρωβουλευτές, για να τους ξεκουράσει το κόμμα μετά από τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

    O Aνεστης Βλαχος της τωρινης ελληνικης πραγματικοτητας(μοιαζουν φυσιογνωμικα)αποφασισε για ολους μας.
    Δεν ειμαστε καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απεργίες “τέλος” λέει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ”

    Άιντε μάγκα μου! Φτιάχτηκες κι εσύ!

    Επιχειρηματικό πνεύμα ο μπαγάσας!

    Απόφοιτος του ΙΕΚ “Αρτέμης Μάτσας”!



    ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .....
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βουλευτές ΠΑΣΟΚ προς κυβέρνηση: «εξαντλείτε την υπομονή μας» !!!”

    Δεν αμφιβάλλω ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο.
    Αυτό για το οποίο αμφιβάλλω είναι για τη σοβαρότητά του.
    Αυτοί οι καραγκιόζηδες παίζουν θέατρο εδώ και μερικές δεκαετίες.
    Ο Φλωρίδης και διάφοροι άλλοι, προκειμένου να εκτονωθεί η εκρηκτική ύλη που έχει συσσωρευτεί, προκαλούν μικρές ελεγχόμενες εκρήξεις.

    Κολοκύθια τούμπανα παιδιά.
    Μην περιμένετε απ’ το φονιά να πάει να κλειστεί στη φυλακή μοναχός του.


    ακριβως ετσι
    πασοκικη παλια μου τεχνη κοσκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΟΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑ ΛΑΟΥ.

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ

    ΌΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΟΧΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΙΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Ο ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΟΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑ ΛΑΟΥ.

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ

    ΌΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΟΧΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΙΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Ο ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

    με απόφαση (λέει) του Προεδρου της Βουλής σε συμφωνία με τους προέδρους των κομμάτων...

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΤΑΞΙΣ....

    τα ορφανά των αεροπορων που σκοτώθηκαν στα αεροπορικά ατυχήματα από τα ΙΜΙΑ και μετά...

    ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

    που σημαίνει ότι 31 παιδιά θα παίρνουν μηνιαίως ένα τεράστιο ποσό για την μόρφωσή τους κλπ.

    Τά άλλα παιδιά των σκοτωμένων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων (στρατός -ναυτικό) ειναι προφανώς μούλικα !!!

    Οσο για τα παιδιά των σκοτωμένων αστυνομικών - πυροσβεστών κλπ...ουτε κουβέντα !!!

    Εσεις δεν έχετε δικαιώματα ΄κκ ΄΄μπάτσοι΄΄.
    Επομένως δουλέψετε και νύχτα και αργίες και γιορτές για την ΄΄πατρίδα....ΚΟΡΟΙΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε μάθαμε Θανάση,σε μάθαμε.
    Δεν μπορείς να κρυφτείς πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΗΗΗΗ
    Ευλογημένη ώρα.!

    Έρχεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.!

    Ολιγοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή, μετά από πρόσκληση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου.

    Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν στις ΗΠΑ όπου είχε διαβουλεύσεις με πολλούς επισήμους της Αμερικανικής κυβέρνησης όπως ο αντιπρόεδρος κ. Τζό Μπάιντεν.

    Εν τω μεταξύ, η επίσκεψη Παπανδρέου έχει προκαλέσει την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς και άλλων οργανώσεων που καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.
    Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα, ακτιβιστές κρέμασαν την σημαία του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

    Ο κ. Παπανδρεόυ, τον οποίο θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο,ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, θα καταλύσει στο κεντρικό αθηναικό κτίριο του Μεγάρου Μαξίμου και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον κ. Ραγκούση για ολιγόωρες διαβουλεύσεις.

    Το βράδυ, ο Ελληνας πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στην Ακρόπολη και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα του παραθέσει ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Θεόδωρος Πάγκαλος " Ο ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ".

    Για τις ανάγκες της επίσκεψης του Ελληνα πρωθυπουργού έχει ήδη επιστρατευθεί η μπάντα του Δήμου Αθηναίων ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσονται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε συνεργασία με τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει και την φύλαξη του Ελληνα πρωθυπουργού κατά την παραμονή του στη χώρα μας.

    Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση