Από το http://ta-anthi-toy-kakoy.blogspot.com/ Έτσι έφτασε ο "Ανύπαρκτος" στη ΔΕΘ!!! Καταχειροκροτήθηκε ο "ανύπαρκτος" ...
Έτσι έφτασε ο "Ανύπαρκτος" στη ΔΕΘ!!!
Καταχειροκροτήθηκε ο "ανύπαρκτος" μόλις έφτασε στο Βελλίδειο" Αυτό κι εμείς προσπαθούμε να το εξηγήσουμε... τον χειροκρότησαν γιατί εμφανίστηκε... ή επειδή δεν ήταν μεταμφιεσμένος;;;
Τί ηλίθιο σχόλιο... Τι βλακεία μαζεμένη... Είστε πολλοί οι βλάκες που ..."προσπαθείτε να εξηγήσετε" ??
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ !!!! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ καημένος ο Σαμαράς, ενώ επιχειρούσε δυναμική παρουσία, πόσο αδύναμος φαινόταν ότι είναι!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΒλεπωντας καθημερινα τον απλο κοσμο που καθε μερα σταυρωνεται και πιο ψηλα, βυθισμενος στην απογνωση και την θλιψη,ανημπορος και εξοργισμενος με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας και στις ζωες μας, εχουμε και καποιους αλλους Ελληνες που σπρωχνονται για το ποιος θα πρωτοφιλησει τον Γιωργακη και τον Κωστακη,αυτους που μας εχουν οδηγησει σε αυτο το τεραστιο τελμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν ενας τριτος παρατηρητης ξενος ζουσε εδω και εβλεπε αυτα που συμβαινουν σιγουρα θα ελεγε οτι ειμαστε ολοι σωρηδον για το ψυχιατρειο και δεμενοι στα κρεβατια με λουρια. Παραφρονες με χρι ηλιθιοτητας. Μας αξιζει οτι και να περναμε καλα μας κανουν ειμαστε ενας μαζοχιστικος λαος που γουσταρει να τον ξεσκιζει ο εκαστοτε κυβερνων μαλακας.
Τζαμπα μαγκες μονο φωνη και μπλα μπλα,πραγμα που γνωριζουν καλα τα κυβερνητικα βρωμοσκυλα και λενε "τι θα κανουν; θα φωναξουν θα φωναξουν και μετα θα σκασουν" δεν εχουν αδικο ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα. Φωναζει εκεινος που του βαζουν το αγγουρι στον κωλο οσο δεν ακουμπαει τον αλλο στα αρχιδια του, μολις τον ακουμπησει και αυτον αρχιζει να φωναζει και αυτος αφου πρωτα κατηγορησε τους προηγουμενους που φωναζανε. Τετοιοι μαλακες ειμαστε και πανω σε αυτο παιζουν το παιχνιδακι της εξουσιας οι φλωροι.
Με προσχημα την φοροδιαφυγη εχουν ορμηξει να παρουν οτι μπορουν ακομα και απο τον πιο φτωχο Ελληνα λεφτα. Βαλανε μπροστα ενα ιεραποστολο σαν αρχηγο του ΣΔΟΕ που καθε μερα βγαινει εκπληκτος στα καναλια με αυτα που βλεπει. Τι λες ρε μαγκα; και που ησουν τοσα χρονια οταν οι κυβερνησεις εξεθρεφαν αυτο το συστημα; που ησουνα ρε ταχα δηθεν σωτηρα οταν οι εφοριες δινανε φορολογικες ενημερωτητες (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ) σε οφειλετες εκατομυριων προς το δημοσιο για συναψη συμβολαιων και δημιουργια εταιρειων φαντασματων; δεν τα ηξερες; σαν τον βλαμμενο που και αυτος ταχα δηθεν δεν ηξερε; για τοσο μαλακες μας εχεις ρε κοπρε; καθε τοσο βγαινεις εκπληκτος και μας λες βρηκαμε εκεινο βρηκαμε το αλλο μεγαλογιατρους μεγαλοδικηγορους εφοπλιστες πολιτικους που φοροδιαφευγουν ε και; τι τους κανατε ντα; τον λογαριασμο συνεχιζει να τον πληρωνει ο φτωχος και ανημπορος.
Φραγμο δεν εχει η αναιδεια σας δινετε προστιμα σε μικρομαγαζα και παιρνετε την συνταξη του ανημπορου γερου και του φτωχου υπαλληλου που ειναι λιγο πριν την καταρευση και εμφανιζεστε ως αδιαφθοροι ενω ειστε βουτηγμενοι στα σκατα μεχρι το κεφαλι.
Βασικα δεν πρεπει να τα εχουμε μαζι σας την δουλεια σας κανετε σαν καθωςπρεπει λαμογια με τον λαο τα εχουμε που κοιμαται,σκεφτεται κουτοπονηρα, ειναι ηλιθιος και υπευθυνος της φαυλοτητας που επικρατει ειναι ο μονος ΑΙΤΙΟΣ. Στο ονομα του οι κλεφταραδες πολιτικοι πλουτισαν και ξεσκισαν τον τοπο και μερικοι ευτυχως οχι ολοι τρεχετε σαν τους μαλακες καθυστερημενους να χειροκροτησετε και να φιλησετε τα τομαρια ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. Συνεχιζει αυτος ο τοπος να παραγει ρουφιανους καταδοτες χαφιεδες κουκουλοφορους τσανακογλυφτες σαλιαρηδες ειναι στο DNA μας. Γιαυτο μην κλαψουριζετε σαν τις μυξοπαρθενες στην ουσια σας αρεσει το γαμησι με ξυλο μαζι το γουσταρετε ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥΣΤΕΨΕ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΙΓΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΥΡΚΟΥΔΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΖΩΑ!!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΡΕ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΟ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ,ΜΟΥΝΟΧΥΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΚΥΛΑΣ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά στη φωτογραφία είναι μεταμφιεσμένος ???????
ΑπάντησηΔιαγραφήη πασοκικη σας διαρροια και πανικος για την πουτσα σας ξεσκεπασε εντελως πια.
ΑπάντησηΔιαγραφήμεχρι και τα λιγοστα πασοκια ξερνανε πια με τις αναρτησεις σας.
ουτε στην κολομβια και την νικαραγουα δεν υπαρχει τετοιο εμετικα καθοδηγουμενο blog.
19 Σεπ 2010 8:28:00 π.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήναι σε καλυψε εσενα ο δυναμικος γιωργακης πριν μια εβδομαδα αρχιβλητο.
ωραια τον ξεβρακωσε ο σαμαρας τον καθυστερημενο.
Μαντέψτε πόσο χρόνο αφιέρωσε η ΝΕΤ στην ομιλία του Σαμαρά στο κεντρικό τηςδελτίο που μεταδόθηκε στις 10 .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟύτε 5 λεπτά αφιέρωσαν για να σχολιάσουντα όσα είπε!!
Τώρα να κάνουμε την σύγκριση με την ομιλία του Γιωργάκη με τις ειδικές εκπομπές πριν και μετά την ομιλία του και με το μισάωρο και πλέον στις ειδήσεις τους για την ανάλυση της ομιλίας του και τα περισπούδαστα που είπε και την αισιοδοξία που έφερε κτλ..
Τα λόγια περιττεύουν …
Είναι φασισμός και φίμωση!!
Να είσαι σίγουρος ότι όταν τα συμφέροντα διαισθανθούν ότι ο ΓΑΠ είναι φθαρμένος και τελειωμένος,
τα ΜΜΕ θα τον τελειώσουν μέσα σε μερικούς μήνες. Δεν χρειάζεται και πολύ, μόνο λίγες επαναλήψεις από τις απιστευτες ασυνταξίες του και αερολογίες του φτάνουν.
Θυμάστε την “Καρδίτσα-Καρδίτσα” που έφαγε τον Έβερτ;
Κοίταξε απαιτείται χρόνος για να γίνουν κατανοητα αυτα που λέει ο ΓΑΠ διότι τα ελληνικα τα διαβαζει και δεν τα καταλαβαίνει, ο ΓΑΠ μιλάει έχοντας μπροστά του βάθος χρόνου.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι σε 3-4 χρόνια το πολύ θα αναρωτιόμαστε στην Ελλάδα πώς αυτό το πράγμα (με το συμπάθειο) ήταν πρωθυπουργός μας και μάλιστα έχαιρε και εκτίμησης!
Πολύ καλή ομιλία.
Το GIORGO , το ΙΠΤΆΜΕΝΟ ΝΤΕ, δε μπορεί να αρθρώσει μια κουβέντα.
Έχει τριάντα χρόνια στην Ελλάδα και ακόμη να μάθει τα Ελληνικά.
Και ο ΛΑΟΣ στο γνωστο του τραγουδι…εγω ειμι το φως!!!
giorgakis re
ΑπάντησηΔιαγραφήto teleio andreikelo
ta sread einai pio psila tora apo oti prin to DNT!!!
kante mia afierosi se ayto pasokoskyla edo mesa..
pos ginetai?...
Kαλά εσείς δέν καταλαβαίνετε τίποτα όσο είστε κατακολλημένοι στον καραμπουχέσα τόσο τα ποσοστά του Γιωργάκη θα πάνε στα ύψη. Στείλτε τον στον αγύριστο μπάς και κάνετε κάτι για να πάρει το κόμμα τα πάνω του μόνος του έφυγε σάν βρεγμένη πάπια, μόνος του είναι έναν χρόνο εξαφανισμένος τί άλλο θέλει επιτέλους;; Κάθησε 6 χρόνια πρωθυπουργός πάρα πολλά ήταν για έναν άνθρωπο σάν αυτόν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- PRESS.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιαβασα στο ΘΕΜΑ της Κυριακης,
οτι ο Παπακωνσταντινου,θα στελνει το ΣΔΟΕ,σε επιχειρησεις μαζι με τροικανους,και με δυο γερμανικα καναλια ,για να βυντεοσκοπουν,τις ενεργειες τοτ κλιμακιου που θα μπαινει στην επιχειρηση για ελεγχο,,για να το δειξουν στους γερμανους υπηκοους ,να τους πεισουμε οτι ,κανουμε καλα την δουλεια μας.
Δηλαδη η Κομμαντατουρ,
θα βγαζει και βιντεο,οπως και στην κατοχη,που περναν ταινια,τις εκτελεσεις ,και το καψιμο των κρατουμενων.
Απορια,εδω δεν λειτουργει ,τα προσωπικα δεδομενα,
καιδευτερη,αυτος ο τυπος ο ΠΑΠ,τα εχει χασει τελειως,ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ !!! και ποσο τελειως.
Αντε μας
με γειά την νέα Ναζιστική Εποχή
του 4ου ΡΑΙΧ του πασοκ.
ΦΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ.
ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ...4ΗΣ ΤΑΞΗΣ
ante re karagiozi oreo dimosievma
ΑπάντησηΔιαγραφήarximalaka
aftos pou egrapse auto to dimosievma prepi na ine megalos aximalakas
ΑπάντησηΔιαγραφήmegalos arximalakas o sygrafeas tou sxoliou aftou
ΑπάντησηΔιαγραφήΒεβαίως και χειροκροτήθηκε πανηλίθιοι!! Γιατί παρότι "κουρασμένος" για τα ΜΜΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ σε λιγότερο από 11 μήνες! Δεν γουστάραμε παγωμα μισθών, φάτε τώρα τα απίδια σας, το ΔΝΤ, τα γιαπάκια του Χάρβαρντ και του ΛΣΕ, φάτε τη ΖΗΜΕΝΣ, φατε τη ΒΟΝΤΑΦΟΝ κλπ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν θα αρχίσουν να σας παίρνουν τα σπίτια οι τράπεζες για να σώσουν την κωλάρα τους, τότε να σας δω.
ΒΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ έ ΚΑΡΑΒΟΔΑΡΕΣ
Εγω πάντως γέλασα πολύ!!!!! ε τον χοντρο καταχειροκροτηθηκε κιολας.... ποσο γλυψιαρης ειναι ο κοσμος και ποσο μαλάκες είστε και εσείς που κάθεστε και μαλώνετε γι αυτούς που κοροιδεύουν τον κόσμο και ζούνε πλουσιοπάροχα με λιμουζίνες και κότερα και σπιταρόνες. Γι αυτό η ελλάδα δεν θα παει ποτέ μπροστά γιατί το μυαλό σας μέχρι εκεί φτάνει.. Και αυτό θέλουνε και αυτοί για να κάνουν την δουλειά τους.... Πρόβατα ε πρόβατα!!!! Αντε παντε και ψηφίστε τους Πασοκ Και Νδ Πρόβατάρεςςςςςς!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μέγεθος της επιτυχίας Σαμαρά φαίνεται από την αμηχανία με την οποία την έχουν υποδεχθεί τα γνωστά μέσα αντι-Σαμαρικής προπαγάνδας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροφανώς συσκέπτονται επί ώρες για να βρουν τα σημεία των παρεμβασεών του που μπάζουν νερά και να ξεκινήσουν την προσπάθεια αποδόμησης των ομιλιών του.
Κατά τα λοιπά θα συμφωνήσω ότι είναι βαθύς γνώστης των θεμάτων που ρωτήθηκε.
Περισσότερο από όλα μου αρέσει η φιλοσοφική διάθεση που δείχνει για την κατανόηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Με αυτόν τον τρόπο πας στο βάθος των αιτιών που δημιουργούν τα προβλήματα και όταν δίνεις λύσεις τα αντιμετωπίζεις ριζικά.
Φαίνεται ότι τα πέτρινα χρόνια της εξορίας όταν οι άλλοι χαβαλεδιάζανε στα τηλεοπτικά παράθυρα ο Σαμαράς έχτιζε θέσεις.
Σωστά Αντώνη κεντροδεξιά είμαστε εμείς οι ανώνυμοι και όχι οι λουσάτοι αμφίβολης ποιότητας πρωτοκλασσάτοι πρίγκιπες.
Σωστά καλείσαι να μας κάνεις να ξαναεμπιστευτούμε την πολιτική.
Οπως λένε και στο χωριό του πατέρα μου με μας έχει ανοίξει νυτεραίσο πλέον και σε εμάς δίνεις λογαριασμό και όχι στα όσα εξυφαίνονται από μηδενικής δύναμης άτομα στο παρασκήνιο.
Καλό ταξίδι στον δρόμο σου για την πρωθυπουργία και φρόντισε να μην μας απογοητεύσεις γιατί είσαι η καθαρή επιλογή της βάσης της παράταξης και όχι πρόεδρος των ισσοροπιών και των μεγαλοπαραγώντων.