GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτα ψέματα αξιωματικών για την ΕΛΔΥΚ...

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/    Πραγματικά φρίττει κανείς με τον εμπαιγμό των φαντάρων και των οικογενειών τους από τους αξ...

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/  
Πραγματικά φρίττει κανείς με τον εμπαιγμό των φαντάρων και των οικογενειών τους από τους αξιωματικούς που χειρίζονται τις μεταθέσεις στην ΕΛΔΥΚ. Σε φαντάρους που αρνήθηκαν να δεχτούν την προεπιλογή μετάθεσης τους στην Κύπρο, υπέγραψαν ότι δεν αποδέχονται μετάθεση εκτός ελληνικής επικράτειας και απαίτησαν να τους γίνει γνωστός ο νόμος που προβλέπει την υποχρεωτική μετακίνηση τους στην ΕΛΔΥΚ αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών, δήλωσαν ότι...
 «έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος στο θερινό τμήμα της Βουλής».
ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Τέτοιος νόμος δεν υπάρχει και ούτε ψηφίστηκε ποτέ.
Τη διάψευση «περί ψήφισης σχετικού νόμου από το θερινό τμήμα της Βουλής έκαναν και πηγές του Πενταγώνου», οι οποίες αρνήθηκαν το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων που να λέει τέτοιου είδους ψέματα!
Όμως γονείς, που τα παιδιά τους βρίσκονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Καλαμάτας, συνεχίζουν να μας καταγγέλλουν ότι οι αξιωματικοί χρησιμοποιούν τέτοιου είδους ποταπές μεθόδους.
Αυτές οι μεθοδεύσεις είναι συνέχεια των απειλών δυσμενούς μετάθεσης αν δε δεχτείς μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ, αλλά και των παραπλανητικών πληροφοριών για τις ιδανικές συνθήκες της στρατιωτικής θητείας στην Κύπρο που αποκρύπτουν το υψηλό κόστος ζωής και τα κομμένα αεροπορικά εισιτήρια που πρέπει να πληρώνει πλέον φαντάρος και γονιός, την πολεμική ετοιμότητα και το Αξιόμαχο που απαιτούν διαρκή εκπαίδευση και επιφυλακή, επιφέροντας τρομερή κούραση και ατελείωτες ποινές: κρατήσεις-φυλακές.
Βεβαίως το ΨΕΜΑ και η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ κατοικούν και μέσα στο ΓΕΣ. Αρμόδιοι επιτελικοί αξιωματικοί δηλώνουν ότι η υπάρχουσα νομοθεσία, που βεβαίως ποτέ δεν δημοσιεύουν, προβλέπει την υποχρεωτική μετακίνηση στην Κύπρο αφού τα στρατόπεδα της ΕΛΔΥΚ θεωρούνται «ελληνικό έδαφος»!
Φαίνεται όμως ότι κάπου τα έχουν μπερδέψει: ελληνικό έδαφος θεωρείται μόνο η ελληνική πρεσβεία στο εξωτερικό και το ελληνικό πολεμικό πλοίο.
Με την ίδια λογική που προφασίζεται το ΓΕΣ ελληνικό έδαφος θεωρείται η ελληνική στρατιωτική βάση στο Κόσσοβο και στο Αφγανιστάν. Γιατί όμως εκεί δεν στέλνονται φαντάροι;
Μα γιατί υπάρχει σχετική διαταγή του πρώην υπουργού Αμύνης Γ.Παπαντωνίου που απαγορεύει την μετακίνηση φαντάρων εκτός ελληνικής επικράτειας.
Ούτε τις συνθήκες Εγγυήσεων (1959-60) μπορεί να προφασίζεται το ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ που έχουν κατ΄ επανάληψη παραβιαστεί από τα εμπλεκόμενα κράτη: πραξικόπημα Ελλάδας ενάντια σε κυβέρνηση Μακάριου(1974), παράνομη τουρκική εισβολή-κατοχή, παράνομες ελληνικές βάσεις σε Πάφο και Παράνομο Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα!
Εμείς επαναλαμβάνουμε: Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ - ΘΙΓΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
Καλούμε το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ να σταματήσουν να πιέζουν τους φαντάρους και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους αξιωματικούς που απειλούν και εμπαίζουν τους φαντάρους και τις οικογένειες τους.
Καλούμε τους φαντάρους να βγουν άμεσα στην αναφορά και παραπονούμενοι στο διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης, μόλις τους έρθει μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ, παρά την ξεκάθαρη δήλωση Άρνησης τους.
Έχουν κάθε δικαίωμα και μάλιστα έχουν ορκιστεί να υπερασπίζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους, άρα είναι υποχρεωμένοι να Αρνηθούν την εκτέλεση Παράνομης Διαταγής.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

24 σχόλια

  1. Εμείς τον Οκτώβριο θα παίρναμε μέτρα και δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα δανεισμού. Τα είχαμε συμφωνήσει με την Κομισιόν και τον Αλμούνια", λέει σήμερα σε συνομιλητές του ο Καραμανλής και προσθέτει:
    "Αυτοί όμως, αντί να πάρουν μέτρα, πήγαν μετά τις εκλογές στις Βρυξέλλες και πουλούσαν τσαμπουκά! Ψήφισαν μέχρι και παροχές. Παρά ταύτα, οι αγορές τούς έδιναν δανεικά στις αρχές του 2010 αλλά εκείνοι δεν τα πήραν".

    "Πρόκειται για ερασιτεχνισμό, για κακή εκτίμηση της κατάστασης; Το έκαναν επίτηδες; Τους το υπέδειξαν κάποιοι άλλοι;"
    Οι Financial Times που χαρακτήριζαν τον πρωθυπουργό, λόγω της τόλμης του να προχωρήσει σε γενναίες μεταρρυθμίσεις, ως "τον άνθρωπό μας". Τυχαιο;.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    "Με φαντάζεστε εμένα με τρόικες πάνω από το κεφάλι;".

    Όχι, δεν φανταζόμαστε εσένα Κωστάκη. Φανταζόμαστε τους εγκάθετους και κατευθυνόμενους "εργατοπατέρες" - "συνδικαλιστές" του κώλου να είναι πιασμένοι χέρι χέρι με τον αμερικάνο mr. Papandreou και τα ΜΜΕ και να έχουν ξεσηκώσει τα γιουσουφάκια τους εναντίον της κυβέρνησής σου, αλλά και κατά του Ελληνικού λαού κατ' επέκτασιν. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Θα γυρνούσαμε - για άλλη μια φορά - στην εποχή των ...Σταμουλοκολλάδων τομπρηδων κουτσογιωργαιων λαλιωτηδων και πρασινοφρουρων και στα δημόσια ξεβρακώματα των Ελλήνων πολιτών - εργαζομένων . Οι εφηβοι-νεοι 20-30 σημερα ας αναζητησουν στο ιντερνετ εικονες δημοκρατιας καθεστωτος πασοκ.ονοματα υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πληρωνει η ΚΥΠΡΟΣ τα εξοδα ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ των φανταρων που υπηρετουν εκει
    καθως και να τους δινει ενα ΕΠΙΔΟΜΑ για να αντιμετωπισουν την ΑΚΡΙΒΗ ζωη εκει.

    Μη θελουν και την πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΜΠΙΡΙΑ



    ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bampiria, pare ena akyro megalo san ton poytso moy, skatokarabanoy komple3ikh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Fysika kai den einai ypoxrewmenos KANENAS stratiwths na paei sto aggliko kwlonhso. Apo agrammatoys, komple3ikoys, teleiwmenoys kwlokarabanades ti perimenete? Otan omws ekei phgainoyn monimades karagyftoi, exoyn diplo mis8o kai epistrefontas sto anarxo kratos mas efernan ama3akia xwris foroys kai dasmoys. Nomizw den yparxei twra ayth h gyftia, epiteloys. Eyxomai karkino se ka8e karabana poy phge ekei kai meta hr8e edw me tzampa ama3i kai poylaei moyri san gyftiko skeparni. Geloia ypokeimena, gamioyntai oi pornes manes sas kai oi kwlooikogeneies sas. Na pnigoyn sta KAAY ta kwlopaidia sas otan kanoyn tzampa mpanio. Emmis8a skoylikia kai emmis8oi karagyftoi, poy peftete me ta moytra sto tzampa fai. Prodotes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙς ΤΗΣ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΠΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ....δεν είναι υπερβολή.Η ΚΥΠΡΟΣ αποτελεί τον κύριο πυλώνα στήριξης της εξωτερικής μας πολιτικής,προκειμένου να ακουγόμαστε στο διεθνές προσκήνιο.
    Τώρα σε ότι αφορά το λεγόμενο "ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ,ψάξτε να βρείτε κατ΄ αρχήν απο ποιόν χρηματοδοτείται. Αν δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους ,τότε τι συμφέρον θα ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ πλεον ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;
    ΚΑΝΕΝΑ...!!!
    Επίσης ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι η καθημερινή ζωή στην ΕΛΔΥΚ είναι σε ρυθμούς διαφορετικούς....δλδ έχει εκπαίδευση και όχι "πεσιμο", αλλά οι εγκαταστάσεις ,το φαγητό, το περιβάλλον κλπ. δεν μοιάζουν σε τίποτα με τα κοτέτσια που εχούμε στον ελληνικό χώρο, για σταρτόπεδα.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ" ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...

    Ένα, δύο. Προσοχή. Άκυρο, ψαράδες. Καραβανάδες σας λυπάμαι πολύ. Τι κάνει η πείνα; Σε κάνει καραβανά, ΕΠ.ΟΠ., ΟΒΑ, ΕΜΘ κ.ά.. Πάνε στην Ευελπίδων για να βγούν ανθυποψαράδες με τουφέκι, στην Ικάρων για να βγούν ανθυποψαράδες με κιάλια και στην Ναυτικών Δοκίμων για να βγούν ανθυποψαράδες με πετονιά και καλάμι. Σας λυπάμαι πολύ καραβανάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SPASE KAI ESY STO 3YLO ENA KARABANA, MPOREIS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΛΕΙΠΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα, δύο. Προσοχή. Άκυρο
    COPY PASTE,COPY PASTE,COPY PASTE,
    TI ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ COPY PASTE. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "19 Σεπ 2010 10:37:00 μ.μ.", esy eisai antras? Den nomizw. Psaras eisai poy otan bgaineis apo thn pylh ntrepesai gia to xali poy eisai kai bgazeis th stolh gia na mh ginesai rezili. Oi antres den einai tzampa-magkes opws esy kai oi xaki karabanofiloi soy. O antras einai pantoy antras kai oxi mono mesa se ena kwlostratopedo. Malaka karabana.

    Alexis
    Volos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά μην δεν συμμετείχαν οι καραβανάδες, με την αβάντα των πολιτικάντηδων που μας κυβερνούν φυσικά, στην λεηλασία του αγρίως φορολογούμενου λαού!
    Και δεν αναφερόμαστε στο ότι υψηλόβαθμοι καραβανάδες είναι τακίμια με τους εμπόρους όπλων και προωθούν, με το αζημίωτο φυσικά, την πραμάτεια των αφεντικών τους. Αν κάποια στιγμή (πολύ χλωμό το βλέπουμε) αποκαλυφθεί τι γίνεται με τις προμήθειες των λεγόμενων «εξοπλιστικών προγραμμάτων» θα φρίξει κάθε Ελληνας πολίτης.

    Στεκόμαστε σ’ αυτά που αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος –κάτι του έχει μείνει απ’ την θητεία του στον «Ριζοσπάστη» πριν καταντήσει τσουτσέκι μεγαλοκαναλάρχη- στην τηλεόραση του Alpha.
    Απ’ ότι είπε οι βαθμοί στο ελληνικό στρατό μοιράζονται αφειδώς στους καραβανάδες για να αυξάνονται οι απολαβές τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι διαθέτουμε 90.000 στρατό με 55 ταξιάρχους όταν ολόκληρη η Αμερική με 600.000 στρατό έχει μόνο 58!

    Ανάμεσα στα άλλα επιδόματα που παίρνουν είναι και ένα για να προμηθεύεται 15 (!!!) διαφορετικές στολές κάθε καραβανάς.
    Και αυτό είναι το λιγότερο. Η Ελλάδα έχει διάσπαρτα στρατιωτικά γραφεία σ’ όλο τον πλανήτη (απ’ την Νότια Αφρική στο Αζερμπαϊτζάν) με πολυμελείς αντιπροσωπίες, (στο Παρίσι π.χ ο αριθμός ατόμων που απασχολούνται στο στρατιωτικό γραφείο φτάνει τα 20 άτομα) που σημαίνει ότι σε εκατοντάδες καραβανάδες πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας κάθε μήνα.

    Ακούσαμε κι άλλα ενδιαφέροντα σήμερα. Όπως ότι η χλιδή που απολαμβάνουν και στους εργασιακούς τους χώρους οι καραβανάδες είναι προκλητική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στους τοίχους των γραφείων του Γενικού επιτελείου Στρατού, πάνω απ’ τον σοβά έχει τοποθετηθεί πανάκριβο ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ουυυουυυ..καλε ΑΛΕΞΗ απο ΒΟΛΟ είπες;ή απο τον κ@λο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @19 Σεπ 2010 8:28:00 μ.μ......ΚΑΙ
    20 Σεπ 2010 2:15:00 π.μ.

    Για τον μεν πρώτο "ΚΥΡΙΟ" έχω να πώ ότι πρέπει να έφαγε ΧΟΝΤΡΗ ΤΣΟΥΤΣΑ όταν ήταν φαντάρος.Πρέπει να έπεσε ΧΟΝΤΡΗ ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΑ...ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ...πρόσεχε φίλε, γιατί εκτός απο τον καρκίνο που εύχεσαι(αλήθεια ΗΛΙΘΙΕ ΤΥΠΕ, έχεις χάσει κάποιον δικό σου απο την κωλοαρώστια για να δείς τι είναι; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ)κυκλοφορούν πάντα οι καρπαζιές...που ξέρεις μπορεί μετά το στρατό να ξαναφάς ΦΑΠΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΗΔΗ!!!
    Για δε τον δεύτερο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ(αφού εγώ είμαι ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ με ένα μεταπτυχιακό, αυτός θα πρέπει σίγουρα να είναι ακαδημαικός!!!!)θα πΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...
    ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 58 ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ, που αυτή τη στιγμή φτάνουν τις 325!!!
    Οσο για τις στολές, ΒΛΑΞ, που κάνεις τον πολύξερο, το επίδομα στολής το οποίο ήταν 125 δρχ τον μήνα, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1998....
    ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ, θα πώ ότι αν εγώ είμαι ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ με 1 μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες, τότε να μας πουνε τα δικά τους τα προσόντα...ΑΛΛΟΙΩΣ ας το βουλώσουν.
    Ο δε τύπος που λέει κάτι για ΑΝΔΡΙΣΜΟ ας έρθει μΠροστά μου να τα πεί....ή αφού είναι τόσο άντρας αυτός και δεν κολλάει, τι μας τα λέει τώρα και δεν τα έλεγε όταν ήταν ΦΑΝΤΑΡΟΣ;
    Απο τους υπόλοιπους που σχολίασαν στα πλαίσια της λογικής, ζητώ συγνώμη....αλλά ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. HPA grafetai to kratos ths B. Amerikhs kai oxi EIPA agrammate karabana poy exeis kai master kai dyo 3enes glwsses. To 3aderfaki moy poy einai sto gymnasio exei dyo 3enes glwsses kai kanei kai armonio. Ti 8es na mas peis me ayto palionteneke? Eisai toso komple3ikos poy kaigesai na apodei3eis oti yparxeis. Giati an hmoyn fantaros mazi soy ti 8a moy ekanes, 8a me ebgazes sthn anafora kai 8a moy ebazes pente meres fylakh? Geloio ypokeimeno, mexri ekei ftanei h magkia soy? papara, 8a se ebriska e3w kai 8a se gamoysa sto 3ylo karkiniariko agrammato skoyliki, ayto 8a petyxenes xaki palionteneke. Me ta lefta poy bgazw egw ka8e mhna th mana soy kai sena gamaw an 8elw, paliomalaka, mizere agrammate karabaniske. Alla paliopoysta 3erw giati milas, giati exeis ayth th gamhmenh thn kwlomonimotha gamw ta mpastarda kwlospitakia sas kai to paizete magkakia. Poios nomizeis oti eisai 3eftilismene karabana, otan bgaineis apo thn pylh ntrepesai gia ayto poy eisai. Mexri thn anafora ftanei h magkia soy, katalabe to nteneke, ena skoypidi emmis8o eisai, agrammatos mpatsos eisai, tsoglanos dhmosioypallhliskos eisai, alla se ligo 8a soy kopei h pseftomagkia, apo to 2011 ela na moy 3anapeis ta idia me poly mikrotero mis8o. Arxidi. Prosoxh. Soy milaei poliths paliomoynopano, soy milaei aytos poy se plhrwnei, malaka, arxidi, skasmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "20 Σεπ 2010 9:08:00 μ.μ.", katse kala xaki sarantapodaroysa giati ena thlefwno an parw oxi mono karpazies 8a fas, alla 8a xtypas prosoxes mexri na soy 3era8ei to aristero soy brwmokarabanopodaro, geloie karabaniske poy 8a shkwseis esy anasthma se polith. Oso gia to metaptyxiako soy tsoglane toy dhmosioy, pare prwta ena ptyxio kia meta kaneis kai to metaptyxiako soy, malaka. Kai mia erwthsh afoy 3ereis kai 3enes glwsses: Pws legetai sta agglika to prathrio kai to KAAY? Skatogyfte, makari na se eixa karabana otan yphretoysa na se kanw na xtypas prosoxes thlefwnika se alloys karabanades kai na gelaw, malaka. "Mia zwh kai shmera" eisai, katalabe to komple3iko kai agrammato xaki an8rwpaki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "20 Σεπ 2010 9:08:00 μ.μ.", an menoyme sthn idia polh egw soy ta lew kai mprosta soy, den exw problhma paliokarabana. Esy 8a exeis to problhma poy 8a ta baleis me polith, pistepse me. Palioagrammate karabana, gamospite, geloie psara. Opote 8es...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΕΙΠΑ" ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ(ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ..ΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ)...ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ(ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ...ΒΛΑΞ!!) ...ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ ,ΜΕΓΑΛΗ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ(ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ)....ΒΡΙΣΕ ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ..ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ....
    ΑΑΑΑ... ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ...ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ...Η ΚΑΤΑΡΑ ΓΥΡΝΑΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ....ΜΠΟΡΕΙ!!! ...ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ..
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΛΗΜΑΑ Ε ΒΛΗΜΑΑΑΑ...ΟΥΣΤ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤ@ΝΙΤΣΕΣ,ΠΟΥ ΚΛΑΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ..ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΑΘΗΝΑΙΕ....(ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ...ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "21 Σεπ 2010 7:46:00 π.μ." AXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA


    Prin thn anafora to egrapse to post o geloios o karabanas, den paizesai file moy, eisai tragika geloios. Fainetai 3eka8ara to komple3iko atomo, olh soy thn pikra thn bgazeis stis anafores kai les prosoxh? Ekei einai h dynamh soy? Exeis dikio, egw proswpika, alla kai alloi, rixname poly klama stis anafores kai sthn prosoxh, tremame stis 2 MM sthn anafora kai stis 3 MM bgainame e3odoyxoy mazi me esas toys karabanades kai molis baginame apo thn pylh rixname kati gelia me ta karabonopaidakia san esena poy gyrnoysan sto spiti me thn karabanostolh twn clown kai koitagate na krypsete thn a8lia peinamsmenh mapa sas mexri na pate sto tsoyli poy exete gia gynaika kai na alla3ete royxa na mh sas blepoyn etsi xaki apobrasmata. PSAXNEIS EPIBEBAIWSH STH XAIRETOTRA TOY AM-ITH PALIOMALAKA, ALLA OTAN BAINEIS 3EW PARAKALAS NA SOY DWSEI SHMASIA AKOMA KAI ENA MOYLARI GIA NA NIWSEIS LIGO OTI EISAI AN8RWPOS KAI YPARXEIS. EMENA KARAGKIOZH KARABANA ME XAIRETANE GIA OSA EIMAI XWRIS NA EINAI ANAGKASMENOI OPWS ME THN SKATOFATSA SOY, KOMPLE3IKE, PSA3E GIA EPIBEBAIWSH APO POLITHS POY EGINAN FANTAROI KAI 3ANAEGINAN POLITES KAI SKANE STA GELIA ME SENA KAI ME OLES TIS MPASTARDOKARABANES. Se oti soy eipa den apanthses oyte se ena, logiko, ti na mas peis 3eftilismeno ypokeimeno? Oso gia to azhmiwto poy aneferes, den kaneis kai kati gia na 8es kai amoibh, apla ka8esai kai trws tzampa, kataxrhstika pairneis tetoio megalo mis8o, o opoos epeidh einai monimos se kanei tsoglano kai pseftomagka. Gamhsoy kai synexise th mizerh karabanozwh soy, synexise na xtypas prosoxh se alloys karabanades opws esy kai na les malista mexri na gineis 100 etwn paliomalaka. Alh8eia, to aristero soy brwmokarabanopodaro den ponese tosa xronia? Geloie, den ntrepesai na se kanei rompa kapoios estw kai apo blog kai esy na mh mporeis na kaneis kati?

    Atimoyliko, 8a pw sto KE.PLH. na soy kopsei to tzampa wifi to prwi prin thn anafora gia na mh mporeis na mpeis tzampa sto internet.

    AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA


    POYTANA SE EKANA KARABANA, ALH8EIA DEN NTREPESIA LIGO NA SOY XWNW SYNEXEIA ALH8EIES POY PONANE KAI KANTHLIA KAI ESY NA MHN MPOREIS NA APANTHSEIS?

    Sygnwmh, poytana se ekana, esy ta h8eles omws. Loipon, 8a soy pw kati gia na xareis giati den eimai kakos an8rwpos, apla goystarw na spaw plaka me kati agrammatoys teleiwmenoys poy to paizoyn magkies: Erxetai h e8nikh giorth stis 28 toy Oktwbrh, tyxeroylh, tzampa fai poy 8a kaneis kai 8a gemisei to peinamseno stomaxaki soy, glentia, tyxeroylh, 8a baleis kai thn oxtara me ta aytokollhta twn pwer ranger kai 8a eisai emmis8os gyftos peinalas me stolh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kai kati poy 3exasa na soy pw, gia na mh xairesai oti efaga tsoytsa opws les geloio 3eftilismeno kai peinasmeno karabanoapobrasma, soy lew pws eimai apo thn Athina opws kala eipes kai pws yphretoysa sthn ASDYS se kapoio grafeio, logw bysmatoss. Gia ayto soy eipa pws poly 8a h8ela na se eixa karabana otan hmoyn stratiwths na se kanw egw na klais thn wra kai th stigmh poy 8a moy poyloyses tsampoyka, opws kanete sxedon oloi sas, malakako thn anaforas kai toy problepetai, geloie kakomoirh. Toylaxiston ekei poy hmoyn den moy spagane poly ta arxidia giati htan megalokarabanades kai koitoysan na fane lefta kai den kanane polla karagkiozhlikia.

    Kai kati allo malakako ths tzampa mostras: H kwlooikogeneia soy ftaiei se megalo ba8mo poy egines etsi malakas kai karabanas, profanws den eixan lefta na se spoydasoyn kai na se steiloyn kapoy kalytera kai katelh3es sto strato, agrammatos kai dhmosioypallhlakos, ekei na 3espas loipn karabanogyfte kai oxi sta 18xrona paidakia poy prospa8eis na psarwseis gia na ikanopoihseis to symplegma katwterothtas poy exeis. Edw, sta megala... paidakia ela na doyme, mesa kai 3ew, opy 8es esy geloio tsoytseki. Mesa kalytera, giati e3w 8a pa8eis trelh zhmia, den einai gia sena ayta.

    CANCEL KARAVANATION

    AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXA

    Soy eipa akyro karabana, afoy 3ereis kai 3enes glwsses...

    Krima poy den exw asteraki na me pareis tzampa na moy peis apo konta osa 8es...

    GYFTE, AGRAMMATE, KOMPLE3IKE, PEINAMSENE BRWMOKARABANA!

    > http://www.youtube.com/watch?v=lqD34GZYe3c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. najugodnejše varcevanje [url=http://www.avtomobilii.info]avtomobili novi[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση