GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής διαψεύδει την Πελέκη για το Βατοπέδι...

Πολύ πιθανή η κλήση του τέως πρωθυπουργού στην Προανακριτική Επιτροπή Σειρά αντιδράσεων και νέους κραδασμούς στη ΝΔ πυροδότησε η κατάθεση ...

Πολύ πιθανή η κλήση του τέως πρωθυπουργού στην Προανακριτική Επιτροπή

Σειρά αντιδράσεων και νέους κραδασμούς στη ΝΔ πυροδότησε η κατάθεση της συμβολαιογράφου –και συζύγου του Γ. Βουλγαράκη- Αικ. Πελέκη στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι, καθώς χρέωσε τις επίμαχες ανταλλαγές της Μονής με το Δημόσιο σε αποφάσεις που ελήφθησαν από το Μέγαρο Μαξίμου.
«Για μία κυβερνητική απόφαση που ελήφθη από τον πρωθυπουργό και το πρωθυπουργικό γραφείο και υλοποιήθηκε από τους υπουργούς δεν μπορεί κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη και να φταίνε τρίτοι, που συνιστούν τον κορμό του κράτους, δηλαδή γνωμοδοτικά συμβούλια, υπηρεσίες της ΚΕΔ, ορκωτοί λογιστές και μία συμβολαιογράφος», παρατήρησε όπως είναι ήδη γνωστό, μεταξύ άλλων, στην...
 κατάθεσή της η κ. Πελέκη και τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ ξέρω ότι οι άντρες φοράνε παντελόνια και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω εγώ που δεν φοράω».
ΝΔ: Δεν υπάρχει σκάνδαλο
«Η κ. Πελέκη με την κατάθεσή της επιβεβαιώνει όσα λέει και η ΝΔ, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ροή πολιτικού χρήματος, ότι δεν υπάρχει χρηματισμός προσώπων και ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο», σχολίαζεται από την πλευρά της ΝΔ.
«Θέλουμε να θυμίσουμε για την υπόθεση ότι η ΝΔ το 2004 παρέλαβε τη λίμνη Βιστωνίδα και τις παρόχθιες περιοχές με ιδιοκτήτη τη Μονή Βατοπεδίου μετά τις αποφάσεις Δρυ-Φωτιάδη και η ΝΔ, όπως είχε πει πήρε την πολιτική απόφαση να επιστρέψει τη γη στους αγρότες», συμπληρώνεται.
Επιπλέον, σε σχετική ανακοίνωση εξηγείται ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ ή θα κατέβαλε τα χρήματα, ή θα έδινε πίσω τη γη. Ήταν μία καθ’ όλα νόμιμη και αξιοπρεπής απόφαση και η ΝΔ είχε συνομολογήσει ότι ήταν πολιτική απόφαση».
«Τα περί παντελονιών δεν θα τα σχολιάσουμε. Θυμίζουμε ότι η Βουλή ερευνά το πολιτικό χρήμα. Τα πορίσματα που έχουν κατατεθεί δεν δείχνουν ζημία. Αν υπάρχει έκθεση με άλλη μεθοδολογία υπολογισμού, να την δούμε», καταλήγει η ΝΔ.
«Η βαρύτητα της μαρτυρικής κατάθεσης ενός μάρτυρα εξαρτάται από τη δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ίδιος, ιδιαίτερα όταν είναι κατηγορούμενος», παρατήρησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Μιλώντας στο ρ/σ ΣΚΑΙ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Τζαβάρας εξέφρασε την ενόχλησή του για την κατάθεση, σημειώνοντας πως «η κ. Πελέκη δεν ανακάλυψε την Αμερική».
Την ίδια στιγμή, κύκλοι του περιβάλλοντος του Κώστα Καραμανλή εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τις βολές της κ. Πελέκη, διαψεύδοντας παράλληλα το περιεχόμενο της κατάθεσής της. Τόνισαν ακόμα ότι όλα όσα ισχυρίζεται η συμβολαιογράφος δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και ότι προέρχονται από πρόσωπο που δεν είχε καμία σχέση με την κυβερνητική λειτουργία.
Γ. Καρατζαφέρης: Πρέπει να εξεταστεί ο Κ. Καραμανλής
«Πρέπει να έρθει (στην επιτροπή), πρέπει να μας πει πως έγινε», ανέφερε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ενώ για τις απαντήσεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός για το θέμα, αρκέστηκε να πει ότι όπως δεν μπόρεσε να χειριστεί το κράτος με αποτέλεσμα να πτωχεύσει, έτσι δεν μπόρεσε να χειριστεί και μία υπόθεση, αυτή του Βατοπεδίου.
Δημοκρατική Αριστερά: Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η ΝΔ
«Η χθεσινή κατάθεση εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον πρώην πρωθυπουργό κ. Καραμανλή και τους καθιστά υπόλογους απέναντι στον ελληνικό λαό», σχολιάζει εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο Ν. Τσούκαλης.
«Με τις χθεσινές εξελίξεις επιβεβαιώνεται απολύτως η εκτίμηση της Δημοκρατικής Αριστεράς ότι η αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας τόσο από την επιτροπή του Βατοπεδίου όσο και από την επιτροπή των ομολόγων συνιστά πλήγμα στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και στη λειτουργία της δικαιοσύνης», συμπληρώνει.
Επιπλέον, ο κ. Τσούκαλης καταλήγει ότι «οι πολίτες απαιτούν από τη ΝΔ και από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό εξηγήσεις».
Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για κλήτευση ή μη του Κ. Καραμανλή
Εξάλλου, το αν θα κληθεί ο κ. Καραμανλής ενώπιον της προκαταρκτικής επιτροπής θα αποφασιστεί την επόμενη εβδομάδα, μετά τις απαραίτητες διαβουλεύσεις. Το ΠΑΣΟΚ επιφυλάχθηκε να αποφασίσει, με δεδομένο ότι έλειπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα μετατέθηκε για την επόμενη συνεδρίαση.
Πάντως, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Αμοιρίδης είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι «ορατό το ενδεχόμενο να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά καλό θα ήταν η απόφαση να ληφθεί μετά την κλήση των υπό κατηγορία υπουργών». Αντιθέτως, εκ μέρους του ΛΑΟΣ ο Θανάσης Πλεύρης αντέτεινε ότι ακριβώς για να μην ταυτισθεί με τους ελεγχομένους θα πρέπει να προηγηθεί.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος είπε ότι το κόμμα του δεν θα έφερνε αντίρρηση σε μία τέτοια ενδεχόμενη κλήτευση.
Συνεχίζονται οι καταθέσεις
Καταθέτοντας στην Επιτροπή, ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η ζημιά του Δημοσίου από την ανταλλαγή με τη Μονή ξεπερνά τις 73.000 ευρώ που είναι το όριο για να χαρακτηρισμό της πράξης ως κακουργήματος.
Πρόσθεσε όμως ότι η εκτίμησή του αυτή είναι πρόχειρη και κατά προσέγγιση, υπογραμμίζοντας ότι απαιτείται πραγματογνωμοσύνη, ενώ εξέφρασε την απορία του, γιατί δεν έχει γίνει ακόμη.
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης που εξετάσθηκε σήμερα, επιβεβαίωσε ότι σε συνέντευξη που είχε πάρει από τον Πέτρο Δούκα, όσα είχε παραδεχθεί ο πρώην υφυπουργός ότι δέχθηκε πιέσεις από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Τελευταίος κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ιορδάνης Παπαϊωάννου, ο οποίος εμπλέκεται με επιχειρηματικές αγοραπωλησίες με τον Όμιλο Πάπιστα, για ακίνητα που δεν έχουν πάντως σχέση με τη Μονή Βατοπεδίου.
Φέρεται να έχουν γίνει εντός της ίδιας ημέρας αγοραπωλησίες ύψους 4 εκ ευρώ με τριπλάσιο τίμημα πώληση έναντι του τιμήματος αγοράς. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι ήθελε να «διευκολύνει» τον Πάπιστα για να παίρνει μεγάλα δάνεια από την τράπεζα, προκειμένου να έχει ρευστότητα, που θα εξασφάλιζε και στον ίδιο τα απαιτούμενα. (Πηγή http://www.naftemporiki.gr)

12 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ .
    Προς τους ψηφοφόρους Έλληνες πολίτες
    Μην ψηφίσετε σε εκλογές , βουλευτικές , δημοτικές
    ή οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση , το ΠΑΣΟΚ η την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με άλλα ονόματα συνδυασμών η ανεξάρτητων αρχηγών διότι από πίσω θα είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ κρυμμένο για να σας εξαπατήσουν , να σας κοροϊδέψουν, όπως πάντα και να σας πάρουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας .
    Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης , ελέγχουν όλα σχεδόν τα κανάλια , εφημερίδες δημοσιογράφους συνδικαλισμό .
    ΔΙΟΤΙ άμα ξαναβγούν αυτοί με οποιαδήποτε μορφή τους είναι μαθηματικός σίγουρο ότι οι ανώτεροι μισθοί και συντάξεις σε λίγα χρόνια θα είναι : 900 ευρώ η ανώτερη και 300 ευρώ η κατώτερη και με μια Ελλάδα γεμάτη με μετανάστες , λαθρομετανάστες , Πακιστανούς , Ινδούς , Σομαλούς , Αφρικανούς , γύφτους απελαθέντες από Γαλλία Ιταλία ( Διαβάστε συνθήκη Λισαβόνας που υπέγραψε ο Σημίτης ) .
    Συνέπεια όλων αυτών θα είναι η αύξησης της εγκληματικότητας (και να συλλάβουν τους δράστες θα είναι πάλι ελεύθεροι με το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ )
    Και τη χειροτέρευση της παροχής υπηρεσιών της υγείας :
    Νοσοκομεία φάρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!
    ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.

    Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
    ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ..(αρκεί να είναι ΝΔ)
    ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...

    ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ..ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    Ή
    ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!
    ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.

    Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
    ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ..(αρκεί να είναι ΝΔ)
    ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...

    ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ..ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΣΤΑΝ
    ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ
    Ή
    ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΕΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΝΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ..
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ !!!

    ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    Ας δούμε τι λέει το Σύνταγμα:
    ΤΜΗΜΑ Δ΄
    Κυβέρνηση
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
    Συγκρότηση και αποστολή της Κυβέρνησης
    Άρθρο 81
    1. Την Κυβέρνηση αποτελεί το Υπουργικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη σύνθεση και τη λειτουργία του Υπουργικού Συμβουλίου. Με διάταγμα που προκαλεί ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης μπορεί να διοριστούν ένας ή περισσότεροι από τους Υπουργούς Αντιπρόεδροι του Υπουργικού Συμβουλίου.
    Νόμος ρυθμίζει τη θέση των αναπληρωτών Υπουργών και των Υπουργών χωρίς χαρτοφυλάκιο, των Υφυπουργών, που μπορεί να αποτελούν μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και των μόνιμων υπηρεσιακών Υφυπουργών.
    2. Κανένας δεν μπορεί να διοριστεί μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός, αν δεν συγκεντρώνει τα προσόντα που ορίζει το άρθρο 55 για το βουλευτή.
    3. Οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα των μελών της Κυβέρνησης, των Υφυπουργών και του Προέδρου της Βουλής αναστέλλεται κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους.
    4. Νόμος μπορεί να καθιερώνει το ασυμβίβαστο του αξιώματος του Υπουργού και του Υφυπουργού και προς άλλα έργα.
    5. Αν δεν υπάρχει Αντιπρόεδρος, ο Πρωθυπουργός ορίζει έναν από τους Υπουργούς προσωρινό αναπληρωτή του, όταν παρουσιάζεται ανάγκη.

    Με βάση, λοιπόν, το άρθρο 81:
    Πρώτον: Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να είναι αντιπρόεδρος επειδή δεν είναι και Υπουργός!
    Δεύτερον: Δεν μπορεί να οριστεί αναπληρωτής κάποιος που δεν είναι αντιπρόεδρος!
    Τρίτον: Δεν είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα η μόνιμη εκχώρηση των προβλεπομένων (αρθρ. 82) αρμοδιοτήτων από τον Πρωθυπουργό σε Υπουργό παρά μόνον η προσωρινή του αναπλήρωση, όταν παρουσιάζεται ανάγκη. Μόνον νόμος καθορίζει τις αρμοδιότητες των Υπουργών και τέτοιος υπάρχει για το υπουργείο Εσωτερικών.
    ------------------------------------
    Ο Γιώργος Παπανδρέου δημιουργεί ένα πολιτικό πραξικόπημα, ενώ ευθέως βάλλει κατά της ισχύος του Συντάγματος, το οποίο μετατρέπει σε κουρελόχαρτο.
    ====================================
    Σε αυτές τις περιπτώσεις συνταγματικής εκτροπής, δεν έχει το δικαίωμα ο καθένας από εμάς να μπει μέσα στο Μαξίμου και να τους πάρει όλους σηκωτούς;
    ____________________________________
    Ντροπή μας που βλέπουμε το Σύνταγμα να γίνεται κουρελόχαρτο και εμείς ακόμη τους παρακολουθούμε, αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδία,θυμάμαι εκείνο το αμίμητο που είχε πεί η κυρία σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Ευαγγελάτο σχετικά με τα συμβόλαια που συνέταξε για το βατοπέδι:ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωωωω, τι περίεργο που το θέμα σκάει 1 ημέρα πριν πάει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ και ενώ οι της Τρόικας βρίσκονται στην ελλάδα και απειλούν τη ΝΔ.

    Οποιαδήποτε σχέση με γεγονότα και καταστάσεις της περιόδου 1967-1974, αφήνετε στην ελεύθερη κρίση σας!
    ====================================

    Για το χρηματιστήριο, το κτηματολόγιο, τη σίμενς, τα υποβρύχια που γέρνουν, τον ΟΣΕ, κτλ, θα κλητεύσει κανένας Σημίτη και ΓΑΠ, ή μπααααααααααα;;;;;;;

    Προφανώς όλα αυτά είναι για λένε τις γνωστές παπαριές τα κανάλια.
    Εν τω μεταξύ ο ΓΑΠ συνεχίζει να κάνει μόνο αυτά που ΔΕΝ είχε πει προεκλογικά.

    Δεν μας παρατάνε με τις επιτροπές λέω γώ;
    Το όλο θέμα των επιτροπών έναν μόνο σκοπό εξυπηρετεί:

    τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ των πολιτών απ τα προβλήματα που η κυβέρνηση όχι μόνον δεν λύνει αλλά προσθέτει συνεχώς περισσότερα και κάνει την ζωή των πολιτών αβάσταχτη.

    Επιτροπές και μπαρμπούτσαλα!
    Λές και στο τέλος κάτι θα αποδειχτεί και δεν θα βγάλουν για μία ακόμη φορά πέντε διαφορετικά πορίσματα.
    Λές και θα τιμωρηθεί κάποιος.
    Λες και όσοι έφαγαν τα χρήματα τα τελευταία τριάντα χρόνια θα τα επιστρέψουν.

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ..Μ Α Υ Ρ Η ...

    ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:25 Ωωωωω τι μαλακας..... τι λες ρε λοβοτομημενε? Ποσα κιλα μαλακας μπορει να εισαι? Δηλαδη η Ν.Δ δεν τα εκανε μπουρδελο ολα μα ολα το ΠΑΣΟΚ? ΣΥΜΒΟΥΛΗ: πιες μια ασπιρινη, η τραβα μια μαλακια να συνελθεις. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ. ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΥΣΤΑ. ********* ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εν λόγω κυρία παραβλέπει τις διακηρύξεις περί του νόμιμου και ηθικού του συζύγου της και όσα συνέβησαν κατόπιν.
    Δεν κάνει οικονομία όμως στις κατινιές περί παντελονιών και τα τοιαύτα. Οι εκφράσεις δείχνουν και το ποιόν των ανθρώπων.

    Λέμε εκφράζεται σαν χαμάλης (συγγνώμη από τους χαμάληδες, πολλάκις είναι πιο κύριοι από τους “κυρίους”). Αγνοούσε δα τον αντίκτυπο τη χρονική στιγμή που θα έλεγε όσα είπε; Άμα είσαι κατίνα, σου βγαίνει το χούι.

    Τι μισος απο τα ΜΜΕ χθές το βραδυ.. Ο Ακης ναι Ο Ακης Παυλοπουλπς αφριζοντας και πετοντας χαρτια στον αερα..την επεσε κατα το κοινως λεγομενο στην κ. Βοζεμπεργκ….

    Η δε αλλη κυρια Μακρη εβγαλε και αποφαση..ΕΝΟΧΟΣ!!!
    Τελικα εχουν παθει μεγαλη ζημια και αφριζουν ετσι.

    Κοιταξε το συστημα ειχε ενα προγραμμα : ο Καραμανλης να υπογραψει για το κυπριακο και τα ελληνοτουρκικα,να παρει και σκληρα μετρα οικονομικα και μετα αφου εχει φθαρει η ΝΔ, χωρις προβληματα να ελθει το ΠΑΣΟΚ για να χτισει τη πολυπολιτισμικη κοινωνια.

    Αυτο τουλαχιστον ηθελαν.Ο Καραμανλης εφυγε απο το προγραμμα και τωρα πρεπει να τραβηξει κουπι το ΠΑΣΟΚ και αυτο ποναει γιατι ξεσκεπαζει την αληθινη φυση του.

    Αυτος ειναι ο λογος της λυσσας.
    Δεν εχει σημασια που και η ΝΔ ειναι χαλια,το προβλημα τους ειναι η καταρρευση του μυθου σοσιαλιστικο ΠΑΣΟΚ.Δεν καταρρεει μονο αυτο αλλα ολο παραμυθι των τελευταιων δεκαετιων του “λαικου κινηματος” μαζι του.

    Η Μακρή έβαλε καινούργια οδοντοστοιχία και έχει τις ορέξεις του ζόμπι?

    Μηδέν δεξ απήλ. Μου κάνει κατι σε Στολή ταγματων εφόδου με περιβραχιονιο τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση