GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήνουν διπλές εκλογές…

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/    Θυμόμαστε όλοι τον προηγούμενο Απρίλιο-Μάιο τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/  
Θυμόμαστε όλοι τον προηγούμενο Απρίλιο-Μάιο τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Παρίσι, Βρυξέλες και Ουάσινγκτον, και να καταγγέλλει τους κερδοσκόπους που ποντάριζαν και θησαύριζαν με την επικείμενη χρεοκοπία της Ελληνικής Οικονομίας. Τότε ο Πρωθυπουργός απείλησε τους κερδοσκόπους ακόμα και με παραπομπή στην δικαιοσύνη.
Είδαμε την τελευταία εβδομάδα των Πρωθυπουργό να επισκέπτεται την Wall Street και να συναντά τον Πρόεδρο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και στελέχη επενδυτικών οίκων, προκειμένου να τους πείσει για τις...
 νέες επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα.
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς αιθεροβάμων ο οποίος να πιστεύει ότι οι κερδοσκόποι που κατέστρεφαν την Ελληνική Οικονομία και καταγγέλλονταν από τον Πρωθυπουργό τον προηγούμενο Μάιο και οι επενδυτές που συναντήθηκαν την τελευταία εβδομάδα μαζί του, είναι εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Σίγουρα ανάμεσα στους σημερινούς ακροατές του Πρωθυπουργού υπήρχαν πολλοί που τον προηγούμενο Μάιο κερδοσκοπούσαν με τα Ελληνικά Ομόλογα. Μάλλον αυτής της κατηγορίας ακροατές του Πρωθυπουργού γλύτωσαν την παραπομπή στην δικαιοσύνη.
Το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου άλλαξε δημόσια πολιτική θέση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, δεν είναι κάτι ούτε ασυνήθιστο ούτε συνέβη για πρώτη φορά και δυστυχώς πολύ φοβάμαι ούτε για τελευταία. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καταδικασμένος να αλλάζει συνεχώς πολιτικές θέσεις αφού οι ακραία νεοφιλελεύθερες επιλογές, που έχει υιοθετήσει στην άσκηση οικονομικής πολιτικής, δεν επιτυγχάνουν τα αναμενόμενα δημοσιονομικά αποτελέσματα και χρειάζονται συνεχώς νέα εν πολλοίς αντικρουόμενα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για να επιβιώσουν στην συνείδηση της κοινής γνώμης.
Αφού κατήγγειλε και απείλησε με τιμωρία του κερδοσκόπους τον προηγούμενο Μάιο, για να πείσει την Ελληνική κοινή γνώμη ότι ο ίδιος και η Ελλάδα έγιναν θύμα μίας παγκόσμιας καπιταλιστικής συνομωσίας που εκμεταλλεύθηκε την κακή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας για την οποία ήταν υπεύθυνη η κυβέρνηση Καραμανλή, τώρα συνομιλεί μαζί τους για να πείσει την Ελληνική κοινή γνώμη ότι έχει αναπτυξιακή πολιτική προσέλκυσης επενδύσεων και σύντομα τα προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας θα μπουν σε τροχιά επίλυσης.
Όπως η πολιτική της καταγγελίας και τιμωρίας των κερδοσκόπων απέτυχε. Έτσι θα αποτύχει και η πολιτική προσέλκυσης επενδύσεων. Οι κερδοσκόποι θα συνεχίσουν τζογάρουν όποτε αυτοί θέλουν και να χαίρονται ατιμώρητοι τα κέρδη τους, η ύφεση θα βαθαίνει, η ανεργία θα αυξάνεται και η επιτυχή εφαρμογή του μνημονίου θα απαιτεί νέα πιο σκληρά μέτρα. Ήδη, ενώ διακηρύσσουν ότι πέτυχαν αύξηση των εισπράξεων εσόδων, μελετάνε ταυτόχρονα την αύξηση του ΦΠΑ. Γιατί όμως να αυξήσουν το ΦΠΑ αφού ο στόχος των εσόδων επιτυγχάνεται, είναι το αυτονόητο και δυστυχώς αναπάντητο ερώτημα.
Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα έχουν πλέον στερέψει, ή στερεύουν, γιατί τα απτά και χειροπιαστά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής έχουν μπει στο κάθε σπίτι και έχουν πλήξει την κάθε Ελληνική Οικογένεια. Σε κάθε σπίτι έχει μειωθεί το εισόδημα και σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας τουλάχιστον άνεργος.
Άρα ότι και να πουν οι επικοινωνιολόγοι του ΔΝΤ, δεν μπορούν πλέον να πείσουν. Και τα πρώτα μηνύματα φτάνουν στην Ιπποκράτους. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα πάμε καλά σιγοψιθυρίζουν μεταξύ τους τα στελέχη της κυβερνητικής και κομματικής νομενκλατούρας.
Για παράδειγμα, ο καλύτερος κατά κοινή ομολογία αυτοδιοικητικός παράγοντας του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος υπέρ-νομάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός, παρ’ ότι οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν πρώτο, απέχει πάρα πολύ από το 50 % (τουλάχιστον 20%). Οι υπόλοιπες δυνάμεις (εξαιρουμένου του ΛΑ.Ο.Σ) έχουν πάρει από τώρα σαφή αντί-μνημονιακή θέση, που ουσιαστικά δεν επιτρέπει στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ να ελπίζει ότι στον δεύτερο γύρο θα απευθυνθεί σε ένα πολιτικά φιλικό ακροατήριο.
Το ερώτημα που αυτόματα έρχεται στα μυαλά των επικοινωνιολόγων του ΔΝΤ είναι ένα. Ακόμα και εάν το ΠΑΣΟΚ πετύχει να πάρει την πλειοψηφία των περιφερειών, το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών θα είναι ένα. Το αντί-μνημόνιο μέτωπο θα έχει πετύχει να καταγράψει μια πολύ σημαντική και τείνουσα στα όρια της απόλυτης εκλογικής πλειοψηφίας πολιτική εκπροσώπηση και ο χειμώνας που έρχεται θα είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολος.
Άρα την άνοιξη το φίλο-μνημονιακό πολιτικό μέτωπο (Γ. Παπανδρέου- Ν. Μπακογιάννη και ΛΑ.Ο.Σ ), θα είναι πιθανότατα εκλογική και πολιτική μειοψηφία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τότε αποδοχή του και ανοχή που θα επιδεικνύει η κοινή γνώμη στις πολιτικές του. Άρα κάτι πρέπει να γίνει έγκαιρα ώστε η κυβέρνηση να έχει πολιτική νομιμοποίηση και αποδοχή για ένα τουλάχιστον ακόμη χρόνο.
Η απάντηση απλή. Να γίνουν τώρα Βουλευτικές εκλογές στις οποίες ο Γ. Παπανδρέου θα έχει την επιλογή να ξεκαθαρίσει το ΠΑΣΟΚ από τις ανεπιθύμητες φωνές και να αποκτήσει μία πειθήνια στις επιλογές του ΔΝΤ κοινοβουλευτική ομάδα. Ακόμα δε και εάν δεν καταφέρει να έχει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία οι όμορες κοινοβουλευτικές δυνάμεις του ΛΑ.Ο.Σ και της Ν. Μπακογιάννη, θα σπεύσουν να συνδράμουν.
Φυσικά αυτός ο σχεδιασμός γίνεται στα γραφεία. Κανείς δεν μπορεί να είναι προκαταβολικά βέβαιος ότι αυτός ο σχεδιασμός θα γίνει αποδεκτός από την κοινή γνώμη. Και ιστορικά πάντοτε οι ηγεσίες που απεμπολούν ιδέες θέσεις αρχές και αξίες, φοβούνται τον λαό και επιλέγουν τον αυταρχισμό για να επιβιώσουν.
Το τι θα γίνει τελικά θα το δούμε ως το α’ δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Ένα είναι βέβαιο. Ότι όσοι αντιτίθενται στο μνημόνιο κάθε ημέρα με κάθε ευκαιρία θα πρέπει να πολεμάνε και να αποκαλύπτουν την μνημονιακή λογική και τις εκάστοτε τακτικές επιλογές της.
«Δεν υπάρχει Μέτωπο. Το Μέτωπο βρίσκεται εκεί που είναι ο εχθρός» (Στρατηγός Γκιάπ. Ηγέτης του Απελευθερωτικού στρατού του Βιετνάμ)

13 σχόλια

  1. ο πιο ανικανος και αντιπαθης πρωθυπουργος ολων των εποχων.

    τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.,Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ,Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ. ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χώρα βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, η αγορά έχει διαλυθεί εντελώς, οι πολίτες μετρούν τα ευρώ στα πορτοφόλια τους, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη ελπίδα για ανάκαμψη των εσόδων.

    Κι έτσι όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση η οποία έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

    Από την μια η ομάδα του τσάρου Γ. Παπακωνσταντίνου, μαζί με τα εξαπτέρυγα του πρωθυπουργού, δηλαδή Ραγκούση, Γερουλάνο και Δρούτσα, πιστεύουν ότι πάμε καλά, τα μέτρα θα αποδώσουν, μέσα στο 2011 θα φανούν τα θετικά μηνύματα και η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές ίσως κι ένα χρόνο από τώρα.

    Το άλλο στρατόπεδο αποτελούμενο από τις «καραβάνες» του κόμματος, όπως Διαμαντοπούλου, Ρέππα, Βενιζέλο, πιθανότατα και τον Χρυσοχοϊδη, βλέπουν μισοάδειο το ποτήρι και παρ’ ότι στηρίζουν την πολιτική έχουν αρχίσει να αποστασιοποιούνται και επιλέγουν να μη μιλάνε, επιλογή «χρυσός» για την μετά- Παπανδρέου εποχή.

    Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπάρχει… τριχασμός, με τους φανερούς υποστηρικτές του Μνημονίου που περιμένουν υπουργοποίηση, τους αντιδραστικούς που σε κάθε νομοσχέδιο στη Βουλή τα χώνουν άγρια (όπως έγινε και με την περαίωση) και τους σιωπηλούς που εκφράζουν εν πολλοίς την κοινωνία και περιμένουν μέχρι να κάνουν το μεγάλο μπαμ.

    Κι έτσι, μπαίνουμε στο πολύ κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο κατά το οποίο, αν δεν επιτευχθούν κάποιοι από τους στόχους, τότε θα θεωρείται δεδομένη η ανακοίνωση του σοκ.

    Ποιο θα είναι αυτό; Πιθανότατα επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, νέα δάνεια, νέα μέτρα δεκαετίας, μεγαλύτερη φτώχεια.
    Κάτι σαν τεχνητή χρεοκοπία δηλαδή, που δε θα την λένε με το όνομά της αλλά θα είναι πράγματι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω, πω, ρεζιλίκια μόλις είδα το video του BLOOMBERG. Ντροπή στον Ελληνικό Λαό που εξέλεξε αυτόν τον ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΚΑ για πρωθυπουργό. Αξίζει να δείτε το video.http://www.youtube.com/watch?v=mMXcH-GpKq0 Θα κοκκινίσετε από την ντροπή σας. Ούτε παιδί του δημοτικού δεν θα έβγαινε στην Αμερικανική τηλεόραση να πει αυτές τις μαλακίες προσπαθώντας να πείσει ότι η λύσης για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας ευρέθη και αυτή είναι, η πώληση της «μεσογειακής δίαιτας στους Αμερικανούς!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπαρχει καμμια ανικανοτητα σε κανενα πολιτικο που κατεχει την ηγεσια.
    Εκτελει εντεταλμενη εθνομηδενιστικη υπηρεσια.
    Η μονη τιμωρια ειναι ο θανατος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΦΥΡΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑΣ ΣΕ 12-18 ΜΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΙΛΑΝΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ - ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΝΟΥΔΟΥ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30% ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΞΥΠΝΑΑ..πράματα και θάματα γίνονται στο πασοκ ΣΟΥ.

    Η έξοδος του Μεσολογγίτη υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ!

    Τα βρόντηξε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, Γιάννης Ψαράκης, πριν προλάβει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο!...

    Με επιστολή-καταπέλτη προς τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη, κάνει λόγο για «εμφανή και υπόγειο πόλεμο απόθεσμοθετημένα όργανα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής (βουλευτές)», επισημαίνοντας ότι, «η ραδιουργία και το κλίμα νοσηρότητας που εκπέμπουν, ξεπερνούν κάθε όριο οργιώδους φαντασίας».

    Η απόφαση του Γιάννη Ψαράκη, να καταθέσει το χρίσμα και να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα του δημάρχου είναι οριστική, επειδή όπως αναφέρει δεν μπορεί να ανεχθεί ή να συμβαδίσει «με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων».
    Πράξη πρωτόγνωρη η απόσυρση «χρισμένου» υποψηφίου αποκαλύπτει τις «ασθένειες» του ...τοπικού
    ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί νέα δεδομένα στην εκλογική αναμέτρηση στο νέο δήμο Μεσολογγίου.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι έντονες πιέσεις που ασκούνται στον Γιάννη Ψαράκη, ώστε να μεταπειστεί, έχουν αποβεί άκαρπες.
    Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή ευνοεί τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος…
    Και ο νοών νοήτω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φούμο, Πίσσα και Κατράμι στην αλαζόνα «Hillary των Καλυβίων» κ Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη. Η οποία ελέω μεγαλοκατασκευαστή μπαμπά κι αντιπροέδρου συζύγου, είναι υποψήφια Δήμαρχος και για εμάς, τους ιδιοκτήτες, Persona Non Grata στο νεοσύστατο (ΚακηΚράτης) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ!! Δήμο Σαρωνικού, ο οποίος, γιά πολλοστή φορά επαναλαμβάνω, περιλαμβάνει:

    1-Τα Καλύβια 2- Tην Παραλία Καλυβίων 3- Tην Ανάβυσσο 4- Την Σαρωνίδα 5- Το Λαγονήσι (Attica Riviera) 6- Την Παλαιά Φώκαια (Λαυρεωτικής) 7- Τον Κουβαρά (Λαυρεωτικής).

    Δηλαδή, εδώ πρόκειται, γιά πέραν του ΜΙΣΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ παραλιακού μετώπου Φιλέττων Γης, Κατοικιών και Θάλασσας, του Νομου Αττικής!!! Πρόκειται γιά σκάνδαλο μεγατόνων και οι νομικοί δεν φαίνεται να έχουν δώσει τη δέουσα προσοχή στο κρίσιμο αυτό Θέμα.

    Η οποία νευραλγική περιοχή, δεν είναι μόνον Εξαιρετικού Οικονομικού Ενδιαφέροντος. Αφορά επίσης, βάσει «αισιόδοξων» Πράσινων Σχεδιασμών, και μελλοντικές «Πολιτικές Εξελίξεις», όταν οι «Πράσινοι Βουλευτές» θα αναδεικνύονται Με Λίστες. Και σε Μονοεδρικές Περιφέρειες!..

    Εδώ, πρόκειται γιά μία κυριολεκτικά αδιανόητη προσφορά οικονομικού ενδιαφέροντος σε «Γη και Υδωρ» (Σαρωνικός), (22 τα κουρελόχαρτα/Μνημόσυνα της Ελληνικής Κυριαρχίας που συνυπέγραψε ο πορθητής με τον εδώ νεοταξίτη ισλαμοπροσκυνημένο). Γιά να κλείσει ΚΑΙ «Τουριστικά», η «Σκαφάτη» ΝεοΟθωμανική Τανάλια Νταβούτογλου, περί την Αττική!..

    Οι ανάστατοι ιδιοκτήτες στις περιοχές του (Νεοσύστατου) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, έχουμε «στο μικροσκόπιο» και τον υπερφίαλο κυβερνητικό ακυβέρνητο που μάς θέλει διακαώς απόντες στις Εκλογές Νοεμβρίου 2010, ΚΑΙ, την υπέρμετρων φιλοδοξιών «Hillary των Καλυβίων», σύζυγό του κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, οποία ΚΑΙ αυτή, θεωρεί ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ! τον Δήμο Σαρωνικού de facto τσιφλίκι της.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη είναι ακόμα μία υπέρμετρα φιλόδοξη κι ανήσυχη, πράσινη «πεφωτισμένη» οικογενειοκράτης, χωρίς εχέγγυα, χωρίς πολιτική ετικέττα συμπεριφοράς, χωρίς σύνεση, χωρίς ευαισθητοποιημένες «αντέννες» με γνώμονα τους «παλμούς» των ανάστατων ιδιοκτητών της περιοχής που παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της κι έχουμε ραντεβού μαζί της, τον Νοέμβρη 2010.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι. 22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Εμείς, οι κάτοικοι των περιοχών του νεοσύστατου! και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, αυτό το κατά συρροή νεοταξικό έγκλημα, πρόκειται με τη ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟ μας, να το αποτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΔΥΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΞΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.......ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε παλι τα ιδια. Ειπαμε, εκλογες τωρα ΔΕΝ γινονται. Ελεος πια με τις σχετικες προβλεψεις. Εκλογες ΔΕΝ γινονται τωρα, τι πρεπει να γινει δηλαδη για να πειστουν καποιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση