GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατεβαίνει στο Καρπενήσι κόντρα στον Κ. Μπακογιάννη...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/ Mέχρι την Παρασκευή ή αρχές της ερχόμενης εβδομάδας κατά πάσα πιθανότητα, ο νύν δήμαρχος ...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Mέχρι την Παρασκευή ή αρχές της ερχόμενης εβδομάδας κατά πάσα πιθανότητα, ο νύν δήμαρχος Καρπενησίου Βασίλης Καραμπάς θα ανακοινώσει την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος για το νέο δήμο Καρπενησίου με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Η απόφαση πάρθηκε αργά χθες το απογευμα κατόπιν συνεννόησης των κεντρικών του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και της τοπικής στο Καρπενήσι.
Έτσι έχουμε ένα "ντέρμπι" με ...
αμφίρροπο αποτέλεσμα μεταξύ του νύν δημάρχου και του Κ.Μπακογιάννη.
Στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ δήλωνε ο Βασίλης Καραμπάς απο την περασμένη εβδομάδα, αναμένοντας την τελική απόφαση για τη θέση που θα αναλάβει ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.
Το όνομα του δεν έπαψε να "παίζει" για το Δήμο Καρπενησίου, παρά τα σενάρια που τον φέρουν ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας.

14 σχόλια

  1. ααααααστο.
    ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ ΗΔΗ.

    ΠΑΤΕ ΤΟΥ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΑ
    ΒΕΤΑΝΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεπορτάζ ΣΟΚ! πως υπάλληλος άδειασε τα ταμία της εφορίας!

    Και δεν ήταν ο μόνος! 20 γνωστές κομπίνες του ελληνικού δημοσιοϋπαλληλικού κατεστημένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΟΚΡΑΤΙΕΣ ΝΑ
    ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.ΕΣΥ 11΄21 ΠΩΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΛΕΜΕ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω αμα κερδισει ο μπακογιαννης τις εκλογες στο καρπενησι θα παει να μεινει εκει μονιμα και τον χειμωνα?
    πλακα κανω ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝΤΟΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ( ΓΝΩΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ…) ΤΟΥ ΣΚΑΙ.

    Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ…

    ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ THN ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ???

    ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ???

    ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ???

    ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ , ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ???

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ , ΣΑΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!!

    ΘΑ ΠΑΣ ΑΨΗΦΙΣΤΟΣ… ΒΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ …

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΟΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ …. ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ... ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΝΙΑΣΕΙ... ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ …

    ΕΣΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΙΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙΣ ???

    ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΤΟΥ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ...

    ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ , ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙΟΥ, ΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΝΑΚΙ , ΑΝΑΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΔΙΑΚΟΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILTEMPERG KAI ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ , ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ…

    ΚΩΣΤΑΚΗ MOY ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ H ZΩH EINAΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΣΙΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ , ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑ.Ο.Σ...

    ΤΩΡΑ Η ( ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗ βασίλισσα ) ΝΤΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ , Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ
    ( Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ , Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ, Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗΣ , Ο ΔΡΑΚΟΣ , Ο ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΤΟΡΑΚΗΣ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ.. .

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑ-ΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ.

    ΔΙΟΡΙΣΕ ΒΡΕ ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΣΙ-ΔΩΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

    ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΑΚΟΜΗ...

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ (Ο ΛΑ.Ο.Υ -ΤΖΙΚΟΣ) ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ , ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κώστας Μπακογιάννη γιος της Ντόρας , ο εγγονός του Μητσοτάκη ,ανηψιος του Κυριακου, υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου , δηλώνει ανερυθρίαστα ανεξάρτητος …ως προς τι…

    Κομματικα ???.
    Ποδοσφαιρικα ??? . Οικογενειοκρατικα???

    Κεντρικό πολιτικό πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα είναι η στελέχωση των κομμάτων εξουσίας , η ανάδειξη αρχηγών ,δημαρχών η περιφερειαρχών , με αντιδημοκρατικές επιλογές ,που παγιδεύουν την πολιτική στη μονοπώλησή της από την οικογενειοκρατία, την φαυλοκρατία ,την πλουτοκρατία.

    Η πολίτικη και εθνική μας γάγγραινα της οικογενειοκρατίας επιμένει...

    Οι εφιάλτες της δημοκρατίας εφορμούν ...

    Η πρωθιερέια της πολιτικής διαπλοκής και το περιβάλλον της οι δημοσυντήρητοι υποτακτικοί , επιμένουν...

    Ο λαός και οι ψηφοφόροι τους τους περιμένουνε με ανοιχτές τις παλάμες…

    Όχι για να τους εκλέξουν αλλά για να τους γιαουρτώσουν η να τους φασκελώσουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελληνική δημοκρατία τα τελευταία εξήντα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι οικογενειακή επιχείρηση... τριών οίκων …κάθε δε πάτρωνας της κάθε φαμίλιας , φροντίζει να εξασφαλίσει μια καλή καριέρα σε αυτήν για τα τέκνα του... τα εγγόνια του…τα δισέγγονα του… και τους υποτακτικούς του….

    Οι κομματικοί μηχανισμοί άλλωστε είναι έτσι οργανωμένοι στην Ψωροκώσταινα κι ο λαουτζίκος τόσο δασκαλεμένος , που κουμαντάρεται ευκολότερα όταν του πεις να ψηφίσει έναν επίγονο ενός εθνοπατέρα.

    Για τα κομματόσκυλα δε , έχει μεγάλοι σημασία η κληρονομικότητα στη "δημοκρατία" , αφού το ίδιο είναι να "γλείφουν" κάθε φορά ξεχωριστό πρόσωπο; και το ίδιο είναι να "γλείφουν" πατροπαράδοτα την ίδια οικογένεια; Σχηματίζονται και δεσμοί "σάλιου"

    2010 και ο ραγιαδισμός δεν λέει να εκλείψει από την Ελλάδα, εξακολουθεί να εκλέγει ασταμάτητα τους αχρείους επιγόνους…

    60 χρόνια το σοι της όσιας οικογενείας του Μητσοτακουλα είναι στo προσκήνιο η στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής της χωράς . 60 χρόνια ίντριγκας, δολοπλοκίας , οικογενειοκρατίας .
    Μας αφαίμαξαν ,μας διέλυσαν μας ξευτέλισαν ...
    Η ΕΛΛΑΔΑ είναι υπό οικονομική κατοχή από τις αρπαχτείς που έγιναν , αλλά το σοι επιπλέει , και συνεχεία απαιτεί και καταλαμβάνει δημοσυντήρητες θέσεις.
    Τελευταίως μας πρόεκυψε ο νέος επίγονος , ο εγγονός Κώστας Μπακογιάννης ο δεύτερος του εξ αγχιστείας οίκου.

    Η αρχή της δυναστείας τέταρτης γενεάς άπληστων.. Ξεκινησε...Αλοιμονο μας...

    Αυτό δεν είναι σοι, αυτό είναι ανιατη επιδημία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελληνική δημοκρατία τα τελευταία εξήντα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι οικογενειακή επιχείρηση...τριών οίκων …κάθε δε πάτρωνας της κάθε φαμίλιας , φροντίζει να εξασφαλίσει μια καλή καριέρα σε αυτήν για τα τέκνα του... τα εγγόνια του…τα δισέγγονα του… και τους υποτακτικούς του….

    Οι κομματικοί μηχανισμοί άλλωστε είναι έτσι οργανωμένοι στην Ψωροκώσταινα κι ο λαουτζίκος τόσο δασκαλεμένος , που κουμαντάρεται ευκολότερα όταν του πεις να ψηφίσει έναν επίγονο ενός εθνοπατέρα.

    Για τα κομματόσκυλα δε , έχει μεγάλοι σημασία η κληρονομικότητα στη "δημοκρατία" , αφού το ίδιο είναι να "γλείφουν" κάθε φορά ξεχωριστό πρόσωπο; και το ίδιο είναι να "γλείφουν" πατροπαράδοτα την ίδια οικογένεια; Σχηματίζονται και δεσμοί "σάλιου"

    2010 και ο ραγιαδισμός δεν λέει να εκλείψει από την Ελλάδα, εξακολουθεί να εκλέγει ασταμάτητα τους αχρείους επιγόνους…

    60 χρόνια το σοι της όσιας οικογενείας του Μητσοτακουλα είναι στo προσκήνιο η στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής της χωράς . 60 χρόνια ίντριγκας, δολοπλοκίας , οικογενειοκρατίας . Μας αφαίμαξαν ,μας διέλυσαν μας ξευτέλισαν ... Η ΕΛΛΑΔΑ είναι υπό οικονομική κατοχή από τις αρπαχτείς που έγιναν , αλλά το σοι επιπλέει , και συνεχεία απαιτεί και καταλαμβάνει δημοσυντήρητες θέσεις. Τελευταίως μας πρόεκυψε ο νέος επίγονος , ο εγγονός Κώστας Μπακογιάννης ο δεύτερος του εξ αγχιστείας οίκου.
    Η αρχή της δυναστείας τέταρτης γενεάς άπληστων.. Ξεκινησε …
    Αυτό δεν είναι σοι, αυτό είναι ανιατη επιδημία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πόρισμα της κτηματικής υπηρεσίας Μαγνησίας ξεκάθαρα αναφέρει ότι η έκταση που πουλήθηκε από την μητρόπολιτη Δημητριάδος (Ιγνάτιος) στην εταιρεία του Μίλτου Καμπουριδη, κουνιάδου του γιου της Ντόρας Κώστα Μπακογιάννη ανήκει στο δημόσιο. (Θέμα 16-05-010 )

    Την ώρα που συνεχίζονται οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για το τεράστιο σκάνδαλο της Ζήμενς ,παράλληλα της δικαιοσύνης για την αγορά- μίσθωση της Golfing Developments στις Νηες του Βόλου ( οπού βεβαίως –βεβαίως ο πατριός Κουβελάς σαν πρόεδρος , με την αμέριστη κρατική βοήθεια της μάνας του Ντόρας, τέως ΥΠΕΕΞ, έστηνε τους Μεσογειακούς αγώνες ) και απλώνεται βαριά η σκιά πάνω από την οσία οικογένεια του υποψήφιου δήμαρχου Καρπενησίου,

    Ο Κώστας Μπακογιάννη γιος της Ντόρας , ο εγγονός του Μητσοτάκη ,υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου , δηλώνει ανερυθρίαστα ανεξάρτητος …

    Οι λέξεις και οι έννοιες της Ελληνικής γλώσσας έχουν χάσει το νόημα τους όταν χρησιμοποιούνε για ίδιον όφελος από όλα τα μέλη της Μητσοτακικής δυναστείας.

    Ψηφοφόροι του δήμου Καρπενησίου να γνωρίζετε, ότι η αδιαφάνεια, η ρεμούλα και η διαφθορά που έπνιξε την Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια , έχουν ονοματεπώνυμο.
    Ντόρο-κρατια , Μητσοτακικό-κράτια , οικογενειακή φαύλο-κρατια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΟΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ , ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΩΝ ...(φαμιλιες)...

    < Αυτοί οι άνθρωποι, και αναρίθμητοι ανάλογων πολιτικών συμπεριφορών, συνεχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους μας δίχως ίχνος ντροπής, επιμένουν θρασύτατα να ζητούν την ψήφο μας. Και εμείς τους χαιρετάμε, κάποιοι τους τραπεζώνουν και στα σπίτια τους, πάμπολλοι τους ψηφίζουν, πάλι και πάλι, από άγνοια ή βοσκηματώδη απερισκεψία ή απλώς από μαζοχισμό...>

    MAΣ ΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
    Η ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η απόφαση πάρθηκε αργά χθες το απογευμα κατόπιν συνεννόησης των κεντρικών του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και της τοπικής στο Καρπενήσι.
    ////////////////////////////////
    Έχεις από τήν αντίπαλη πλευρά τούς
    βοσκούς τής Τσέλιγκας Ντόρας καί..
    νά δούμε πού θά πάνε τά πρόβατα.
    Εκδιωγμένης Ντόρας νεοσσός,vs green κομματογαβγάβ.
    Τά εκλογικά παραβάν θά είναι
    κατουριμένες ποδιές.
    Ο πεθερός μου όταν ανεβοκατέβαζε
    τά πρόβατα από τό Καϊμάκτσαλαν
    στό Πόρτο Κουφό τής Χαλκιδικής
    επί 47 χρόνια,φώναζε πρρρρ πρρρ.
    ΠΡΡΡΡΡΡ ρέ ρουσφετολάγνοι χωρίς
    προσωπική άποψη πολίτες.
    Αγόμενοι καί φερόμενοι.
    Άν ξεμπλέξω από τά νοσοκομεία,
    θά αναρτήσω μέ θέμα:
    "O ψηφοφόρος παίρνει αυτό πού
    δικαιούται,ή τόν θέλει όλονμέσα?"
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ή ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση