GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ακριβώς προβλέπει ο νέος αντικαπνιστικός νόμος...

Γράφει ο Χρήστος Ηλ.Τσίχλης Δικηγόρος Αθηνών    Η απαγόρευση του καπνίσματος στην Κύπρο, από την 1η Ιανουαρίου 2010, είχε ως αποτέλεσμα ...

Γράφει ο Χρήστος Ηλ.Τσίχλης
Δικηγόρος Αθηνών
  
Η απαγόρευση του καπνίσματος στην Κύπρο, από την 1η Ιανουαρίου 2010, είχε ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους κατά 90%, σύμφωνα με μελέτη που διενήργησε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου(ΤΕΠΑΚ) σε συνεργασία με την Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντικαπνιστική προσπάθεια στην Ελλάδα ξεκινά πριν από 154 χρόνια με βασιλικό διάταγμα «περί απαγορεύσεως του καπνίζειν εντός των δημοσίων γραφείων και καταστημάτων» ως προληπτική ενέργεια για ενδεχόμενες πυρκαγιές. Το διάταγμα υπέγραφε μάλιστα «εν ονόματι του βασιλέως», η βασίλισσα Αμαλία.
Ακόμη και με την απειλή του αυτόφωρου, ενδέχεται να...
 βρεθούν αντιμέτωποι τους προσεχείς μήνες οι καπνιστές που αρνούνται να συμμορφωθούν με το νέο νόμο της καθολικής απαγόρευσης καπνίσματος, ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα Τετάρτη . Όπως έγινε σαφές, από την υπουργό Υγείας κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο νόμος προβλέπει πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους και σε όλους τους χώρους εργασίας.
Ο πρώτος μήνας θα λειτουργήσει ως "περίοδος χάριτος", καθώς θα γίνονται μόνο συστάσεις, οι οποίες όμως, αξίζει να σημειωθεί, ότι θα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, εφόσον μια επιχείρηση ή ένας καπνιστής "υποτροπιάσουν" αργότερα και το..........
φαινόμενο επαναληφθεί
Ηδη από σήμερα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1142. Σε πρώτη φάση θα παρέχονται πληροφορίες για τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ έπειτα από ένα χρονικό διάστημα θα δέχεται καταγγελίες για παραβάσεις.
Ο νόμος 3868/2010 "αναβάθμιση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις" προβλέπει μέτρα ολικής απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους,αλλά και τους ιδιωτικούς εργασιακούς χώρους(τροποποιεί τους νόμους 3730/2008 και 3370/2005).
Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις,απαγορέυεται πλήρως το κάπνισμα απο 1ης/9/2010 σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους και ιδιωτικούς εργασιακούς χώρους,που δεν έχουν την δυνατότητα δημιουργίας χώρων καπνιζόντων.Για τα καζίνο και τα κέντρα διασκέδασης άνω των 300 τ.μ. με ζωντανή μουσική, η απαγόρευση ισχύει απο 1ης/6/2011.
Αρμόδιες Αρχές, όπως ορίζονται στον Ν 3868/2010, για τον έλεγχο των παραβάσεων του καπνίσματος, τη βεβαίωση των παραβάσεων και την επιβολή κυρώσεων, είναι οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, η δημοτική αστυνομία και οι λιμενικές αρχές στην περιοχή ευθύνης τους.
Απαγορέυεται η κάθε είδους διαφήμιση και προώθηση προ'ι'όντων καπνού σε όλους τους εξωτερικούς,υπαίθριους και εσωτερικούς χώρους.Εξαιρούνται οι εσωτερικοί χώροι των σημείων πώλησης προ'ι'όντων καπνού.
Ως εξωτερικός χώρος νοείται και η πρόσοψη και λοιπές πλευρές του κουβουκλίου,οι τέντες και ο περιβάλλων χώρος του περιπτέρου.Στους εσωτερικούς χώρους περιλαμβάνονται ενδεικτικά οι κινηματογράφοι,τα θέατρα, οι στρατιωτικές μονάδες,τα Δικαστήρια, όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα ξενοδοχεία και πάσης φύσεως τουριστικά καταλύματα,καθώς και τα εμπορικά καταστήματα. Διευκρινίζεται ότι απαγορέυεται η προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων προ'ι'όντων καπνού στους κινηματογράφους.
Ως «εσωτερικός χώρος», για την εφαρμογή του παρόντος, νοείται και το αίθριο ή ο χώρος με συρόμενη ή αποσπώμενη οροφή, όπως και κάθε χώρος, με σκέπαστρο και ταυτόχρονα κλεισμένος με οποιονδήποτε τρόπο περιμετρικά.
Στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αρμόδια για θέματα καπνού και αλκοόλ είναι η Διεύθυνση Εξαρτήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.Ενώ, οι λέξεις «Η Ειδική Υπηρεσία» αντικαθίστανται με τις λέξεις «Η Διεύθυνση Εξαρτήσεων».
Τα όργανα ελέγχου της εφαρμογής της νομοθεσίας για την απαγόρευση του καπνίσματος υποχρεούνται να υποβάλουν εξαμηνιαίες αναφορές και στατιστικά στοιχεία στη Διεύθυνση Εξαρτήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Με βάση τις αναφορές και τα στοιχεία αυτά συντάσσεται ετήσια έκθεση, η οποία υποβάλλεται στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η παράβαση των διατάξεων για την απαγόρευση του καπνίσματος από τους δημόσιους λειτουργούς, τους δημοσίους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, στους
χώρους όπου είναι εγκατεστημένες οι υπηρεσίες τους, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις που διέπουν την πειθαρχική ευθύνη τους.
Σε όσους καπνίζουν ή καταναλώνουν προϊόντα καπνού κατά παράβαση του άρθρου 3 επιβάλλεται πρόστιμο 50 έως 500 ευρώ. Η υποτροπή λαμβάνεται υπόψη για το ύψος του επιβαλλόμενου προστίμου.
Σε κάθε υπεύθυνο διαχείρισης και λειτουργίας των χώρων της πρώτης παραγράφου του άρθρου 3, που ανέχεται την παραβίαση της διατάξεων του άρθρου 3, επιβάλλεται πρόστιμο από πεντακόσια (500) έως δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ. Η υποτροπή λαμβάνεται υπόψη για το ύψος του επιβαλλόμενου προστίμου. Στην τέταρτη υποτροπή ανακαλείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με απόφαση της αρχής, η οποία την χορήγησε, για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών. Στην πέμπτη υποτροπή ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας με απόφαση της αρχής, η οποία την χορήγησε.
Σε όσους πωλούν προϊόντα καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους ή ανέχονται παραβίαση της σχετικής διάταξης του παρόντος, επιβάλλεται πρόστιμο από πεντακόσια (500) έως δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ. Η υποτροπή λαμβάνεται υπόψη για το ύψος του επιβαλλόμενου προστίμου. Στην τέταρτη υποτροπή ανακαλείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας με απόφαση της αρχής, η οποία την χορήγησε, για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών. Στην πέμπτη υποτροπή ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας με απόφαση της αρχής, η οποία την χορήγησε.Το ίδιο ισχύει και για όσους παραβιάζουν τις διατάξεις σχετικά με τη διαφήμιση προ'ι'όντων καπνού.
Πέραν των ανωτέρω, κυρώσεις που προβλέπονται από άλλους νόμους, διατηρούνται.
Με απόφαση των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Οικονομικών,Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και άλλων συναρμόδιων Υπουργών, καθορίζονται τα όργανα, η διαδικασία ελέγχου, πιστοποίησης των παραβάσεων και επιβολής των πιο πάνω προστίμων, το ύψος των προστίμων, τα κριτήρια επιμέτρησης του ύψους του προστίμου, η διαδικασία είσπραξης των προστίμων, όπως και η διάθεση.

34 σχόλια

  1. Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΟΜΩΣ,ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ,ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ..ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν καταλαβα καλα,στις 4/10/2010,συμπληρωνεται ενα ετος απο την αναληψη της διακυβερνησης απο την αλητοσυμμορια πασοκο-σκυλια.

    Ετσι δεν ειναι ,αγαπητοι μου??

    Ενα χρονο αλητοσυμμοριτες,λαμπρακιστανοι,
    μπομπολιστανοι και λοιπες συμμοριες κυβερνανε..
    Ετσι δεν ειναι αγαπητοι μου??

    Τοτε αγαπητοι μου γιατι να πληρωνουμε την αλητοσυμμορια πασοκοσκυλια,αγαπητοι μου??

    ΓΙΑΤΙ αγαπητοι μου να δικαιουται ΟΛΟΚΛΗΡΟ αεροπλανο το διανοητικα καθυστερημενα παιντι της τσαντ ,αγαπητοι μου??

    Αγαπητοι μου ,μηπως ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε το νομο στα χερια μας και να εκτελουμε χωρις οικτο τζογλανια της αλητοσυμμοριας πασοκοσκυλια??

    Αν ηταν τωρα κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη,οπως ελεγε και το βλακογιοργο),οι αλητο-συνδικαλες θα ειχαν καψει την Αθηνα ,αγαπητοι μου..

    Και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ την Αθηνα αγαπητοι μου..

    Ο προεδροθ τηθ ΓΣΕΕ αγαπητοι μου το παναγοπουλοθ αυτο το πθευδο φιλοι μου θα ειχε καπθει την Αθηνα ,θυμπατριωτεθ μου..

    Αθτη την θτιγμη αυτοθ ο πουθτηθ θυνουθιαζεται ο πουθτηθ ...

    Θυμφωνειτε κυριεθ μου??

    Αυτοθ ο πουθτηθ τα παιρνει..

    ο πουθτηθ... ο παναγοπουλοθ,ο πουθτηθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν βγήκες ποτέ να καταγγείλεις δημόσια οτι η κόρη του προέδρου Πομιδά Παραδιά,δεν πατούσε στο Κτηματολόγιο και ελάμβανε συνεχώς καταχρηστικές άδειες;;;;;;;;;;;;; γιατί την κάλυπτες και δικαιολογούσες για τις άδειές της;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν βγήκες ποτέ να καταγγείλεις δημόσια οτι η κόρη του προέδρου Πομιδά Παραδιά,δεν πατούσε στο Κτηματολόγιο και ελάμβανε συνεχώς καταχρηστικές άδειες;;;;;;;;;;;;; γιατί την κάλυπτες και δικαιολογούσες για τις άδειές της;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ,ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν βγήκες ποτέ να καταγγείλεις δημόσια οτι η κόρη του προέδρου Πομιδά ΠΑΡΑΔΙΑ,δεν πατούσε στο Κτηματολόγιο και ελάμβανε συνεχώς καταχρηστικές άδειες;;;;;;;;;;;;; γιατί την κάλυπτες και δικαιολογούσες για τις άδειές της;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;;;ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί δεν βγήκες ποτέ να καταγγείλεις δημόσια οτι η κόρη του προέδρου Πομιδά Παραδιά,δεν πατούσε στο Κτηματολόγιο και ελάμβανε συνεχώς καταχρηστικές άδειες;;;;;;;;;;;;; γιατί την κάλυπτες και δικαιολογούσες για τις άδειές της;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί δεν βγήκες ποτέ να καταγγείλεις δημόσια οτι η κόρη του προέδρου Πομιδά Παραδιά,δεν πατούσε στο Κτηματολόγιο και ελάμβανε συνεχώς καταχρηστικές άδειες;;;;;;;;;;;;; γιατί την κάλυπτες και δικαιολογούσες για τις άδειές της;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΑΠΕΤΥΧΕ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί δεν βγήκες ποτέ να καταγγείλεις δημόσια οτι η κόρη του προέδρου Πομιδά Παραδιά,δεν πατούσε στο Κτηματολόγιο και ελάμβανε συνεχώς καταχρηστικές άδειες;;;;;;;;;;;;; γιατί την κάλυπτες και δικαιολογούσες για τις άδειές της;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ,ΑΛΛΑ.............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΚΛΑΥΣΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ;



    ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (ΔΙΑΤΑΓΗΣ) ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ “ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ”
    (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.


    ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ,ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΩΤΟΙ) .


    ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!


    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ !!


    ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ (ΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ , ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ;


    ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.


    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ 3:10μ.μ.-ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΕΔΩ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΧΕΤΕ??? ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,, ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΑ BLOG!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ..... ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΙΔΙΩΣ ΤΑ BLOG- ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: -Ρε σεις στα blog αλλο ειναι το θεμα, και αλλα γραφουν στις αναρτησεις τους, χα χα χα χα. Συνεχιζουμε το πηδημα του κοσμου, δεν ξερουν τι τους γινεται... ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ PC ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ PATTY ΣΤΟ MEGA (ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;;;ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 16 Σεπ 2010 11:26:00 μ.μ.


    ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ .

    ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ BLOGS,AN ΣΥΜΠΕΡΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ , ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση