GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρένο των πλουσίων έφτασε από τη Μόσχα στην Κυανή Ακτή...

Από το http://sidirodromikanea.blogspot.com/ Το πολυτελές τρένο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Μόσχα-Νίκαια, το πρώτο από το 1914 που δια...

Από το http://sidirodromikanea.blogspot.com/
Το πολυτελές τρένο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Μόσχα-Νίκαια, το πρώτο από το 1914 που διασχίζει τη Ρωσία και φτάνει έως τη Γαλλία, έφτασε χθες Σάββατο στην πασίγνωστη Νίκαια με επιβάτη και τον αντιπρόεδρο των ρωσικών σιδηροδρόμων, πολλές δεκάδες τουριστικούς εκπροσώπους και πολλούς απλούς ταξιδιώτες.
Το τρένο με τα 12 βαγόνια, δύο από τα οποία αποτελούν το πολυτελές εστιατόριο έφτασε στο...
 σταθμό με μόλις 14 λεπτά καθυστέρηση από την προβλεπόμενη ώρα και μετά από ταξίδι 3,300 χιλιομέτρων, 22 στάσεων και 52 ωρών με τους επιβάτες ενθουσιασμένους από τη "ρομαντική" διαδρομή, παρά το τσουχτερό εισιτήριο των 1.200 ευρώ για μια θέση λουξ. "Είναι ευχής έργο που τώρα θα μπορεί κάποιος να πραγματοποιεί αυτή τη μυθική διαδρομή, χάρη στη συνεργασία των ρωσικών και των γαλλικών σιδηροδρόμων" 'έλεγαν κάποιο τυχεροί που μετείχαν στο παρθενικό ταξίδι του τρένου, ενώ οι δήμαρχος της Νϊκαιας Κριαστιάν Εστροσί μίλησε για τις παραδοσιακές σχέσεις που ενώνουν τη Ρωσία με τη Νίκαια, η οποία ανέκαθεν ήταν ο αγαπημένος προορισμός των ευκατάστατων ρωσων.

5 σχόλια

  1. Ο ΓΑΠ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ Κ..ΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ [ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ]ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ, ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΗΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛ-ΗΣΤΙΚΑ ΔΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΖΟΧΟΠΑΣΟΚΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά, αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά, μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ άχρηστα ζώα του δημοσίου κατα Πάγκαλο.

    ΛΥΣΣΑΞΤΕ.......ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    -----------------------------------
    1.3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ εχει
    στην τραπεζα η Μαγια το Τσολι.
    ------------------------------------
    νο 4 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ....

    Απο που κυρα Μαγια μας;
    Ποσα επαιρνες για να κανεις ταξιδια ωστε να καλοπερνας μεσα στη χλιδα και να σου περισεψουν 1.3 εκατομυριακια για αποταμιευση;

    Αυτο ειναι το πασοκ.
    Μασα, ρεμουλα, αρπαγη, λαμογια, κλεψιμο, προδοσια.

    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΑΠΟ ΤΑ 100 ΟΧΙ 120 ΔΙΣ ΤΑ 80 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ. ΦΤΟΥ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ ΣΟΥ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΦΑΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ27 Σεπ 2010, 4:22:00 μ.μ.

    Τα σχόλια είναι εντελώς άσχετα με το δημοσίευμα για την διαδρομή του
    τρένου Μόσχα-Νίκαια.
    Δεν υπάρχει τίποτα το εκπληκτικό
    στο γεγονός αυτό.Ο ρωσικός καπιταλι-
    σμός παρουσιάζει μια σχετική σταθε-
    ρότητα και οι καπιταλιστικοποιημένοι γραφειοκράτες της πρώην Σοβ.Ενωσης
    θέλουν να απολαύσουν τις <>
    του καπιταλισμού.
    Το που θα οδηγήσει αυτό στο στά-
    διο του ιμπεριαλισμού είναι κάτι
    που μόνο ο Τρότσκι μπορεί να μας
    βοηθήσει να το καταλάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση