GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο…εγγονός

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com ΤΟ...σόι . Ευθύνονται τα χρωμοσώματα. Με τα κληρονομούμενα γνωρίσματα απ’ τον πρόγονο στο...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη

ΤΟ...σόι. Ευθύνονται τα χρωμοσώματα. Με τα κληρονομούμενα γνωρίσματα απ’ τον πρόγονο στον εξ αίματος επίγονο. Μη χαθούν ιδιότητες ατομικές είτε με «εγκυκλιότητα». Κι αν γίνεις δικτάτορας, αλίμονο στους αντιπάλους σου, στο λαό που «κυβέρνησες», στην ιστορία που κατέγραψε τα «έργα» σου.
ΗΤΑΝ δικτάτορας ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Στρατηγός απ’ τα…γεννοφάσκια του και δεν του κλέβουμε το δίκαιο. Και στο Κίνημα στο Γουδί πήρε μέρος, και στους Βαλκανικούς και στη Μικρασιατική Εκστρατεία. Έξαλλος κατά τη «Δίκη των εξ» έστηνε «κρεμάλες», πριν...
 απαγγείλει τη θανατική καταδίκη ο Οθωναίος. «Επαναστάτης» στο πλευρό του Πλαστήρα κι ύστερα…μόνος. Δεν άργησε να’ ρθει η 25 Ιουνίου του ’25 και ο Πάγκαλος μετριοπαθής…δικτάτορας. Πρώτη του έγνοια να κλείσει εφημερίδες με πρώτον τον «Ριζοσπάστη». Ύστερα; Να φυλακίσει προσωπικούς του φίλους (Γεώργιο Παπανδρέου, Χρ. Λαμπράκη…). Μέχρι να γίνει «πλήρης» και…κανονικός δικτάτορας (Σεπτ. ’25), έκανε ό,τι άξιζε για να θλίβεται και να γελάει μαζί του η…ιστορία. Δεν ρίζωσε ο Πάγκαλος. Τον ανέτρεψε ο Κονδύλης. Με τα ίδια μέσα και το ίδιο φρόνημα (δικτάτορα).
ΤΑ χρόνια πέρασαν και οι απόγονοι του στρατηγού δεν χάθηκαν. Με τις αντιλήψεις, τις μεθόδους, το φρόνημα στο μυαλό και με τα χρωμοσώματα στο κορμί. Δεν έγινε στρατηγός ο εγγονός-έγινε πολιτικός. Μια κοψιά…μπαρόκ, με μασέλες να λειτουργούν ασταμάτητα και με λόγο ξερό που ενθουσιάζει κι άλλοτε προκαλεί. Ενίοτε, με μεγάλο «βεληνεκές», που τον αναγκάζει να ζητάει «συγγνώμη» από «γίγαντες με μυαλό παιδιού».
«ΜΑΖΙ τα φάγαμε» ξεστόμισε ο Θόδωρος κι εμείς κοιταχτήκαμε. Ύστερα, η ματιά έπεσε στην κοιλιά μας και στην κοιλιά του. Τραγικά άνισα τα ποσά και η σύγκριση οδηγεί σεν απελπισία. Κατά περιεχόμενο και δικαιώματα σ’ αυτήν τη ζωή, που τη ζει ο πολιτικός με τα προνόμιά του, τη «ζει» και ο κοινός…θνητός με τα άγχη του. Στα 58 ακίνητα του κ. Πάγκαλου σταματά η σκέψη, για να πάει στα σκουπίδια και στα ληγμένα. Εκεί ψάχνει για τροφή μερίδα ελλήνων, όταν ο «εγγονός» αγωνίζεται να κάνει δήμαρχο τη γυναίκα του. Πότε άλλοτε; Όταν συνεδριάζει με άλλα ντόπια και διεθνή…λουλούδια στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

16 σχόλια

  1. Μακάρι να έμοιαζε έστω και στο μικρό του δαχτυλάκι με τον παπού του!

    Αλλα, απορεί κανείς: Ο παπούς του ζούσε με το μισθό του στρατιωτικού (ΕΚΕΙΝΟΙ οι δικτάτορες,μέχρι και το 1974,μπορεί να ήταν συχνα ηλίθιοι ,αλλα δεν ήταν λαμόγια...)

    Ο εγγονός βρέθηκε με...58 ακίνητα!!

    ΠΩΣ δημιουργείται περιουσία με 58 ακίνητα μέσα σε δυό γενιές,ιδίως αφου ο εγγονος απο τα νιάτα του δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρα...να υπηρετεί τον λαό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί, άδικο έχει ο Πάγκαλος γι αυτά που είπε; Δεν μας αρέσει η αλήθεια γιατί πονάει. Δεν έφαγαν τα λεφτά οι αποδέκτες τόσα χρόνια ατέλειωτων παροχών από ανύπαρκτους πόρους. Δεν δοξολγούσαν όλοι τον Α. Παπανδρέου που μοίραζε χρήματα ενώ ο Ράλλης και η ΝΔ ΄φωναζαν τότε πως δεν υπήρχαν πόροι; Και δανειζόταν. Και ήσαν όλοι ευτυχείς. Και ήρθε η ώρα τώρα να πληρώσουμε τα δανεικά. Και σας πειράζει ο Πάγκαλος που λέει την αλήθεια. Δυστυχως, κι ο λαός τα παίρνει. Κι αυτός μας έφερε όλους εδώ που σήμερα είμαστε. Μακάρι να έκλεβαν μόνο οι πολιτικοί. Δεν θα είχαμε φθάσει εδώ που σήμερα βρισκόμαστε. 30 δισ ευρω τον χρόνο είναι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων. Μεσα στα 10 τελευταία χρόνια δηλ. 300 δισ ευρώ. Οσο και το δημόσιο χρέος. Λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ !!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 70, ΞΕΜΩΡΑΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ......

    ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι δυο εγγονοι !!!!
    ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ αρχιδιού Θανάση νικολαίδη
    Πρασινοφρουρου με τον κλαδεμένο εγκέφαλο.

    Για το ΧΟΝΤΡΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ...δεν ξέρω
    ζωιακά πασοκ.

    Για το ΛΙΓΝΟ ΖΩΟ, να σς μεταφέρω αυτό.

    Και το σάπιο ΔΟΣΙΛΟΓΟ παπάρι απο τις USA, είπε.
    “ΓΑΠ: «Πονάτε αλλά αντέξτε, κάποια στιγμή θα σταματήσετε να πονάτε…”

    + Δυστυχώς για εμάς, τα πιστεύει αυτά που λέει.

    - Εξέταση για αλτσχαιμερ έχει κάνει?

    + «Πονάτε αλλά αντέξτε, κάποια στιγμή θα σταματήσετε να πονάτε…
    Και το συμπλήρωμά του: «…και θα γουστάρετε»
    Η διαπίστωση? Τελικά είμαστε και πολύ μακάκες πολίτες.

    - Μέγας μύθος περί του υψηλού IQ του Έλληνα.

    ...“καποια στιγμη θα ψοφησετε”,εννοει απευθυνομενος σε μας στην πραγματικοτητα +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν σε μια χωρα, εβγαινε ενας υπουργος και ελεγε τις φρασεις:
    - Μαζι τα φαγαμε
    - Πηρε τη σημαια ο αερας

    και υπηρχε σημαντικη μεριδα λαου που εξακολουθει να τον υποστηριζει, πως θα χαρακτηριζατε αυτους τους ανθρωπους ?

    Επισης πως θα χαρακτηριζατε την δικαστικη αρχη, που φαινεται να κωφευει και να αδιαφορει για τετοιες εκφρασεις που θα επρεπε να οδηγησουν σε αμεση παραπομπη του εν λογω υπουργου σε Ειδικο Δικαστηριο?

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΠΩΣ (ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ) ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ
    ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΒΙΤΣΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΟ ΤΗΣ ΔΙΕFΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (αληθεια πως την .... ενταξει υπαρχουν πολλοι εθελοντες στο κινημα) DHMARXO GIA NA SYNEXISOYN NA TRVNE OI MASSELES TOYS TA KOINOTIKA KONDYLIA TOY KALIKRATH.
    ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Ο ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΤΟΧΕ ΠΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ.
    ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΛΟΧΙΑΣ ΘΑΚΑΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΗΘΟΣ.

    ΑΝΗΘΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.
    ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή είσαι πολύ γνωστό πασοκόμουτρο και δεν έχεις την έξωθεν καλή μαρτυρία, να σου θυμίσω ότι τα λεφτά ΝΑΙ, τα έφαγαν οι πολίτες-κοπρίτες- του ΠΑΣΟΚ και των διαφόρων κλαδικών του που δημηούργησαν το απέραντο τεμπελχανείο της δημόσιας διοίκησης την καταραμένη δεκαετία του '80.

    Πάρε κόσμε ,στις προβληματικές, φάτε στο δημόσιο τομέα, πάρτε προνόμια και ξαναπάρτε για να ξαναβγούμε στις εκλογές.
    "Τσοβόλα ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ".
    Έχει δίκιο ο Πάγκαλος αλλά οι τσίμπλες στα μάτια σου δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και το πώς φτάσαμε ως εδώ...
    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα γαλάζια στρουμφάκια δεν τα έφαγαν όπως οι πρασινοφρουροί, αλλά το μεγάλο φαγοπότι της σπατάλης άρχισε το 1981 !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Roderiko,μέ πρόλαβες.
    Τέλος πάντων.
    Τά χρωμοσώματα χy τού Κου Νικολαίδη
    είναι μεταλλάγμένα χρωμ(ατο)σώματα
    ππ,πράσινα-πράσινα πολύ βαθέως χρώματος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eσείς που υποστηρίζετε και γράφετε ότι τα "φάγαμε όλοι μαζί" είσαστε επικίνδυνοι ηλίθιοι γιατί βάζετε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους οικογενειάρχες που προσπαθούν να ζήσουν την οικογένεια τους με 1000 ευρώ, με τα λαμόγια τους κλέφτες και τους απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ !!!

    Ο 54χρονος υπάλληλος ήταν μεγαλοστέλεχος της ΠΑΣΚΕ στην Κέρκυρα και πρώην πρόεδρος των εφοριακών της παράταξης
    - Πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έπαιρνε ... χαρτζιλίκι για να κλείσει τα μάτια στις φορολογικές παραβάσεις κατασκευαστικής εταιρίας και κάποιων σκαφάτων και... «πισινάτων» στους Παξούς!

    Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ βρέθηκε στους Παξούς με την εντολή να πραγματοποιήσει ελέγχους και να εντοπίσει αν υπάρχουν παραβάσεις από ιδιοκτήτες σκαφών ή σπιτιών που διαθέτουν πισίνες. Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία του νησιού, εντόπισε παραβάσεις, αλλά πρότεινε στον ιδιοκτήτη της... διακανονισμό. Δηλαδή φακελάκι, ύψους 30.000 ευρώ, για να τακτοποιήσει το ζήτημα!

    Όμως οι ιθύνοντες της κατασκευαστικής εταιρίας αποφάσισαν να απευθυνθούν στις αρχές. Και η υπόθεση έφτασε μέχρι το υπουργείο Οικονομικών. Με δόλωμα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ συνελήφθη επ' αυτοφώρω να παίρνει 5000 προκαταβολή για τις 30.000 ευρώ που είχε ζητήσει.

    Σύμφωνα με δημοσίευματα
    ο 54χρονος "αδιάφθορος"
    Γιάννης Μέξης ____________________ είχε αποσπαστεί στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ πριν απο τρεις μήνες για να ενισχύσει τους φορολογικούς ελέγχους στα νησιά του Ιονίου.

    Το κλιμάκι που ερευνά την υπόθεση διαφθοράς εκτιμά πως ο κ. Μέξης δεν δρούσε μόνος του και αναζητούν τον συνεργό του μέσα στην υπηρεσία.

    Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο εν λόγω υπάλληλος τίθεται σε αργία και θα μείνει εκτός υπηρεσίας για τουλάχιστον δυο χρόνια, ενώ θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.


    ΠΑΣΚΕ ΕΦΟΡΑΙΚΩΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ Κ ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς μόνο μία εξεταστική επιτροπή θα κάνουμε, για το Μνημόνιο


    Αναφερόμενος εξάλλου στην γνωστή δήλωση του Θ. Πάγκαλου για το που πήγαν τα λεφτά είπε μεταξύ άλλων: Αν ομολογείτε ότι εσείς τα κάνατε όλα αυτά, γιατί δεν φτιάχνετε μια Εξεταστική να καθίσετε μόνοι σας στο εδώλιο;
    Φαίνεται ότι ο… Χάρι Πότερ εγκαταστάθηκε για τα καλά στην «πράσινη πολυκατοικία».____________

    Προανάγγειλε επίσης την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο, όταν η ΝΔ έλθει στν εξουσία

    Και μια και ο λόγος για εξεταστικές, κι εκεί πλέον χάνουν την ψυχραιμία τους. Ετοιμάζουν νέα Εξεταστική για την Οικονομία. Αλλά για πότε; Από το 2004 ως το 2009! Όχι πριν. Κι όχι μετά.Έχουν, βέβαια, ξεχάσει πάρα πολλά. Και κυρίως το Χρηματιστήριο, που υπήρξε με απόσταση το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών…

    Εμείς. λοιπόν, τους λέμε, να κάνουν όσες εξεταστικές θέλουν. Όταν θα έλθουμε εμείς στην κυβέρνηση θα κάνουμε μόνο μία: Την εξεταστική Επιτροπή για να αποκαλυφθεί στο λαό πως φτάσαμε στο Μηχανισμό Στήριξης και στο Μνημόνιο.

    Μια μόνο αρκεί! Για να καταλάβουν όλοι, τι ακριβώς συνέβη. Ή μάλλον, για να αντιληφθούν όλοι, ότι αυτά που εμείς καταγγέλλουμε σήμερα είναι η πολύ μετριοπαθής εκδοχή, είναι πολύ λίγα, σε σύγκριση με εκείνα που πραγματικά έγιναν.

    Εμείς μια Εξεταστική θα κάνουμε. Μία φτάνει…



    Να αγιάσει το στόμα σου Πρόεδρε! Χτύπα τους αλύπητα. Αντεπίθεση ΤΩΡΑ. Να πληρώσουν για την τρόικα,το μνημόνιο και τις δυνάμεις κατοχής,που μας έφερε αναίτια ο Τσολάκογλου,(Γιωργάκης-Joeffrey).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο κρατος που γεννηθηκε η ελευθερια και η δημοκρατια, σε αυτο το κρατος ο σημερινος προθυπουργος του μιλαει για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!δηλαδη μας λεει οτι οταν θα μας κυβερνουν οι 20 πλουσιοτεροι ανθρωποι στον κοσμο και ψοφησουν τον μισο πληθυσμο ελεγχοντας την παγκοσμια οικονομια τα φαρμακα και τα τροφιμα οι υπολοιποι που θα μεινουν αφου θα εχουν παρει τις καρκινικες τους δοσεις θα ειναι καλα και ευτυχισμενοι την επομενη χιλιετια λες και θα ζει ο βλαμμενος!!!ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!
    Στην χωρα που χυθηκαν ποταμια αιμα εναντι οποιουδηποτε επιβουλευτηκε τον πολιτισμο και τον πλουτο της, σε αυτη την χωρα ο ηλιθιος ανοιξε την κερκοπορτα για να εισβαλουν οι ορδες αυτων που χρονια θελανε την Ελλαδα οικοπεδο τους και τους αντιδραστικους κατοικους της δουλους.
    Αυτος ο εθνικοσοσια-ληστης φασιστας του κερατα προθυπουργος που καθε μερα καταστρεφει ζωες με τα εργα του λεγοντας ψεμματα για ολα και σε ολους στηριζοντας την αρχουσα ταξη και τους μασονους τραπεζιτες τοκογλυφους απο αυτα που δεν εχει ο λαος και αυτος αμεριμνος κανει τις διμηνες διακοπες του αδιαφορωντας παντελως για τον μεγαλυτερο μερος του λαου που εχει υποβληθει σε μαρτυρικη σταυρωση.
    Σε αυτη την χωρα το λικνο του παγκοσμιου πολιτισμου και της κουλτουρας οπου γεννηθηκαν ανθρωποι που ακομα και σημερα τα γραπτα και προφορικα τους εργα ειναι βασεις του παγκοσμιου πολιτισμου,αυτην την χωρα την ισοπεδωνει με την αλλοιωση της ταυτοτητας της, την θρησκεια της, την παιδεια της, την γλωσσα της,με την μειωση του πληθυσμου της παραδιδοντας την σε αλλοπιστους και διαφορετικων πολιτισμων τριτοκοσμικους ανθρωπους που διαβρωνουν καθε μερα καθε τι Ελληνικο.Ιστορια δεν εμαθε το τομαρι; δεν διδαχθηκε ποτε τιποτε εκτος απο τους προγονους του τους Νταλτον και τον Μπιλλυ τον τρομερο; Αλλωστε θα μου πεις τι μπορει να περιμενει κανεις απο ενα ξεφτιλισμενο ΜΕΙΟΔΟΤΗ προθυπουργο που λεει "οτι οι Ελληνες δεν τον καταλαβαινουν και αυτος δεν μπορει να καταλαβει τους Ελληνες" και ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 300 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΡΘΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ; και ομως αυτος ειναι προθυπουργος στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
    Εσεις ολοι οι πρασινοι ρουφιανοι αν σας εχει μεινει λιγο ακομη φιλοτιμο στο πετσι σας ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ και στειλτε τον στο διαολο η καλυτερα στην εβραικη συναγωγη το ιδιο ειναι με τους Ροκφελλερ και Σωρος που προσφατα επισκευφθηκε για οδηγιες.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΚΑΝΟΙ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.
    Οι παγκοσμιοι συνομωτες κατι τετοιους τους χρησιμοποιουν να κανουν την δουλεια τους και μετα τους πετανε σαν αποτσιγαρα καμμενα αυτη θα ειναι και η τυχη του καθυστερημενου και ηλιθιου που μας κυβερνα και θα το νοιωσει συντομα οπως οι προσφατοι προκατοχοι του η σαυρα και ο σουβλακιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Νικολαίδη
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ?
    ΡΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ?
    ΡΕ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ?
    ΡΕ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?
    ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Agaphte k.Nikolaidh,
    sto sygkekrimeno keimeno ekfrazeis bathytata fasizouses apopseis (xrwomswmata klp). Einai gnwsto oti eisai dhmokraths. Prosexe ti grafeis se parakalw.

    Thn Proswpikothta toy antiproedrou Pagkalou kai toy diktatora Pagkalou tha thn krinei h istoria kai oxi h gonidiakh toys syndesh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΧΟΥ..Ο Πάγκαλος …άτυχοςκληρονόμος!

    Βούρκωσα λέμε…
    Ω τον καημενο!
    Ο ανθρωπος εχει προβλημα, να βαλουμε ολοι πλατη βρε παιδια!
    Α ρε λαέ ……

    ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΜΕ….ΕΣΚΑΣΑ….ΛΙΓΗ ΣΟΔΑ…

    Πώς το λέγανε στον Μαυρογιαλούρο;
    Α, ναι:

    «Φάγανε!», «φάγανε!», «φάγανε!»
    Ηταν αναμενόμενο.

    Το μόνο που απομένει πλέον είναι – αυτό που πλαγίως έτσι κι αλλιώς μας το λένε κάθε μέρα – να μας το πούνε και κατάμουτρα: «Είστε ΜΑΛΑΚΕΣ…»!

    ΑΝ αυτή είναι, τώρα, η επίσημη απάντηση της κυβέρνησης. Διά στόματος Πάγκαλου.
    Τότε, γιατί προεκλογικά ο Παπανδρέου είχε κάνει σλόγκαν εκείνο το «πού πήγαν τα λεφτά;». Δεν τον είχε ενημερώσει ο στενότερος συνεργάτης του, ο αντιπρόεδρός του,
    ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε»;…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση