GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο σκηνικό στον Πειραιά...

Οι παρενέργειες από την αναίρεση για τον Μαντούβαλο, το δείπνο και τα "γαλάζια" χαμόγελα Μιχαλολιάκου - Μελά, η "πράσινη&qu...

Οι παρενέργειες από την αναίρεση για τον Μαντούβαλο, το δείπνο και τα "γαλάζια" χαμόγελα Μιχαλολιάκου - Μελά, η "πράσινη" νευρική κρίση και οι  καταγγελίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι το 2003 ο Φασούλας ως βουλευτής προωθούσε την επένδυση Χαραγκιώνη που τώρα κατήγγειλε!

Της Μαρίας Χατζηκυριακού

Φωτιά με απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει το πολιτικό σκηνικό του Πειραιά μετά τις MEGA καταγγελίες Φασούλα περί Real Estate διαπλοκής, αλλά και την σημερινή αναίρεση από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε της αθωωτικής απόφασης για τη συμμετοχή Μαντούβαλου στο παραδικαστικό κύκλωμα, αποτέλεσμα της οποίας είναι η επανάληψη της δίκης.
Οι δύο ξαφνικές εμπλοκές επηρεάζουν την εξέλιξη των δημοτικών πραγμάτων και ρίχνουν βαριά σκιά πάνω σε μια ταλαιπωρημένη πόλη που τα τελευταία χρόνια ζει παρατεταμένη υποβάθμιση, καθώς κινείται με τον αυτόματο πιλότο.
Όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής στα δύο μεγάλα κόμματα επικρατεί αναβρασμός:
Στη Νέα Δημοκρατία ο Βασίλης Μιχαλολιάκος (που χθες το βράδυ συνέφαγε με τον Παναγιώτη Μελά στο εστιατόριο «Πανόραμα») κάνει σαν τρελός από τη χαρά του. Θεωρεί ότι...
 δικαιώθηκε για την «ποιότητα» της αθώωσης του ορκισμένου εχθρού του Π. Μαντούβαλου και πιστεύει ότι τώρα ο Παναγιώτης Μελάς μπορεί να κερδίσει το διχασμένο ΠΑΣΟΚ, ακόμα και με τον Γιάννη Μίχα υποψήφιο, καθώς οι νεοδημοκράτες θα εγκαταλείψουν τον αντάρτη και εκ νέου υπόδικο υποψήφιο.
Πιο επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι στη Ρηγίλλης περιμένουν τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και ετοιμάζουν σχέδιο ανάδειξης των καταγγελιών Φασούλα περί διαπλοκής, σε συνδυασμό με την καταδίκη του «Ψηλού» για τα χάλια του Πειραιά για τα οποία «όλοι σιωπούσαν τόσα χρόνια», όπως λένε. Ενώ υπάρχει πάντα και το σενάριο για την "γαλάζια" υποψηφιότητα του "κόκκινου" -λόγω Ολυμπιακού- Νίκου Καραχάλιου.
Στο ΠΑΣΟΚ σχεδόν όλοι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ο Γιάννης Μίχας εμφανίζεται προβληματισμένος να διεκδικήσει ένα κατεστραμμένο δήμο, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των μελών και κυρίως η βάση του ΠΑΣΟΚ είναι θυμωμένη με τις καταγγελίες Φασούλα για τη ΧΡΩΠΕΙ, εντάσσοντάς τες στο πλαίσιο της πολιτικής πίεσης που ασκεί για να πάρει ανταλλάγματα.
Παλαιότερα στελέχη θυμήθηκαν πρωτοβουλία του βουλευτή, τότε, Παναγιώτη Φασούλα, το 2003, όταν συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του παρουσία δημοσιογράφων και εκπροσώπων φορέων, για να προχωρήσει η επένδυση Χαραγκιώνη στη ΧΡΩΠΕΙ -σε συνεργασία με την Ολλανδική ΑΜ- η οποία καρκινοβατούσε και αναρωτιούνται αν ο νυν δήμαρχος…ποιον  καταγγέλλει τελικά για διαπλοκή, αφού είναι ο μόνος από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που στήριζε την τσιμεντοποίηση πριν φυσικά πάει στο δήμο.
Τι άλλαξε τώρα; Γιατί τότε στήριζε το εμπορικό κέντρο και τώρα λέει ότι δεν το θέλει και τι συνέβη ενδιάμεσα;
Αυτό κι’ αν είναι MEGA Αποκάλυψη. "Για να δούμε θα τον ρωτήσει ο κ. Πρετεντέρης στην επόμενη σύνδεση ή απαγορεύεται λόγω της «καύσης των απορριμμάτων» που προωθεί ο κ. Φασούλας;" λένε ορισμένοι κακεντρεχείς.

9 σχόλια

  1. ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΛΑ & Σια.

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ!!!!!

    ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ή ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΔΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ/-Α ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 του Σεπτέμβρη 1974 - 2010.
    Απο τον Σοσιαλισμό
    στον ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΛΗΣΜΟ.

    ΠΑΣΟΚ χέρι-πάδι με το βόδι.
    η γη να τρέμει,
    ο ήλιος του
    νέου ΦΑΣΙΣΜΟΎ
    ανατέλει.

    ΠΑΣΟΚ. Κατόπιν αδείας του ΔουΝουΤίου
    ΕΠΚΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεατρικό Εργο:
    Le medecin malgre lui. του Moliere.
    (γιατρός με το στανιό. του Μολιέρου).

    Θεατρικό Εργο:
    Le canditat malgre lui. του Parandriere.
    (υποψήφιος με το στανιό. του Παπανδρέου.

    στο διάλειμμα.......
    ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Πωλειται πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης. Δώρο το ΔΝΤ, η ΤΡΟΙΚΑ και όλοι οι βουλευτές.
    Προτιμούνται αφρικανοί αγοραστές.
    Δεκτή και ανταλλαγή με οικόπεδα στη ζούγκλα της Ζιμπάμπου ή της Ζάμπια (μαζί με τα θηρία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΠΕΤΡ ΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ.ΕΤΡΕΞΕ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΑΛΛΑ ..ΓΙΟΚ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΟΑΔΕΛΦΗ ΑΝΑΚΑΤΕΜΜΕΝΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΟ ΑΡΧΙΝΟΝΕ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΕΛΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΑ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΉΜΕΡΑ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
    ...ΠΕΝΘΟΥΜΕ.
    Την κυβέρνηση του Μνηµονίου που αποφάσισε και νέα επιδροµή εναντίον νοικοκυριών και επιχειρήσεων, προκαλώντας µεγαλύτερη φτώχεια στις οικογένειες, απόγνωση στους συνταξιούχους και περισσότερα λουκέτα στην αγορά».

    Γιορτάζουμε ένα ακροδεξιό κόμμα της παγκόσμιας πλουτοκρατίας,που κατέστρεψε και καταστρέφει καθημερινά τους Έλληνες και την Ελλάδα,σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

    Αυτή η γιορτή θα είναι και η τελευταία,γιατί στην επόμενη θα είναι τόσα άσκημα τα πράγματα,
    που θα τους γδάρει ζωντανούς ο κόσμος με τόσο κακό που μας έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ο Μιχας ποσα κτηρια του χαραγκιωνη νοικιαζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γ. Παπανδρέου έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του!

    Σε έναν ακόμη διάλογο με τον… εαυτό του ο πρωθυπουργός χθες από το Εθνικό Συμβούλιο, ουσιαστικά έδωσε συγχαρητήρια στον… Γ. Παπανδρέου για το θεάρεστο έργο που έχει κάνει για την πατρίδα. Δήλωσε περήφανος για τους 11 μήνες διακυβέρνησης διότι, όπως λέει, γλίτωσε η Ελλάδα από τη μαύρη τρύπα της εξαθλίωσης για χρόνια, όπως περιέγραψε την χρεοκοπία....και ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..
    ===================================

    Αν για τον κ. Παπανδρέου είναι ιστορικό χρέος να πιστεύει ότι θα σώσει την πατρίδα, με γεια του με χαρά του.

    *- Δεν μπορει παιρνει λιγμενα -*

    Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι ο Ναπολέων, ο Φρειδερίκος ο Μέγας, ο Χίτλερ, ο Γαλιλαίος, ο Τζένγκις Χαν, ο Τάρας Μπούλμπα, κ.λπ., κ.λπ.
    Όλα ανθρώπινα είναι.
    Η σημαντική διαφορά είναι ότι αυτοί δεν είναι πρωθυπουργοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...μαντουβαλα...μαντουβαλα...ΤΡΑΓΟΥΔΙ...πειραιας...ΘΡΗΝΟς...ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ??? ....ΚΑΠΟΙΟς ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟς ...ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ??? ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ??? ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕς ΕΙΝΑΙ....ΕΝΤΙΜΟΙ...ΟΥΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΩΖΕΙ....ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ...
    616

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση