GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια απάντηση για την πρόσκληση σε cocktail...

Από την Λιάνα Γούτα Αγαπητό PRESS-GR , ( Υπόψιν κ. Ζένιας Πολυδώρου ) Ευχαριστώντας εκ των προτέρων για την δημοσίευση της απάντησής μου,...

Από την Λιάνα Γούτα

Αγαπητό PRESS-GR,
(Υπόψιν κ. Ζένιας Πολυδώρου)
Ευχαριστώντας εκ των προτέρων για την δημοσίευση της απάντησής μου, θα ήθελα να επισημάνω κάποια σημεία για την ορθή ενημέρωση των αναγνωστών σου και την αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων σχετικά με σχόλιο της κας Πολυδώρου που...
 αναρτήθηκε στο blog (http://press-gr.blogspot.com/2010/09/e-coctail-party.html).
Είμαι σίγουρη ότι η κ. Πολυδώρου δεν έγραψε σκοπίμως τις παρατηρήσεις της, έστω κι αν το έκανε με άκομψο τρόπο (χρησιμοποιώντας για παράδειγμα εκφράσεις όπως "αυτή" ή άλλους χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου). Έστω κι αν μοιάζει κακεντρεχής η αναφορά της στο πρόσωπό μου, νομίζω ότι δεν ήταν αυτό το κίνητρο που την οδήγησε να γράψει για την ηλεκτρονική πρόσκληση την οποία προώθησα σε ενημερωτικά sites και φίλους (κυρίως δημοσιογράφους). Κατανοώ, δε, την αγανάκτηση μιας μεγάλης μερίδας πολιτών -που προφανώς η κ. Πολυδώρου θέλησε μ' αυτόν τον άκομψο τρόπο να εκφράσει- για πρωτοβουλίες με άρωμα ψυχαγωγίας (και μόνο τέτοιας, δίχως πολιτική ουσία) που σχετίζονται με πολιτικούς και υποψήφιους. Νομίζω, όμως, ότι το δημοσίευμά της με αδικεί κατάφωρα.
Σημειώνω ότι η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ, όπου όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στοχεύει στην ενδυνάμωση των επενδυτικών ζυμώσεων, στην ενθάρρυνση της λήψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, με απώτερο στόχο την ώθηση της αναπτυξιακής προοπτικής της Βόρειας Ελλάδας, καθώς συνδιοργανώνεται από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων ΒΕ, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων ΒΕ και την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων - Τμήμα Μακεδονίας, στης οποίας την Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχω ως εκλεγμένο μέλος (και όχι διορισμένο). Συνεπώς, θεωρώ ότι η κριτική αγγίζει και μάλλον ξεπερνά τα όρια της υπερβολής.
Υπογραμμίζω, τέλος, ότι η εκδήλωση δεν γίνεται με έξοδα του ελληνικού δημοσίου και εκ τούτου θεωρώ υπέρμετρη την αγανάκτηση της κ. Πολυδώρου.
Φιλικά,
Λιάνα Γούτα

7 σχόλια

  1. Το ότι εχει ξανακανει αρνητικα σχολια για σενα, με αφορμη καποιο αρθρο σου για την ηλιακη ενεργεια, το γνωριζεις? Καποιο κολλημα εχει μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά με την λουλού ασχολείστε ;

    Κακώς απαντάτε σ΄ αυτό το θηλυκό ραδίκι που το χαρτζηλικώνει ο Λαζαρίδης για τις βρώμικες δουλειές, και του δίνετε και αξία.

    Όπου βρωμοδουλειά από τους περιθωριακούς που διοικούν την Ν.Δ. πρώτο και καλό το ραδίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΜΕΤΡΑΚΙ

    ΤΙ ΣΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΕ ΤΟΥ ΚΟΥΡΙΤΣΙ;


    ΕΙΠΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙ ΤΗΝ ΘΚΙΑΣ;

    ΑΡΕ ΔΕΜΕΤΡΑΚΙ ΜΠΙΡΔΕΥΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΡΕ.

    ΤΙ ΦΚΙΑΝΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;

    ΠΩΣ ΑΡΜΕΓΣ ΑΡΕ

    ΔΕΝ ΕΜΑΘΙΣ ΤΙΠΟΤΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κα Λιάνα,

    Αφήστε, παρακαλώ σας, τά πολλά περί διαγραμμάτου, καί τίς 1000 λέξεων λεκτικές περικοκλάδες, καί :

    Δημοσιέψτε επειγόντως νεώτερες φωτογραφίες σας, τό δυνατόν περισσότερον αποκαλυπτικές τής προσωπικότητός σας....

    Τίς αναμένω εναγωνίως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον ανωνύμο γιδοβοσκό συνιστώ να συνεχίσει να κυνηγάει την κατσίκα, και να αφήσει εμάς τους ντυμένους να σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον ανωνύμο γιδοβοσκό συνιστώ να συνεχίσει να κυνηγάει την κατσίκα, και να αφήσει εμάς τους ντυμένους να σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12 Σεπ 2010 1:33:00 μ.μ.


    ΔΕΜΕΤΡΑΚΙ

    ΣΙΓΑ ΑΡΑ

    ΣΚΙΣΚΙ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΟΝ Σ ΑΡΕ


    ΜΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΑΡΜΕΓΣ ΑΡΕ

    ΠΟΥ ΤΑΚΣΕΣ ΑΥΤΑ ΑΡΕ


    ΧΑΘΚΙΣ ΔΕΜΕΤΡΑΚΙ


    ΜΠΙΡΔΕΥΣΙ ΠΟΛΥ ΤΙΛΕΥΤΑΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση