GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι παγωμένες προσλήψεις και τα δις που χάνονται...

Από την ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΗ Η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων με επιστολή της προς τον Υπουργό Οικονομικών ζητάει απεγνωσμένα νέο εξειδικευμέν...

Από την ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΗ
Η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων με επιστολή της προς τον Υπουργό Οικονομικών ζητάει απεγνωσμένα νέο εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μπορούν τα τελωνεία να λειτουργούν αποτελεσματικά και να φέρνουν έσοδα.
Ως διοριστέα στο Υπουργείο Οικονομικών μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 2008 ρωτώ κι εγώ τον Υπουργό με την σειρά μου, πότε θα προσληφθούν οι 877 επιτυχόντες οικονομολόγοι  σε εφορίες τελωνεία και Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σε μια περίοδο υστέρησης εσόδων, που η πρόσληψή τους έχει παγώσει γιατί...κοστίζει.
Τι έχει μεγαλύτερο κόστος για τον απλό πολίτη που φοβάται τα νέα μέτρα λόγω αποτυχίας είσπραξης εσόδων; Ο μισθός  877 επιστημόνων που θα εργαστούν στην είσπραξη εσόδων ή τα δις που χάνονται από την φοροδιαφυγή ελλέιψη προσωπικού;

6 σχόλια

  1. Αφού ξέρουμε και ξέρετε γιατί κυνηγάτε απελπισμένα το διορισμό στις εφορίες.
    Για την μάσα βέβαια. Και μην μου πεις ότι κόπτεσαι για την Ελλάδα ρε γαμώτο.
    Απλά είναι καλός ο μισθός, έχει και τα έξτρα λόγω ελέγχων οπότε σε τρία χρόνια έχεις κάνει ξενοδοχείο.
    Θα σε ρωτήσω κάτι όμως. Γιατί δεν έψαξες την οικονομική υπηρεσία κάποιου νοσοκομείου, κάποιου δήμου, ή κάποιου ασφαλιστικου φορέα?
    Θα σου απαντήσω για να μην κουράζεσαι. Γιατί εκεί δεν έχει μάσα.
    Τέλος αφού κανείς δεν το θέλει το δημόσιο γιατί δεν ψάχνεις να κάνεις δική σου δουλειά, ή να δουλέψεις στο λογιστήριο κάποιας εταιρίας?
    Θα σου απαντήσω πάλι. Για τη μάσα. Γιατί σαν ελεύθερος λογιστής θα δούλευες 16 ώρες τη μέρα, ενώ σε μια επιχείρηση δεν θα κονομούσες.
    Κάτσε λοιπόν εκεί και περίμενε να διοριστείς.
    Αλλά με τις περαιώσεις δεν νομίζω ότι σας χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεταταξεις πλεοναζοντος προσωπικου

    αμεση, οικονομικη, και αναδιαρθρωτικη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ.
    ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΚΑΝΤΗΔΩΝ? ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 700 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 3000 ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση