GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση του Press-gr για την παραίτηση Μιχαλολιάκου...

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Πειραιά ανακοίνωσε και επίσημα ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος. «Η αλήθεια είναι μία, και είναι, ό...

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Πειραιά ανακοίνωσε και επίσημα ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος.
«Η αλήθεια είναι μία, και είναι, ότι αποφάσισα μετά από δική σας απαίτηση να αφήσω πίσω τις όποιες αναστολές μου. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για Δήμαρχος του αγαπημένου μας Πειραιά. Του Πειραιά που αγαπώ, του Πειραιά του δικού σας, που με στηρίξατε και με αγαπήσατε όλα αυτά τα χρόνια, του Πειραιά της Κόρης μου Νόρας, του γιου μου Θανάση, των εγγονών μου Γιάννη και Βασίλη, και το δικό μου Πειραιά και της Κατερίνας, του Πειραιά που μου έδωσε, με τη βοήθεια του Θεού, μια δεύτερη ευκαιρία να ''ξαναγεννηθώ'', μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου», ανέφερε  μιλώντας σε εκδήλωση στον ΟΛΠ. Επίσης γνωστοποίησε ότι θα...
 παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα, πριν από τις εκλογές, επιβεβαιώνοντας το Press-gr που αποκλειστικά είχε γράψει εδώ και μέρες (εδώ) τη σχετική πληροφορία.
Ο Αυτοδιοικητικός

8 σχόλια

  1. να μην μπλεκοσουν εσυ και ο αδερφο σου με τον υποκοσμο και τους νονους... τον χωρο εννοο που προηλθε η μπομπα που εφαγες... Γιατι στην αρχη ηθελες να το παιζεις θυμα τρομοκρατικης ενεργειας... αλλα καμια οργανωση ποτε δεν εβγαλε προκυρηξη... ολοι ξερουν στον πειραια οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμον απο ανθρωπους της νυκτας...σαν εσενα.. α ρε καταντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μιχαλολιάκος επέμενε για χρόνια ότι η επίθεση που είχε δεχθεί ήταν από την 17 Νοέμβρη. Οταν έβγαλε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επίσημη ανακοίνωση όπου διέψευδε το Μιχαλολιάκο, για τη δήθεν εμπλοκή της 17Ν, αυτός έκανε και συνεχίζει μέχρι σήμερα να κάνει την πάπια και δεν μας λέει που ήταν μπλεγμένος. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ....χαχαχαα...

    Φρίξου Δρακοντίδη.
    Ιωάννα Σαλαμάνου
    και Ελισάβετ Λινού,
    Οι γλυκές «σκιές» του Γιώργου στα υπουργεία..

    Ένα εντυπωσιακό πρώην μοντέλο που πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικά σποτ και μια 26χρονη φοιτήτρια- κόρη μεγαλογιατρού ανήκουν στην πολυσυζητημένη ομάδα συμβούλων του πρωθυπουργού που συστάθηκε από το Μαξίμου προκειμένου να συμβάλει στη προσπάθεια να βγει η χώρα από τη κρίση.

    Προσελήφθησαν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Γιώργου Πεταλωτή, προκειμένου ο πρωθυπουργός να έχει πλήρη γνώση της όλης κατάστασης της χώρας εξηγώντας πως είναι επιβεβλημένο να υπάρχει μια υποδομή που θα δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις έτσι ώστε το γραφείου του πρωθυπουργού να είναι άρτια στελεχωμένο.

    ΟΡΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑ 60 ΧΡΟΝΕ..
    ΠΟΥ την ξεχύλωσες την τσουτσού στο τράβα-τράβα και σε βάλανε τον Ραγκούση απο πάνω, γιατί βάρεσες μπιέλα μαλακισμένο ανθρωπάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά νέο έκτακτο ανασχηματισμό.
    Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού αναφέρει ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας την άοκνη και άδολη προσφορά των παρακάτω προσώπων , στην προώθηση του κυβερνητικού έργου, τους τοποθετεί στην κυβέρνηση ως εξής:

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:
    1. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
    3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:
    1. ΤΡΕΜΗ ΟΛΓΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    2. ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ
    3. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΟΙ:
    1. ΤΣΙΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    3. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.

    ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΟΙ:
    1. ΚΑΨΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    3. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    4. ΚΩΝΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
    5. ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.

    Επίσης γίνεται γνωστό , ότι όσοι δεν περιλαμβάνονται στο νέο υπουργικό σχήμα ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα εκτιμήσει το έργο των υπόλοιπων παρατρεχάμενων στα κανάλια στον επόμενο ανασχηματισμό.

    Καλή επιτυχία στα νέα μέλη της κυβέρνησης ΤΟΥ πρωθυπουργού
    ΡΑΓΚΟΥΣΗ...χέσε μέσα... νταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" Ο χέσε μέσα Νταλάρα !

    Σε υπερσυντονιστή του κυβερνητικού έργου αναδεικνύεται ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, μετά τη σχετική απόφαση του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    ΚΑΙ οι ψηφοφόροι του Πασοκ
    μου θυμίζουν τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΙΜΗΚΟΣ.
    Ξεπουπουλιασμένα, χωρίς εντόσθια
    με τα ποδαράκια δεμένα,
    στη πλαστική συσκευασία,
    τυλιγμένα με το σελοφάν απο πανω.
    και την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ απο κάτω.

    Έτοιμα για την κατσαρόλα ή το ψήσιμο
    ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χατζηνικολάου είχε μελανιάσει
    από το μένος και την δριμύτητα
    των λόγων του-ξεφώνιζε καλύτερα θα λέγαμε- ο Τζωρτζάτος το ίδιο, και στη μέση η Μακρή να λέει κάτι για βαλίτσες που πάνε κι έρχονται από τους φορτηγατζήδες.

    Ο Τράγκας δεν μίλησε μετά, αλλά όταν του ζήτησε το σχόλιο ο Χ. είπε ότι μαφία υπάρχει όχι μόνον στους φορτηγατζήδες αλλά και στα εκδοτικά συμφέροντα
    (Οιμέ τί βλασφημία ήταν κι αυτή!) και άρχιζε πάλι να ξεφωνίζει ο νεόκοπος εκδότης , ιδιοκτήτης ρ_σ Χατζηνικολάου, σαν να του έβρισαν τη μάνα του…..

    Πάντως, ήταν μια αηδιαστική τηλεοπτική εικόνα, μια εικόνα που δείχνει πεντακάθαρα τις εξαρτήσεις που έχουν οι δημοσιογράφοι στην χώρα μας, με τους τρείς σωματοφύλακες της κυβέρνησης Χατζηνικολάου, Μακρή και Κώνστα να έχουν στήσει στον τοίχο τον εκπρόσωπο των φορτηγατζήδων, που αν ήταν σε άλλη χώρα θα του υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι απλώς καίριες και οξείες ερωτήσεις, αλλά μέχρις εκεί.

    Σήμερα ο κ. Χατζηνικολάου απέδειξε ότι έχει φιλότιμο. Χέρι που τον ταϊζει δεν δαγκώνει…..

    Αν είχε κι η Νέα Δημοκρατία ένα δικό της κανάλι τότε θα μιλάγαμε για αποτελεσματική επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος. Εκεί πάσχει. Ο Σαμαράς αγωνίζεται. Ομως πρέπει να προβάλεται και προς τα έξω.

    Δεν υπάρχει τίποτα πλέον αντιμνημονικό στον ορίζοντα της τηλεοπτικής δημοκρατίας.
    ΄Εχει επιβληθεί ένας ιδιότυπος στρατιωτικός νόμος ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι δουλειά κάνει η κυρία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ή ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
    ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση