GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα της αλήθειας για την Εξεταστική της Siemens...

Χωρίς κανένα πρόσθετο  στοιχείο, απ' αυτά που έχει η Δικαιοσύνη, αρχίζει η σύνταξη του πορίσματος. Τι επιδιώκει ο Σ. Βαλυράκης και για...

Χωρίς κανένα πρόσθετο  στοιχείο, απ' αυτά που έχει η Δικαιοσύνη, αρχίζει η σύνταξη του πορίσματος. Τι επιδιώκει ο Σ. Βαλυράκης και γιατί αντιδρούν οι περισσότεροι βουλευτές.

Από τον Δημήτρη Ηλιάδη

Στο πιο κρίσιμο στάδιο μπαίνουν οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens αφού ξεκινά εντός των ημερών η σύνταξη του σχεδίου πορίσματος. Όμως αρχίζουν ταυτόχρονα και τα "αγκάθια". Διότι είναι κοινός τόπος ότι ουσιαστικά κανένα σοβαρό νέο στοιχείο δεν αποκαλύφθηκε όλους αυτούς τους μήνες πέραν όσων έχει ήδη συλλέξει η Δικαιοσύνη. Αυτο σημαίνει πολύ απλά ότι έγινε ...μια τρύπα στο νερό.
Επομένως τι θα λέει το πόρισμα; Το ερώτημα όσο απλό ακούγεται,  άλλο τόσο βασανιστικό είναι. Οι βουλευτές-νομικοί της Επιτροπής ήδη δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που, πέρα από τις διαπιστώσεις για πολιτικές ευθύνες, να δικαιολογούν συλλήβδην παραπομπή πρώην υπουργών σε προανακριτική επιτροπή. Κάτι για το οποίο...
 φέρεται ωστόσο να επιμένει κυρίως ο πρόεδρος της Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης, έστω κι αν αυτό οδηγήσει σε νομικές ακρότητες και "ξεχειλώματα".
Οι βουλευτές των κομμάτων της Αριστεράς, του ΛΑΟΣ αλλά και οι περισσότεροι από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν συμφωνούν σε μια τέτοια τακτική -θεωρώντας ότι οι κίνδυνοι που εγκυμονεί είναι πολύ μεγάλοι επισκιάζοντας και τον όποιο πρόσκαιρο εντυπωσιασμό- και έτσι ο κ. Βαλυράκης αντιμετωπίζει μια ιδιότυπη απομόνωση. Παρά ταύτα δείχνει να επιμένει σε τσουβαληδόν παραπομπές προφανώς υπό το άγχος να καταδείξει ότι η Επιτροπή στην οποία προήδρευσε επιτέλεσε σώνει και καλά "έργο" και επηρέασε τις πολιτικές εξελίξεις.
Γι αυτό και οι επόμενες μέρες αναμένονται κρίσιμες. Σε εποχές πράγματι ταραγμένες και με όλες τις ισορροπίες επικίνδυνα εύθραυστες, θα φανεί αν θα κυριαρχήσει η απόδοση του δικαίου με βάση την ουσία, το νομικό πολιτισμό και τα συγκεκριμένα στοιχεία που θα βοηθήσει το πολιτικό σύστημα να ανακτήσει την αξιοπιστία του ή με βάση σκοπιμότητες και με τη λογική του "αίματος" που σε πρώτη φάση θα φέρει πιθανόν επευφημίες και θα ικανοποιήσει πάθη και εμπάθειες αλλά στο τέλος της διαδρομής θα κρύβει μεγαλύτερα αδιέξοδα.

19 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ .
    Προς τους ψηφοφόρους Έλληνες πολίτες
    Μην ψηφίσετε σε εκλογές , βουλευτικές , δημοτικές
    ή οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση , το ΠΑΣΟΚ η την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με άλλα ονόματα συνδυασμών η ανεξάρτητων αρχηγών διότι από πίσω θα είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ κρυμμένο για να σας εξαπατήσουν , να σας κοροϊδέψουν, όπως πάντα και να σας πάρουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας .
    Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης , ελέγχουν όλα σχεδόν τα κανάλια , εφημερίδες δημοσιογράφους συνδικαλισμό .
    ΔΙΟΤΙ άμα ξαναβγούν αυτοί με οποιαδήποτε μορφή τους είναι μαθηματικός σίγουρο ότι οι ανώτεροι μισθοί και συντάξεις σε λίγα χρόνια θα είναι : 900 ευρώ η ανώτερη και 300 ευρώ η κατώτερη και με μια Ελλάδα γεμάτη με μετανάστες , λαθρομετανάστες , Πακιστανούς , Ινδούς , Σομαλούς , Αφρικανούς , γύφτους απελαθέντες από Γαλλία Ιταλία ( Διαβάστε συνθήκη Λισαβόνας που υπέγραψε ο Σημίτης ) .
    Συνέπεια όλων αυτών θα είναι η αύξησης της εγκληματικότητας (και να συλλάβουν τους δράστες θα είναι πάλι ελεύθεροι με το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ )
    Και τη χειροτέρευση της παροχής υπηρεσιών της υγείας :
    Νοσοκομεία φάρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nτορα πες αλεύρι ….Ο Βαλυρακης σε γυρεύει!!!....

    Ντόρα … Ωχ…Ευτηχως θα την γλυτώσουμε και παλι σε σύντεκνο πέσαμε.

    Κρητικός ,κρητικού μάτι δεν βγάζει και πολιτικος , πολιτικού δεν βγάζει τα λερωμένα …τα φαγωμένα …τα μπιζαρισμένα…

    Ο λαός όμως θα τους βγάλει τα σώβρακα μέρα μεσημέρι στο Σύνταγμα.

    Ντροπή σας ανάλγητοι πολιτικάντηδες της αρπαχτης ,της ρεμούλας και της αδιαφάνειας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μόνοι που πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά στα λεωφορεία , τα τρόλεϊ , τον ΗΛΑΠ το ΜΕΤΡΟ , ΤΡΑΜ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ .
    Μεταφέροντας μάλιστα τους μεγάλους σάκους τα παράνομα εμπορεύματα , ακόμα και κλεμμένα , κανείς δεν ξέρει τι μεταφέρουν αφού δεν τους ελεγχουν και έχουν διαταγή να κάνουν τα στραβά μάτια .
    Το εισιτήρια λοιπόν ΔΕΝ πρέπει να αυξηθούν.
    Το πρόστιμο δε για αυτούς που ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο , δηλαδή οι μετανάστες ( αυτό το καρκίνωμα της Ελλάδος μας )
    Το πρόστιμο να γίνει 100 ευρώ με πληρωμή επί τόπου και αν δεν έχει χρήματα απέλασης αμέσως .
    Να δείτε αμέσως πως αυξάνονται τα έσοδα .
    Γιατί όπως είναι τα πράγματα τώρα υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων από τους μετανάστες που δεν κόβουν εισιτήριο
    Δημιουργήστε σώμα ελεγκτών που να είναι σε όλα τα λεωφορεία , τρόλεϊ πχ στις γραμμές Φιλαδέλφεια Ιπποκράτους επί της Θηβών κλπ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ( ΣΤΟΝ ΗΛΑΠ ,λεωφορεία ,τρόλεϊ ΤΡΑΜ , εκεί έχει να γίνει έλεγχος εισιτήριων πάνω από ΕΠΤΑ (7) ΧΡΟΝΙΑ .
    ΣΤΟ ΔΕ ΜΕΤΡΟ μόνο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στην ΟΜΟΝΟΙΑ
    Υπάρχει ένας υποτυπώδες έλεγχος έτσι για τα μάτια του κόσμου για να λένε ότι κάνουν ελέγχους . )
    Πρέπει μέχρι να ιδρύσουν το σώμα ελεγκτών , όλοι αυτοί οι σεκιούριτι με τους υπαλλήλους των ΗΠΑΠ και ΜΕΤΡΟ και αστυνομικούς να αναλάβουν τους έλεγχους με ένα ποσοστό κέρδους από την δουλειά αυτή .
    Το ΤΡΑΜ , ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΑ ΤΡΟΛΕΙ είναι σύνθετη περίπτωση διότι πρέπει να είναι επτάδα ελεγκτών με αστυνομικό όργανο στο κάθε όχημα για να υπάρχει προστασία από τους μετανάστες παντός φυλής και χρώματος , που οπλοφορούν και είναι επικίνδυνοι εγκληματίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της εξαχρειωμένης ψωροκώσταινας, με την ανοχή της τυφλής δικαιοσύνης και την σιωπή των διαβρωμένων δημοσυντήρητων δημοσιογράφων, προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν φταίνε o Μητσοτάκης , η Ντόρα , ο Κυριάκος ,ο Βουλγαρακης , ο Μαρκογιαννάκης ,ο Μαντελης ,ο Τσουκατος , ο Λιάπης και ο κάθε αχρείος πολιτικος η υποτακτικός που κυβέρνησαν την χωρά τα τελευταία είκοσι χρόνια και συνδιαλέχτηκαν με την ΜΙΖΕΝΣ πάνω η κάτω από το τραπέζι κυριολεκτικά …

    Θεοί , δαίμονες και βόλευτες κάλαμο-καβαλάρηδες δουλεύουν και υπηρετούν αυτόν το σκοπό!

    Aι σιχτιρ λωποδυτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ( Στην χώρα που γεννήθηκαν η Ισονομία και Ισοπολιτεία, πρέπει επιτέλους να υπάρξει λογοδοσία , παραδειγματική τιμωρία και δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας ,όλων των μεσαζόντων - αρχιλαμογιων που τα άρπαξαν η βοήθησαν να μας τα αρπάξει η ΖΗΜΕΝΣ.

    Μόνο με την δράση της Νέμεσης θα σαρωθεί αυτή η υπέρτατη Ύβρις, αυτό το Αγος,αυτή η Απληστία , που αυτή η οικογενειοκρατία-Μητσοτακοκρατια προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί επί 46 χρόνια στην Ελλάδα.

    Βεβαίως, ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης, χρειάζεται να είναι βαρύτατος και για τους λοιπούς Εθνικούς Ληστές, απ’όποιο κόμμα κι αν αυτοί προέρχονται.
    Προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.)

    Μητσοτακεικο έφτασε η ώρα της εξέτασης, της απολογίας και της ανάλογης τιμωρίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Τσουκάτος: ο Παπακωνσταντίνου δεν λέει την αλήθεια για τα λεφτά απο την Ζήμενς”
    ===================================

    Σκεφθειτε οτι αυτούς τους πληρώνουμε και κοροιδεύουνε πρώτα τον εαυτό τους και μετά τον ελληνικό λαό
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    Ααααα, αυτοί είναι η κυβέρνηση της διαφάνειας που θα τα έφερναν όλα στο φως, ε;
    Ε, ρε παπούτσια που χρειάζονται!

    Aκόμη να παραιτηθεί ο Υπουργός?

    Κατα τα λοιπα ο πασόκος θα πει “και ο Μαγγίνας που ειχε σπίτι του αλλοδαπους χωρίς να τους κολλάει ένσημα ? αυτό το ξεχνάτε?”.
    Κάτι τέτοια ειναι τα κριτήρια του συμψηφισμού που κάνουν!
    Ουστ ρεμάλια.

    ΟΙ “ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ” ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΑΣ ΦΑΝΕ”ΣΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ” ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ…..

    χμ… δεχομαστε ολα οσα λεει ο τσουκάτος ή επιλεγουμε οτι μας αρέσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε…

    (Με τον κ. Χριστοφοράκο είχαμε μια απλή και φανερή κοινωνική σχέση . Δεν κατόρθωσα γρήγορα να ξεκαθαρίσω ότι είναι απολύτως παράλογο μια φανερή κοινωνική σχέση να χρησιμοποιείται ως υποψία συναλλαγής με τη Siemens, μόνο και μόνο επειδή γνωριζόμαστε… )

    Δείξε μου τον φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι...
    Η Ελλάδα δεν έχει πολιτικούς ,άλλα επιτήδειους πολιτικατζήδες…
    Οι μέθοδοι της… Οσίας Οικογένειας του Μητσοτάκη είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο σκοπό την ιδιοτέλεια την αρπαχτή την εξουσία….
    ( Χρημάτων όρεξης,ην μη ορίζεται κορω )
    έλεγαν οι αρχαίοι και φαίνεται να ισχύει για μια ακόμη φορά.

    Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009
    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ SIEMENS» ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

    Ο μεγάλος χορηγός Mιχαλης Χριστοφορακος της οικογένειας Μητσοτάκη, ο στενός φίλος και συμπαραστάτης του Κώστα, της Ντόρας, του Κυριάκου και άλλων μελών …υποτακτικών… της οικογένειας Το αρχείο Χριστοφοράκου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό... Προφανώς όμως και αυτοί δεν γνωρίζουν πολλά. Δηλαδή, όσα είναι καταχωρισμένα στα αγαπημένα ημερολόγια του τέως ισχυρού manager της Siemens Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου, που τηρούσε άθικτο αρχείο με όλες τις επαφές του, τις υποχρεώσεις που αναλάμβανε, τα δώρα που έκανε, τις προσκλήσεις που λάμβανε και έστελνε, τα δείπνα, τα ρουσφέτια που ικανοποιούσε, τις χορηγίες που του ζητούσαν και τόσα άλλα.

    Αυτά τα ημερολόγια ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη.

    Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

    Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ' εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου...

    ...βρε κατι γνωρημιες υπο εξεταση και συγκαλυψη των εξεταστικων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε…

    (Με τον κ. Χριστοφοράκο είχαμε μια απλή και φανερή κοινωνική σχέση . Δεν κατόρθωσα γρήγορα να ξεκαθαρίσω ότι είναι απολύτως παράλογο μια φανερή κοινωνική σχέση να χρησιμοποιείται ως υποψία συναλλαγής με τη Siemens, μόνο και μόνο επειδή γνωριζόμαστε… )

    Δείξε μου τον φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι...
    Η Ελλάδα δεν έχει πολιτικούς ,άλλα επιτήδειους πολιτικατζήδες…
    Οι μέθοδοι της… Οσίας Οικογένειας του Μητσοτάκη είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο σκοπό την ιδιοτέλεια την αρπαχτή την εξουσία….
    ( Χρημάτων όρεξης,ην μη ορίζεται κορω )
    έλεγαν οι αρχαίοι και φαίνεται να ισχύει για μια ακόμη φορά.

    Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009
    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ SIEMENS» ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

    Ο μεγάλος χορηγός Mιχαλης Χριστοφορακος της οικογένειας Μητσοτάκη, ο στενός φίλος και συμπαραστάτης του Κώστα, της Ντόρας, του Κυριάκου και άλλων μελών …υποτακτικών… της οικογένειας Το αρχείο Χριστοφοράκου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό... Προφανώς όμως και αυτοί δεν γνωρίζουν πολλά. Δηλαδή, όσα είναι καταχωρισμένα στα αγαπημένα ημερολόγια του τέως ισχυρού manager της Siemens Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου, που τηρούσε άθικτο αρχείο με όλες τις επαφές του, τις υποχρεώσεις που αναλάμβανε, τα δώρα που έκανε, τις προσκλήσεις που λάμβανε και έστελνε, τα δείπνα, τα ρουσφέτια που ικανοποιούσε, τις χορηγίες που του ζητούσαν και τόσα άλλα.

    Αυτά τα ημερολόγια ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη.

    Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

    Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ' εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου...

    ...βρε κατι γνωρημιες υπο εξεταση και συγκαλυψη των εξεταστικων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε…

    (Με τον κ. Χριστοφοράκο είχαμε μια απλή και φανερή κοινωνική σχέση . Δεν κατόρθωσα γρήγορα να ξεκαθαρίσω ότι είναι απολύτως παράλογο μια φανερή κοινωνική σχέση να χρησιμοποιείται ως υποψία συναλλαγής με τη Siemens, μόνο και μόνο επειδή γνωριζόμαστε… )

    Δείξε μου τον φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι...
    Η Ελλάδα δεν έχει πολιτικούς ,άλλα επιτήδειους πολιτικατζήδες…

    Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009
    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ SIEMENS» ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

    Ο μεγάλος χορηγός Mιχαλης Χριστοφορακος της οικογένειας Μητσοτάκη, ο στενός φίλος και συμπαραστάτης του Κώστα, της Ντόρας, του Κυριάκου και άλλων μελών …υποτακτικών… της οικογένειας Το αρχείο Χριστοφοράκου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό... με όλες τις επαφές του, τις υποχρεώσεις που αναλάμβανε, τα δώρα που έκανε, τις προσκλήσεις που λάμβανε και έστελνε, τα δείπνα, τα ρουσφέτια που ικανοποιούσε, τις χορηγίες που του ζητούσαν και τόσα άλλα.
    Αυτά τα ημερολόγια ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
    Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ' εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου…

    Οι μέθοδοι της… Οσίας Οικογένειας του Μητσοτάκη είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο σκοπό την ιδιοτέλεια την αρπαχτή την εξουσία….
    ( Χρημάτων όρεξης,ην μη ορίζεται κορω ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε, όχι καί "τρύπα στό νερό" !!!

    Παρήχθη "πολιτιστικό" έργο !!

    Ήταν μιά πανάκριβη θεατρική παράσταση, πού, Κύριος οίδε πόσο στοίχισε στούς ...Γερμανούς φορολογουμένους (Πλήν Σλοβάκων, ξύπνιων).

    Αλήθεια, Κε Ηλιάδη, μπορείτε νά μάς δώσετε τό κόστος τών αποζημιώσεων τών Ηθοποιών τής εν λόγω διακομματικής παραστάσεως ??
    Καί ιδιαιτέρως τού Πρωταγωνιστού, Κου Καμμένου ???

    Πάντως, ο Σκηνοθέτης Κος Πρόεδρος, ώς άριστος γνώστης τού Σπόρ αυτού, μεθοδεύει συστηματικώς τήν επόμενη Παράσταση - Κονόμα, πού θά έχει τίτλο : Προανακριτική Επιτροπή....

    Έχω, δέ, ξανα-απαιτήσει :

    Ούτε φράγκο αποζημίωση στούς διακομματικούς ηθοποιούς τής Παραστάσεως αυτής, εάν δέν συντάξουν ΚΟΙΝΟ, ΟΜΟΦΩΝΟ πόρισμα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 26-11- 2009
    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ SIEMENS» ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...
    Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

    Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
    Καυτή αλληλογραφία Ντόρας και Βουλγαράκη με Siemens

    Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 2 Αυγούστου 2009
    Αποκαλύψεις για τα ακίνητα της Τήνου

    Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010
    Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ
    «Θα 'θελα κάποιοι να μπουν φυλακή»

    Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 21 Μαρτίου 2010
    Γαλάζια αυτοκάθαρση.Αμην και ποτε ???

    Mε εγκαθετους βολευτες στηνν εξεταστικη καθαρση δεν γινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kυριοι τησ εξεταστικης ,η αγανάκτηση για τον εμπαιγμο ,δεν έχει όρια .
    Όταν εκδηλωθεί θα συμπαρασύρει στην διάβα της τα παντα.
    Προσκυνημενους άβουλους πρώην καν νυν υπουργους, βουλευτές, πολιτικαντιδες και λοιπά φερέφωνα της ξενοκρατίας-πλουτοκρατίας που αρμέγουν χρόνια τώρα την ΕΛΛΑΔΑ

    Βαρεθηκα να ζω και να αναπνέω ανάμεσα σε επιτήδειους μιζαδορους, λωποδύτες, αρπαχτικα, αχαριστους, διεστραμενους, βουλιμικους,
    μιζαριζομενους, συμπορευόμενους και συσχετιζόμενους.

    Ντόρα-κουλα Μητσοτάκη- τεως Μπακογιαννη- νυν Κουβελου ,η πιο αναλγητη πολιτικός , επιγονος της πιο απληστης πολιτικής οικογένειας,

    Εξεταστε κυριοι την Ντορα για τις φιλικες -κοινωνικες -οικογενειακες σχεσεις με τον αρχιλαδιαρη ,καταζητουμενο ,Χριστοφορακο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η οσία οικογένεια του εφιάλτη Μητσοτακουλα τελείωσε πολιτικά, μαζί με το χαζοχαμόγελο της άπληστης και αρχομανούς Ντόρα-κούλας

    Φτάνει μόνο να κυκλοφορήσουν σε βιβλιαράκι οι κοινωνικές των σχέσεις με την ΖΗΜΕΝΣ, με τον Χριστοφορακο, τον Καραβελλα ,τον Φλέσσα και λοιπούς οικονομισάριους, αρχιλαδιαρηδες, για να εξοστρακισθούν για πάντα από τον δημόσιο βίο.

    Όλοι, μα όλοι, οι υποτακτικοί της Ντορας , από αυτούς που έκαναν μέχρι τώρα κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου και δη στην Ν.Δ. και κυβερνούσαν με ελαστικές συνειδήσεις είχαν κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρόμικη ή καθαρή, με την ΜΙΖΕΝΣ .

    Το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι η ευτέλεια της όσιας οικογένειας. Οι λεμονοστύφτες,οι φρυγανιέρες, τα πλυντήρια τα ψυγεία ,τα τηλέφωνα και οι εκτυπωτές κτλ.

    Ντόρα-κουλα Μητσοτάκη- τέως Μπακογιάννη- νυν Κουβελου ,η πιο ανάλγητη πολιτικός , επίγονος της πιο άπληστης πολιτικής οικογένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΑΣ ΖΟΡΟ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ,ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρεεε τι σου κάνει ένα άστοχο
    παπούτσι !!!!
    -------------------------------------
    Οι υπεύθυνοι ασφαλείας ΕΝΤΌΠΙΣΑΝ κενό, ο πρωθυπουργός θα μειώσει στις απολύτως απαραίτητες τις επαφές με τον απλό κόσμο, χάνοντας και αυτή τη μικρή επαφή με την πραγματικότητα των “κανονικών” ανθρώπων.
    Στο σημείο ενδυναμώνει τη θέση του το “περιβάλλον”, το οποίο μεταφέρει (κατά το δοκούν) τα τεκταινόμενα από τον πραγματικό κόσμο.
    Κάπου το έχω ξαναδεί αύτό το έργο !!

    Αν φοβούνται τόσο πολύ τότε του δίνουν too much space.
    Και σε αυτή και σε άλλη φώτο που είχα δει ήταν πολύ εκτεθειμένος μετωπικά.
    Πάντως χαρά στο κουράγιο των παιδιών που κάνουν αυτή τη ψυχοφθόρα δουλειά.

    Είναι τέτοιος ο βαθύτατος ΦΟΒΟΣ τους, που κάνουν ρεπορτάζ στην Πράβδα, εεε, στο Βήμα εννοούσα για να δείξουν πόσο πολλά μέτρα έχουν και πόσο πρέπει να τρέμουν οι καινούργιοι επίδοξοι παπουτσορίχτες.
    ΨάρωμΑ του τύπου “κοιτάτε ρε, μην τολμήσετε να μας κουνηθείτε”…

    Αυτή η πρωτοφανής αστυνομοκρατία φανερώνει και τη βαθύτερη στάση τους απέναντι σε αυτό το λαό.
    Είναι στάση ΕΝΟΧΟΥ για τον τρόπο που κατευθύνουν τις τύχες αυτής της χώρας. Κατά βάθος ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν.

    Αν τυχόν και είχαμε οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν κινούνται έτσι από ανοησία ή από σχέδιο, τώρα πια δεν έχουμε καμία.
    -----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωνσταντίνας Μητσοτάκης.Δηλωσε στο γνωστό χαμαιτυπείο…

    ( Αν η Ελλάς πτωχεύσει αύριο, αν υπάρχει βαθιά κοινωνική αναταραχή την οποία όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να αποφευχθεί, θα θυμάται κανείς τα κόμματα. Θα αποτελούν θλιβερή ανάμνηση". Είμαστε σε παραμονές δικτατορίας !!!)
    ΔΡΑΚΟΥΛΑ !!! ΣΙΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ…

    Ντόρα-κούλα Μπακογιάννη δήλωσε…
    (η πορφυρογέννητη κόρη του εφιάλτη δράκουλα…)

    ( Διανύοντας τη μεγάλη κρίση θα δούμε αν η χωρά θα εισέρθει σε φάση αυτογνωσίας και αν ο λαός θα ζητήσει τον λογαριασμό, για τριάντα χρόνια λανθασμένων επίλογων. )

    Αμνήμων Ντορουλα ο λογαριασμός να πάει σε αυτούς που κυβέρνησαν, διόριζαν και εισέπρατταν ανεξέλεγκτα από το δημόσιο κορβανά.
    Πόσες χιλιάδες ντόρο-κοπροσκυλα διόρισες στον δήμο Αθηναίων και στις επιτροπές προμηθειών για τους χρυσούς ολυμπιακούς αγώνες με τις πολλές μίζες και Ζήμενς που εσύ με την κουμπάρα σου Γιάννα διοργανώσατε ανεξέλεγκτα απλόχερα με δανεικά…

    Ποσά ακίνητα και κινητά απέκτησαν την τελευταία εικοσαετία οι στενοί συγγενείς σου και οι υποτακτικοί σου τα γνωστά Ντόρο-κόπρο-σκύλα

    ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ...
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ,
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΕΣΤΗΚΕ ο δικός μας..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ..
    “Περισσότερα μέτρα ασφαλείας
    για τον λαοπρόβλητο Πρωθυπουργό” !!!

    Αντε και η επομενη κινηση να ειναι με μολοτοφ.....

    Επιτέλους, μάθαμε γιατι ήρθε ο Νετανιάχου στην Αθήνα.
    Υποθέτω πως το Μαξίμου και καρφίτσα να πέσει ακούγεται σαν ντουντούκα στο Τελ Αβίβ…Ε, ρε έρμη πατρίδα..

    H μολότωφ είναι ένα εξαιρετικό όπλο που εξουδετέρωσε εκατονταδες ναζιστικά οχήματα στο Β ΠΠ.
    Όταν σε πολεμάνε (και) με απαγορευμένα χημικά και οικονομικά όπλα , τότε δικαιολογείσαι να τους βάλεις φωτιά στα μπατζάκια.
    Εκτός αν μας προκύψει κάποιος νέος Γκάντι , και διώξει τους νεοαποικιοκράτες με την αχίμσα και την ασιτία σου, κάτι που θα με βρεί περισσότερο σύμφωνο.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ..χιχιχι...φαρμάκι οι οννεδίτες ..πως θα δολοφονήσουν τώρα τον ελληνα πρωθυπουργό ?

    Τον ελληνα, καλά το είπες.
    Γιατί Έλληνας φυσικά δεν είναι.
    ΕINΑΙ, παπαροπαίδι ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ15 Σεπ 2010, 2:18:00 μ.μ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Λ Ω Ν ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση