GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοίκιασε και σπίτι το ΔΝΤ στην Αθήνα, 9.100 ευρώ τον μήνα!...

Από το http://kourdistoportocali.com/ O Στρός Καν (ΔΝΤ) νοίκιασε σπίτι δίπλα στον Ακη Τσοχατζόπουλο για να τον συλλάβει ο ίδιος προσωπικά,...

Από το http://kourdistoportocali.com/
O Στρός Καν (ΔΝΤ) νοίκιασε σπίτι δίπλα στον Ακη Τσοχατζόπουλο για να τον συλλάβει ο ίδιος προσωπικά, επειδή βαρέθηκε τις παπαριές του Γιωργάκη, της διεφθαρμένης χώρας-,περί κάθαρσης.
Ο Παπανδρέου που αμολάει διαρκώς παρόλες για Εξεταστικές Επιτροπές, επιτρέπει στα λαμόγια της Siemens να κυκλοφορούν ελεύθερα και να χλευάζουν τους Έλληνες πολίτες.
Ετσι οι ράμπο του ΔΝΤ αποφάσισαν να μείνουν δίπλα στο ωραίο πλουσιόπαιδο και να...
 κάνουν ντου ένα βράδι σπίτι του.
Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ".
Του Α. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Εγκαθίσταται κανονικά στην Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Νοίκιασε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, για να είναι κατοικία των αντιπροσώπων του. Η μίσθωση έχει προοπτική 5 ετών και το μίσθωμα είναι 9.100 ευρώ τον μήνα.
Το συμφωνητικό της μίσθωσης έγινε μεταξύ του ιδιοκτήτη του κτιρίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το σπίτι είναι οι δύο τελευταίοι όροφοι, 5ος και 6ος, πολυκατοικίας απέναντι από την Ακρόπολη.
Ακόμη, περιλαμβάνεται και η ταράτσα. Συνολικά η επιφάνεια των ορόφων είναι γύρω στα 250 τ.μ.
Η μίσθωση («αρχική διάρκεια») είναι τριετής, από την 1/10/2010 έως τις 30/9/2013 και το ΔΝΤ έχει το δικαίωμα να την ανανεώσει για δύο χρόνια επιπλέον.
Η εγγύηση, που καταβάλλεται, είναι ίση με το μίσθωμα 4 μηνών, 36.400 ― και είναι καταβλητέα κατά την πρώτη τρίμηνη καταβολή του μισθώματος.
Σύμφωνα με το συμφωνητικό, ο μισθωτής θα χρησιμοποιεί το μίσθιο ακίνητο μόνο ως κατοικία των προσώπων που ορίζονται από το Ταμείο.
Ο εκμισθωτής θα καταβάλλει όλους τους φόρους, ένσημα, τέλη ακινήτου και οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις.
Δικαστική ασυλία
Επίσης, σύμφωνα με τη σύμβαση της μίσθωσης, ο μισθωτής, ως διεθνής οργανισμός, έχει ασυλία από κάθε μορφής δικαστική διαδικασία και με την παρούσα σύμβαση δεν αποποιείται της ασυλίας αυτής.
Και ακόμη, ο μισθωτής, η περιουσία και οι συναλλαγές του έχουν ασυλία έναντι κάθε μορφής φορολόγησης. Δεν έχει ευθύνη για την καταβολή οποιουδήποτε φόρου σε σχέση με το καταβλητέο μίσθωμα και ο εκμισθωτής αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποζημιώσει και να καλύψει τυχόν ζημία του μισθωτή από οποιαδήποτε τέτοια απαίτηση.
Η σύμβαση της μίσθωσης έγινε στα αγγλικά και τα ελληνικά. Προβλέπεται πως σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ της αγγλικής και της ελληνικής μετάφρασης θα επικρατεί το αγγλικό κείμενο.

8 σχόλια

  1. Ο ΑΚΗΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΙΤΡΕΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Η ΠΑΓΚΑΛΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ.
    ΡΕ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΜΕ ΤΗ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΙΛΕΝΑ ΜΕ ΤΑ XSARA ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΖΟΧΡΥΣΟΧΟΙΔΟ ΤΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΕΙΚΟ Α ΡΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΑΝΕ ΕΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΞΟΚΟΙΛΑ.........
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΟΙΣΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΑΜΙΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι ράμπο του ΔΝΤ, δεν ξέρουν για την φοροδιαφυγή? του τραγουδοποιού, που είναι κάποια εκατομύρια?
    Δεν υπάρχει ένας να τους ενημερώσει?
    Τα κλεμμένα , επιχορηγίες και μιζες πότε θα τα πάρει πίσω το δημόσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ νεοΝΑΖΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...
    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ..

    Μου θυμίζει την πτώση των άλλων
    "ωραίων" του περασμένου αιώνα,
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΜΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜ.Ε.τους....


    Όταν έπεφτε το καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης, ο επίσημος σοβιετικός τύπος, μέχρι τότε «προπύργιο» της κομματικής γραμμής και της «μοναδικής αλήθειας», πήρε ταχύτατα αποστάσεις από το Κρεμλίνο.

    Σκεφτείτε: ακόμα και τα σοβιετικά ΜΜΕ, βγαλμένα από δεκαετίες παραπληροφόρησης και σκληρού προπαγανδιστικού εκμαυλισμού της κοινωνίας, κατάλαβαν ότι το καθεστώς βούλιαζε…

    – Τα ελληνικά ΜΜΕ δεν κατάλαβαν ακόμα, ότι ο «σοβιετικός» χαρακτήρας της «ενημέρωσής» τους προκαλεί πλέον απέχθεια στον ελληνικό λαό.

    – Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα, ότι το καθεστώς που στηρίζουν βυθίζεται.

    – Δεν έχουν υποπτευθεί καν, ότι αυτό που στηρίζουν το απεχθάνονται ακόμα και οι ξένοι «προστάτες» του. Οι οποίοι με κάθε τρόπο εξηγούν ότι η «ελληνική συνταγή» είναι ακατάλληλη για την υπόλοιπη Ευρώπη, γιατί δημιουργεί δυσβάστακτη ύφεση.

    – Προσκαλούν σοβαρούς διεθνείς αναλυτές, όπως ο Martin Feldstein και ο Martin Wolf, οι οποίο τους λένε πως ευθέως πως το Μνημόνιο δεν σώζει την Ελλάδα σώζει τις ξένες τράπεζες που είχαν δανείσει την Ελλάδα!

    Ούτε τους προσκεκλημένους τους δεν ακούν…

    – Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο Πρόεδρος της Ευρωζώνης, ο κ. Γιούγκερ, στις επίμαχες δηλώσεις του της περασμένης εβδομάδας, είπε κάτι ακόμα πιο οδυνηρό:

    Ότι οι Βρυξέλλες γνώριζαν από χρόνια πως υπάρχει δημοσιονομικός εκτροχιασμός στην Ελλάδα, αλλά δεν μίλαγαν, γιατί από τα ελλείμματα της Ελλάδας πλούτιζαν οι Γερμανοί εξαγωγείς (και οι Γάλλοι).

    Κι ύστερα έρχεται η Γερμανία να «τιμωρήσει» την Ελλάδα!

    Ποια Γερμανία; Αυτή που δεν μας δίνει την δικογραφία της «Ζήμενς» να δούμε ποιοι είναι οι «λαδιάρηδες» πολιτικοί μας και να τους «περιποιηθούμε».

    Και πώς να μας τους δώσει;

    Τι στοίχημα πάτε ότι μερικοί από αυτούς που «τα πήραν», σήμερα υπερθεματίζουν για το Μνημόνιο;

    Τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν καταλαβαίνουν ότι θα βουλιάξουν πρώτα! Πριν βουλιάξει το καθεστώς που σκανδαλωδώς στηρίζουν με νύχια και με δόντια.

    Το παράκαναν!

    Και δεν βλέπουν τις κυκλοφορίες τους που κατρακυλούν, τις τηλεθεάσεις τους που συρρικνώνονται και τα διαφημιστικά τους έσοδα που καταρρέουν.

    Μωραίνει Κύριος…

    ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΝΑ Κ Λ Ε Ι Σ Ο Υ Ν .ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ
    ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ
    ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.
    ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η είσοδό μας στο ΔΝΤ, ειναι πρ.........
    ΑΕΡΑ! ΑΕΡΑ! ΑΕΡΑ! Να φύγει η χολέρα.
    Οι ΔοΝηΤαδες θα έχουν την καθολική κραυγή για όλη τους την ζωή.
    Με τους ημέτερους φοροφυγάδες τι θα γίνει?
    Πέφτει κυνήγι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο.
    Πατώσατε την χώρα η πατρίς σας στέλνει στο διάολο και πάρα πέρα, ρόμπες κλέφτες απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το παλικάρι ο ΓΑΠ είναι από τα λίγα πάντως.

    Απίστευτος τύπος. Αν δεν πονούσε ο πισινός μας θα γελούσαμε τρελά με όλα αυτά…ούτε ο Αριστοφάνης στα καλύτερά του όνειρα δεν θα βρισκε τέτοιο υλικό.

    Οι Μόντυ Πάηθονς θα έγραφαν ξανά το “Life Of Bryan” με ελαφρώς αλλαγμένο τίτλο.

    Απίστευτος…

    Όταν είναι έξω βάζει την κασέτα του “είμαστε γτπ αλλά θα τα καταφέρουμε”.
    Όταν επιστρέφει βάζει την κασέτα του “είμαστε οι καλύτεροι οι ξένοι μας βραβεύουν και όπου ναναι μας αντιγράφουν”.

    Τώρα το τι κασέτα παίζει όταν είναι μόνος του πριν πέσει για ύπνο…ο θεός κι η ψυχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΧΑΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
    ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ.
    ΑΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση