GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Bόμβα" Νιόπλια...

"Παραιτούμαι!" Πατέρας: "Δεν πας πουθενά..." Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Αμεση ήταν η στήρ...

"Παραιτούμαι!" Πατέρας: "Δεν πας πουθενά..."

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/

Αμεση ήταν η στήριξη του Νικόλα Πατέρα προς τον Νίκο Νιόπλια. Μπορεί ο 46χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου να έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, ωστόσο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ανακάλεσε! Την ανάκληση της παραίτησης ανακοίνωσε στους ρεπόρτερ ο Κώστας Αντωνίου.Ο νεαρός τεχνικός εμφανίστηκε σε σαφώς κακή ψυχολογική κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου μετά τη...
 σαρωτική νίκη των "πρασίνων" με 4-1 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη και με βουρκωμένα μάτια λύγισε και είπε πως:
"Θα επιδιώξω να συναντηθώ μέσα στην εβδομάδα με τον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται το καλοκαίρι να είσαι ο καλύτερος προπονητής και τώρα να είσαι ο περίγελος".
Κατά τα άλλα, αναφερόμενος στη σημασία της επικράτησης του "τριφυλλιού", δήλωσε τα εξής: «Κερδίσαμε δίκαια το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το διεκδικήσαμε μέχρι τέλους. Αντιδράσαμε καλά μετά την Κοπεγχάγη, τόσο καλά όσο πέρυσι μετά από άτυχα αποτελέσματα. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν οι καλύτεροι.
Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά τη μπάλα ή να είμαστε καλή ομάδα. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια, μια συνέχεια πολύ δύσκολη, αλλά αν η ομάδα μπορέσει να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που την περιμένει, σιγά-σιγά θα βρίσκει τον καλό της εαυτό και στο τέλος θα γίνει ότι και πέρυσι. Χρειαζόμασταν αυτή την εμφάνιση για πολλούς και διάφορους λόγους".

2 σχόλια

  1. Επικίνδυνη χωματερή πετρελαϊκών αποβλήτων ο Αστακός
    Η πράσινη ανάπτυξη του κ. Παπανδρέου και τα μεγάλα λόγια ενταφιάζονται στη χωματερή των αραβικών πετρελαϊκών αποβλήτων του Αστακού..
    Ήδη δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που χωροθετεί την μονάδα χωρίς να έχει κατατεθεί καμία από τις επτά μελέτες που απαιτούνται, ούτε καν η μελέτη επικινδυνότητας που υποτίθεται πως ανέθεσε η κ. Μπιρμπίλη στη ΔΕΠΑ.
    Μέχρι σήμερα λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το υγροποιημένο πετρελαϊκό αέριο(το LPG).Το LPG είναι γνωστό από δύο μεγάλα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Το τραγικό δυστύχημα του 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, το οποίο προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000 ανθρώπων. Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη το 2009 όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν ζημιές και καταρρεύσεις κτιρίων στην περιοχή σε ακτίνα χιλιομέτρων.
    Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG τουλάχιστον στην ηλεκτροπαραγωγή, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή: ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
    Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.Ενώ εμείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση