GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντάσσει το πόρισμα για την Siemens...

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Τσόνογλου ανέλαβε τη σύνταξη του προσχεδίου του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροοπής της Βουλής για την Siemens...

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Τσόνογλου ανέλαβε τη σύνταξη του προσχεδίου του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροοπής της Βουλής για την Siemens που πρέπει να παραδοθεί μέχρι τις 20 του μήνα.
Ήδη έχει ζητήσει από τα άλλα μέλη-βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος της Επιτροπής να της στείλουν εντός των επομένων ημερών τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματά τους ώστε να...
 προχωρήσει στη διαμόρφωση του τελικού κειμένου.
Ο Κοινοβουλευτικός

11 σχόλια

  1. Απονέμεται βραβείο ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
    Γεώργιο Τσολάκογλου του Αντρε +

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΩΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    Στις 22:00 θα παρευρεθεί σε μουσική εκδήλωση (φιλαρμονική ορχήστρα των γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων ΒΕΡΜΑΧΤ)

    ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ QUADRIGA ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !
    ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
    ΘΑ ΚΡΕΜΑΓΑΜΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ,
    ΕΝΩ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!
    (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ SS ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>

    Μα εσεις κε Καραμανλή ξεπουλατε την Ελλαδα μας,
    ξεπουλατε την εθνική μας περιουσια.

    Να ειστε βεβαιος για ενα πραγμα κε Καραμανλη, οταν γινουμε κυβερνηση θα παρουμε τα λιμανια μας πισω.

    Νααα! \|||/ \|||/
    τσιμπα δυο μουντζες ηλιθιε πιθηκα

    <>
    Μίχας: «για εμάς, στην Νομαρχία Πειραιά, η εκχώρηση του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ σε ξένα συμφέροντα δεν είναι μεταρρύθμιση, είναι ομολογία αποτυχίας».

    Δημήτρης Καρύδης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ): «Πρόκειται για μία αποικιοκρατική σύμβαση με προκλητικές χαριστικές διατάξεις, όπως φορολογικές ελαφρύνσεις στη COSCO. Η παραχώρηση αυτή είναι σε βάρος της οικονομικής ζωής, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των εργασιακών σχέσεων, που οδηγούν το Λιμάνι σε νέο εργασιακό μεσαίωνα».

    Λ. Κατσέλη (15/10/08): «Το ΠΑΣΟΚ θα επαναδιαπραγματευθεί την συμφωνία».

    ΔΙΔΑΓΜΑ :
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
    ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΝΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΥΦΑΡΙ
    ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα καλό ανέκδοτο κυκλοφορεί τελευταία στα δημοσιογραφικά γραφεία.

    Καλεί, λοιπόν, ο Θεός τρεις μεγάλους ηγέτες για να τους ανακοινώσει την καταστροφή του κόσμου σε ένα μήνα. Καλεί τον Ομπάμα, ως πρόεδρο της υπερδύναμης, τον Κάστρο, ως τελευταίο κομμουνιστή ηγέτη και τον… Γ. Παπανδρέου ως πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Και υους λέει : “τέρμα τα αστεία, οι βλακείες πληρώνονται και σε ένα μήνα ο κόσμος θα καταστραφεί. Πηγαίνετε να προετοιμάσετε τους λαούς σας”.

    Πάει ο Ομπάμα Αμερική, διάγγελμα από τον Λευκό Οίκο και λέει: “Συμπατριώτες, έχω ένα καλό κι ένα κακό νέο. Το καλό είναι ότι υπάρχει Θεός, τον είδα, μιλήσαμε. Το κακό είναι ότι σε ένα μήνα ο κόσμος καταστρέφεται”.

    Πάει ο Κάστρο και λέει στους Κουβανούς: “Συναγωνιστές, έχω δύο κακά νέα να σας πω. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει Θεός, τον είδα, μίλησα μαζί του και ομολογώ ότι δυστυχώς τόσα χρόνια έκανα λάθος και σας παραπλάνησα. Το δεύτερο κακό είναι ότι σε ένα μήνα ο κόσμος καταστρέφεται και δεν έχουμε χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας.

    Ερχεται και ο Παπανδρέου στην Ελλάδα, διάγγελμα από το Μαξίμου και λέει: Εχω δύο καλά νέα ελληνικέ λαέ. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει θεός, μίλησα μαζί του και έκλεισα συμφωνίες μαζί του. Το δεύτερο καλό είναι πως ότι είχα να κάνω μέχρι σήμερα το έκανα. Δε θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο εγώ. Σε ένα μήνα τα αναλαμβάνει όλα ο Θεός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SVPATE KALE
    ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑ.
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.
    ΟΥΣΤ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΔΑΝΙΚΩΝ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επικίνδυνη χωματερή πετρελαϊκών αποβλήτων ο Αστακός
    Η πράσινη ανάπτυξη του κ. Παπανδρέου και τα μεγάλα λόγια ενταφιάζονται στη χωματερή των αραβικών πετρελαϊκών αποβλήτων του Αστακού.
    Ήδη δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που χωροθετεί την μονάδα χωρίς να έχει κατατεθεί καμία από τις επτά μελέτες που απαιτούνται, ούτε καν η μελέτη επικινδυνότητας που υποτίθεται πως ανέθεσε η κ. Μπιρμπίλη στη ΔΕΠΑ.
    Μέχρι σήμερα λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG.Το LPG είναι γνωστό από δύο μεγάλα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Το τραγικό δυστύχημα του 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, το οποίο προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000 ανθρώπων. Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη το 2009 όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν ζημιές και καταρρεύσεις κτιρίων σε ακτίνα χιλιομέτρων.
    Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG τουλάχιστον στην ηλεκτροπαραγωγή, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή: ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
    Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.Ενώ εμείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυβέρνηση Παπανδρέου επειδή ούτε πρόγραμμα είχε, ούτε πολιτική, βρήκε διέξοδο στο Μνημόνιο. Και δυστυχώς ήταν τόσο απελπισμένη που ακόμα δεν ξέρει τι συμφώνησε! Βέβαια, στο Μνημόνιο δεν οδηγηθήκαμε επειδή δεν υπήρχαν άλλες λύσεις. Οδηγηθήκαμε επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν είχε το πολιτικό θάρρος, να εφαρμόσει την πολιτική που οι περιστάσεις απαιτούσαν. Όπως κάνουν οι άλλες χώρες της Ε.Ε. που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

    Η επιλογή του Μνημονίου θα είναι μοιραία για το ΠΑΣΟΚ.

    Το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε, τελειώνει, όχι μόνο επειδή καταρρέει ο μύθος που το συντηρούσε (οι έλληνες περνούσαν καλά με το ΠΑΣΟΚ), αλλά και επειδή διαρρηγνύονται, και μάλιστα με τρόπο επώδυνο, οι δεσμοί του με τις κοινωνικές ομάδες που το έφερναν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    KAI H KYBEΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!

    "4 Οκτωβρίου, Ημέρα των Ζώων..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    KAI H KYBEΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!

    "4 Οκτωβρίου, Ημέρα των Ζώων..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα πληρώσουμε απο την τσέπη μας ΤΟ
    ΙΛΛΙΓΚΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟ 7 δισ. με το νέο προϋπολογισμό”

    ΠΟΥ ΔΕΝ αρκούν φυσικά. Όλο το πατιρντί στα μη καθορισμένα μέτρα θα γίνει…

    Ο στόχος τους είναι η υφαρπαγή των σπιτιών δια μέσου των φόρων, να μας καταστήσουν ανέστιους.
    Αλλά και των χωραφιών, για να πουληθούν σε πολυεθνικές “πράσινης” σόγιας.

    Ακούμε συνεχώς τι θέλει να μαζέψει αλλά δεν εξηγούν με ποιό τρόπο θα τα πάρουν. Πότε θα αρχίσουμε να πουλάμε εφόσον θα είμαστε όλοι χρεωμένοι;
    Αυτό το χρονοδιάγραμμα το ανακοίνωσαν;
    Αφού η ΤΡΟΙΚΑ εξέφρασε αντιρρίσεις για την περαίωση γιατί την έκανε αφού δεν είναι στο μνημόσυνο ;


    ρε ΑΚΗ δώσε κανα σπίτι,
    έτσι μαγκια χουβαρτνηλικι..εισαι και παοκάρα και μάγκας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΩ ΛΙΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕGAΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ
    ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΠΟΥΠΗ..
    ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΕΥΝΟΥΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΧΥΔΕΡΜΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση