GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια αναιδέστατη κατσίκα...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/    "Δεν υπάρχει νομίζω πιο απρόοπτο στις εκδηλώσεις του ζωντανό από τις κατσίκες, οι ο...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/  
"Δεν υπάρχει νομίζω πιο απρόοπτο στις εκδηλώσεις του ζωντανό από τις κατσίκες, οι οποίες πάντα κάνουν κάτι -καλό ή κακό δεν έχει σημασία- και εντυπωσιάζουν.
Όπως αυτή η κατσίκα για παράδειγμα που έπιασε ο φακός του φίλου Δημήτρη Γιώτη από το Μαυρομάτι Καρδίτσας που κατάφερε και σκαρφάλωσε στην οροφή του αυτοκινήτου και λιάζεται ξαπλωμένη μηρυκάζοντας την τροφή της.
Τι περιμένει;
Πιθανόν τη γλίτσα που έχει χάσει το νόημά της και λίγοι ξέρουν πώς να την...
 κρατάνε και σε πια πλάτη πλέον να τη στρέψουν.

2 σχόλια

  1. <>

    Αναιδής ρε τύφλα δεν είναι η κατσίκα αλλά όποιος περιορίζει τον φυσικό της χώρο.

    Αλλωστε της κατσίκας το I.Q. είναι πολυ χαμηλό, πιο χαμηλό ακόμη κι απ' το δικό σου.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΑ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ


    Ο Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο

    αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας

    Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!

    Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!

    Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!

    Αυτοι θελουν να χασει ο Γιωργος για να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

    Αυτα για την ωρα!!

    Μανωλης Πασοκ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση