GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσκλητήριο διαφωνούντων στο ΠΑΣΟΚ...

Από τον Μικροπολιτικο http://www.tanea.gr/ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ σάπιο όχι στο βασίλειο της Δανιμαρκίας- κατά τη διάσημη αποστροφή του Αμλετ - αλλά...

Από τον Μικροπολιτικο
http://www.tanea.gr/
ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ σάπιο όχι στο βασίλειο της Δανιμαρκίας- κατά τη διάσημη αποστροφή του Αμλετ - αλλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Πολλαπλασιάζονται τα συμπτώματα μιας δυσανεξίας, ενώ είναι πλέον σαφές ότι ορισμένοι- επώνυμοι ως επί το πλείστον- βουλευτές θα ψήσουν το ψάρι στα χείλη της κυβέρνησης. Τα φωνήεντα στην περαίωση ήταν μια πρώτη γεύση του τι έπεται.
Αντιπολίτευση ατάκτων
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ αυτοί που εμφανίζονται να διαφωνούν συχνά με τις επιλογές της κυβέρνησης; Πρόκειται για εσωκομματική αντιπολίτευση ατάκτων. Εκεί τοποθετούνται πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστές όπως ο...
 Γιώργος Φλωρίδης και ο Νάσος Αλευράς που, έχοντας κυβερνητική εμπειρία, μιλούν συχνά τη γλώσσα της κοινής λογικής. Πρώην μεγαλοϋπουργοί όπως η Βάσω Παπανδρέου και ιστορικά στελέχη όπως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης. Αμφότεροι λέγεται πως είναι «σε κατάσταση ροκ». Επώνυμοι της πολιτικής όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης που αλατίζει με άρωμα παγκοσμιοποιημένης οικονομικής σκέψης τις επιφυλάξεις του. Αυτόνομες φωνές βουλευτών- όπως ο Κώστας Καρτάλης ή η Τόνια Αντωνίου - που είναι «στο κρύο» γιατί ετάχθησαν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην εσωκομματική μάχη του 2007. Ελεύθεροι σκοπευτές όπως ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Οι «κρύοι» γεννηματικοί
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ «κρύοι» είναι οι παραδοσιακά γεννηματικοί βουλευτές Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και Θανάσης Τσούρας. Οι αιτίες είναι πολλές: η περιπέτεια της Φώφης στις δημοτικές συνδυασμένη με την επιλογή του Γιάννη Σγουρού ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής. Αλλά και προσωπικές πικρίες γιατί δεν υπήρξε θέση στην κυβέρνηση γι΄ αυτούς. Εκ των γεννηματικών, πιο οξύς είναι ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου που αρνήθηκε τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με δηκτικό τρόπο. Ο Γείτονας αισθάνεται πως δεν δεσμεύεται από την ανάγκη διαρκούς στήριξης της κυβέρνησης. Ο Τσούρας παραμένει «προεδρικός» και είναι αμφίβολο αν θα εκφραστεί ανοιχτά. Πολλαπλάσια προσπάθεια
ΑΣΧΕΤΩΣ των επιμέρους ερμηνειών, η δυσθυμία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ έχει δύο βασικές αιτίες. Η μια είναι ο ανασχηματισμός που, βέβαια, δεν τους χώρεσε όλους στην κυβέρνηση. Η άλλη είναι το κλίμα στην κοινωνία που έχει χειροτερεύσει και οι βουλευτές είναι οι πρώτοι που το εισπράττουν. Με δεδομένα τα δύο αυτά βαρίδια, η Κοινοβουλευτική Ομάδα πρέπει να πολλαπλασιάσει την προσπάθεια στήριξης της κυβέρνησης.

13 σχόλια

  1. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.
    Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά, αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά, μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να διαφωνουν καλο ειναι να καταψηφιζουν κιολας γιατι στα λογια διαφωνουν και στις πραξεις συμφωνουν σαν πειθηνια τυφλα προβατα.
    Ολα τα αλλα ειναι του κωλου τα εννιαμερα, εχετε ψυχη ρε; καταψηφιστε τον παγκοσμιοποιημενο ανοητο.
    Αλλιως ειστε συνυπευθυνοι και αιτιοι της καταντιας του Ελληνικου λαου που εφερε το κομμα σας στην Ελλαδα.
    Για μια φορα δειξτε οτι φορατε παντελονια και δεν ειστε λουμπινες.
    Αφηστε τις μεγαλοστομιες και την μουρμουρα σαν παρθενες που δεν ξερετε τιποτε...εχετε αρχ.....α; στην πραξη!!! και οχι κουβεντιαστα.
    Ειδαλλως ειστε χειροτεροι απο αυτον τον πανηλιθιο.
    Στις 8/10/ εκδικαζετε η μηνυση που εχει υποβληθει σε βαρος του μνημονιου που ΟΛΟΨΥΧΑ και ΟΜΟΦΩΝΑ ψηφισατε γαιδουρια, να φοβαστε την αποφαση και ιδιαιτερα την δικαιωση της μηνυσης, μαυρο φιδι που σας εφαγε.
    Στα λογια δεν παιζεστε απο κανενα πρωτοι στο ψηστηρι λαμογια με πτυχιο ειστε, στις πραξεις ειστε κοτες και αεριτζηδες τζαμπα μαγκες κοινως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ:Η περιβαλλοντική καταστροφή του Αστακού απο το Κατάρ

    "Στις 6 Αυγούστου αναρτήθηκε προς διαβούλευση το νομοσχέδιο fast track, το οποίο χαρακτηρίζεται από ανεξήγητη μονομανία για την κατάργηση περιβαλλοντικών κεκτημένων στο όνομα μιας προσχηματικής ανάπτυξης.
    Το τελευταίο σίριαλ του επεισοδίου αφορά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της Ελλάδας με το Qatar για επενδύσεις συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ.
    Η λέξη μυστικοπάθεια αρμόζει στο συγκεκριμένο deal, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι συνεργασίας ούτε το αντικείμενο των επενδύσεων. Ξέρουμε σίγουρα πως ένα μεγάλο μέρος από τα ανωτέρω 5 δισ. ευρώ αντιστοιχούν στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με LPG (υγραέριο) στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο ιστορικό της συγκεκριμένης επένδυσης, μήπως βγάλουμε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Στην αρχή η επένδυση εμφανίστηκε ως μονάδα καύσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), συνδυασμένη με δεξαμενές αποθήκευσης φυσικού αερίου και πρότυπες καλλιέργειες φυκιών που θα αποθηκεύουν το διοξείδιο του άνθρακα. Λεγόταν μάλιστα τότε πως η επένδυση θα δημιουργούσε 1.500 νέες θέσεις εργασίας και το παραγόμενο ρεύμα θα εξάγονταν στο σύνολό του στην Ιταλία.
    Με το πέρασμα του καιρού, όμως, διαπιστώθηκε πως η μονάδα θα παράγει ηλεκτρισμό καίγοντας το ιδιαίτερα προβληματικό υγραέριο (LPG), οι θέσεις εργασίας έπεσαν σε σχεδόν 140, ενώ τα φύκια έχουν σταματήσει να ακούγονται.

    * Ο Αχιλλέας Πληθάρας είναι περιβαλλοντολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.46
    ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΣΑΙ....
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΦΤΑΙΕΙ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΠΟΙΟς ΠΗΓΕ ΣΤΑ 180 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑKΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ; ΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ SIEMENS C4I,ΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 22 ΔΙΣ!!!ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ; Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;Ο ΑΚΗΣ (ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ; ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ; ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ;ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΧΩΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΤΟΚΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 67 ΔΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΝΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΤΩΝ 5,5 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΟ 1985 ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΠ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ(ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ)ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΖΑΚΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;ΟΧΙ; ΡΩΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΛΑΤΣΗΣ.
    ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΦΘΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ(ΛΑΟΣ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ HAPPY END ΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. το Προσκλητήριο που μου 'πεσε απ' τα χέρια, κατούρησε ο σκύλος...



    Από τον Μικροπρεπή Πολιτικό
    http://www.tanea.gr/

    ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ σάπιο όχι στο βασίλειο της Δανιμαρκίας- κατά τη διάσημη αποστροφή του Αμλετ - αλλά στην κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενη δημοσιογραφία και ειδικά στον ΔΟΛ.

    Πολλαπλασιάζονται τα συμπτώματα μιας διανοητικής πλατυποδίας με εγκεφαλική δυσκοιλιότητα, ενώ είναι πλέον σαφές ότι ορισμένοι- επώνυμοι αναξιοπρεπείς ως επί το πλείστον- γλείφτες της εξουσίας, θα ψήσουν το ψάρι στα χείλη της καλώς εννοούμενης ενημέρωσης. Τα φωνήεντα δημοσιοκαφρικών κραυγών τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις, ήταν μια πρώτη γεύση του τι γιαούρτι έπεται.

    Γραφείο τύπου ξεδιάντροπων.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ αυτοί που τολμούν εμφανίζονται να διαφωνούν συχνά με τις επιλογές της κυβέρνησης; Πως το διανοούνται; Πρόκειται για εσωκομματική συνείδηση που στις μέρες μας δεν έχει λόγο να υπάρχει. Υπάρχουν πάντως και οι ξεδιάντροποι προπαγανδιστές της γραμμής του ΔΝΤ. Εκεί τοποθετούνται οι το πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστές ταγοί του αυτοεξευτελισμού όπως ο Καψής και ο Πρετεντέρης που, έχοντας κυβερνητική εμπειρία σαν εκπρόσωποι τύπου του εκάστοτε κόμματος, μιλούν συχνά την ξύλινη γλώσσα της προπαγάνδας με έντονα τα στοιχεία πνευματικής υστέρησης. Πρώην καθαρίστριες του μεγάρου όπως η Δυσκοίλια Σαραβαλίσιους και κάτι ιστορικά στελέχη όπως ο κόψε-ράψε γελοίος, με τον οποίο διακοσμούν τα παράθυρα της ντροπής. Αμφότεροι λέγεται πως είναι «σε κατάσταση στέρησης». Επώνυμοι της μικροπολιτικής μαλακίας που δέρνει το συνάφι μας, όπως ο καραγκιόζης του Αλτερ με τα 3000 φύλλα και τα δισεκατομμύρια της κρατικής επιχορήγησης, που αλατίζει με άρωμα δήθεν προοδευτικής οικονομικής σκέψης τις επιφυλάξεις του ντοράκια οσφυοκάμτη. Αυτόνομες φωνές εκδοτών- όπως ο Αυριανός Κουράδης ή η Ανεγκέφαλη Πασοκοταλιμπάν - που είναι «στο κρύο» γιατί ετάχθησαν με το ΠαΣοΚ στην εκλογική μάχη του και τώρα εξαργυρώνουν. Ηλίθιοι αναλυτές όπως ο «δεν μ’ αφήνει το αφεντικό» και ο «λέω ότι μου λένε από το ΔΝΤ.

    Οι «κρύοι» κώλοι.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ «κρύοι» είναι οι παραδοσιακά χαρισματικοί χαλκείς ειδήσεων πρών αντιπρόεδρος του προέδρου Χλιμίτζουρα, «στην συνάντηση Ερντογάν τα χομόγελα δεν έκρυψαν την μαλακία μου» και διάσιμος Χριστόφορος «Κουκουλοφόρος» Χλιμίτζουρας. Οι αιτίες είναι πολλές: η περιπέτεια της Civitas στις εκπαιδευτικές συνδυασμένη με την επιλογή του Τσουλούφη για τα ταξίδια χλιδής της Τράπεζας Πειραιώς. Αλλά και προσωπικές πικρίες γιατί δεν υπήρξε αντίστοιχη με τους άλλους μίζα παρότι επέδειξαν προθυμία και πειθαρχία. Εκ των χαρισματικών, πιο οξύς είναι ο Μπουκάλιας που με δηκτικό τρόπο αρνήθηκε τη θέση του εκπρόσωπου τύπου, αφού από εκεί που βρίσκεται κάνει την ίδια δουλειά, αλλά με περισσότερες και αφορολόγητες απολαβές. Σπάνια αισθάνεται πως δεν δεσμεύεται από την ανάγκη διαρκούς στήριξης της κυβέρνησης. Ο Τάκης Πίπας της γραμμής παραμένει «λυματολασπολογικός» και είναι αμφίβολο αν τελικά θα εκφραστεί αντικειμενικά.

    Πολλαπλάσια προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας ΑΣΧΕΤΩΣ των αντικειμενικών ερμηνειών που έχω χεσμένες, χρειάζεται η δυσθυμία του ΔΟΛ του ΠΑΣΟΚ, που πέραν της μικρότερης κρατικής διαφήμισης, έχει ακόμα δύο βασικές αιτίες. Η μια είναι οι προηγούμενες αλλά και επερχόμενες απολύσεις, που μαθηματικά βέβαια, δεν τους χώρεσε όλους στη μάσα. Η άλλη είναι το κλίμα στην κοινωνία και τους πολίτες που έχει χειροτερεύσει άρα οι εμείς δημοσιογράφοι είμαστε οι πρώτοι που θα μας γαμήσουν. Πρετέντερ και Καψοκέφαλος οι πλέον προκλητικοί. Με δεδομένα τα δύο αυτά αρχίδια, η ομάδα ΔΟΛίων παραπληροφορητών και η παρεούλα σομπολόρνιθων πρέπει να πολλαπλασιάσουν την προσπάθεια στήριξης της μαφίας που μας πληρώνει, γιατί αλλιώς, την έχουμε βαμμένη!

    Η προσαρμογή στην πραγματικότητα έγινε από τον snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.......ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    Σχόλιο για τους ανάπηρους. όχι για να μην χαθούν οι σοφίες μου, αλλά γιατί βρίσκω τρομακτικό μια ολόκληρη κοινωνία να μην ντρέπεται για την άθλια συμπεριφορά της απέναντί τους. Να αγοράσουν ένα λιγότερο βερνίκι νυχιών οι δήθεν υπουργίνες του ΔΝΤ για να πάρουν τα επιδόματα που όλοι μας χρωστάμε στους ανθρώπους που έχουν τόση ανάγκη.

    gloup says:
    01/10/2010 at 12:34 Η κοινωνία δείχνει το βαθμό εξέλιξής της προς περισσότερη συνοχή και λιγότερο ατομικισμό από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ανάπηρους, τους γέρους και τα μωρά. Στην Ελλάδα του παSOK τους γέρους τους αφήνουμε να σαπίζουν σε ένα κρεβάτι, συντηρώντας τους στο ελάχιστο αρκεί να πέφτει η σύνταξη, τα μωρά τα παρκάρουμε όπως-όπως μέχρι να μάθουν να σκουπίζονται μόνα τους, κάποιους λίγους ανάπηρους τους χρησιμοποιούμε για βιτρίνα για να ισχυριστούμε ότι είμαστε μοντέρνοι και έχουμε και εμείς “κοινωνική πολιτική”.

    Δεν αγαπάμε ούτε τα άντερα μας, πως να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε όσους δεν συμβάλλουν στο πακέτο του βλαχομπαρόκ lifestyle που έχουμε καταντήσει τη μίζερη, άθλια ζωή που δημιουργήσαμε και συνηθίσαμε να διάγουμε.

    Οι βρωμιάρηδες που έκοψαν έστω και ένα ευρώ από τους ανάπηρους έχουν δει τα μούτρα της ηθικής τους αναπηρίας στον καθρέφτη; Είναι απαίσιοι. Είναι αυτοί που σπρώχνουν τον ανάπηρο στο δρόμο για να βρουν θέση να παρκάρουν, αυτοί που κλέβουν το ψωμί του του πόνου για να ξεσκιστούν στα κοψίδια στις ταβέρνες, αυτοί που σκουλήκιασαν την καθημερινότητά μας με την ασκήμια τους.

    Αυτά τα ρετάλια τα βάλαμε να “κυβερνήσουν” και να … εξοικονομήσουν πόρους από τους ανάπηρους. Αν είναι δυνατόν. Αυτά τα αγκυλωμένα ηθικο-πνευματικά κυβερνητικά ερείπια τα αφήνουμε να αποφασίζουν αν ένας ανάπηρος θα μπορέσει να πληρώσει τη σιδερένια ρόδα που αντικαθιστά τα πόδια του. Είναι φριχτό να ζεις σε τέτοια χώρα εκεί που την κατάντησαν οι Παγκαλαίοι.

    Οι ανάπηροι δεν έχουν δικαιώματα. Εμείς οι υπόλοιποι έχουμε υποχρεώσεις γιατί είναι ωραίο να ζεις ανακουφίζοντας όσο μπορείς τη δυστυχία του διπλανού σου. Μια μικρή χαρά του πάσχοντα διπλανού μου, είναι μεγάλη ευχαρίστηση δική μου.

    Βρωμεροί ΔΝΤίτες από τα εγκλήματά σας δεν ξεχνάμε ΤΙΠΟΤΑ.


    Ζήτω ο σοσιαλισμός!
    Στην σοσιαλιστική Νέα Εποχή δεν θα υπάρχουν ελλειματικοί άνθρωποι.
    Τα “λάθη” πρέπει να εκλείψουν.
    Όπως στις παλιές καλές εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ Ο ΛΟΒΕΡΤΟΣ
    ΤΟ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ
    ΓΟΥΔΙ.

    ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΑ..ΕΚΕΙ....
    ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΠΟ ΓΟΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ...

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

    ΕΔΩ ! ΕΔΩ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ.
    ΤΟΝ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ¨Η ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ Ή ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.

    ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΑΙΜΑ.
    ΚΑΙ Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΑΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «το ΠΑΣΟΚ είναι σαν το καρπούζι: απ’ έξω πράσινο και από μέσα κόκκινο με λίγο μαύρο»
    Κανελλόπουλος.

    Ο μαθητευόμενος μάγος μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι:

    -πανηγύριζε για την πρόταση της Πειραιώς
    -έσχιζε τα ιμάτιά του για τα πλαστά τιμολόγια στην περαίωση
    -ξανά φορολογεί το κέρδος με πρόσθετο φόρο από αυτόν που ο ίδιος είναι αρμόδιος να νομοθετεί.

    Η οικονομία είναι ένα πεδίο που πρέπει να έχει ξεκάθαρους κανόνες, ποινές και λειτουργία. Εδώ έχει περαίωση έκτακτες εισφορές κλπ επειδή ο αρμόδιος Υπουργός δεν “μπορεί να κινητοποιήσει τους αρμόδιους μηχανισμούς” να ‘συλλάβει” την φοροδιαφυγή κλπ κλπ κλπ

    Γουδί λοιπόν όπως λέει και ο κλαψιάρης της κυβέρνησης.

    * Πάντως το ότι ο Λοβέρδος παίρνει θέση για την επόμενη μέρα, είναι προάγγελος εξελίξεων.
    - ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ......ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Γιωργο

    ακολουθα δρ Κουτσουκο

    γιατι οι
    δεξιοι σε περιμενουν στη στροφη!!!


    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ!!

    Ευγενια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βλέπε το "μέλλον" του ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.

    Μετά τον Υπουργό Αλητείας του Πασοκ
    Χάρη Παμπούκη. Που προχθές το έριχνε απέξω-απέξω για τα Ειδικά Δικαστήρια ΚΑΙ τις υπογραφές ΤΟΥ..

    Αύριο Ο κλόουν Λοβέρντο, αμολάει ότι έρχεται ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ για την πάρτη τους.ΑΝ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑΧ!!


    Το αισθάνονται το καυτό σίδερο στον σβέρκο καλά τα δουλικά του Παπανδρέου, του δούλου των Γερμανών
    των Εβραίων ΔΝΤ Τραπεζιτών..
    το νοιώθουν...
    Ουτε τα Ταγματα Ασφαλείας δεν θα τους σώσουν.

    * και αυτά απλήρωτα τα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ Μ' ΑΡΕΣΕΙ.

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΗΝΕΣ, σημερα μερα χαρας και Εθνικης (φτου κακα) περηφανιας!!!
    Οι καμπανες χτυπουν, τα σπιτια σημαιοστολιζονται!

    Σημερα βρεβευεται ο δουλος του...ΔΝΤ, ο Εθνικος Τουριστας, ο ακαματος Δωσιλογος, ο θερμος (αμερικανος) Πατριωτης, η Αυτου Ηλιθιοτης Ελληνας (;;;) ΠορδηΠουργος Jeffrey Mineiko Papatsolakogkou!

    Του απονεμεται το βραβειο «Quadriga» απο τη Deutsche Bank, του ευαγους αυτου ιδρυματος που με μεγαλη δυναμη και σθενος στηριξε την Ελληνικη οικονομια!!!

    Bravo Giorgo, καλο σκυλι.
    Έλληνες πίαστε τα γεφύρια
    με τους πράσινους ΔοΝητές
    για τους Πασοκώλους....τα αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση