GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καρ. Παπούλιας είχε, αργά το απόγευμα, συνάντηση...

...με τον Σλοβένο υπουργό Εξωτερικών Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, όπως μετέδωσε αργά το απόγευμα το κρατικό ΑΠΕ,  δέχθηκε...

...με τον Σλοβένο υπουργό Εξωτερικών

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, όπως μετέδωσε αργά το απόγευμα το κρατικό ΑΠΕ, δέχθηκε σήμερα τον Υπουργό των Εξωτερικών της Σλοβενίας Σάμουελ Ζμπόγκαρ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και θα μετάσχει την Κυριακή, στο Μαραθώνιο για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα.
«Πρέπει να σας συγχαρώ. Έμαθα κάτι που με χαροποίησε πολύ, ότι...
 θα λάβετε μέρος σε μια ιστορική διαδρομή. Σας ζηλεύω. Έκανα και εγώ πρωταθλητισμό, αλλά τους μαραθωνοδρόμους τους θεωρώ κάτι πέρα από τα ανθρώπινα όρια», τόνισε ο Κ. Παπούλιας, υποδεχόμενος το σλοβένο Υπουργό.
«Έχω κάνει τέσσερις μαραθώνιους, αλλά είναι μια μοναδική ευκαιρία αυτή που προσφέρεται τώρα, η κλασσική διαδρομή για την επέτειο των 2500 χρόνων από την εποχή που έγινε και για αυτό σκέφτηκα να επωφεληθώ από την ευκαιρία αυτή», απάντησε ο κ. Ζμπόγκαρ.
«Είναι ιστορικό γεγονός ο μαραθώνιος, είναι ο ιστορικός μαραθώνιος της Ελλάδος. Δεν είναι μονάχα μια διαδρομή, αλλά είναι μια διαδρομή στην ιστορία χιλιάδων ετών, μεγάλης σημασίας για εκείνη, αλλά και για την τωρινή εποχή», πρόσθεσε ο Πρόεδρος Παπούλιας.
«Είναι ιστορική διαδρομή και μια διαδρομή που εμπνέει, επίσης και βέβαια ήθελα να τρέξω τη διαδρομή, αλλά και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι αν και υπουργός εξακολουθώ ακόμη να τρέχω», συμπλήρωσε ο σλοβένος Υπουργός. Αύριο ο κ. Ζμπόγκαρ θα συναντηθεί με τον Έλληνα ομόλογό του Δημήτρη Δρούτσα.

4 σχόλια

  1. NAI MAS TO EIPE
    PALI
    O DR KOUTSOUKOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως θα έπρεπε να ζητήσετε συγνώμη για την παραπληροφόρηση και τις ανοησίες που γράφατε ότι είναι στο Αττικό νοσοκομείο; Λέω μήπως; Η μήπως είστε υπεράνω συγνώμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eseis xthes de grafate oti eixe pneumonia ?

    apo tralala blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον κατεβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις σχετικά με την ασθένεια του Προέδρου και φυσικά ζητήστε συγνώμη..
    Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση