GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το Άρμα Πολιτών...

Από τον ΧΡΗΣΤΟ ΔΡΟΣΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ( Δήμοι:Πεντέλης, Κηφισιάς, Μεταμορφώσεως, Πεύκης - Λυκ...

Από τον ΧΡΗΣΤΟ ΔΡΟΣΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
(Δήμοι:Πεντέλης, Κηφισιάς, Μεταμορφώσεως, Πεύκης - Λυκόβρυσης, Νέο Ηράκλειο, Αμαρουσίου, Ψυχικού - Φιλοθέης, Χολαργού - Παπάγου, Νέας Ιωνίας, Βριλησσίων, Αγ. Παρασκευής και Χαλανδρίου)
  
Γεννήθηκα το 1970 στη Λειβαδιά Βοιωτίας από αγροτική οικογένεια. Γιος του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας Δρόσου.
Μεγάλωσα στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας όπου...
 τελείωσα τα πρώτα στάδια της εκπαίδευσης. Μετά το Λύκειο συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Αυτοματισμού του ΤΕΙ Πειραιά, απ' όπου αποφοίτησα το 1994.
Σήμερα ολοκληρώνω της μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Από το 1995 μέχρι το 2003 εργάστηκα στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, και από το 2003 εργάζομαι ως Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό στο Τμήμα Αυτοματισμού του ΤΕΙ Πειραιά, έχοντας στην ευθύνη μου τη λειτουργία των Εργαστηρίων "Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Μετρήσεων" και "Πληροφοριακών Συστημάτων. Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση μέσα από την ΠΑΣΠ , καθώς διετέλεσα επί σειρά ετών Γραμματέας της οργάνωσης στο ΤΕΙ Πειραιά, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σπουδάζουσας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΤΕΙ, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κατά το διάστημα 1996-2002 και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ 2000-2002. Από το 2004 είμαι μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ για την Α΄ & Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, έχοντας διαφωνήσει πολλές φορές με την επιχειρούμενη μετάλλαξη του κινήματος, από δημοκρατικό - σοσιαλιστικό σε ένα καθαρά νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας κόμμα. Επίσης μέσα από την ΕΕΤΕΜ (Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) έχω αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση προωθώντας την επίλυση των προβλήματων του κλάδου έχοντας διατελέσει και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (1998-2001)
Από το 2004 μένω στο Χαλάνδρι αναπτύσσοντας έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως εκλεγμένο μέλος των Συλλόγων Γονέων των σχολείων όπου φοιτούν τα παιδιά μου. Είμαι παντρεμένος με τη Γιώτα Παρασίδου από το 1998 και έχουμε δύο παιδιά την Αναστασία (8 χρονών) και των Κωνσταντίνο (5 χρονών).

6 σχόλια

  1. Συνάδελφε μπράβο,

    Θα ψηφίσω Δημαρά γιατί είναι ωραίος άνθρωπος, πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του, είναι κατά του μνημονίου και βέβαια για να την σπάσω στον Τζέφρυ διότι μας έχει κόψει μισθό μας έχει κουτσουρέψει την ζωή μας αλλά δεν θα δεχθούμε και εκβιασμό. Στο κάτω κάτω για μια αξιοπρέπεια ζούμε και με τον εκβιασμό μας την έθιξε.

    Μπράβο σου γερά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσακάλι είσαι ρε 5:24 μ.μ. Άν ψηφίσεις το Δημαρά, θα έχεις και τα εξής πρόσθετα πλεονεκτήματα: 1ο θα πάρεις πίσω το μισθό σου. 2ο θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ. 3ο θα φύγουμε από την τρόικα.4ο θα φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με ένα σπάρο 4 τρυγόνια. Αυτός είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΕΙΣ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ; ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ. ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΤΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί έχουμε να δούμε ακόμη Θεέ μου; Ο "ασυμβίβαστος" αγωνιστής Γ. Δημαράς, είχε δώσει τα χέρια με το Σαμαρά !!!
    Έτσι αποκαλύπτει η REAL NEWS. Το έχω ξαναδιαβάσει το βιβλίο με τον Τσιριμώκο το 1965.Τα ανάκτορα δεν τον δεχόντουσαν ως υπουργό ,γιατί ήταν υπουργός του "βουνού" και τον εγκαθίδρυσαν ως Πρωθυπουργό! Εξευτελισμένο μεν , αλλά πάντως Πρωθυπουργό.Έστω και σε εισαγωγικά. Τσίπα δεν έχεις μωρέ Γιάννη. Και με το Σαμαρά και με τη Ντόρα (βλ.Κουρούση). Τόση ξεφτίλα ρεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Δρόσο, έχεις περγαμηνές γράφοντας "έχοντας διαφωνήσει πολλές φορές με την επιχειρούμενη μετάλλαξη του κινήματος, από δημοκρατικό - σοσιαλιστικό σε ένα καθαρά νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας κόμμα". Μια ερώτηση μόνο ,αφού δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη : Εάν σε είχε κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιο βουλευτή θα προέβαλλες τη διαφωνία σου;
    Επίσης, εσύ ως μεταπτυχιακός, θα πρέπει να γράφεις σωστά με γιώτα και όχι με ήτα "της μεταπτυχιακές μου σπουδές"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ησουν μπροστα στη συναντηση με το σαμαρα 11:33 ? γτ μονο η real news το εγραψε! για το γευμα των υπουργων του πασοκ προ ημερων με τον γνωστο μεγαλοεκδοτη που κυκλοφορουν και φωτογραφιες δε σε βλεπω να το κανεις θεμα.. ουτε για τις δηλωσεις παγκαλου περι πτωχευσης- συγνωμη αναδιαρθρωσης- σε ειδα να λες.. οσον αφορα τα περι δημοκρατιας μιας και το χεις ξαναδει το εργο αλλα φαινεται οτι εχεις επιλεκτικη μνημη ,μονο στη χουντα ειχαμε συντονιστη συνεντευξης υπουργο της κυβερνησης και ενα πανελ απο αυλικους του βασιλια .. και για να μη σε κουραζω το τελος της χουντοβασιλειας το εγραψε ο λαος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση