GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπήκε η Αστυνομία στην Ακρόπολη...

Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης από πλαϊνή είσοδο και απώθησαν τους συγκεντρωμένους συμβασιούχους και έκτ...

Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης από πλαϊνή είσοδο και απώθησαν τους συγκεντρωμένους συμβασιούχους και έκτακτους υπαλλήλους, καθώς και μέλη τηλεοπτικών συνεργείων.
Στο σημείο δημιουργήθηκε ένταση, ενώ έγινε και χρήση χημικών προκειμένου να διαλυθούν οι διαδηλωτές που κρατούσαν από χθες αποκλεισμένη την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Εγιναν και προσαγωγές συμβασιούχων.
Οι έκτακτοι υπάλληλοι και συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους και την καταβολή δεδουλευμένων, ενώ...
 με απόφασή τους παρέμειναν όλη τη νύχτα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο.
Χθες το μεσημέρι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ν. Γύζης, και μικρή αστυνομική δύναμη μετέβησαν στο χώρο της Ακρόπολης, προκειμένου να επιτραπεί η πρόσβαση των τουριστών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, εντολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήταν να ανοίξει με κάθε τρόπο η Ακρόπολη κάτι που τελικά έγινε.
ΣΕΚΑ: Ντροπή για τη χώρα
«Είναι ντροπή για τη χώρα μας να προβάλλεται ως εικόνα πολιτισμού τα ματ μέσα στην Ακρόπολη με τη χρήση χημικών εναντίον των εργαζομένων, που χρόνια τώρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ανάδειξη και την προστασία του πολιτισμού, δουλεύοντας συχνά και για μήνες απλήρωτοι», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων.
Ο ΣΕΚΑ εκφράζει τη στήριξή του στους συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού στα κοινά δίκαια αιτήματα τους, καταδικάζει την ωμή χρήση βίας -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- σε ένα χώρο σύμβολο πολιτισμού και ζητεί άμεσα από το υπουργείο Εσωτερικών να παρέμβει με δεσμεύσεις για την κατάργηση του 24μήνου και την επίλυση των φλέγοντων ζητημάτων των υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, που οδήγησαν σε αυτό το αδιέξοδο τους εργαζομένους.
«Καιρό τώρα θίγουμε το φλέγον ζήτημα του 24μήνου, που στερεί το δικαίωμα εργασίας στους εργαζομένους. Η πολιτική της κυβέρνησης να καταθέτει πρόταση εξαίρεσης από το 24μηνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να το αποσύρει αδιαφορώντας για το δικαίωμα στην εργασία, έφερε τους εργαζομένους σε αυτήν την κατάσταση οδηγώντας τους στο κλείσιμο της Ακρόπολης», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

24 σχόλια

  1. Ναί, είναι ντροπή να εισβάλλουν αστυνομικοί στην Ακρόπολη, ενώ δέν είναι ντροπή να την κλείνουν μερικοί συμβασιούχοι...
    Και στο κάτω κάτω, συμβασιούχοι είναι. Γνώριζαν εξ αρχής πώς η εργασία τους έχει ημερομηνία λήξης. Τί θέλουν τώρα? Αυτά που τους υποσχέθηκαν οι πολιτικοί?

    Ρε ούστ απο δώ...οι συνδικαλιστές είναι οι προδότες της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !

    ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεμνά και... σοσιαλιστικά
    Έτσι...έτσι... Αργά και σταθερά η χώρα οδεύει προς τον σοσιαλισμό. Θα δουλεύουμε όλοι απλήρωτοι για το κοινό καλό. Σαν τους συμβασιούχους της Ακρόπολης ένα πράγμα. Και μετά θα μας δέρνουν για να... ισιώνουμε.
    Το κλείσιμο της Ακρόπολης ήταν κακό, το να μένει απλήρωτος εργαζόμενος 22 μήνες είναι χειρότερο... Όμως το να πλακώνεις και τα ΜΜΕ για να μην δείξουν τα... καφεδάκια που θα «κερνούσαν» οι δυνάμεις καταστολής, τους συμβασιούχους, αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Αυτός ο φασισμός όπως τον εκφράζει ο Πάγκαλος και ο υπόλοιπος θλιβερός «σοσιαλιστικός» θίασος του Τζέφρι.
    Την δόξα του Ξέρξη ζήλεψε ο Γιωργάκης... Τότε ήταν οι Πέρσες βεβήλωσαν την Ακρόπολη. Σήμερα τον ρόλο του Βαρβάρου τον ανέλαβε ο άνθρωπος που μας έδωσε στα σκυλιά του ΔΝΤ.
    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.ΒΡΕΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΙΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..,
    ΟΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΟΥΓΚΑ....?? ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ.
    ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΦΑΓΕ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΑΚΗ ΑΤΤΑΛΟΣ ΠΟΥΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ...ΑΚΙ...ΚΑΙ....

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ .....

    ΟΥΣΤ ΠΑΛΟΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ .
    ΟΥΣΤ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΧΑΧΟΛΙΑ ΧΩΝΑΖΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΟΜΟΥΝΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΕΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΑΠΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΙΓΙΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΣΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nα μην ξεχάσω οτι . . .

    …ΟΤΙ δεν ξεχνάμε την κομματίλα του ΠΑΣΟΚ, που διόριζαν υπεράριθμους κι ημετέρους πρασινοσκούφηδες.

    Δεν ξεχνάμε τους πρασινοφρουρούς που βύθιζαν την χώρα στο σκοτάδι, σαν Cosa Nostra, και κατέστρεφαν περιουσίες ανθρώπων κι εκβιάζαν μια ολόκληρη χώρα!

    Δεν ξεχνώ, κι επειδή δε ξεχνώ δεν σκοπεύω να τους αφήσω να επαναλάβουν τις κομπίνες στην πλάτη μας.

    Ετερον….

    Θεία δίκη να βάλει με τους μέχρι τώρα συνοδοιπόρους καραβολεμένους. Ας εισπράξουν τώρα την δυσαρέσκεια εκεί που μέχρι τώρα πούλαγαν σοσιαλιστικά φούμαρα λαϊκισμό.

    Μπορώ να πώ ότι απολαμβάνω το θέαμα
    θέατρο με τους ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΟΥΣ του
    ΠΑΣΟΚ...που μαζι τα ΦΑΓΑΤΕ.

    ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ......ΠΑΝΩ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσον αφορά τό αίτημα τών εργαζομένων σχετικά μέ τούς μή καταβληθέντες (επί 22 μήνες) μισθούς τους,έχουν απόλυτο δίκαιο νά διαμαρτύρονται.
    Όσον αφορά δέ τήν μονιμοποίηση τους όμως,εφ΄ όσον οί συμβάσεις τους έχουν λήξει,είναι στήν απόλυτη διακριτική ευχέρεια/απόφαση, εάν ό εργοδότης τήν ανανεώση ή όχι.
    Άλλωστε τό ίδιο ισχύει καί στόν ιδιωτικό τομέα/επιχειρήσεις.
    Ή μορφή δέ τής διαμαρτυρίας τους,χαρακτηρίζεται ακραία,όσον όμως ακραία είναι καί τά συναισθήματά τους,ώς άνεργοι κι απλήρωτοι,από τό κράτος-εργοδότη.

    Εάν όμως τά ΜΑΤ,έκαναν ''εφοδο'' επί Καραμανλή,στήν Ακρόπολη,εναντίον τών διαμαρτυρομένων,θά είχε ''κατακαεί'' όλη ή χώρα,από ΄Εβρο μέχρι Καστελλόριζο,υπό τίς ευλογίες καί κραυγές τής χούντας ΠΑΣΟΚ!!!!

    Μήπως σήμερα οί ευαίσθητοι πρασινοτρωκτικά συνδικα(ληστές) είναι ευνουχισμένοι???????

    Ό απλός πολίτης καί παρακολουθεί τά δρώμενα,κρίνει αλλά καί καταλαβαίνει πλέον,πώς έδρασε ό Λαλιώτειος μηχανισμός,τά προηγούμενα χρόνια!!!!



    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!!!

    ΜΟΥΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΚΥΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 11.26.00πμ

    Το ψαρι βρωμαει ΠΑΝΤΑ απο το κεφαλι. Επομενως οι μεγαλυτεροι προδοτες ηταν παντα η εκαστοτε πολιτικη ηγεσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΙΤΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΟΣΕΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσον αφορά τό αίτημα τών εργαζομένων σχετικά μέ τούς μή καταβληθέντες (επί 22 μήνες) μισθούς τους,έχουν απόλυτο δίκαιο νά διαμαρτύρονται.
    12:25:00 μ.μ.

    μετά την λήξη της σύμβασης περνάνε από τις πρώην υπηρεσίες τους για κανένα 10λεπτό την ημερα και υπογραφουν ότι ήταν παρόντες. έτσι δικαιολογείται το αίτημα των 22 μισθών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρεπει να δημιουργηθει μια μυστικη υπηρεσια

    με μοναδικο σκοπο
    την ανακαλυψη των κρησφυγετων,
    και επειτα
    τις μυστικες δολοφονιες
    ολων των λιγοστων πασοκοσκυλων
    που εχουν ξεμεινει στη χωρα

    να ξεβρωμισει επιτελους αυτος ο αγιος τοπος
    απο την χρονια αυτη αθενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχουν και το θρασος και μιλανε
    για πολιτισμο αυτοι που εκλεισαν τα 'Ελληνικα Γραμματα'
    και νοιαζονται δηθεν για την..Ακροπολη....

    Που τη θυμονται καθε φορα που γινονται αγωνες, ειτε κρεμαει
    κανενα πανο το ΠΑΜΕ!

    Aλλιως βλεπουμε που εχουν γραμμενο το πολιτισμο της χωρας που ερχεται μετα και απο τις... ανεμογεννητριες που ακουσαμε!!
    ΕΕΕΕ......παπανδροπουστράκια
    ΝΙΚΟS & ANTRIKOS CIA OIL company ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…
    ύλο στην Ακρόπολη που την είχαν σεβαστεί και οι ΝΑΖΙ SS !!!

    Ξύλο φάγανε οι δημοσιογράφοι από τα ΜΑΤ στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου για να μη καλύψουν τις συμπλοκές που σημειώθηκαν το πρωί μεταξύ καταληψιών συμβασιούχων με δυνάμεις των ΜΑΤ

    Κλεφτοκυνηγητό, σακρυγόνα συλλήψεις και τραυματισμοί στον Ιερό Βράχο

    Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια ήταν αδιανόητες.

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια επεισοδίων τραυματίστηκε ένας εικονολήπτης του Associated Press. «Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στην πολιτική ηγεσία. Σήμερα κατέστρεψαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των συμβασιούχων Νίκος Χασομέρης.

    Άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις ανέβηκαν στην Ακρόπολη το πρωί, βάσει εισαγγελικής εντολής, μετά την άκαρπη συνάντηση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ν. Γύζη με τους συμβασιούχους, την Τετάρτη.

    Μέσω πλαϊνής εισόδου, κατάφεραν να μπουν στο χώρο από πλαϊνή είσοδο και να απωθήσουν τους συμβασιούχους.

    «Την άσχημη τροπή την έχει δημιουργήσει ο κατά το Σύνταγμα υποδειγματικός εργοδότης, που έχει αφήσει τους εργαζόμενους στη μεγαλύτερη ‘βιομηχανία’ της χώρας -τον πολιτισμο- απλήρωτους εδώ και 24 μήνες» δήλωσε στον ΣΚΑΙ, λίγο πριν τα επεισόδια, ο νομικός εκπρόσωπος των εργαζομένων Χρήστος Νικολιτσόπουλος.

    Οι συμβασιούχοι βρίσκονταν στην Ακρόπολη από την Τετάρτη, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή εργασία, άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ , ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ , ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΝΤΩΝΗ Κ.Ο.Κ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗΣ.YOU KNOW? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΟΙΟΝ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απαιτείται ΑΜΕΣΩΣ, είναι Εθνική καί Πατριωτική ανάγκη :

    Αμεση ανάθεση τής φρούρησης - Φύλαξης τής Ακρόπολης καί τού Παρθενώνα, σέ Γερμανική (κατά προτίμηση Βαυαρική) εταιρεία ...


    Άμεση απομάκρυνση τών βάρβαρων Νεο"Ελλήνων",

    Μονίμων ΚΑΙ Συμβασιούχων,

    από τούς θησαυρούς τής ανθρωπότητος, τά (Αρχαιο)-Ελληνικά μνημεία τού Παγκόσμιου Πολιτισμού,
    διότι τά στερούν από τούς προσκυνητές πού έρχονται από τά πέρατα τής Γής γιά νά τά προσκυνήσουν....
    Είναι Εθνική καί Πατριωτική επιταγή !!

    Μέ τά ΜΑΤ, δουλειά δέν γίνεται!! Κρυφτούλι παίζουμε, πληρώνουμε καί υπερωρίες στούς Αστυνομικούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι πιο πολλοι συμβασιουχοι πελλοπονησιοι ειναι τους εχει διορισει ο σαμαρας οταν ητανε υπουργος !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΟΙΟΝ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    14 Οκτ 2010 2:28:00 μ.μ.


    Εάν λάβω υπ΄ οψιν,τίς διαμαρτυρίες τών συμβασιούχων,οί περισσότεροι ανέφεραν on camera σήμερα στόν Παπαδάκη,μέσω τού εκπροσώπου τους,
    ότι έχουν συμβάσεις,πού ανανεώνοντο επί 15 καί περισσότερα χρόνια συνεχώς.
    Επομένως,επειδη είμεθα καί τού δημοτικού,κάνουμε μία απλή αριθμητική πραξούλα καί λέμε :

    2010-15 (μέσος όρος)=1995!!!!

    Ήταν άραγε ό Σαμαράς υπ.πολ.επί 15 χρόνια κι άλλα τόσα ή Ν.Δ.,ώς κυβέρνηση καί δέν τό ξέρουμε???

    Ρέ δέν πάς νά γαμηθής μουνοχυσιά πράσινης σκύλας,ράτσας laliotos-akis-pagagalopig zivagos lamogios- lamogios pasok!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΠΙ ΝΔ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΔΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕ.ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. .....ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ .
    ΟΥΣΤ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ.

    14 Οκτ 2010 12:03:00 μ.μ.

    Το πιο σωστό από όσα σχόλια έχουν γραφεί για την παρούσα καταχώρηση.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    ΤΣΑΤΣΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    ΑΚΑΛΥΟΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ
    ΓΕΡΑΚΑΣ
    ATHENS VAG

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση