GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν απαντά κανείς στο τηλέφωνο...

Από τον Β. Βασιλείου    Δεν σηκώνουν τηλέφωνα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Εχω υποβαλει δικαιολογητικά για σύνταξη στο Γ.Λ.Κ. Παίρ...

Από τον Β. Βασιλείου  
Δεν σηκώνουν τηλέφωνα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
Εχω υποβαλει δικαιολογητικά για σύνταξη στο Γ.Λ.Κ.
Παίρνω συνέχεια εξι (6) τηλέφωνα που εχω στη διάθεσή μου για να πάρω πληροφορίες πότε θα χορηγηθεί η σύνταξή μου.
Προσπαθώ τώρα ενα μήνα στα τηλέφωνα 2103329121, 141, 240 242, 188, 279 σε διαφορετικές ωρες, αρχης γενομένης από το πρωί και δεν απαντά κανείς.
Τι πρέπει να κάνω;
Να πάω στην... 6ωρες δρόμο;
 Αθήνα
Υπάρχει περίπτωση να πληροφορηθώ το αυτονόητο;

9 σχόλια

  1. Στο τελος αναγκαστικα θα πας,οποτε παρε τα τηλεφωνα...τις συσκευες εννοω και σπασε τις στο κεφαλι αυτων που τις εχουν στο γραφειο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία φιλική συμβουλή για το τί πρέπει να κάνεις: Μαύρισέ τους στις εκλογές, και έπειτα συνέχισε να τους ενοχλείς για το αίτημά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΟΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΞ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΓΙΩΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Από το http://www.equal-rights-greece.com όπου παρατίθεται η σχετική διαδικασία και υπάρχουν έντυπα για να συμπληρώσει ο πολίτης και να ζητήσει αποζημίωση για την καθυστέρηση):

    Αποζημίωση (σε βάρος δημοσίου υπαλλήλου) για καταταλαιπώρηση πολίτη, λόγω μη εμπρόθεσμης απάντησης στην αίτησή του.

    Είναι σύνηθες το φαινόμενο να υποβάλει ο πολίτης αίτηση σε δημόσια υπηρεσία και να μην παίρνει ποτέ απάντηση, ή, η απάντηση να του έρχεται μετά από έξι μήνες.

    Σε τέτοια περίπτωση, ο πολίτης δικαιούται να ζητήσει αποζημίωση, από το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Διεύθυνση Σχέσεων Κράτους Πολίτη ( Βασ. Σοφίας 15, Ταχ.Κώδ. 10674, Αθήνα) η οποία θα βγει τελικά από την τσέπη του φταίχτη δημοσίου υπαλλήλου. Γι’ αυτό και είναι σκόπιμο στην αρχική αίτηση να κατονομάζεται ο αποδέκτης της αίτησης, αν είναι δυνατόν ο Διευθυντής της Υπηρεσίας, ώστε να αποφεύγεται το κρυφτούλι στη συνέχεια.

    Παρατίθενται υποδείγματα (πατήστε στην αντίστοιχη γραμμή):

    α) Αρχικής αίτησης προς Δημόσια Υπηρεσία, διατυπωμένης με τρόπο που να μη δίνει λαβή σε παρερμηνείες, ώστε μόλις συμπληρωθούν οι 60 ημέρες χωρίς να έχει δοθεί απάντηση να γίνεται αναφορά στη Διεύθυνση Σχέσεων Κράτους – Πολίτη του Υπουργείου Εσωτερικών (βλ. όμως και την τάση της Επιτροπής να προσπαθεί να δικαιολογήσει το δημόσιο υπάλληλο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

    β) Αίτησης που υποβάλλεται στην Διεύθυνση Σχέσεων Κράτους Πολίτη του Υπουργείου Εσωτερικών, για να εισπράξετε την αποζημίωσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Σγουρε Γιαννη

    αν δεν θες να γινεις ρομπα απο
    τον Δημαρα
    υπαρχει λυση
    ανακοινωσε το συντομοτερο
    τον δρ Κουτσουκο

    τον προστατη των υπερδανεισμενων
    τον ανθρωπο που γκρεμισε τη δεξια
    με τους μπλογκερ
    και ολους εσα!


    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ, ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ.ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να απολυθουν αμεσως οι τεμπεληδες γτου Γλκ και να παρουν αλλους ε ρε σε τι μπορτελο ελλαδα ζουμε αλλα δε φταινε αυτοι εμεις που τους ψηφιζουμε φταιμε τωρα λενε ολοι οι ελληνες θα παιρνουν 300ευρω συνταξη γιατι ρε μαλΚες 30χρονια που μου κραταγες λεφτα ηταν καλα και τωρα κανεις το κινεζο αλλα εκλογες ερχομται μια σας και μια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Η Υπηρεσία κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα από 14:00 - 15:00.θα απαντά στα τηλέφωνα των πολιτών για συνταξιοδοτικά θέματα..." https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/SYNTMIST/Content/Syntaxeis/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%20-%20%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση