GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές…

Στα ίσια για τις εκλογές και τον Γ. Κασιδόκωστα Από τον Φωτη Π. Μπομπολα http://fotisbobolas.wordpress.com/ Σε αυτή την ιστορική για τ...

Στα ίσια για τις εκλογές και τον Γ. Κασιδόκωστα

Από τον Φωτη Π. Μπομπολα
http://fotisbobolas.wordpress.com/

Σε αυτή την ιστορική για την Ελλάδα στιγμή που βρισκόμαστε υπό μνημονιακή κατοχή, αποφάσισα να συμμετέχω στα κοινά μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Βούλας, ενός Δήμου πρότυπο.
Πιστεύω ότι οι μεγάλες αλλαγές δεν ξεκινούν από το πολιτικό μας σύστημα αλλά ξεκινούν από τον εαυτό μας. Για αυτό, στην διάρκεια μιας επίπονης υπερδεκαετούς πορείας, ξεκίνησα την μεγάλη προσωπική υπέρβαση και αλλαγή, πρώτα τον εαυτό μου και μετά από την οικογένεια μου (είναι γνωστό ότι έχω αποκηρύξει το διαπλεκόμενο κομμάτι των συνώνυμων μελών της οικογένειας μου που συγκυβερνά την Ελλάδα). Μετά αγωνίστηκα ώστε το ευρύτερο περιβάλλον μου (οι κοινότητες φίλων, γνωστών και συνεργατών από όλη την Ελλάδα), να αφυπνιστεί ως προς την πραγματικότητα της διαφθοράς και της διαπλοκής που κυριαρχεί στην κοινωνική μας ζωή, με ευθύνη της κεντρικής εξουσίας αλλά και των τοπικών αρχόντων στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Είναι σειρά να βοηθήσουμε την γειτονιά μας και...
 την τοπική μας κοινωνία να σηκώσει το ανάστημα, να απαιτήσει και να πετύχει αυτά που δικαιούται και αυτά που της αναλογούν. Αν το καταφέρουμε, όλοι μαζί, οι συνδημότες μας – και με την ψήφο τους – εμείς οι νέοι, έντιμοι και θαρραλέοι άνθρωποι που απαρτίζουμε τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, τότε ίσως μπορούμε να ανεβάσουμε ακόμα πιο πολύ τον πήχη και μαζί με άλλους υγιείς και έντιμους Δήμους να αλλάξουμε την περιφέρεια μας και μετά ολόκληρη την Ελλάδα.
Μην νομίζετε ότι σκεφτόμαστε σε όρους “λευκών επιταγών” 4ετίας. Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε ότι οι αλλαγές πρέπει να επιτευχθούν εδώ και τώρα, γιατί ήδη βρισκόμαστε ένα βήμα από τον γκρεμό! Και αυτό απαιτεί μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα από όλους μας.
Έχουμε κάνει ένα τεράστιο προεκλογικό αγώνα εναντίον του βασικού πολιτικού μας αντιπάλου του Γρηγόρη Κασιδόκωστα των γνωστών συμφερόντων Λάτση και της υπόλοιπης εξουσιαστικής ελίτ τραπεζιτών και εφοπλιστών. Ενός τοπικού “άρχοντα” που έχει εκθρέψει εδώ και 25 χρόνια με παροιμιώδη αυταρχισμό ένα μικρό κράτος διαπλοκής και διαφθοράς στην κατά τα άλλα πανέμορφη Βουλιαγμένη. Και αυτό το ιδιότυπο “κράτος εν κράτει” επιθυμεί να το μεταλαμπαδεύσει μέσω του Καλλικράτη και στη Βούλα, τη Βάρη και τη Βάρκιζα.
Απέναντι σε αυτή την προοπτική δίνουμε τους τελευταίους μήνες μια άνιση μάχη ως Δαυίδ απέναντι σε έναν Κασιδόκωστα-Γολιάθ, που ξοδεύει - παρά τον σχετικό νόμο - πακτωλό διαφημιστικών κονδυλίων από γνωστούς χορηγούς, για να “σκεπάσει” με προπαγάνδα τα τοπικά και υπερτοπικά ΜΜΕ. Και όμως, εμείς πόρτα-πόρτα και στόμα με στόμα ενημερώνουμε τους συνδημότες μας για το πρόγραμμα μας και έχουμε καταφέρει να κλείσουμε την τεράστια δημοσκοπική ψαλίδα που μας χώριζε. Αυτή την στιγμή, ο συνδυασμός μας “Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, Πόλεις για να Ζεις”, είναι μια ανάσα από την πρώτη θέση και πλέον κοιτά τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα ίσια στα μάτια!..
Βοηθήστε μας να νικήσουμε το τέρας της τοπικής διαπλοκής και διαφθοράς, και να φέρουμε με την συμπαράσταση των συνδημοτών μας, νέες ριξικέλευθες αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες διαφάνειας και συμμετοχικότητας στον νέο μεγάλο Δήμο 80.000 δημοτών, που διψά για συμμετοχή, σεβασμό, νομιμότητα και αυτοδιοικητική δημοκρατία.
Επισκεφθείτε την προσωπική μου ιστοσελίδα των εκλογών, που εξηγώ γιατί συστρατεύομαι σε αυτές τις εκλογές μαζί και υπέρ της τοπικής κοινωνίας των συνανθρώπων μου, τους οποίους σέβομαι και θέλω να υπηρετήσω με την κυριολεκτική έννοια…
Αν συμφωνείτε με τα πιστεύω μου (σε συνδυασμό με αυτά που υποστηρίζω και μάχομαι επι χρόνια), στηρίξτε με με την ψήφο σας ή με ένα καλό λόγο στους γνωστούς και φίλους που έχετε στην περιοχή μας, τη Βάρη, Βάρκιζα, τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη.
Σας ευχαριστώ,
Φώτης Μπόμπολας
http://fotisbobolas.gr/
Διαβάστε την τελευταία σχετική δημοσκόπηση για τον Δήμο Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο: http://bit.ly/avXy9T
Δείτε το σχετικό βίντεο περί αμεσοδημοκρατίας με την χρήση και την βοήθεια της τεχνολογίας (http://bit.ly/9bRR7I):

5 σχόλια

  1. ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ISLAD ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΟΥΣ ΠΑΝΑ.

    Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ISLAD.....

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΓΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠ+Ο ΛΑΜΟΓΙΑ .
    Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΣΑΣ .
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ .

    Υ.Γ.
    μέχρι να γινουμε κι εμεις σαν εσας και να τα κονομαμε απο λαμογιες...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή όλες οι ενέργειες του κ. Κωνσταντέλλου είναι βόμβα δείτε τα βιντεάκια.
    Σίγουρα θα συζητηθούν πολύ






    http://www.youtube.com/watch?v=CwHS2YeTHl4


    http://www.greektube.org/content/view/126667/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οοοό γνωστός Κασιδόκωστας?
    Τής οικογένειας?
    Ελπίζω νά λανθάνω.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΡΕΖΜΠΟΥΤΣΑΜ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί κατεβαίνεις στις εκλογές ???
    Μα καλά θέλει και ρώτημα!!!!!
    Για να χωθείς και συ μες την ρεμούλα και την διαφθορά που υπάρχει.
    Γιατί ως νοήμων άνθρωπος σκεφτηκες....
    Γιατί δηλ. πιο έξυπνοι είναι οι άλλοι από μένα που θυσαυρίζουν κλέβοντας και εξαπατώντας τον λαό?
    Ετσι πήρες την μεγάλη απόφαση. Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση