GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδρες ΑΕΙ με ...γονική παροχή

5 σχόλια

  1. Πιπερόπουλε, ακούς;
    Ακούς Παπαρόπουλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ξεκάθαρη απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στην Κυβέρνηση του Μνημονίου και τα φερέφωνά της, αναφορικά με το “τι λέει μέσα και τι έξω”, είναι τόσο ουσιαστική, όσο και εξόχως Ελληνική.

    Δυστυχώς, όλοι οι σε πανικό ευρισκόμενοι θα προσπαθήσουν να εφεύρουν οτιδήποτε προκειμένου να μειώσουν το περήφανο παράστημα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

    Το μνημόνιο που έχεικαθηλώσει τον Ελληνα πολίτη υπεγράφει για ένα και μοναδικό λόγο. Να περισώσει το exposure σε Ελληνικά ομόλογα των Ευρωπαικών τραπεζών.

    Ούτε για πληρωμή μισθών, ούτε για πληρωμή συντάξεων. Μπορεί ολοι οι ασκούντες κριτική, να μας απαντήσουν γιατί μετά την απίστευτη φοροεισπρακτική λαίλαπα και την μείωση των μισθών και συντάξεων, ο κράτος δεν ικανοποιεί τις υποχρεώσεις του – οφειλές προς τους ιδιώτες και τις εταιρείες ;

    Η εισροές μέχρι σήμερα από το δάνειο του Μνημονίου των € 110 δισ., αποκλειστικά πλήρωσαν αντίστοιχες λήγουσες υποχρεώσεις από έκδοση Ελληνικών ομολόγων.
    Ναι ή Οχι ;

    Για όλους τους ανησυχούντες από την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά:
    Η ανακοίνωσή του ύστερα από τη συνάντησή του χθές στις Βρυξέλλες με τον Πρόεδρο του Ευρωπαικού Συμβουλίου Χερμαν Βαν Ρομπάι,
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Ο γκαιμπελικός πεταλωτής πράσινων αλόγων καλά θα κάνει να σιωπήσει άμεσα. Η 7η Νοεμβρίου είναι κοντά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσε....άργησες...τηνν βρήκε και αυτή
    ο Τσογλάνογλου Παπανδρέου, με γονική παροχή !!!


    Έμμισθη σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου η κόρη του Ismael Cem!
    Από admin στις October 27, 2010

    Η κόρη του πρώην Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Ismael Cem φέρεται να έχει προσληφθεί ως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα τις “πράσινες” επενδύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος. Η Ipek Nur Cem Taha θα αμοίβεται για τις υπηρεσίες της από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογούμενων παρά το γεγονός ότι κατάγεται από εύπορη οικογένεια Σαμπαταϊστών της γείτονος. Πλέον προκύπτει μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα καθώς το όνομα του θανόντα Ismael Cem εμπλέκεται στο δυνητικό υπουργικό συμβούλιο που θα αναλάμβανε τα ηνία της εξουσίας, με βάση το σχέδιο πραξικοπήματος Βalyoz της φασιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.

    Η κόρη του Cem δεν είναι η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Ως υπουργός Εξωτερικών είχε προσλάβει την Τουρκάλα δημοσιογράφο Nur Batur (φωτό), ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

    http://www.strategyreport.gr/?p=4760

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΣΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ
    ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο συμβαίνει ανέκαθεν στα πανεπιστημία. Τώρα το πήρατε χαμπαρι μαλάκες και μου το βάλατε και πρωτοσέλιδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν εγώ έγραφα γιά τόν Πιπερόπουλο
    & ΣΙΑ,εσύ νυχτοπούλι γελούσες.
    2 τέκνα έσμπρωξε στό Πανεπιστήμιο.
    Έγραψα καί εδώ.....
    Τούς πρόκαρα πρίν 3 μήνες.
    Κατάλαβες ρέ μπούφο?
    Μόνο εγώ αντέδρασα στίς...φωτό
    τής μάνας τους.
    Ήσαν αγόρι καί κορίτσι ζητόντας
    δουλειά στό Παν/μιο μέ μηνιάτικο
    10 χήνες.
    9μηνήτικο.....στήν ουσία!
    Κατάλαβες,ή τζάμπα γράφω????
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση