GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ναι" του Σημίτη στο μνημόνιο αλλά με αστερίσκους...

Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά μπορούμε να πετύχουμε, εκτιμά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα». «Το μνη...

Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά μπορούμε να πετύχουμε, εκτιμά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα». «Το μνημόνιο δεν είναι πανάκεια», τονίζει, ωστοσο «η αντικατάστασή του με μία μη πολιτική στιγμιαίων εμπνεύσεων και εθνικιστικής πολυλογίας, θα επιδεινώσει τα προβλήματα».
Ο πρωην πρωθυπουργός καλεί την κυβέρνηση να...
 μη σκεφτεί ούτε στιγμή το πολιτικό κόστος ή τις αντιδράσεις συντεχνιών, τονίζοντας πως «το μέτρο αξιολόγησης είναι η επάνοδος στην αναπτυξιακή πορεία και η βελτίωση της κατανομής του εισοδήματος σε προσδιορίσιμο χρόνο». Το «αλλοτε περιορίζουμε και άλλοτε μοιράζουμε απλόχερα ό,τι έχουμε, ανάλογα με τις πολιτικές εκοπιμότητες», σημειώνει, «αποβαίνει σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας».
Όσον αφορά τις δανειακές ανάγκες της χώρας και την έξοδό της στις διεθνείς αγορές, ο κ. Σημίτης εκτιμά πως «επιτυχία θα είναι αν δανειστούμε με επιτόκιο 5%, όσο δανείζεται σήμερα η Ισπανία», επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι δανειακές ανάγκες έως το 2014 ξεπερνούν τα 110 δισ. ευρώ του δανείου «που μας ξελάσπωσε». Μόνο αν έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταίρων μπορούμε να ελπίζουμε σε θετική διευθέτηση του τεράστιου ποσού των δανείων μας, προσθέτει.
πηγή: Τα Νέα

15 σχόλια

  1. ΜΠΑ ΜΙΛΗΣΕ Η ΣΑΥΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΟΣΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμία άλλη μαλακία θά ''ταράξει'' τά αυτιά μας,από τίς κινέζες πόρνες,πού βγαίνουν σήμερα,νά μάς μιλήσουν περί ηθικής,όταν οί ίδιες μετέτρεψαν τήν χώραν μας,σ΄ ΄ενα απέραντο μπουρντέλο????

    Ρέ τών ""Ηθών"" νά ""τίς"" μαζέψει,πού είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλανε ολοι μιλανε και οι κολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ανησυχείτε, δε θα γίνει Πρωθυπουργός ο Σημίτης, θα τα αλλάξει όλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος μπορει να μου απαντησει:

    ΟΛΟΙ χρωστανε σε ΟΛΟΥΣ

    τελικα π ο ι ο ς εχει περισσευμα;!



    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ.

    ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΟΠΟΥ κ Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ '' ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 'Η ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝΟΥΝ ΒΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ??? ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΔΕΝ ΡΩΤΟ ΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ,
    ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΑΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΥΤΕ ΔΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΥΣ??? ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα μαντατα που καταφτανουν συνεχως στο πασοκ ειναι μαυρα, οχι μονο απο αποψη οργανωσης, αλλα κυριως απο αποψη αποτελεσματων κρυφων μετρησεων που γινονται πλεον σε καθημερινη βαση.

    Εχουνε πιασει τον απολυτο πατο!
    Τοσο απολυτο, που κοντευει να ξεπερασει σε βαθος και τον...πατο τους!

    Εχουνε πανικοβληθει, εχουνε χεστει επανω τους!!!

    Ακουσα πριν απο δυο λεπτα καποιον Τροικανο να λεει οτι " και εκλογες να γινουν και να πεσει αυτη η κυβερνηση, το μνημονιο θα συνεχιστει"

    Ωπα παλικαρια, τι εχουμε εδω;;;;
    ¨Αρχισαν τις Αμερι..κλανιές ;;;;
    ΘΑ ΦΑΝΕ ..ΚΑΛΑ !!! ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΥΣ....>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Ο Γ. Παπανδρέου χλώμιασε αλλά απάντησε πως «όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς, αλλά κανένας για μένα δεν είναι συγγενής και φίλος μπροστά στο Δημόσιο συμφέρον…»!

    Επειδή λοιπόν αυτός ο άπατρις μισέλληνας ιπτάμενος μασκαράς κόπτεται γιά το “Δημόσιο συμφέρον”, φαίνεται να είμαι η μόνη, που τον θεωρώ ως τον τελευταίο των ΑΔΙAΦΘΟΡΩΝ, παρά το γεγονός ότι έχει βουλιάξει το world wide web με πηγές, περί του αντιθέτου.

    Ο οποίος τελευταίος των ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ, oύτε cappucino ήπιε, ούτε καν φοντανάκι γεύθηκε από τα 2.5 Δις Δολλάρια ΜΙΖΑ γιά το COLPO GROSSO της προσχεδιασμένης και “άνευ όρων” παράδοσης της Ελλάδας, στην ατέρμονα ανεξόφλητη πυρά του ΔΝΤ.

    Τι τον περιμένει στο ραντεβού του Νοέμβρη, ΔΕΝ το έχει δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του, καθώς, η ΟΛΗ θλιβερή του ανυπαρξία και ακυβερνησία, αποδεικνύουν ότι και βλέπει και συγχρωτίζεται αδιαλείπτως, με πολλούς «μαύρους» Εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η σαυρα βγηκε απο την τρυπα; τι εγινε τελειωσαν τα ετοιμα και βγηκαμε σεργιανι;
    Κοιτα να δεις μαγικα που γινονται στην χωρα αυτη, αντι να φοραει ριγε φορμες και να γυαλιζει καγκελα δινει και συμβουλες το εβραικο βυζουνι σκασμενο απο πυον, να μας προστατεψει θελει το ερπετο.
    Προσοχη.. ελαιοπαραγωγοι ξαναβγηκε η επιδημια του δακου παρτε καταλληλα μετρα ειναι επιδημια μαζι με την μουχριτσα που μας φορτωσε.
    Αντε ρε σιχαμα στην τρυπα σου και μην προκαλεις θρασυδειλο ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΓΑΠ διατυμπάνιζε στον πλανήτη ότι έχουμε διαφθορά, όχι ότι είμαστε διεφθαρμένοι!!!
    Ντόινγκ......!!
    Γαμώτο θα είχε τόσο μεγάλη πλάκα, αν δεν είχαμε καταστραφεί..

    Το τραγικό είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε (γιατί τόσο του κόβει) ότι ο Τσίπρας προσπαθούσε να του κάνει πλάκα με τα δικά του λόγια για να τον εκθέσει και πίστεψε ότι ο Τσίπρας υιοθέτησε τα περί διαφθοράς στο DNA των ελλήνων. Θύμωσε κιόλας.
    Τσίπρας: «είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς –κατά δήλωσή σας».
    ΓΑΠ: “Είναι όμως φασιστικό να λέμε ότι είμαστε διεφθαρμένοι. Σκεφτείτε τι λέτε λοιπόν κύριε Τσίπρα, γιατί θέλετε να λέγεστε αριστερός»….!

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν χρησιμοποιούν
    (με κομψό τρόπο) το επιχείρημα
    ότι ο πρωθυπουργός πέρα από οτιδήποτε άλλο
    είναι μειωμένης αντίληψης στην καλύτερη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άμα ο ....... ήταν ξύπνιος δεν θα του έδιναν εξουσία.
    Το πηγαίνουν και τον φέρνουν όποτε και όπου θέλουν.
    Τον στέλνουν και σε ταξειδάκια για να μην τον έχουν μέσα στα πόδια τους.
    Ξυπνείστε σας κοροιδεύουν τα λαμόγια της διαφθοράς.
    Λαέ βλέπε την φοροδιαφυγή του Βοσκόπουλου ελέω Γκερέκου ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση